Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Denizde Boğulmak?

Rüyada Denizde Boğulmak?

Fanny99
Rüyamda bir kavga olduğunu görüyorum bizim sayımız 42 onların ki de yanlış hatirlamiyorsam 33 müs . Bizim tarafta erkek çokmuş tek tük kadın var yanı bizim kazanmamız daha kolay diye konusuluyordu. Biz daha sonrasında onları kızdırmak kavga çıkarmak için ses çıkarmaya onları rahatsiz etmeye başladık sonra onların gelmeye başladığını gördüm gelenler büyük bas hayvandı ama ben kavgaya karışmadim son anda kaçtim. Daha sonra duyduğumda ise bizim taraf kaybetmiş iyiki gitmemisim dedim. Gidiyorum yine birilerinden kaciyorum denizin üstünde çok dar ama çok uzun bir yol gördüm karsiya geçmek için bende motorsiklet ile son hizla gitmeye çalışıyorum önümde bir adam var onu ise su kaldırıyor o o şekilde koşuyor ben öyle son surat giderken suyun içine düştüm boğulmaya başladım baya bir derine gittim sonra çıktım ama bir kız geldi benim yanıma benim agzima kaşıkla çikolata verdi

Okudunuz mu?  Rüyada Dükkan görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Denizde Boğulmak?

arifselim
Rüyada denizde boğulduğunu görmek hayırlıdır. Rüyanda hem olumsuz hemde olumlu şeyler var ama gördüğün bir çok rüyalarında olduğu gibi çok fazla şeyler içeriyor. Bu kadar şey görülen rüyalar karmaşık rüyalar olup tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dolmuşa binmek

Rüyada denizde boğulacağını hissetmek

blablabaa
Rüyamda bir deniz görüyorum dalgalı uçsuz bucaksız bir deniz. Denize açılacakmışım sandalla ve sandal batacakmış diye düşünüyorum aileme mektup bıraksam mı bırakmasam mı ben denizde boğulup öldükten sonra okurlar gibi düşünceye kapılıyorum. Sanırım ölmekten korkmuyorum.. Rüyamın içinde, hayal olarak sandalın yan dönerek battığını görüyorum ama sadece hayal , rüyada da henüz o yolculuğa çıkmamışım. Yorumlayandan ALLAH razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Denizde Boğulmak?

arifselim
Bu rüya sahibi için çok zor işlere girişeceğine işaret eder. Eğer sadece bu hayalde kalmışsa sana bir uyarı mahiyetinde kabul edilebilir. Sonuçta sadece bir rüyadır ve anlamı kesin değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda deniz kenarında Kardeşimle ben, kuzenlerim, ananem ve teyzem ayrı gruplar halinde aynı yerde kahvaltı yapıyoruz. Kardeşimin bir şeyi suya düştüğü için ben denize giriyorum deniz beni çekiyor ve boğuluyorum kendime geldiğimde evimdeyim. Kardeşim ve annem yanında. Kardeşim çok büyük hayatı tehlike geçirdin diyor. Burnun kanıyor diyor. Ben de elimi burnuma götürüyorum elime kan geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada dilinin kesildiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin iyi niyetli, güzel ahlaklı ve yardım sever biri olmasına rağmen işleyeceği bir hatadan dolayı pişmanlık duyacağına işaret eder. Ayrıca çok iyi ve hayırlı bir arkadaş edineceğine de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada denizin taşması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Denizde Boğulmak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.