Anasayfa
2 Mart 2023, 16:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak

Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak

kemalp33
Selamun aleyküm. Bugün rüyamda neresi olduğunu bilmediğim ya da dikkat etmediğim bir yerde kadın erkek saflar karışık olarak namaz kılıyorduk birbirimize temas da ediyordu kollarımız ve bende bundan bir şehvet hissine kapıldım ister istemez namazdayken ve bir de tanıdık yüzler de gördüm aynı zamanda da bir kadın imam gördüm diye hatırlıyorum ama bundan tam emin değilim rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun…


Yorum: Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak

arifselim
Aleykum selam. Namaz kılmak asıl olarak görülen en hayırlı rüyalardan yorumlanır. Ancak kadın erkek karışık kılınması ile şehvet hissinin gelmesinin anlamı, iyilikle kötülüğün karışıtırılması ile işlenen hata ve günahlara alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Rüyada Kadın Erkek karışık Namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda dışarda namaz kılmak için yer arıyorduk arkadaşlarla koşar adım sonra ben yer bulamadan namaz kılmaya başladılar dışarda tek sıra halinde namaz kılanlara baktığımda kadın erkek karışıktı , tabi namaza yetişemediğim için üzgündüm acaba bu rüyanın anlamı nedir ?


Yorum: Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak

arifselim
Kadın ve erkek karışık namaz kılınması iyi değildir. Bu rüya senin açından iyilikle kötülüğü birbirine karıştıran ve yanlış işler peşinde olan kimselerin olduğuna ve seninde bu konuda dikkatli olman gerektiğine dair bir işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Efendimizi Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Benim rüyam biraz farklı.
Cami de cemaat ile namaza durdum, imam rukunlarda tekbir getirmiyordu. Bende bende tekbir sesini duymadigimdan ruku ve secdeye gitmedim. Cemaatten biri tekbir getirdi. O zaman secdeye vardim.
Namaz bitmeden bir travesti yanima namaza durdu. Ne yapmam gerektigini sordu. Birde bir kadın geldi nerede namaz kılacağını sordu. Ben cevap verip tekrar namaza niyet ettim.


arifselim
Merhaba. İnsan hayatının manevi yönündeki eksikliklere, hatalara veya iyiliklerle kötülüklerin birbirine karışıtırılarak bir hayat yaşandığı anlamında yorumlanır. Bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak istediğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kadın erkek karışık namaz kılınıyordu.arkadaşımın saçı açıldı bir ara namazını öyle kıldı namaz bittikten sonra kapatıp kılmaya devam etti.ben de erkek kardeşimin yanında oturuyordum ama namaz kılmıyordum.


arifselim
Diğer benzeri rüyalarda da olduğu gibi buda manevi eksikliklere, iyilikle kötülüğü karıştırmaya yorumlanır. Daha isabetli bir yorum ise ancak sana ve durumuna özel yapılırsa olabilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda cemaatle namaz kılıyoruz kadın erkek karışık ve akrabalarım da var saflarda eniştem namazı bitirip tekrar namazdayken babası onun namazına engel olmaya çalışıyor vs sonra ben namaza durdum ve bu sefer bana engel olmaya çalışıyor ben bozmuyorum namazımı sonra o adam namaz kaldığım yerin çaprazına oturuyor ben namazdayken küçük bir kız gelip bu sefer o namazımı engellemeye çalışıyor ve baş örtümü açıyor ve namazım bozuluyor ben hemen örtüyorum başımı adamlar görmesin diye ve kıza çok kızıyorum bağırıyorum falan devamı başka olaylar geçiyor. Ne anlama geliyor şimdiden Allah razı olsun kardeşim

Okudunuz mu?  İstihare birebir doğru çıkarmı

arifselim
Aleykum selam. Böyle görülen rüyaların en makbul açıklamaları gören kişiye göre değerlendirilmesi ile olabilir. Biz ancak çok genel ifadelerle yapabiliriz. Salih amellerin içerisinde katılan hatalar ve günahlar olduğuna dair kişiye bir uyarı şeklinde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizi rüyada sakalsız görmek

yörükoğlu
Selamün aleyküm mesai arkadaşım sol yanımdaydı benim sağ yanıma bir kadın geldi kadınla aynı safta namaz kılmak olmaz diye biliyorum ama mesai arkadaşıma yanıma kadın geldiğini durumunu anlattım ama namaz kılmaya devam ettik sadece benim yanımda değil cematte kadınlar vardı


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin içinde bulunduğu ortamın içinde helal ve haram olduğuna, dini açıdan uygun olmadığına ve şüpheler içinde hareket ederek huzursuz olmaya tabir edilir. Bu rüyadan ancak bu açıdan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde anneyi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda camiye gidiyorum kadın lar solda erkekler sağda saf durmuslar bende kadın erkek beraber kılınmaz diyip başka camiye gidiyorum
Bi rüyadam da nenem eceli ile ölurken yanında duruyorum Allah’a kabir azabı vermesin diye dua ediyorum yatakta ona bakarken ölüyor bende başında durup dört beş kere fatiha süresini okuyorum .ve öyle ağlama korkma veya başka his olmuyo sadece dua ediyorum başında


arifselim
İlk gördüğün rüyan oldukça hayırlıdır. Gerçek hayatta da maneviyata dikkat etmeye ve helal ile haramı karıştırmamaya tabir edilir. Diğer rüyan ise insana uyarıcı nitelikte olan rüyalardandır ve ahireti hatırlatır. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada köpeğin insana dönüşmesi

Kayıtsız Üye
Assalamu Alaykum

Rüyada eski arkadaşlarımla camiye girip namaz kılmaya. Iki kız bir erkek. Caminin bir odasında bir Hoca Kuran okuyordu. Bende bir odaya geçip namaza durdum tek başıma. Aklım çok karışıktı çünkü diğerleri kadın erkek karışık namaz kılıyorlardı. Erkek arkadaşta ayakkabıyla namazını kılıyordu. Manası nedir?

Rüyama şunu da eklemek istiyorum: tek başıma bir odada namazı kılarken acele ediyordum çünkü çok şaşkındım mescidte kadın erkek karışık namaz kılması. Namazdan sonra ben hemen camiden çıkmak istedim çok karışık insanlar vardı turistler de vardı. Mescidte üç hristiyan erkek (turist) yan yana durarak namaz kılmak istediler ama bilmedikleri için bana sordular, bende erkekler diye çekindim o yüzden erkek arkadaşı aradım ama yoktu

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir?

Hayırlı günler dilerim


arifselim
Ve aleykumusselam. Esasen senin için bu rüya hayırlıdır ancak bir uyarı niteliğindedir. Çevrende ve arkadaşların arasında olabilecek olan helal ve haramı karıştıran ve uygun olmayan ortamlara dikkat etmen gerektiğine ve Allah’ın izniyle sakınacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Küçüklüğümün geçtiği mahalle camisinde kız ve erkek arkadaşlarım ile namaz kılmaya çalışıyoruz ilk kıldırmaya çalışan yanlış kıldırıyor tekrar ediyoruz ikincide yanlış oluyor üçüncüde benim tanıdığım ve bu işi bilen birine kıldırmasını söylüyorum bu seferde müezzinliği bilmiyorlar ben müezzin oluyorum tam böyle namaz kılıyorum diye sevinirken biri geliyor tanımadığım benimle konuşuyor ben hırsızım diyor bende namazın sonuna kadar beklemeye çalışıyorum ancak sonunda namazı bozup bununla gidiyorum caminin dışına daha sonra kızıyorum bu adama yaşlı bir adam kısa boylu hafif beyaz sakallı en son adama kızarken evine kadar gidiyorum adamın meğer oda bizim mahallede yaşıyormuş eve gidip durumu anneme anlatıyorum rüya burada bitiyor

Okudunuz mu?  Rüyada el ele tutuşmak

Tohat
Sana gösterilmiş olan bir uyarıdır. Dini yaşantını düzene koyman, gereğini yerine getirmen, eksikliklerini tamamlaman ve aksatmadan, ihmal etmeden yapman gerektiğini gösterir. Bu konudaki düzeni sağlaman takdirde sıkıntılı halinin son bulacağına işarettir. Doğrusunu ancak Allah bilebilir.


rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak, rüyada camide kadın erkek karışık namaz kılmak, rüyada camide kadın erkek namaz kılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada bir kızı dövmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.