Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:18
sizden3
Abone

Şizofreni hastalığı psikolojik midir?

Şizofreni hastalığı psikolojik midir?

sultan_147
Selam olsun. Şizofreni hastası annem var hocam. Ve hastalığı ilerleyince gözü hiçbir şey görmüyor. Saldırıyor. Acaba cin musallat olmuş olabilir mi anneme? Hocadan muska yaptırdık. Ve şimdi iyi. İlaçlarınıda düzgün kullanıyor şuan iyi. Bir keresinde hocanın yaptığı muskayı balkondan atmış annem. Ve hastalığı ilerlemişti. Son zamanlarda şizofreni hastalığı yaygın bir hastalık oldu. Psikolojik midir? Büyü yapılmış veya cin musallat olmuş olabilir mi?

Okudunuz mu?  Birine karşı sevgi duymak

Yorum: Şizofreni hastalığı psikolojik midir?

mum
Şizofreni hastalığı Ağır bir beyin hastalığıdır ve tedavisi gerekir.
Elbette cin etkisi olabilir insanlarda, siz önce doktor ilacıyla iyi olmazsa bir başka doktora daha götürün yine iyi olmazsa bir hocaya götürün (Salih memiş gibi)

Okudunuz mu?  Mavi Pırıltı Ve Duvarda Beyaz Gölge Görüyorum

Yorum: Şizofreni hastalığı psikolojik midir?

Kayıtsız Üye
Ne demek Salih meliş gibi? Cin ve musallat tedavisi nin tek yolu sünneti seniye üzerine olan rukye dir. Şifa kurandır. Cinci hocalardan yardım almak günahtır, haramdır.


vesvese hastaliği cinmidir, islam siler

Bu kategoride yer alan Zihin Açıklığı Ve İman Zayıflığı Hisediyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şizofreni hastalığı psikolojik midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.