Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hediye almak

Rüyada hediye almak

gulcehre
hayirli sabahlar . ben rüyadamda benden kuçuk teyzemi gördum . onunla konuşmuyorum ne oldugunu bilmiyorum ama darilmişim ona konuşmuyorum. o ara uyuyorum uyandığımda bana ait olan seylerin içinde kolcak kola takilan parlak bir seten kumaştan kola takilan seyden dikmiş birakmişti bende tebessum ediyorum kusum ama dikmiş buraya koymuş diyorum


Yorum: Rüyada hediye almak

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya o kişi ile dargınlık varsa barışmaya, kırgınlıkların geçmesine ve arada muhabbetin çoğalmasına işaret eder. Bazende bu rüya birbirine iyilik etmek ve destek vermek olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kamikaze gormek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum size iki rüya sormak istiyorum teki ablamın teki benim ablam rüyasında gençlik parkında kamikaze denen cekice benzer alete binmiş ve hiç korkmadığını görmüş rüyasında kendini cesur hissediyormus benim rüyam ise rüyamda ablama mavi mont almak istiyorum üstüme giyiyorum çok dar sonra bir üst s bedenini görüyorum ve alıyorum ablama hediye için rengi koyu mavi güzel bir mont

Okudunuz mu?  Rüyada Gizem Aramak

Yorum: Rüyada hediye almak

arifselim
Aleykum selam. Ablanın görmüş olduğu rüya, üzerinde durulmayacak, kale alınmayacak ve ilgilenilmeye gerek görülmeyecek kadar basit sözler işitmeye işaret eder. Senin rüyan ise, bir hata yapmamak için dikkatli olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda pazar yerindeyiz ablam annem var elbise bakio ablam elbise murdum gibi kupurlu bir elbise fiyatini soruyorum 1000 kusur dio pazarlik yapiorum 1000 tl ye verio bnde abla bunu sana bn alayim diorum annemde basima vuruo çok phali die
Ayni gce ablamla magazadayiz magzada beyaz kol cantasi unutulmus sahibi cikmamis ablama istersen dusun sen ala bilirsin demisler ablamda alicakmis cantayi ici dolu içini bosaltip alicaktik canta beyaz krem gibi rengi vardi çok gzeldi eğer yorum yazarsaniz çok sevinirim lütfen epey zor gunler gciriorum cnku

Okudunuz mu?  Rüyada Hayal Kurmak

arifselim
Merhaba. Oldukça hayırlı ve güzel bir rüya olarak kabul edilir. Genel olarak bu rüyan hayalini kurduğun veya olmasını çok fazla istediğin bir şeyin gerçekleşmesi olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Celildanr
Selamın aleyküm bir gün önce (dün)bir rüya gördüm rüya da bana çok güzel bir gitar veriliyordu hediye olarak inanılmaz güzeldi (gitardan anlamam rüyamda öyleydi) fakat enişteme.cok kötü bir gitar veriliyordu bunun manası nedir cevap için şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin geçmişte yaşadığı tüm sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına ve bu konuda ona birinin vesile olacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


r00dosto
Hayırlı günler.
Evlenme niyetli görüştüğüm bir hanım vardı. Ailesinin istememesi sonucu olmadı işimiz. 4 Haziran 2016 dan bu yana yani iki senedir görüşmüyoruz. Ben bu rüyayı göreli de 3 gün oluyor yani tam 4 Haziran 2018 gecesinde gördüm ve merak ettim o sebeple buraya yazıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Rüyamda 3 hanım var. İsimleri sallıyorum. Evlenme niyetli görüştüğüm hanım Meryem. Ve iki arkadaşı Ayşe ve Fatma. Bunların birbirlerini tanıdığından haberim yok, rüya içinde oluyor.

Ayşe benim arkadaşım. Ayşe ile gün içinde bir şeyler peşinde koşarken başlıyor rüya ve nasıl oluyor tam hatırlamıyorum ama, Ayşe "Benim bir arkadaşım var onun evine gidelim bir şey almamız lazım" gibi bir şey diyor. Ben de tamam diyorum koyuluyoruz yola.

Eve varıyoruz ama ev bana tanıdık geliyor, eski tarihi evler gibi bir yapısı var hafiften.
Allah Allah hayrolsun diyorum ama içimde ilginç bir heyecan sanki Meryem in evi olduğunu biliyorum.
Kapıyı çalıyoruz ikinci arkadaş Fatma açıyor. İçeri geçiyoruz Ayşe beni Fatma ile tanıştırıyor.
O sırada Meryem nerede gibi bir muhabbet geçiyor ve otomatik olarak kafayı oraya şartlıyorum sanırım, aha diyorum Meryem in eve geldik. Bunlar nereden nasıl tanışıyor, şimdi görüşürsek sıkıntı olur vs. diye kafada kuruyorum bunalıyorum ve beni sıkıntı bastı deyip Meryem gelmeden kendimi dışarı atmak için izin istiyorum.
Ama rüyada öyle bir his var ki sanki Meryem de benim orada olduğumun farkında ve o sebeple kapıyı açmadı, odaya da çıkmadı. Ben dışarı çıkıyorum baya bir düşünüp sıkıntıya giriyorum yaşadıklarımızı vs.
Yukarıda ne konuşuldu bilmiyorum, sanırım Fatma aşağıya yanıma geliyor Ne oldu sana? diye
O sırada nasıl oluyorsa bir anda sanki herkes her şeyi öğreniyor ve
Hem Ayşe hem de Fatma sen Meryemi nereden tanıyorsun ne geçmişiniz var diye sorular sormaya başlıyorlar.
Daha sonra Ayşe evden çantamı alıp geliyor ve Meryem bunları sana gönderdi diyor.
Çantam kıyafet çantam, en üste bakıyorum yanlış hatırlamıyorsam 2 adet beyaz havlu.
Allah Allah havlu ne alaka ya diyorum kendi kendime. Bir yandan da burada olduğumu öğrendi ama bir yüzüme bakmadı diye iç çekiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Sonra uyandım. Beni epey etkiledi çünkü bu hanımefendi hala aklıma geliyor yani tam olarak çıkaramadım hayatımdan. Cevaplarınız için şu mübarek günde şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Hayırlı günler. Tam olarak bu tarihte görmenin bizim bildiğimiz ve anladığımıza göre hiç bir özel anlamı yoktur. Her ne kadar ilginç ve berrak bir rüya görmüş olsan da bu bilinçaltına yerleşen düşüncelerden ve geçmişin etkisinden hala kurtulamadığına tabir edilir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi

Kayıtsız Üye
Nişanlıyım şuan ailesel bazı problemlerimiz var ve evlilik yolundaydınız bundan dolayı sürekli nişanlımla aramda problemler oluyor sanki onun ailesini kabullenmiyormuşum gibi bir kaç ay sonra düğünümğüz olacak ama hiçbir şey belli değil bu yüzden istihareye yattım rüyamda nişanlımın ailesinden bir kaç kişi bize gelmiş hediye paketi var bana almışlar annem bana bunu getiriyor sana alınmış diye ufak paketi açınca içinden kocaman bir battaniye tarzı yatak örtüsü gibi bir şey çıkıyor bir de çarşaf tarzı battaniyenin kenarları kahverengi üçgen üçgen dilimli orta kısmıda pudra pembesi bej gibi bir renkte rüyamda hatırladıklarım bunlar benim içim hayırlı mı olacak bilemiyorum ????

Okudunuz mu?  Rüyada Helva görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu gördüğün rüyan hayırlı ve olumludur. Ama bu süreçte yapman gereken ilk şey güvenilir ve aileden kimselere danışarak hareket etmektir. Ciddi bir sürece girmişsiniz artık gerçekten önemli ve geçerli bir neden olmadan ufak tefek şeyleri sorun yapmamanın gerekir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Muhabbet duyduğum biri var ama bundan benden ve Allahtan başka kimsenin bilgisi yok. Rüyamda o kişinin annesinin bana pembe ve mor elbise hediye ettiğini gördüm. Ve onlar gelecek diye hazırlık yapıyorduk.Manası nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçek hayatta da sevineceğine ve mutlu olacağına yorumlanır. Ancak unutma bu sonuçta sadece bir rüyadır ve bilinçaltı olması da mümkündür. Hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamsi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm . Uzaktan gözlemlediğim biri var beni tanımıyor. Sadece ilgi duyuyorum. Ona karşı hoşlantım var . Çoğu zaman karşısına çıksam bana sevgi besler mi diye merak ediyorum. Bu sabah rüyamda bir okul kantini gibi biryerde oluyorum yanımda iki kız arkadaşım var . Birini yeni tanıyorum. Diğerinin kim olduğunu hatırlamıyorum. Sonra akşam oluyor. Tanımadığım kızla akşam evime gidiyorum. Kardeşi ile karşıma çıkıyorlar. İlk olarak kardeşi benle tanışıp elimi sıkıyor. Sonra o gelip tanışıp elimi sıkıyor. Üzerinde beyaz bir tişört olduğunu hatırlıyorum. Sonra o gün meğerse benim doğumgünümmüş. Bana hediye aldığını ve vermek istediğini söylüyor. Bende ilkinde kabul etmeyeceğimi söyledim. Sonra arabasından çıkarıyor benim mesleki alanımda kullanabileceğim hediye almış eksik veya yanlış aldığını farketiyor ve tamamlamaya çalışıyor . Yanımdaki kızın elindede aynı ürün varmış. İkisi birlikte kontrol ediyor. Hediyeyi doğru alıp almadığına kontrol ederken onları beklerken rüya bitiyor.
Kışın rüyamda beni kaçırmaya çalıştıklarını ve ben onun beni gelip kurtaracağını söylüyorum.
Yeni başka rüyamda başkasının benimle evlenmek istediği , ben eğer bu çocukla evlenirsen o geldiğinde ne düşünürüm diyorum.
Ve birkerede ben oturduğum yerde onun dizlerime kapandığını gördüm.
Rüyalarım bu çocukla karşılaşağım yönündemi zamanı olduğuna mı işaret ediyor çözemedim. Ortak bağlantısı var mı ? Yorumlarsanız memnun kalırım.

Okudunuz mu?  Rüyada Gül Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Merhaba, hoşlantı duyduğum biri var benden habersiz . Rüyamda bir kantinde oluyorum iki kızla , birini daha yeni tanımışım. Sonra bu yeni tanıştığım kızla evime gidiyorum akşam vakitlerinde. Hoşlantı duyduğum kişi kardeşi ile Arkamdan geliyorlardı. Kardeşi beni durdurdu. Tanıştık elimi sıktı. Sonra o benim elimi sıktı. Üstünden beyaz tişört vardı. Çocuk bana hediye vermek istedi. Rüyamda o gün doğumgünümmüş. Tam hatırlamıyorım ama hislerinde de açılıyor gibiydi. En sonunda arabasından hediyeyi çıkardı. Mesleki alanımla ilgili bir hediye almış tam vericeği sırada eksik veya yanlış olduğunu anlıyor ya da parçaları dağılmış. Sonra kontrol ediyor. Tamamlamaya filan çalışıyor. Yanımdaki kızla aynı branşı okuduğum için onda da benzer ürün oldığu için kontrol ediyorlar. Ben bana hediyeyi tamamlayıp vermesini bekliyordum rüyamda böyle bitti
Yorumlarsanız sevinirim
(İkinciye gönderdiysem kusuruma bakmayın, bir önceki gönderim silinmiş galiba)

Okudunuz mu?  Rüyada Genç Kadın görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyalarından ilki, seni el üstünde tutacak, çok mutlu edecek, senin için her şeyi yapmayı göze alacak bir sevdiğin olabileceğine, alacağın müjdeli bir haber ile mutlu olacağına, sosyal çevrende de iyilik gören, sevilen bir kimse olabileceğine delalet etmektedir.
İkinci rüyanın tabiri ise; Senden sürekli haber almaya çalışan, didik didik seninle ilgili olanları öğrenmeye, nereye gidip nereden döndüğüne kadar her şeyi bilmeye çalışan bir kimseye işarettir.
Üçüncü rüyanda; Gerçekte de birinin seninle evlenmek isteyebileceğine, evlilik ile ilgili şansının açılacağına ve aklına yatan bir kimse ile ciddi bir yola girebileceğine delildir.
Dördüncü ve son rüyan ise sana hürmette ve saygıda kusur etmeyecek bir sevgiliye veya bir eşe işaret olup ondan göreceğin sevgi, alaka, itina senin gönlünü hoş ederek saadeti yaşayacaksın.
Bu rüyaların tabiri olduğu gibi bilinçaltı da olabilir. Eğer sürekli düşündüğün için görmemişsen elbetteki görmenin bir nedeni vardır ya da başka güzelliklere işarettir. Allah en iyisini bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Gerdek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada hediye , hediye

Bu kategoride yer alan Rüyada hakkımı helal etmiyorum demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hediye almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.