Anasayfa
30 Kasım 2022, 2:42
sizden4
Abone

Yaşadığım ilginç olay?

Yaşadığım ilginç olay?

kastamonu37
Selamünaleyküm,

Uzun zamandır imkansız diyecek kadar zor şeyler için dua ediyorum dün değişik bir şey oldu dua ettim ve uyuyacakken yüzümün değiştiğini hissettim ciddi anlamda gözüme eski halim geldi hatta birçok yüz gördüm ve yüzümün değiştiğini hissettim ama fiziki olarak da yüzümde bunu hissediyordum psikolojik bir şey mi yoksa dini mi anlam veremedim sizlere sormak istedim.

Okudunuz mu?  İmam nikahı kıyma yasağı kalktı mı?

Yorum: Yaşadığım ilginç olay?

mertjundullah
İmkansız olan senin katında imkansızdır. Allah için imkansız yoktur. O ol der ve olur. Şunu da belirteyim ki Allah herkesin fiziksel görünümünü Evvelden belirlemiştir ve bunlar bizim için kaderdir. Züleyha’nın gözlerini açan ve onu gençleştiren Rabbim her şeye kadirdir. Senin duan da Allah’ın katında kabul olmuş veya bir psikolojik bir sorun da olabilir bunun kararını biz insanların vermesi yanlış olur diye düşünüyorum..

Bu kategoride yer alan 4 mezhepteki vacip kavramı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaşadığım ilginç olay? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.