Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dişlerin avuca dökülmesi

Rüyada dişlerin avuca dökülmesi

Kayıtsız Üye
Ruyamda dislerim avucuma dokuldu 2 uctane sonrada digerleride dustu yanmda dayimn oglu babam vardi babama oluyom dedim bu rüyadan çok etkilendim beni aydinlatabilirmosinz


Cevap: Rüyada dişlerin avuca dökülmesi

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada dişlerin dökülmesi genellikle akrabalardan gelecek olan üzücü haberlere işarettir. İnsanın hoşuna gitmeyeceği ve üzüleceği konulara tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Def görmek (İmam Nablusi)

Dişlerin dökülmesi

Kayıtsız Üye
S.a hocam. Öncelikle rüyamda dişlerimin döküldüğünü gördüm ön dişlerimin önce bir tane düştü sonra diğer ön dişlerime elimi atar atmaz elimde kırılmaya başladılar hiç zorlamama rağmen. Doktora gittim yapacak bişey yok dedi. Sevdiğim erkek yanıma geldi utancımdan agzımı kapatıyordum. Sonra ailesini gördüm rüyamda aynı şekilde gene ağzımı kapattım. Bundan bağımsız olarak da aynı gece içinde suların kesik olduğunu köpüklü bir şekilde komşulara gittiğimi gördüm sonra bahçelerinin önünde bir yığın erkek görünce kendimi direk bahçenin içindeki bir lavaboya attıım küçük bir penceresi vardı ve erkekler oradan görebilir diye kendimi eğe eğe saklamaya çalıştım. Sonra ablam su getirdi ve duş alabildim sonunda sevdiğime bu konuyla ilgili bir şey söyleyemedim kızar diye sonra dişlerimin dökülmesini de bu rüyadan sonra gördüm. Hocam hala etkisindeyim iki gün önce görmeme rağmen şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

Okudunuz mu?  Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dişlerin avuca dökülmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Dişlerin dökülmesi ile ilgili rüyanız hem olumlu hem olumsuz şekilde yorumlanır. Yani upuzun bir ömre sahip olacağınız ve bu ömürle birlikte güzelliklerin yanında olumsuz olabilecek olaylara da tanık olabileceğiniz şeklinde tabir edilir. Diğer rüyanız ise hayırla yorulmaz. Bir fitneye maruz kalacağınız, istemediğiniz bir duruma düşürüleceğinize ya da pişmanlık duyacağınız bir davranışta bulunacağınıza işaret etmektedir. En doğrusunu bilen Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Demir görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. rüyama geçmeden önce durumumdan bahsedeyim.35 yasında erkeğim ve evliyim.Çalıştığım iş yerine benden 5 yaş küçük bir bayan başladı,ilk gördüğüm anda çok değişik bir elektrik hissettim,zaman içinde onu her gün ve nerdeyse her an düşünüyorum.ve onu sevdiğimi fark ettim. onu iş dışında sürekli arıyorum.ilgimin farkında,onunda bana karşı boş olmadığını hissediyorum ancak karşılıklı bir açılma söz konusu değil..bu durumdan kurtulmak için istihare namazının gereklerini yerine getirerek basım kıbleye gelecek şekilde rüyaya yattım,yatmadan önce "Allah’ım bu kızla ilgili bana hayırlı bir rüya gösterirsen yoluma ona göre devam edeceğim yok kötü bir rüya görürsem sana söz veriyorum onunla tüm ilgimi keseceğim" diye dua ettim.rüyaya yatar yatmaz önden üst ikinci dışımın sağlam bembeyaz ve kansız bir şekilde avucuma düştüğünü gördüm.ve hemen uyandım ne yapacağımı bilemez durumdayım. internetten araştırdım herkes başka bir şey söylüyor.bana bir yol gösterin.selam ve saygılarımla

Okudunuz mu?  Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Yapman gereken dine uygun olan yoldur. Bunun dışında Allah’tan yol göstermesini istemek uygun olmaz. Bunun için istihareye yatmak da öyledir. Rüyanın tabirinde hayatında bir sorunun çıkmasına, başının ağrımasına, aile içinde tartışma ve tatsızlıkların baş göstermesine, ağız tadının bozulmasına yol açacak bir durumun vuku bulması şeklinde tabiri mevcuttur. Allah en iyi bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Dikiş Dikmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada dişlerin avuca dökülmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada dişi cin görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dişlerin avuca dökülmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.