Anasayfa
14 Ocak 2023, 8:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Evlilik istiharesinde anneyi görmek

Evlilik istiharesinde anneyi görmek

elemin
Selamun aleyküm arkadaşlar,

ben evlilik için istihareye yattim ve cikan sonucu anlayamadim. Birkac kez tekrarladim, ama yinede kafam karisti. Rüyamda Karanlik yada kirmizi gibi tonlar görmedim. Rüyamda annemi gördüm ve telfonda kiz kardesimle konusuyordu. Kiz kardesim telefonda ne söylediyse, annemin moreli bozuldu. Ama rüya çok aydinlik tonlarla doluydu. Icimde bir his bu evliligi onaylamak istiyor, ama hayili olup olmayacagini kestiremiyorum. Aileme de danisamiyorum, ters tepki vermelerinden korkuyorum. Bu durmuda benim ne yapmam gerekiyor? Uzun süre sevdigim kızı kendimden uzak tuttum. unutmaya da calistim. ama yapamadim. Bu durmda bana ne tür tavsiye verebilirsiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek

Yorum: Evlilik istiharesinde anneyi görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihareden önce ilk yapılması gereken şey, istişare yapmak yani evlilik için gerekli adımları atmak, araştırmak ve bilenlere danışmaktır. Bunlar yapılmasına rağmen yinede kararsızlık olursa o zaman işte istihare zaman gelmiş demektir. Eğer bunları yapmadan istihareyi yapmışsan bir anlamı yoktur.

Okudunuz mu?  Evleneceğimiz insanı rüyada görmek mümkün mü

Görülen rüya ise sana yeterli bir işaret olmaz. İstiharede rüyadan daha da önemli olan işaret, senin kalbinin neye meylettiğine bakman olur. Buna göre bir işaret alınabilir.


Evlilik istiharesinde annenin kustuğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda yerde yeşil yüz maskesi döküldüğünü gördüm, anneme gittim dedimki bu niye yerde geziyor. Annem bana bunu dedi ‘cigeri temizlemek için laaham lazım, ve kusmaya başladı, ve onu görünce bende kustum. Istihare namazı kıldığım için ve çok tuhaf ve symbolik bir rüya oldugu için anlamini bilmek istiyorum.

Okudunuz mu?  Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

Yorum: Evlilik istiharesinde anneyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan bizce karışıktır ve yorum için berrak değildir. Yada sana özel yorumlanmalıdır. İstihare için ise rüya görme şartı zaten yoktur. Önemli olan işaret senin kalbinin hangi yöne meylettiğidir yani ne hissettiğidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ın emrini yerine getirmek

istiharede anneyi görmek, istihare rüyasında kendi annesini görmek, Istihare ruyasinda annemi gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada elinden ağaç çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik istiharesinde anneyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.