Anasayfa
8 Şubat 2023, 21:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek

Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek

Kayıtsız Üye
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu ben rüyamda peygamberimizi[s.a.v]i yururken goruyorum.ama kendisini goremiyorum.sanki sadece birinin yurudugunu goruyorum.insanlarda peygamberimiz[s.a.v] geliyor diye bagiriyor.ama ben sadece adini duyuyorum sanki bir filmde oldugu gibi sadece yuruyor gibi gördüm.bu ne anlama geliyor.Allah razı olsun


Yorum: Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek

arifselim
Ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve berekatuhu.. böyle bir rüyanın en iyi yorumu sana özel yapılması ile mümkün olabilir. Genel olarak ilim elde etmeye, kabeye gitmeye ve peygamber aleyhisselamın sünnetini yaşayarak onun yolundan yürümeye işaret olarak tabir edilir. Daima görülen rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi gördüm

Rüyamda peygamber efendimizi ve hz rabianin onun kıyafetini düzeltirken gördüm ve simsiyah sakalı şerifini gördüm

Kayıtsız Üye
Rüyamda peygamber efendimizi ve hz rabianin onun kıyafetini düzeltirken gördüm ve simsiyah sakalı şerifini gördüm ve solunda namaza durdum yüzünü tam göremedim ne demek bu

Okudunuz mu?  Rüyada Risale-i nur okuduğunu görmek neye işarettir?

Yorum: Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek

arifselim
Allah rüyanı mübarek eylesin bu hayırlı bir rüyadır. Öncelikle ona olan muhabbeti işaret eder. İlim öğrenmeye, takva sahibi olmaya ve kendini Allah’ın rızasına daha çok yakınlaştıracak salih amelleri işlemeye tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pasaport Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selam
Ben rüyamda bir dağda yatıyordum ve benim tam biraz altımda bir Adam var beyazlar içinde oturmuş ve etrafa bakıyor. Rüyamda ben o adamı Peygamber efendimiz olduğunu hatırlıyorum Ve ona soruyorum bana senin peygamber olduğuna delilin nedir var mı yoksa haşa yalancı mısın öyle sorular sordum. Bir de O’nun solunda biraz mesafeli bir Adam vardı.
Sonra uzun bir süre cevap vermedi ve ben "Tamam anladım hiçbir ispatın yok " gibi bir şey söyledim bir anda büyük bir ses duydum Ve peygamber efendimiz den o ses çıktığını hatırlıyorum ve birden dağ salandı ve ben öyle bir korkuyorum ki hemen düştüm
Yani bu rüyayı nasıl yorumyabilirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin elini öpüp sarılmak

Tohat
Hayatını kökten değiştirip seni mutlu edecek hayırlı haberler alacağın anlamına gelir. Peygamberimizi görmüş olman hayırlı bir rüya olduğu anlamına gelmekte olup duyacağın ve alacağın haberlerin niteliğinin de bir o kadar büyük olacağına işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek

Kayıtsız Üye
Esselamu aleykum ,
Öncelikle buraya yazmadan önce biraz düşündüm ne kadar doğru olabileceği konusunda , lakin bizler aciziz , hiç bir şey hakkında net bir cevaba ulaşmamız mümkün değildir . ( Şüphesiz’ki azze ve celle(celil) olan Allahtan başka .)
Rüyamda Peygamber Efendimiz ve sagında bir kişi solunda ise iki kişi oturmakta lakin ben peygamber efendimiz olduğunu yanlarına yaklaşıp bez bir çantadan önlerinde ki ufak sofralarına yuvarlak bir ekmeği bırakıyorum bir tane ve bırakırken buyurunuz efendim diyorum , tam arkamı dönüp gidecekken çuvaldan geriye kalanlardan sadece bana içinde bir tane kalacak şekilde onlarıda sofraya tabaklara koyuyorum ve efendimiz ve yanındakiler bana bakıyor ve efendimiz bana bakarak (sonunda ismimle hitap ederek) Allah razı olsun diyor . bu sözünden sonra öyle bir ağlıyorum ki gözlerim yavaş yavaş bulanıklaşıyor ve yüz suretlerini net göremiyorum (tek hatırladığım simsiyah dalgalı saç ve simsiyah sakalı idi) .
Her şeyi hayır kılan Allah’u teala’dır şüphesiz , mazhar olduğum bu rüya ne anlatır bilmem yardımını isterim , selametle .

Okudunuz mu?  Rüyada pislik, toz vs görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Şeytani rüyalardan uzak sahih olan rüyaların başında gelen rüyalardan biridir. Gerçek bir rüya olduğundan kişinin bunu anlatmaması kalbinde barındırması daha iyi olup hayırlı olan tüm dileklerinin dünya ve ahirete yönelik olan istek ve dualarının kabul edileceğine ilişkin bir müjde olarak kabul edilmektedir. Hakkıyla ancak Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Petek Görmek (imam nablusi)

rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek, rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görmemek, Peygamberimizi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada pastaneye gittiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.