Anasayfa
9 Haziran 2022, 3:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HASTALIK

Rüyada hissedilen hastalık nifaktır.

Bir kimse rüyada kendisinin hasta olduğunu görse, o sene içinde o kimsenin vücudu sıhhatli ve dini noksan olur.

Bir hasta rüyada kendisinin yağ içinde yuvarlandığını veya bir domuza, deveye veya öküze bindiğini görse, o hastanın öleceğinden korkulur.

Ateşli hastalıklar üzüntüye, gücünün yetmeyeceği nafakaya, muhtelif hastalıklara, azaba ve farzlarda tembellik etmeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada gökdelenden aşağı inmek

Bazı yorumcular, rüyada hasta olduğunu gören kimse, düşmanını kahreder. Güzel bir şekilde yaşar ve büyük bir mala erişir, ömrü uzun olur ve sevince kavuşur, dediler.

Bir kimse rüyada tanıdığı bir kimsenin hasta olduğunu görse, o kimse hastalanır. Tanımadığı bir kimsenin hasta olduğunu görse, rüyayı gören hastalanır.

Bazı yorumcular, hasta olduğunu gören kimse, sıhhat bulur, derler.

Okudunuz mu?  Rüyada Hava görmek (İmam Nablusi)

Başka birisiyle düşmanlığı olan bir kimse kendisinin hasta olduğunu görse, düşmanı kendisine galip gelir.

Rüyada babasının hasta olduğunu gören kimsenin, başı ağarır. Çünkü baş, baba mevkiindedir.

Bazı yorumcular, rüyada hastalığının uzadığını ve günahlardan temizlenmiş bir hasta olduğunu gören kimse, ölür ve güzel bir halle Allah (C.C.)’a kavuşur, dediler.

Bazı yorumcular, hastalık o hastalığın derecesine göre rüya sahibine isabet edecek üzüntü ve kederdir, dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

Alimlerin hastalığı dince zayıflıktır.

Küçük çocuğun hastalığı üzüntüye ve ebeveyni için de keder ve sıkıntıya yorumlanır.

Ölmesi arzu edilen kimsenin hastalığı üzüntü ve kederden kurtulmaktır.

Birisine rüyada bir adamın hastalığından şikayet edilmesi, o kimseye o adam tarafından yönelecek üzüntü ve sıkıntıya yorumlanır. Ancak şikayet edecek adam eğer o kimsenin uyanıkken düşmanı ise, bu halde o kimsede ferahlık, rahatlık ve sevinç meydana gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada gök yüzünde açmış çiçekler görmek ne demek

Sıkıntı içerisinde olan bir kimse rüyasında hasta olduğunu görürse, sıkıntıdan kurtulur.


Cevap: Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hasta olduğunu görmek ömrünüzün uzun olacağına ve büyük bir mirasa konacağınıza ve bu miras sayesinde güzel bir hayat süreceğinize çok sevineceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada görücü geldiğini görmek

Yorum: Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocam rüyamda arkadaşım beni arıyor haber veriyor sevdiğim kişi hastaymış televizyona röportaj veriyor pekmez ve zeytin karışımından zehirlenmiş. Yatakta yatıyor bir yandan da röportaj veriyor suratı falan kötü olmuş hastalıktan annesi de basında bekliyor.. bakarsanız çok sevinirim


Yorum: Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya aksi ile yorumlanır. Hasta olan kişi için sağlıklı olmasına ve senin içinde sevinçli ve müjdeli haberler alacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca güzel günlerin habercisidir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gusül abdesti almaya başlamak ama yarım kalmak Gusül mü almam gerekiyor acaba bu neye delalet ?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocam rüyamda sevdiğim kişi İstanbul’a gelmiş bir dolmuşun içindeyiz ben bir okulun önünde dersim olduğu için iniyorum o hastaneye gidiyor ablamda ona eşlik ediyor beyninde tümör varmış sevdiğim kişi üzülüyor acaba içkiyi bıraktım ondan mı böyle bir şey çıkmış olabilir diyor ve inanmıyor ben ona mesaj atıyorum bana bir de geç cevap veriyor başkasına haber vermiş bu durumla ilgili bana da olayları ablam anlatıyor. Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada halı yıkamak

arifselim
Aleykum selam. Sevdiğini bu şekilde gören kişi için bu hayırlıdır. Onun özel sırlarını öğrenmeye, aradaki ilgi ve muhabbetin artmasına ve mutlu bir döneme girmesine işaret olarak tabir edilir. Ayrıca o kişiden gelecek olan bazı olumlu adımları işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nihat Hatipoğlunu Görmek

Kayıtsız Üye
Hocam merhaba yorumlarsanız çok sevinirim. Benim sevdiğim biri var ama uzun süredir görüşmüyoruz. Rüyamda gördüm bir yere gidiyoruz tiyatro gibi kalabalık bir yer. Orada aslında kanser olduğunu öğreniyorum ama hiç hasta gibi durmuyordu. Lavaboya gitmek için oğlunu bana emanet ediyor. Sonra da arabayla başka bir yere dönüyoruz. Ne demektir

Okudunuz mu?  Rüyada gün batımı görmek

Tohat
Merhaba. Bunun tersi olarak yorulan bir rüyadır. Çevrende, ailende veya akrabalarından hasta olup şifa bekleyen birisinin şifasına kavuşarak ayaklanacağına eski sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


rüyada hastalık görmek, rüyada hastayi okumak nablusi, rüyada hasta gormek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Gürgen Ağacı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.