Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:36
sizden7
Abone

Ateist hristiyan insanlar neden daha güzel oluyor buda müslümanlara imtihan mı

Ateist hristiyan insanlar neden daha güzel oluyor buda müslümanlara imtihan mı

yalanhayat
Arkadaşlar mesala hristiyan ateist olan insanlar müslüman olanlardan daha güzel oluyor erkek kadın farketmez bu durum neden böyle ?Yani mantıklı bir açıklaması vardır elbet kafama takıldı merak edip size sormak istedim


Cevap: Ateist hristiyan insanlar neden daha güzel oluyor buda müslümanlara imtihan mı

Wakabayashi
😀 güzel mi oluyor kardeş bide 60 yaşına geldiğinde bak iş tersine dönüp artık kim ki inanmış,kalbini temiz tutmuş artık güzel olan o oluyor…Allah Rahman’dır dünyada ateist-müslüman ayırt etmez rızkı ve güzelliği verir…ama ahirette Rahim’dir sadece inananlara iyilik-güzellik var.

Okudunuz mu?  Eşine livata yapmanın hükmü ve boşanma

Cevap: Ateist hristiyan insanlar neden daha güzel oluyor buda müslümanlara imtihan mı

1stwarrior
Çok saçma soru. Her türlü ırktan,mezhepten insanın güzelide olur çirkinide. Senin güzellik algın bacağını orasını burasını açmak, yüzüne badana yaparcasına makyaj yapmak ya da bakımlı olmak mı ? Böyle bir soru sorduğuna göre de daha ergensin sanırım.

Okudunuz mu?  Cümle içinde Boşol kelimesinin kullanımı

Cevap: Ateist hristiyan insanlar neden daha güzel oluyor buda müslümanlara imtihan mı

Mü’min
Kardeşim Müslümanlar çirkin diye bir şey yok, Azra Akın Türk Müslüman Dünya Güzeli. Ve sizin güzel dediğiniz yabancılar makyaj sayesinde ayakta duruyorlar. Her insan güzeldir. Hem dış görünümün ne önemi var.

Herkesden Allah razı olsun


Wakabayashi
Yav ne güzeli arkadaşlar ne güzeli?güzelliği veren kim?herkes çürüyecek Allah’ın dilediği hariç tabi Allah’tan başka güzel mi var ya yapmayın ya,yapmayın…lütfen..

Okudunuz mu?  ALLAH neden bu kadar berbat virüs hastalıklarının yeryüzünde insanlara zarar vermesine izin veriyor

Mü’min
@Has’Nicktir kardeşim bak benimde vurgulamak istediğim şey insanların güzelliği ile ilgili değil.Diyorum ki eğer Müslümanlar çirkin diyorsa kardeşimiz.Tescilli Müslüman dünya güzelimiz var.Burda vurgulamak istediğim şey Müslümanlar,hristiyanlar,yahudilerin birbirinden güzel olması değil.Yazdığım cevapların iyi kısımarınıda görünüz lütfen. Elbette çürüyeceğiz hepimiz, bunu hepimiz biliyoruz. Ama benim söylemek istediğim şey,Müslümanlar,hristiyanlar,yahudiler,budist,atei st her ne varsa herkes güzeldir diyorum her insanın güzel bir yanı var.

Herkesden Allah razı olsun


yalanhayat
Soruma neden saçma diyorlar ki anlamıyorum merak edip sordum ben inançsız bir insan değilim ki burada müslüman olanlara hakaret edeyim

Okudunuz mu?  Rızka kısmete mani olma

Wakabayashi
Yok Mü’min kardeşim senin yazdıklarına yazmadım ki ben 🙂

Genel olarak,kendi duygu ve düşüncelerimi yazdım.Allah senden de cümlemizden de razı olsun kardeşim.amin.


TAHARETTİN
Zannedersem turist olarak Müslüman bir ülkeye gidecek olan Hristiyan ateistlere güzellik kriterlerine göre pasaport vize veriyorlar ki gittikleri Müslüman ülkede yaşayan müminlerin kafası karışsın.Bu işin içinde Müslüman düşmanlığı var.Hristiyan ataistlerin tipsizlerinin ülkelerinden çıkmalarına izin verilmiyor.

Okudunuz mu?  Burna su ne kadar kaçarsa oruc bozulur?

Wakabayashi
Ne güzeli ne şeyi arkadaşlar adamlar(batı) obezite ile karşı karşıya.batının sorunu bu obezite.


Wakabayashi
Ya İslam’la yükselir,
Ya inkarla çürürsün.
Bu yol mezarda bitmiyor,
Gittiğinde görürsün.
-Nfk-


Kayıtsız Üye
onlar açılıp saçıldığı için öyle bizimkilerde hiç süslenmiyor kocasına süslenmesi gerekir ama her Müslüman güzel değil diye bişey yok


Kayıtsız Üye
Amerika da beyaz tenli, güzel yüz hatlı, tatlı huylu, mavi renkli gözlü bayanlar veya erkekler var ve her biri hz İsa ya inanıyorlar. Bunları böyle güzel veya yakışıklı kılan nedir?

Okudunuz mu?  Ölsem üzülmem/Yaşamaktan zevk almıyorum

abdullahbiri
Bizde Hz.İsaya inanıyoruz. Onlar insanların değiştirdiği incile inanıyor. incilin değiştirildiğine onlar dahi biliyor.
Her ülkenin teni rengi aynı olmaz bunda mevsimler, güneş, soğuk, sıcak vs.. etkisi vardır. Çoğu ülkeye göre de buranın insanları daha güzel.


hayırlısı23
Kuzey ülkelerinin insanları her zaman için teni daha sıkı ve düzgündür soğuk hava koşullarından dolayı. Gözleri genelde renklidir karlı bölgelerde adaptasyon sağlamak için ve tenleri de güneş görmediği için genelde sarışınlardır. Demek istediğin hristiyan ülkelerin insanlarının daha güzel oluşu ve fiziki yapıya sahip olmalarının başlıca sebebi budur. Lakin bu güney ülkelerinin ve çöl insanlarının çirkin olduğu manasına gelmez. Sadece genelde kuzey insanlarının refahı daha yüksek olduğu için ve et su kaynağının bol olduğu için daha iyi beslenme imkanları ile gelen genetik bir düzgünlüktür. Örneğin Amerikada bir çocuğa annesi önüne yemesi için 250 gr bifteği rahat rahat koyabilirken, Türkiye gibi bir yerde bu gramajı 4 kişilik bir aile kuru fasülyenin içine atarak 2 gün yemek zorundadır hayat pahalılığından dolayı. Et insanın en önemli alması gereken protein kaynağıdır ve eti bildiğiniz gibi ülkemizde rahat rahat alıp yiyemiyoruz. Bu da bizde yıllardır süren yüksek enflasyon ve akabinde oluşan stres iyi beslenememe gibi sıkıntıları doğurarak vücudumuzda hastalıklar oluşturmakta ve insanlar sağlıksız bir yaşam sürmektedir. Ve vücudun da yıpranması ile gelen bir fiziki yorgunluk olması normaldir. Bana göre hristiyan ülke ya da müslüman ülke diye ayırım yapmamak lazım bu güzellik mevzusu adına. Refah ülke ve refah olmayan ülke olarak nitelendirmek lazım. Genelde geniş sosyal imkanlara sahip ve alım gücünün yüksek olduğu ülkelerde yaşayan insanlar daha bakımlı ve daha iyi bir fiziki yapıya sahiptir.

Okudunuz mu?  Namaz kılmayı tam anlamıyla nasıl öğrenirim ?

Nitekim diğer arkadaşların da dediği gibi bu dünya fanidir geçicidir, önemli olan ahirettir. Allah’ın bize vermiş olduğu imkanlara şükretmek gerekir.


hristiyanlar neden güzel, Ateist siteler

Bu kategoride yer alan Kayıp olanı bulmak için bir dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ateist hristiyan insanlar neden daha güzel oluyor buda müslümanlara imtihan mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.