Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada iki tane ay görmek

Rüyada iki tane ay görmek

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm sabah namaazından sonra rüyamda bir alanda ka sandalyelerdde oturuyoruz tanımadığım çocuklu aileler de var ben kardeşimleyim bir şey bekler gibiyiz daha sonra göğe bakıyorum ayı görüyorum kardeşime bak diyorum üzerinde arapça Allah yazıyor diyorum daha sonra biraz solunda daha belirgin dolunay yine üzerinde arapça harfler var ne yazdığını çıkaramadım ama diyorum kardeşime tanımadığım genç bir kız kopya veriyor peygamber diyor ,açıklarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum


Yorum: Rüyada iki tane ay görmek

arifselim
Aleykum selam. bu rüya hayırlıdır ve dileklerinin dualarının kabul olması anlamında tabir edilir. Dert, sıkıntı ve endişelerden Allah’ın izniyle uzak kalmaya yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada İstavrit Balığı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada iki tane ay görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada yerde ay görmek fakat bu ayın gökteki ayın yansıması olduğunu farkettim ne demektir bu rüyanın yorumu


Yorum: Rüyada iki tane ay görmek

arifselim
Rüyada görülen ay daima hayırla yorumlanır. Bu rüya kazancın çoğalması, ferahlığın artması ve sıkıntılarının geçmesine tabir edilir. Bazende bu rüya dilek ve isteklerin gerçekleşmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İncili Bilezik görmek (İmam Nablusi)

j700
köy kasaba gibi bir yerdeydim gece vakti idi camide yatsı ezanı okunuyordu caminin önündeydim gök yüzüne baktım gök yüzünde 2 tane yan yana ay var şaşkınlıkla camaate söyledim herkes şaşkın şaşkın baktı sonra çok yüksek bir tepeye çıktık dünyanın bütün kıtaları gözüküyordu düm düz şekilde çok garip bir rüya idi amerikadan asyaya avusturalyaya tüm kıtalar gözüküyordu dünya da düm süzdü yuvarlak değildi tepsi gibi idi tepeden bakınca

Okudunuz mu?  Rüyada itiraf görmek

arifselim
Rüya sahibi için hayatta farklı ve yeni deneyimler elde edeceğine, farklı bakış açılara sahip olacağına ve bambaşka yüzlerle yüzleşeceğine tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annemle evdeydik pencereden baktıgımda iki tane ay gördüm anneme gösterdim soldaki ay normaldi sagdaki ise ayın evreleri oluyordu yeni ay ilk dördün son dördün gibi sürekli değişiyordu pencereden dışarı baktığımda bir Volkan patlaması oldu lavlar sehri yokediyordu. Anneme aşağı inip kaçmasını söyledim bende ardından indim sığınaklara annemle babama ulaşamadım

Okudunuz mu?  Rüyada İnmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İki ayın görülmüş olması sizin bir konuda hayatınızda kararsızlık yaşayacağınız bir durumun vuku bulacağı şeklinde tabir edilmektedir. Bu kararsızlığı sizi mutlu edecek bir seçenekle tercih etmeyi başaracak ve hayatınızı değiştirecek hiç olmadığı kadar sevinç duyacağınız gelişmeler olacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm ben rüyamda bir binanın camından dışarıda iki tane öfkeli kasırga gördüm herşeyi yıkıyorlardı. Kafamı çevirdiğimde de iki tane dolunay gördüm biri açık kırmızı diğeri beyazdı ve Yanyana duruyorlardı gökyüzünde. Bunu anlatabilirmisin şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada insan dışkısı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kasırga içinde bulunduğun veya ileride karşılaşacağın zor günleri temsil eder. İki tane dolunayın yan yana ve farklı renklerde olması ise içinizdeki ruh haletinizin hem umut, mutluluk, neşe hem de karamsarlık, keder ve üzüntünün eşit olarak barındığını gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gökte iki ay görüyorum, mantığıma yatmayınca bu olay yanımdaki teyzeye soruyorum, o da gökte iki ay vardır diyo bir şeyler daha diyor tam hatırlamıyorum, aylar çok parlak ve neredeyse yarım aya yakın, hilal kadar kavisli de değil. Sonra gökyüzünde ay ışığı aydınlattığı için cinleri görebiliyorum, bu yeti bende olduğu için insanlara inandırmaya, videoya çekmeye başlıyorum gökyüzünü ama telefonda gözükmüyorlar. Rica ederim nedir iki parlak ay ve cinleri görebilme yeteneğim?

Okudunuz mu?  Rüyada Islaklık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hane içindeki mutluluk ve huzur için aile bireylerinin ellerinden gelenini yaptıklarına, birbirlerine saygıda kusur etmediklerine delalet ederken, hane dışında olup çekemeyen, kem gözlere sahip kimselerin gözlerinin üstünde olduğunu göstermektedir. En doğrusunu sadece Allah bilebilir.


gulcan34c
Dün rüyamda bir erkek kalabalığı ile dışarda çardak gibi biryerde oturuyorduk ben bir bayanım fakat asker olmuştum yanimdakilerde askerdi dışarda otururduk birden karşıma kocaman kırmızı ay çıktı ve o büyük kırmızı ayın az bişey aşağısında ise küçük bir kırmızı ay vardı ve bunu gören birtek bendim..

Okudunuz mu?  Rüyada iş başvurusu yapmak

Tohat
Hem bir erkeğin hem de bir kadını yapabileceği işleri yapabilen, her şeyin üstesinden gelebilen mizacı güçlü bir kimse olduğuna ve hayatında çifte mutluluk yaşayabileceğine, aile içinde saadete, işlerinde kolaylık ve bereketin hasıl olacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Suleyman77
Selam.Rüyada aydın bir havada ay görüyorum.hemen yanında ikinci ay geliyor.Ve bende anneme şaşkınlıkla aya bak diyorum.sonra 2 ci ay olduğum arazinin resmini aks ettiriyor. Bir yanda tam ay duruyor bir yanda da şeklini değişen ay.bu ne demek oluyor ?

Okudunuz mu?  Rüyada illüminati sembolleri görmek

Tohat
Ve aleykum selam. Her türlü güzelliğin birer sembolüdür. Aydınlık, ferahlık, sevinç, mutluluk saadet dolu bir yuva, aile içi sevinç, huzur ayrıca kısmet ve bol şansa nail olmakla tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


baysal198484
Rüyamda akşam yolda yürürken annem ve kuzenimde yanımda orman yolu gibi bir yoldayız ağaçlar var her yerde kabeye gidiyor oluyoruz sonra kafamı kaldırıyorum gökte kabeyi görüyorum ve daha yolumuz var diyoruz. Sonrasın da bir bakıyorum iki tane ayrı ay var. Sağdaki hilal şeklinde soldaki şişkin ay şeklinde ve şaşırıyorum ve yürümeye devam ediyoruz. Anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada İncir görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın her bir ayrıntısı çok güzel manalara gelen ve bu manalar çok hayırla yorumlanan olaylardır. Ailede saadeti yakalamak, var olan sorun ve sıkıntıları halletmek, evli olanların eşleri ile muhabbeti yakalayarak huzur içinde yaşamalarına, tövbe etmeye ibadetlerine ağırlık vermeye, işlerinde kolaylığa ve elde edeceğin başarılar ile güzel fırsatlar yakalama işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi)

rüyada iki tane ay görmek, rüyada iki ay görmek, rüyada 2 tane ay gormek

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada iki tane ay görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.