Anasayfa
8 Kasım 2021, 8:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bebeğin mezardan çıkıp dirildiğini görmek

Rüyada bebeğin mezardan çıkıp dirildiğini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Ben bugün rüyamda küçük kizim ölmüstü onun mezarina gidiyorum ve her zaman kizimin ayak ucunda oturdugum yerde baska birinin mezari var ve yeni gomulmus topraginda belli oluyor.

Sonra kizimin burnu mezarin disinda goruyorum sargili sasiriyorum disinda burnunu gorunce . sonra yavas yavas cikiyor ölmezden önce daha yurumeyi bilmiyordu ama yürüyup bana doğru geliyor biraz buyumus ve uzamis boyu yurumeyide ögrenmis. Kucagima gelip bana sariliyor. Demek ki hiç olmemis dusüncesi oluyor aklimda tam olmeden gömmüsuz ve mezarin içinde yasamis yavas yavas cikmaya baslamis. Aklimda acaba ac susuz nefes almafan nasıl yasamis dusuncesi oluyor .

Okudunuz mu?  Rüyada başbakanı görmek ve konuşmak

sonra alip eve geliyorum 112 yi ariyoruz nasıl mezarda yasadi diye. Gelenlerde bir anlam veremiyor tekrar mezarliga gidiyoruz. Gercekte hiç mezarini degistirmedik ama rüyamda degistirmisiz önce ilk mezarina bakiyolar sonra ben o mezardan değil sonraki yani simdiki mezarindan cikti diye gosteriyorum ama aklimfa hala ac susuz nefessiz nasıl yasadi diye düşünüyorum. Sonra yasatan Allah yasatiyor diyorum kendi me . orda bir kadinla tanisiyorum ada uc ay mezarda yasamis nasıl beslendigini soruyorum mezar sulari suladiklarinda o sulari topraktan emdim ve toprak yedim diyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Besmele-i şerife görmek (İmam Nablusi)

Benim kizimda demekki oyle beslenmis diye düşünüyorum. Bana inanamayan yetkililer o kadini gorunce inanip. Gidiyolar. Kizim evde uyuyor yuzunde agzinda burnunda topraklar var kendime kiziyorum uc ay kizim mezarda incecik kefenle üsümustur diye. Ama ne rüyamda nede uyandığımda hep dusunceliydim ama hiç karkmadim. Hatta kizim yanimfa diye hep huzurluydum mutluydum mutluluktan sürekli guldum rüyamda kizima kavustum diye.

Ama bir ara nerde nasıl gördüm bilmiyorum ama bence tam uyanicagim ve ruyamin son zamaninda kocam mezara bakiyor elini atiyor gercekten cikmis mi bos mu diye kol bacak parcalari geliyor eline sadece orda biraz urperiyorum sanki. Uyaniyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Benzi sararmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada bebeğin mezardan çıkıp dirildiğini görmek

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Allah sana kızını şefaatçi eylesin ve sabırlar ihsan eylesin. Rüyan hayırlı ve güzeldir. En makbul yoruma göre bu rüya, kızını hala unutmadığına ve çok özlediğine işaret eder. Aynı zamanda sabra karşılık Allah’ın sana ikramda bulunacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada bebeğin mezardan çıkıp dirildiğini görmek

Kayıtsız Üye
Hocam halamin oğlu 6 yaşında kanserden vefat etti bu gün onu rüyamda gördüm benim kucağımdaydi akşam olmuştu ben ve babannem ona bizim evin bahçesinde mezar aciyorduk ve onu küçücuk bir mezara sigdirmaya calisiyorduk ama o canlıydı yaşıyordu bana dedi ki beni oraya koymayın ALLAH bana yeni bir ömür verdi ama biz hâlâ onu mezara koymaya calisiyorduk çocuğun üzerinde kefen yoktu çamurlu bir tişört ve kısa bir eşofman vardı rüyamın anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada başka bir boyuta geçmek

Yorum: Rüyada bebeğin mezardan çıkıp dirildiğini görmek

Tohat
Hayırlı ve çok güzel bir rüya olarak tabiri vardır. Hem rüya sahibi için hem de vefat eden kişi için hayırlar müjdeleyen bir rüyadır. Vefat eden kişinin cennette nail olabileceği rüyayı görenin de dünyada yüzünün güleceğini işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının beni görmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda mezarlıktayız ben mezarlara değidiğimde içindekinin ne çektiğini hissediyorum. Hatta biri acı çekiyo gibi hissediyorum arasından bir göz görüyorum körkunç biraz ve biraz ateş rengi toprak arası açıklık var. Sonra bir bebek sesi gelip duruyor aradan görüyorum önce göz açıp kapıyor annemlere diyorum anne bu bebek gözünü hareket ettirdi sonra elleri hareket ediyor derken ağlamaya başlıyor daha çok küçük. Sonra ben korkuyorum annem çıkartıyor hastaneye falan haber edelim diyoruz ailesine desinler diye bebek ne desen onu diyor Allah diyorum sürekli Allah diyor bebek bu arada biz rahmetli dayımın mezarına falan gitmişiz dayıma dokunduğumda çiçek bahçesi falan hissediyorum. Hatta hiç bilmediğim akraba mezarları gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada Buzdolabı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Rüya sahibi için sevinçli haberler almasına ve ümidini kestiği bir şey hakkında son anda isteğinin gerçek olmasına işaret olarak tabir edilir. Sonuçta bu bir rüyadır ve hayrını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Berat Gecesi Görmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda ben gelin olacakmışım saçım yapılıyor makyajım ve ben beğenmedim ağlamaya başladım birden gelinlik mağazasına gittik ne olduğunu anlamadım sonra o gelinlik mağazasından direkt mezarlıkta ölü verdik arkadaşlarıma bakıyoruz korktuk kuzenimde yanımda onun annesi olmuş gerçekte ölü değil oda hadi annemi ziyaret edelim demiş tamam dedim gitmiştik baya uzun bir yol tırmandık düştük kalktık sonunda mezarın yanında olmuştuk mezara kuzenim anne dediğinde birden mezardan bir ses çıktı biz korktuk kaçmaya başladık o sırada kuzenimin ablalarıda gelmişti onlara anlattık inanmadılar tam mezarın başında ikiz bebekler olmuş ben nasıl oldu anlamadım mezarın içine girip bir bebeği çıkardım ve bebek dirildi ağlıyordu dedim bakın dirildi kuzenime bunu alabilir miyiz ben bakacam ona dedim kuzenimde bir kaç güne alırsın dedi tamam dedim bebeği öperek gitmişim ve uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz elbise giymek

Tohat
Var olan sıkıntıların ya da eğer şu an sıkıntı içinde değilsen bunun gerçekleşme ihtimaline ve kısa bir süre de olsa üzüleceğine işarettir. Buna alacağın bir haber ya da yaşayacağın bir olay sebep olabilir. Ayrıca sıkıntılarını hafifletecek sevindirici bir gelişmenin vuku bulacağına işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi

Kayıtsız Üye
Beş yıl önce 13 aylık kızım öldü uzun zamandır rüyamda görmüyordum bugün rüyamda gördüm mezarını çalı çırpı ile ortmusuz çamur içinde cenazesi kızımın ve bı anda hareket ediyor eşime ölmemiş diyorum gördün mü diyorum oda yok ya diyor arkamizi döndük giderken kızım güzel kıyafetler içinde yürüyerek bize doğru geliyor anne annecim diyor koşuyorum sarılıp öpüyorum bak diyorum eşime ölmemiş oda boş boş bakıyor ne anlama geliyor lütfen yorumların


Tohat
Hayırlı günler. Allah sabırlar versin. Yoğun özlem duygusunun yansımasıdır. Bilinç altı olan bu rüya geçmişe, kızının olduğu günlere gitmek isteyişinin göstergesidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Babanın çamura batması

rüyada mezardan çıkan bebek görmek, rüyada mezardan bebek çıktığını görmek, Ruyada öldûgû kardesimin canlanmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada babamı musalla taşında görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bebeğin mezardan çıkıp dirildiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.