Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden91
Abone

Akla Kötü Düşünceler Gelmesi

Akla Kötü Düşünceler Gelmesi

TövbeEdenKul
Herkese Selamün Aleykum. ALLAH TEALA’nın Rahmeti ve Bereketi Üzerinize Olsun.

Aklıma Çok Kötü Düşünceler Geliyor.İmana Aykırı Şeyler ve Küfürler Geliyor.Ne yapmalıyım ?
ALLAH TEALA Cümlemizden Razı Olsun.


Yorum: Akla Kötü Düşünceler Gelmesi

Tevbe
Allah muhafaza eylesin kardeşim. Kullanıcı adın ne güzel tövbe et ve Rabbine daha çok secde et. Bu tür düşünceler geldiği zaman hemen "Allah’a ve Peygamberine iman ettim" diyerek imanını tazele. Ayda bir de olsa İslam konuşulan bir ortamda bulunmanı tavsiye ederim.. Rabbim sizi, bizi kötü düşüncülerden korusun, hak yolundan ayırmasın bizler cahiliz bilmiyoruz kurban olduğum Rabbim bizlere af buyursun.

Okudunuz mu?  Kaş ektirmek Caiz midir ?

Yorum: Akla Kötü Düşünceler Gelmesi

TövbeEdenKul
Amin kardeşim .


Yorum: Akla Kötü Düşünceler Gelmesi

TowBoat
Selamun aleyküm.Benim de böyle bir sıkıntım var.Benimkisi ise şöyle:Bazen aşırı derecede sinirleniyorum ve maalesef sövme eyleminde bulunuyorum.Sonra kendime geliyorum ve bunu yaptığımı çok pişman ediyorum tövbe ediyorum biliyorum Allah merhamet gösterir ancak ben bunu yapmamak tövbe etmemek istiyorum.(Sövme dediğim dine imana değil.)Bunun bir duası var mı?

Okudunuz mu?  Delilleriyle Hanefi Fikhi kitabını tavsiye eder misiniz?

Tevbe
Bunun için bir dua yok ancak sinirlendiğimizde şöyle konuşabilirsiniz "Canı sağolasıca, Allah seni affetsin ne diyim, Allah sana dilediğini buyursun." Eskiden ben de sinirlendiğim de pis konuşurdum ancak kendimi bunlara alıştıyorum. 🙂


ŞİRİNLER
Kımse günah olan bir işi yapmak istemez.Ama tövbe kapısı biz aciz kullar içindir.Tekrar tekrar günaha düşsek de tekrar tekrar tövbe edicez.Yine olmadı deyip kendimizi suçlamıycaz ya da ümitsizlige kapılmıycaz.Bileceğiz ki kulun Allah’a en sevimli hali tövbe ederkenki yakarışıdır.Yaradanın bizi her halimizle seveceğini kapısından bos cevirmeyecegini bilip yine yüzümüzü O na döneceğiz.Ümit edelim ki birgün tövbemiz de "Nasuh Tovbesi" olur.Tövbelerin en güzeli olur.Allahu Teala cümlemizi affeylesin…Hangimiz gunahkar değil ki

Bu kategoride yer alan Bilmeden yalnış dini bilgi vermek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akla Kötü Düşünceler Gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.