Anasayfa
27 Eylül 2021, 14:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ata binip koşmak

Rüyada ata binip koşmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam hayırlı cumalar. Rüyamda bahçemizde atlar var beş altı tane. Atın bir tanesine babamla beraber biniyoruz ben babamın arkasına biniyorum. Atlar hızlı hızlı koşmaya başlıyor düşmemek için afedersiniz babamın cinsel organını tutuyorum. Babamın kıyafeti yok at koştukça sıkı sıkı tutuyorum babamın organını. Babam biraz boşalmış gibi elime geliyor menisi ama babam olduğu için utanıyorum bişey söyleyemiyorum. Babamın organı büyüyor. Sonra atın üstünden iniyoruz utanıyorum ben elimi siliyorum. Hocam anlamanız için biraz açık anlattım bir bayan olarak utanıyorum kusura bakmayın lütfen yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Atlamak Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ata binip koşmak

arifselim
Aleykum selam. Rüya alemi insanın kontrolünde olan bir şey değildir. Bu rüya her ne kadar insana hoş gibi gelmesede esasen hayırlı bir rüyadır. Bol ve bereketli mala sahip olmaya, destek ve yardım görmeye birde rahat bir hayat sürmeye işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Abla Görmek (imam nablusi)

Ata Binmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam ben rüyamda diz boyu otun arasında büyük yemyeşil dereotları topluyordum sonra 2 tane ördek geldi biri beyaz ben bir avuç avuç buğday tanelerini şu dolu kovaya koydum ördekler yesin diye sonra etrafımda asker polisler vardı benim üzerimde tesettürlü gelinlik dudağıma pembe ruj sürüp beyaz bir ata bindim önümde damat arkada bendim hızlı şekilde giderken herkes bana bakıyordu asker polis .rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Atlet Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ata binip koşmak

Tohat
Hayırlı günler. Maddi anlamda istediğine nail olacağına, uzun bir süre bereketinin eksik olmayacağına ve buna bağlı olarak rahat ve huzurlu hissedip kendini güvende hissedebileceğine, makam mevki sahibi olacağına, mutluluk verici gelişmelerin olacağına, belli bir konuda hatrı sayılır kimse olacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ablası olmadığı halde abla görmek ?

rüyada atla koşmak, Ruyada atin arkasiyla kosmak, Rüyada ata binmek

Bu kategoride yer alan Rüyada armut toplamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ata binip koşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.