Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ruh görmek

Rüyada Ruh görmek

havvazaman
sağ ve bizle yaşayan on yaşındaki yegenim öldüğünü ama ruhunun benle geldiğini ve konuştuğunu gördüm ailem yegenim öldüğü için ağlıyor ama ben yegenim benim yanımda olduğunu söylüyor um ama kimse görmüyor yegenim beni bir tek.sen görebilirsin dedi korkudan uyandım tekrar uyudum ama bu sefer başka yaşayan ama ölen birinin ruhu aynı olayı gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada parmak kopması görmek

Rüyada Ruh görmek başlıklı yazı
sağ ve bizle yaşayan on yaşındaki yegenim öldüğünü ama ruhunun benle geldiğini ve konuştuğunu gördüm ailem yegenim öldüğü için ağlıyor ama ben yegenim benim yanımda olduğunu söylüyor um ama kimse görmüyor yegenim beni bir tek.sen görebilirsin dedi korkudan uyandım tekrar uyudum ama bu sefer başka yaşayan ama ölen birinin ruhu aynı olayı gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada Pire Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Ruh görmek

arifselim
Ruhu bu şekilde görmek olumsuz değildir bu senin için çok hayırlı manaya işarettir. Rüya sahibi için en zor ve çıkılmaz olan durumlardan hatta bu defa son diye düşünüp salavat getirdiği musibetlerden dahi Allah’ın yardımı ve izni ile kurtulabilecek anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek

Yorum: Rüyada Kötü Ruh görmek

Regina
Rüyamda anneannemlerin köyündeki evindeydik. Bu ev dedemin babasının evi. Kendisi hocaymış talebeleri falan varmış. Mübarek biri diye anlatırlardı. Rüyamda bu evdeydim. Annem babam anneannem ve ben vardık. Bir de çok tatlı bir köpek. Ev normalden daha küçüktü. Bir arka birde önde kapısı vardı. (Arka kapı gerçek hayatta minik bir bahçeye açılıyor bir elma ağcı var diğer bölümü beton.) Rüyamda bana bu kapıyı açmamamı söylüyorlardı. Bende bir olay sonrasında koşarak kapıyı açtım. Rüyada olduğumu biliyordum. Kapıyı açar açmaz. Önümde 3 veya 4 tam hatırlamıyorum. Bembeyaz bedenleri ama ateş saçan gözleri olan ruhlar vardı. Çok kızgınlardı. Kapıyı kapatmakta zorlandım. Sanki rüzgar ittiriyormuş gibiydi. Sonra diğer kapıyı da kitledim.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek?? Hissetmek

En arka odada köpek sandalyenin altına girmiş ağlıyordu. Onu bir şey olmayacak merak etme dercesine sevdim. Sonra anneannem ve annemin yanina gittim. Babamin dışarı çıktığını söylediler. Bende açtım direk kapıyı. Bir uçurum vardı uzakta. Kapının önünde 5 veya 6 mezar vardı. Uçuruma doğru uzanan. İçerden mezarları yakmalıyız falan dediler. Hava yağmur sonrası gibiydi hafif sisli ve hüzünlüydü. Bende onlar geri gelmeden hepsine benzin dökebilir miyiz aceba falan dedim. Babamda normal kapıdan çıkmıştı. Orası normal dünyaya açılıyordu. Bu tarafsa başka bir yerdi. Anlamını merak ediyorum. Orası bizim için önemli bir yer. Yanlış bişey yaptım mı diye çok düşündüm. Bana neden kızgınlar falan diye ancak herhangi bişey yapmadım. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Pirinç Görmek

Yorum: Rüyada Ruh görmek

arifselim
Selamun aleykum. Seni etkileyen bir rüya olduğu çok açık. Ama bunu ancak yorum yapabilen birisi ve seni tanıyan birisi doğru yorumlayabilir. Yoksa bunu izah etmek bu şekilde hatalı olabilir. Sadece şu işareti söyleyebiliriz ki, rüya sahibinin belalı veya zararlı bazı işlere bulaştığına yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamberimizin mucizesi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ruh görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.