Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Yorgunluktan eşimin cinsel ilişki isteğini geri çevirmek

Yorgunluktan eşimin cinsel ilişki isteğini geri çevirmek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm
bir sorum var

iki çocuklu evli ve çalışan bir bayanım
çocuklarım 3 ve 1 yaşında ve haliyle gün sonunda bitkin halde oluyorum
ise gidip gelme, ev işleri, çocukları yedirmek ve uyutmak derken akşamları yoruluyorum
eşim, iki günde bir cinsel ilişkiye girmek istiyor
ama çoğu zaman bu isteğini acımadan geri çeviriyorum yorgunluktan
o ise darılıyor, morali bozuluyor
ama elimde değil, yorgunluktan ve uykusuzluktan bazen bitap düşüyorum gözlerimi açacak halim kalmıyor
onu kırdığım içinde üzülüyorum

Okudunuz mu?  Dinden uzaklaşmaktan korkuyorum

Dinimizde erkeğin istediğini geri çevirmemek gerekiyor ama
şartlar her zaman müsait değil ve hayat yorucu oluyor
bu durumda ne yapmalıyım?


Yorum: Yorgunluktan eşimin cinsel ilişki isteğini geri çevirmek

Omer Faruk
Aleykümselam Genç kardeşim!

Sakın! bu güzel yıllarınızı böyle geçirmeyin. Gelecekte cinsel istekleriniz azaldığında bu günleri özleyecek bir daha dönemeyeceksiniz. Erkek eşine cinsellik üzerinden bağlanır. O bağı gevşettiğinde (haşa İslamı bir tarafa bırak) normal bir evliliğin bile uzun ömürlü olması zordur. Aynı şeyi kocan için de söylüyorum, kadın da eşine duygusallık ve güven üzerinden bağlanır. Eşin de sana çiçekler ve güzel cümlelerle destek vermeli.

Okudunuz mu?  Nişanlım Tekrar Barışmak İstiyor

Bütün bunlar aranızda sağlam bir evlilik doğurur. Eğer sağlam bir evlilik ve çocukların için mutlu bir yuva arzuluyorsan her ikinizin de üzerine düşen AŞK EMEĞİNİ vermeniz gerekiyor. Erkek için AŞK cinsellik, kadın için duygusallık ve güvendir.

Eşine çok yorulduğunu, aslında senin de kendisini çok arzuladığını (bu cümle erkekler için çok önemlidir) ama yorgunluktan dolayı halinin kalmadığını, çok güzel bir ortamda ve zamanda anlatabilirsin. O’ndan yardım istersen eşin bunu severek yapacaktır. Bir de kadınların en büyük hatası erkeklerin ev işlerine sürekli kusur bulup herşeyi kendileri gibi titiz yapmalarını istemeleridir. Zaten anneler tarafından kötü yetiştirilen erkekler bir de bu tepkilerle karşılaştıklarında kadını büsbütün yalnız bırakmaktadırlar. Siz de bu hataya düşmeyin. Eleştirmediğinizde zamanla sizin kadar titiz yapacaktır, merak etmeyin.

Okudunuz mu?  Adetliyken büyü bozma duaları okuyabilirmiyim

Her ikiniz de çalışıyorsa birlikte ev işini yapmanızdan daha doğal bir şey olamaz.

Evlilik danışmanı bir abiniz olarak eğer kısaca yaptığım açıklamaya bakarsanız hiçbir ayete ve hadise ihtiyaç olmadan neyin doğru olduğunu hemen anlayacaksınız. Zaten islam da fıtrata uygun olanları emreder aykırı olanı yasaklar.

Okudunuz mu?  Adetliyken saç ve tırnak kesilebilir mi?

Rabbim evliliğinizi bereketlendirsin, Allah’a emanet olunuz.


Yorum: Yorgunluktan eşimin cinsel ilişki isteğini geri çevirmek

Kayıtsız Üye
Esin neden yardım etmiyor? Çocuklara ve ev işine o da biraz uğraşsın. Siz neden bütün işlere üstünüze almışsınız. Tabiki yorulursunuz. Esin size yardım ederek belki o kadar yorgun olmazsınız ve eşinizin isteğini ger çevirmezsiniz 🙂

Bu kategoride yer alan Hayızın süresi ne kadardır? Adet günlerinde değişiklik olabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yorgunluktan eşimin cinsel ilişki isteğini geri çevirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.