Anasayfa
29 Mart 2023, 18:58
sizden2
Abone

Makattan gelen sıvı

Makattan gelen sıvı

Ebû Mansur
Makattan gelen sıvı iç çamaşırıma değiyor necis eder mi? Artık çok sıkıldım iç çamaşırımada bakmaktan ayrıca makatıda bundan sonra taharet etmeden sadece tuvalet kağıdıyla silsek geçer mi necisligı bu nedenden dolyaı banyoya girip duyuyorum onun necisligide tenime deger diye bana bir yol gösterseniz

Okudunuz mu?  Namazı sanki yanlış kılıyormuşum gibi kıldığım namazlar kabul olmuyor gibi geliyor

Yorum: Makattan gelen sıvı

mum
Makat ve çevresinde oluşan ıslaklı avuç içini geçmediği ve başka yere bulaşmadığı sürece affa tabidir. Banyoya girmeye gerek yok peçete ile de silinebilir.

Bu kategoride yer alan Dua ettikçe istediğimize daha mı çok bağlanıyoruz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Makattan gelen sıvı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.