Anasayfa
2 Ekim 2022, 17:43
sizden1
Abone

Aralıklı Diş’e dolgu yada diş teli taktırmak caiz midir?

Aralıklı Diş’e dolgu yada diş teli taktırmak caiz midir?

benx
Benim dislerim kucuklukten beri aralikli ama alt dislerimde aralik nerdeyse hiç yoktu bir dis eti rahatsizligindan dislerim ayrildi ve şuan ilac tedavisi goruyorum. Daha önce disciye gittim dislerim ayriliyor diye fakat beni umursamadi oyle bir şey mumkun değil dedi suana kadar hicbir discide bana dislerin ayrilmasinin sebebi bu falanda dememisti. Suanda neredeyse 1 dis bosluk olustu bazi dis aralarimda. Benim bu eskiden ayrik olan veya sonradan hastalik ile ayrilan dislerime dis teli yada dolgu yaptirmam caiz midir?

Okudunuz mu?  Çok saçma sapan şeyler yapıyorum ve düşündüğümde pişmanlık duyuyorum ve çok üzülüyorum

Yorum: Aralikli dise dolgu yada dis teli taktirmak caiz midir?

MertK
Diş teli günah değildir, taktırabilirsin.

—————————————————

Merhabalar hocam, benim aklıma uzun zamandır takılan bir soru var. D işlerimdeki çarpıklıklar sebebiyle diş teli kullanıyorum. Ancak son zamanlarda içim hiç rahat değil. Diş telini sadece estetik amaçlı taktım. Bu caiz midir? Diş teli gusle engel midir? Ne olur sorularımı yanıtlayın. İçim hiç rahat değil.

Okudunuz mu?  Ateistlerin Düşüncesi

Selamünaleyküm. Böyle bir tedavide sakınca yoktur.

Nureddin Yıldız


dise tel taktirmak gunahmi, dis tel

Bu kategoride yer alan İdrar yolunda kalan meni başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aralıklı Diş’e dolgu yada diş teli taktırmak caiz midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.