Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:47
sizden6
Abone

Zina ettiğin kızla evlenmek

Zina ettiğin kızla evlenmek

Caresiz1243
Selamun Aleyküm
6 senelik bir günah cukurundaydım arkadaşim sayesinde namaza başlayınca 6 senelik zina tuzağında kendimi kurtarmaya karar verdim ve tovbe ettim (Allah ım sen affet) ama kızı o kadar sewiyodumki brakmak istemedim tövbe sınırlarıma sağdık kalarak devam ettim konuşmaya sewgililiğe oda hatasından dönsün istedim tövbe ettim dedi ama sürekli yanında yatayım veya o tür konuşmalar istyor hem fark ediyorum hemde belli ediyor(hep kesin evlencez diyerek bır bırımıze ümit verdik ).

Okudunuz mu?  Buluğ çağına gelmmemiş yetimin zekatı

1.bu kızla yaşadıklarımdan oturu evlemmem doğrumu yanlişmı veya ne kadar lazım
2. Evlendim dıyelim bu sefer giyim kuşamı hatlarını her daim belli ediyor ve bu canımı sıkıyor ilerde bundan oturu ayrılmaktan korkuyorum ne yapmalıyım

Şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun bizlerede dua edin Allah rızası için 🙁

Okudunuz mu?  Farz namazında 2.rekatda salli okudum yanlışlıkla

Yorum: Zina ettiğin kızla evlenmek

İslam
Zina ettiğin kızı mağdur etmemen için en doğrusu evlenmendir. Şartlarınızı konuşun eğer o da tevbe eder ve dinine dönerse en doğrusu bir araya gelmenizdir.

Bu kategoride yer alan Deprem Korkusu İçin Dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina ettiğin kızla evlenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.