Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:31
missa1
Abone

NATO’da Kaç tane İslam ülkesi var

NATO’da Kaç tane İslam ülkesi var

kaars
NATO’da hangi İslam ülkeleri var bir de çoğunluğu Hristiyan olan bu ülkelerin içinde Müslüman ülkelerinde katılması onlarla Birlik oluşturması caiz mi
Türkiye İslam ülkesi dışında hangi İslam ülkeleri var merak ediyorum


Yorum: NATO’da Kaç tane İslam ülkesi var

Kayıtsız Üye
Türkiyeden başka islam ülkesi yok gönül isterki islam birliği natosu olsun.

Okudunuz mu?  Çocuğa konulan isim nasıl değiştirilir

Yorum: NATO’da Kaç tane İslam ülkesi var

kastamonu37
NATO’ya üye olan tek Müslüman ülke Türkiye’dir. Mustafa Kemal Atatürk’e NATO kurulursa üye olur musunuz diye sorulduğunda "teklif gelirse değerlendiririz" demiştir. 2. Dünya savaşı sonrasında NATO kurulunca teklif gelmiştir. Üye ülkeler içinde Müslüman nüfusun çok olduğu ülkeler de vardır.

Okudunuz mu?  Karı kocanın münasebeti ne kadar sürmelidir? menopoza girmeden ilişkiyi keserse günah olur mu?

Dinimize göre Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin onlar birbirinin dostudur sözü vardır. Fakat günümüz dünyasında Rusya ve ABD kutupları hatta buna Çin de katılabilir olduğu için arada kalan devletlerin NATO üyesi olma mecburiyeti vardır.

4 Nisan 1949

– Birleşik Krallık
– Belçika
– Kanada
– Danimarka
– Fransa
– İzlanda
– İtalya
– Lüksemburg
– Hollanda
– Norveç
– Portekiz
– Amerika Birleşik Devletleri

Okudunuz mu?  İdrar Sıçraması

Yunanistan 1974 yılında Türkiye’nin düzenlediği Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra, NATO’nun askeri kanadından çekilmiş olmasına rağmen, 1980 yılında geri döndü.

18 Şubat 1952

– Türkiye
– Yunanistan

9 Mayıs 1955

– Almanya

30 Mayıs 1982

– İspanya

12 Mart 1999

– Çek Cumhuriyeti
– Macaristan
– Polonya

Okudunuz mu?  Mizan ve amel defteri nedir?

29 Mart 2004

– Bulgaristan
– Estonya
– Letonya
– Romanya
– Litvanya
– Slovenya
– Slovakya

1 Nisan 2009

– Hırvatistan
– Arnavutluk


Yorum: NATO’da Kaç tane İslam ülkesi var

Kayıtsız Üye
Aslında o kafirlerin arasında hiç olmayıp islam ülkeleri kendi zirvesini oluşturup kendilerine farklı bir yol çizmeleri benim açıkçası fikrim bu yönde onlardan bizlere dost olmaz ..

Okudunuz mu?  Kredi çekilen evde bekar bir kız olarak ne yapmalıyım?

Zorunluyolcu
İşin en üzücü tarafı hiç bir İslam ülkesi malesef birbirini sevmiyor, mesela Suudi Arabistan Irak, İran, Pakistan, Türkiye sevmiyor, yine ülkeler kendi aralarında birbirini sevmiyor Pakistanında Suudi Arabistanı sevdiği söylenemez, bizide bu ülkeler arasından seven sadece Pakistan var.

Çok karışık aslında tüm İslam ülkeleri birbirine kenetli olmalı, Suudi Arabistan diğer İslam ülkelerini sevmek varken gidip Amerikayı seviyor.

Okudunuz mu?  Kürtçede sene ay hafta ve gün isimleri

7velh0
< İşin en üzücü tarafı hiç bir İslam ülkesi malesef birbirini sevmiyor, mesela Suudi Arabistan Irak, İran, Pakistan, Türkiye sevmiyor, yine ülkeler kendi aralarında birbirini sevmiyor Pakistanında Suudi Arabistanı sevdiği söylenemez, bizide bu ülkeler arasından seven sadece Pakistan var.

Okudunuz mu?  Kalbinde Kurandan bir şey bulunmayan kişi harap olmuş ev gibidir

Çok karışık aslında tüm İslam ülkeleri birbirine kenetli olmalı, Suudi Arabistan diğer İslam ülkelerini sevmek varken gidip Amerikayı seviyor.
>
Evet kesinlikle o kadar islam ülkesi arasında israilin çıkardığı fitnelere bak 🙁 üzülüyor, sıkılıyor insan.


natoya bagli.islam ulkeleri, nato

Bu kategoride yer alan Vücut geliştirmenin dinimiz açısından bir mahsuru var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

NATO’da Kaç tane İslam ülkesi var Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.