Anasayfa
14 Şubat 2022, 0:26
missa06
Abone

Neden sorular yayınlanmıyor

Neden sorular yayınlanmıyor

Kayıtsız Üye
aslında bir şey sormak istiyorum. neden sorularımızı yayınlamıyorsunuz bakın herhengi bir art niyetim yok ben müslümanın ve iblis benim imanıma talip. onun vesveselerinden kurtulmak için size soru soruyorum ama din kardeşlerim tarafından bu engelleniyor. bu site aklımızdaki soru işaretlerini gidermek için değilse ne işe yarıyor . biliyorum bunu da yayınlamıyacaksınız en azından önünüze gelen her soruyu engellemezsiniz diye düşünüyorum. tekrarlıyorum art niyetim yok aklımdaki sorulara cevap bulmaya ve imanımı kurtarmaya çalışıyorum.selametle.


Yorum: Neden sorular yayınlanmıyor

ACİLSERVİS
Vesvese konularına karşı olmamıza rağmen öyle bir şey olmadı. Konularını bulamıyor olabilirsin. Örneğin bu konu başlığında selam vardı o şekil mi yayınlasaydım? o zaman site çöplüğe döner. Düzgün yazılmış saçma olmayan bir konu silinmememiştir yanılıyorsun.

Okudunuz mu?  İbni sina neyi icat etti ?

Yorum: Neden sorular yayınlanmıyor

Kayıtsız Üye
bunu sormustum bir cevap geldi fakat hocalardan cevap gelmedi?
kafami kurcalayan bazi seyler var
-insanlardan utandigi çekindigiyada korktugu için mesela tesetture girmemek namaz kılmamak kifur müdür?
-insanlardan utandii ckindigi yada korktugu için gunahlar islemek kuufr mudur
-mesela insanlar yazin mont giyersem giler diye a kollu gezmek salvar giyersem guler diye dar pantolon giymek bütün bunla Küfür müdür


Yorum: Neden sorular yayınlanmıyor

ACİLSERVİS
Hocaları hasta edeceksin ne deseler boş onların dediğini zaten yapmayacaksın. Soruyorsun yapma diyorlar iki gün sonra aynı veya benzer hikayeyi uyduruyorsun. Soruları ben cevap veren hocalara bildirmesem onlar senin sorunu görmez bile haliyle cevap vermek isteselerde cevap veremeyecekler. Ve ben senin sorularını onlara bildirmeyeceğim.
Günah işlemenin küfür olmadığını sana defalarca dedik ve yine tekrar ediyorum günah işlemek insanı dinden çıkarmaz ancak ortak koşmak veya bir emri inkar etmek dinden çıkartır. İşte bunu yazdım bakalım bu sözü dineleyecekmisin yoksa aynı hikayelere devam mı edeceksin.

Okudunuz mu?  Gönülsüz Helallik

Ayrıca yayınlanmadı dediğin konuyu yayınlanmış bildiğin halde yalan söyledin: forumduasi.com/soru/319186-cevreden-utanip-tesetture-girmemek.html#post1191653


Kayıtsız Üye
aslında dedikleriniz doğru ama çok asabisiniz bence.
vesvese konularına karşı olmamıza rağmen derken anlayamadım. ve şu başlık değiştirme olayını biliyorum ama bulamadım. bilginize


ACİLSERVİS
yalan soylemedim cevap gelmiş ama hocalardan cevap alamadim dedim yayinlanmamiss diye konu acan ben degilim bilmeden yargilamayin lütfen ayrica ben okb hastasiyim ve vesvese mi degilmi ogrenmwye çalışıyorum hocaların dediklerinide yapıyorum tedavu ol demistlerde antidepresan kullanıyorum.

Okudunuz mu?  40 adet kısa ayet istiyorum

< vesvese konularına karşı olmamıza rağmen derken anlayamadım >
Forum kurallarına göre vesvese konularını açmak yasaktır. Bu konular çok konuşuldu yazıldı isteyen arama yapıp bol bol okuyabilir. Yasak olmasına rağmen her kişiden bir-iki konuya müsade ediyoruz. üyeyse ve devam ediyorsa hesabı banlıyoruz. Misafirse artık yayınlamıyoruzz.

Okudunuz mu?  Üç talak ile boşanıp tekrar nikah kıymak

Kayıtsız Üye
yalan soylemedim cevap gelmiş ama hocalardan cevap alamadim dedim yayinlanmamiss diye konu acan ben degilim bilmeden yargilamayin lütfen ayrica ben okb hastasiyim ve vesvese mi degilmi ogrenmwye çalışıyorum hocaların dediklerinide yapıyorum tedavu ol demistlerde antidepresan kullanıyorum.
ve attiginuz linke bir bakin ordaki kisi küfür diyor.


ACİLSERVİS
O konudaki cevabı beğenmeyip yeni cevaplar istedin ve yorumlarını sildim. yani konuyu görmüş sayılıyorsun. Yine bu konuda günah işlemek küfür denmiyor işine geldiği gibi yorumluyorsun. Bir ilahi emri yerine getirmeyen günahkar olur ama onu kabul etmemek reddetmek küfürdür öyle yazılıyor. Hastasın tabiki biliyorum doktora gitmenide geçmiş konularda söyledik. Sende kabul ettiğine göre söz dinlemen gerekir.

Okudunuz mu?  Takıntı Hastalığı Vesvese midir?

Kayıtsız Üye
yaw ALLAH aşkına ne oluyor. bu sitenin amacı ne.ALLAH biliyor o kadar saçma gereksiz olmasa da olur sorular gördüm ki o saçma sorulara yer verileceğine bu gibi iman kurtaran sorulara yer verilse bence daha mantıklı olur. gerçekten anlamdım vesvese içerikli sorulara neden yer verilmiyor inşALLAH sizi sinir etmemişimdir. sadece anlamaya çalışıyorum.bana kızmayın olur mu hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Tavuk döner yemek caiz midir ?

ACİLSERVİS
Bu konulardan bu forumda binlercesi var. Her türlü vesvese konuları var yukarıdaki aramayı kullan.

Ayrıca ben bunun kim olduğunu iyi biliyorum konuları kafayı yedirten cinstendir. O yüzden sorularını hocalara gösterip onları hasta edemem. Şu konu da bu kişiye ait. okurken sağlam adam bile hasta olur. forumduasi.com/soru/308949-bazi-dizi-ve-filmler.html#post1133781 o yüzden sorularının muhatabı hocalar değildir.


Kayıtsız Üye
dojtor hemen gecmez dedi sizw uzun bir yazi yazicam bunu gonderin hocalara baskada sormam bunkat vesvese emin olamiyom
1-kapanirsam usanlardan utandigim için yada korktuum için bol seyler giymeyio dar seuler giysem irnek pardesu giymeyio dar peny dar pantolin esifman giysem beya genis bir sey giyip utandigim için uzun etek değil kisa etek giusem ve sürekli biyle gezsm kufur mu

Okudunuz mu?  Ağda yaptıktan sonra abdest alınmalı mı?

2- mesela benninsanlardan utandigim için yada korktuum için
eve birileri gelince kapanmasam ve dar seyler giysem sadece uyansigim için eve gelinfe mesela safim açık durssm basortu takmak yerine genis seuler5 salvar giymek yerine dar pantolinlar giysem
kufurmu

3–ben insanlardan utandigim için disarida gunah islenen yerlere gitmesem irnekler veriyim ben dar seyler giyerek kapadıysam kimse kaoandigimi gormesin diye bazi kisilerin yanlarina gitmesem mesela bahcede oturuyorkarsa bu cafede oturuyorlarsa yanlarina gitmeyip evde kalsam yani sadece utandigim için baskalarindan dar seylerle disaricikmamis olsam demek lliyor ki insanlardan utandigim için gunah islememis olsam yada mesela ben açığım kapanmaya utaniyorum ama açıkta disari cikmak istemiyorum bu djrumda baskalarinin yanina gitmeyio evde kaliyorjm yani insanlardsn utandigim için ginah islememis oluyorum bunlar riya mi oliyot yada küfür mü

Okudunuz mu?  İlham ne demektir? Kimlere gelir?

size bisey yazıyorum yazimi yayinlamiyorsuunuz hocalara sorun bir soru yazdim


ACİLSERVİS
Hala küfür deyip duruyorsun birazcık laf dinle. Bu soruları cevaplansın diye ediyör olarak hiç bir hocaya bildirmeyeceğim. Bundan emin olabilirsin. Selametle.


Kayıtsız Üye
sorduğum sorular genelde yayınlanmıyor bir seye yorum yapmıştim orda bir soru sormuştum o yayinlanmis neden yayinlanmadigini söyler mısınız
ve
şapka takmak şapkalı ilmek bebek yapmak küfür müdür?

Okudunuz mu?  Bağışlama İle İlgili Hadisler

ACİLSERVİS
Küfür, vesvese bazı cinsllik sorularını yayınlamıyorum.


Kayıtsız Üye
bu dedigim ilmek bebek konusunu öğrenmek istiyorum annem 2 tane ilmek bebek almış bir bebek için oyuncak şapka gibi bise var birde diğerinde de şapka gibi tam adını bilmiyorumm kafir şapkası midir diye düşündüm yani kafirlerin kullandığı şapka kapşon yada onun gibi bir elbiseli bebeği küçük yaştaki çocuğa verse annem hükmü ne olur?

Okudunuz mu?  Oğlum altına kaka yapıyor ne yapmam lazım?

Hoca
< elbiseli bebeği küçük yaştaki çocuğa verse annem hükmü ne olur? >
Caizdir dini sakıncası yok

Bu kategoride yer alan Bütün peygamberlerin ortak amacı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neden sorular yayınlanmıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.