Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:47
sizden6
Abone

Allah’tan Uzaklaştım

Allah’tan Uzaklaştım

zeze
Selamün aleyküm Allah’tan uzaklastigimi hissediyorum. Ona yakınlaşmak için ne yapabilecegimi bilmiyorum kendimi çok boşladim, Allah’a tutunabilecegim dal bulamiyorum, nereden baslayacagimi bilmiyorum. Namazlarimi bazen boslamaya başladım ve en önemlisi de hayatın dertleri beni çok hissizlestirdi din konusunda da hissizlestim yardım eder misiniz teşekkür ederim 🙁

Okudunuz mu?  İnternetten oyun indirmek günah mıdır ?

Yorum: Allah’tan Uzaklaştim.

Kayıtsız Üye
Allah’a bolca dua et ve namazlarını aksatma. Sen Allah’a yaklaştıkça o sana daha çok yaklaşır. Şeytan seni Allah’tan uzaklaştırmaya çalışıyor ona kanma. Allah’a güven ibadetlerini yap, günahlardan sakın ve kabul olacağına inanarak bol bol da dua et. Allah duaların karşılığını verendir. Ne yaparsak yapalım ondan başka gidecek kapımız yok. Günahlarına tövbe et, istiğfar et. Günlük olarak zikir çekmeye çalış. Elinden geldiğinde sadaka ver, bunlar seni Allah’a yaklaştırır. Sakın ümitsiz olma Rabbi’m seninle olsun.

Okudunuz mu?  Tesbihatta yaptığım hatayı telafi etmiş miyim?

Yorum: Allah’tan Uzaklaştim.

Kayıtsız Üye
Bedenin hayatı yiyecek ve içeceklere bağlı olduğu gibi kalbin hayatı da ilme bağlıdır.
İmam Gazâlî (rah.)


Yorum: Allah’tan Uzaklaştım

Brokropro
Mesele yalnız ve yalnız Allah rızası yaklaşmak istiyorsan durma koş !
Burda seni tutan yok 🙂

Okudunuz mu?  İsrafil (as) kimdir? Görevi Nedir?

Toz pembe bir yerde değiliz tabi ki zorlanıcağız Allah rızasını kazanmak kolay mı ?
Garantili bir yerde de değiliz her an kayabiliriz…
Muhtacız da Aciziz de …
Nereye bakarsan Allah var !
Nereye bakarsan Allah var !


Kuldurdileyen
Ondan uzaklaşmanın mümkün olduğu bir yol olsa idi, her hangi bir nesne, yok olurdu. O herşeyin yaradıcısı, O her şeyin doyurucusu, esirgeyeni, koruyanı ve yaşatanıdır. Her şeyin varlığı sadece O dilediği için devam etmektedir. Demek ki uzaklaşmadı hakiki soru Allah neden beni eskisi kadar sevmiyor, bu soruyu sorma noktasında isen cevap bulabiirsin nasibinse. Ama uzaklaşmaya cevap bulamazsın. Yazabiliyor, nefes alabiliyorsan nasıl uzaklaşmış olabilirsin. Sana halen oksijen veriyor sen onu O vermiyorsa nasıl buluyorsun?

Okudunuz mu?  Nafile namazlardan sonra tesbih çekilir mi

Kuldurdileyen
Ama onun bakmadığı, seslerini duymadığı bir yer var. Ordakiler uzaktırlar onun sevgisinden, merhametinden. Oraya cehennem deniyor. Ordan da buraya bir şey yazılamadığı için sen uzaklaşmadın.

Bu kategoride yer alan Tuvaletten sonra idrar damlası gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’tan Uzaklaştım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.