Anasayfa
29 Ağustos 2021, 19:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ikiz bebek görmek

Rüyada ikiz bebek görmek

eminee
selamun aleyküm hocam ben bekar bır kızım.bugün rüyamda kucağımda ikiz bebeklerimin olduğunu gördüm aslında ıkız değiller ama ben ıcımden dıyorum kı ınsAllah ikizdir biri kız bırı erkek olsa ne güzel olur dıyorum.bebeklerin ıkısıde kucağım da ıkısını de kokluyorum çok güzel kokuyorlardı.O an yanımda sözlümde vardı bebekler ıkımızden olmuş oluyordu.yorumlarsanız çok mutlu olurum hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada Isırgan Otu göemk (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada ikiz bebek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kişiye iyiliklerin, güzelliklerin, bereketlerin ve dileklerin çifter şeklinde yani bol bol gelmesi manasındadır. Çok hayırlı ve çok bereketli manalarda yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


İstihare de ikiz bebek görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben erkek arkadaşımla evkikik kararı aldım. Hayırlı mı değil mi öğrenmek için istihareye yattım. Rüyamda kuzenim hastanede doğum yapmış ama bebekleri görmeye bir türlü gidemiyorum. Kuzenimin kocası beni kırmızı bir arabaya bindirdi. Araba çok hızlı gidiyor. Ben arabadan inmek istiyorum ve bir şekilde inmeyi başarıyorum. Arabadan inince bir yola çıkıyorum. Karşımda bir ev ve içinde genç bir kız var. Bana karşıdaki yemyeşil çimenlik alanı gösteriyor.orayı geçersem hedefime ulaşacağımı söylüyor. Geçmeye çalışıyorum ama her tarafta tuzaklar var. Bri kaç köpek var lakin bişey yapmıyorlar bana zincirlerle bağlı olduğunu görüyorum. Genç kız bana tüfek veriyor daha rahat geçmem için. Lakin nasıl olduğunu anlamadan kendimi hastane de buluyorum kuzenim doğum yapmış. Beklenmedik bir şekilde ikiz bebekleri olmuş. Ben çok şaşırıyorum. Bebekler beyaz tenli ve saçları baya açık sarı. Bana bakıyorlar beyaz bir çarşafa sarılmış bir şekilde. Cinsiyetlerini soruyorum biri kız biri erkek ve uyanıyorum. Çok kafam karıştı lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Rüyada intihar eden birini görmek

Yorum: Rüyada ikiz bebek görmek

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle istişarelerin edilmiş olması gerekir. Yoksa bu açıdan ciddi adım atmadan istihare yapmanın bir manası olmaz. Rüyan bir yorum olarak, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden sonra ulaşacağın mutluluğa işarettir. İstihare açısından ise eğer kalbin rahat etmemiş ise bir daha tekrar etmeni tavsiye ederiz.

Okudunuz mu?  Rüyada ip üzerinde yürümek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi evlenmiş ve hamile gördüm ailemin evindeyim anneme karnımı açıp bebeği hissetsin diye karnımı elletiyorum sonra karnı kapatıp babam elletiyorum karnımı bebeği hissetsin diye sonra yüzlerine bakıyorum o kadar güzel gülüyorlardı annemle babam ağzı kulaklarına varıyor ikisininde daha sonra hastaneye gidiyoruz ben 1 tane bebek beklerken ikiz olduğunu öğreniyorum işte düşünüyorum nasıl bakıcam edicem diye daha sonra doğum yapıyorum şuanda konuştuğum adamı görüyorum rüyamda bebekler doğmuş emzirirken yanimda bebekleri seviyordu daha sonra konuştuğum adamın evine gidiyorum ev kalabalık onun annesi babası benim annem babam falan var daha sonrada konuştuğum adamla birlikte yatak odasına gidiyoruz bebekler de orda ve ben soruyorum işte iki çocuk var nasıl bakabiliriz diye konuşurken bir anda uyandım ve rüyanın etkisinde çok kaldım bu rüyamı yorumlar mısınız lütfen ve hayra vesile midir

Okudunuz mu?  Rüyada Islık Çalmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İkiz bebek iki durum arasında kalmak anlamına gelir. Genel olarak karar vermek zorunda hissedeceğin iki olayla karşılaşman ve birini seçmek durumunda kalmana işarettir. Hakkında hayırlı olabilecek en iyi olanı seçmeye çalışacaksın. Çaresizlik içinde hissedeceğin bu durumu Allah’ın hoşnut olacağını düşüneceğin seçeneği seçebileceksin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada inek tarafından kovalanmak

Rüyada Ikizler Gormek, rüyada ikiz bebek emzirmek, ikiz bebek

Bu kategoride yer alan Rüyada insan dilinin kesilmesini görmek neye alamettir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ikiz bebek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.