Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pırasa Görmek (imam nablusi)

Rüyada Pırasa Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PIRASA

Rüyada pırasa yediğini gören kimse zulüm veya hırsızlıkla kötü bir mal yer. Eğer pırasa pişmiş olursa o kimse tövbe eder ve haram olan maldan geri döner. Rüyada pırasa aldığını gören kimse pişman olacağı bir söz söyler.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Pırasa Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada pırasa görmek gerçekleşmesi mümkün olmayan hayaller kurmanıza isteklerinize ve taleplerinize karşı aşırı ve aykırı davranışlarda bulunmana yada pırasa yediğini görmüş isen olmayacak bir iş için hayal kuracağınıza ve bu hayalinizin olmayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada paranın olmadığını görmek

Yorum: Rüyada Pırasa Görmek (imam nablusi)

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda; annemle annemin eski çalıştığı markete gelmiştik ve eve bir şeyler almak istiyorduk fakat paramız sınırlı olduğu için sadece bir şey alabilirdik. Annem bana seçmemi söyledi ve ben de dolaptan bir yoğurt aldım çünkü evde az da olsa yağ ve bal vardı. Aldıktan sonra kasiyere gidip yoğurdu aldım ve 1 lira dedi, hem de büyük boy yoğurda ve şaşırdım ama annem parayı çoktan vermişti. Kasiyer siyah saçlı ve siyah giyimli birisiydi. O marketin hemen yanında da gerçekte okuldan öğlenleri çıktığımda yemek yediğim bir yer var ve rüyada da oraya gidiyoruz annemle. Bakıyorum o kasiyer orada ve yanında birisi daha var yanlış hatırlamıyorsam hafif sarı saçlı ve onun yanında da annem var. Ben onların oturduğu masaya yaklaşırken o siyah saçlı kadın şöyle diyor: "Onu yanına yaklaştırma çünkü çok pis kokuyor." diyor. Ben ağzımı açmıyorum ve sanki duymamış gibi davranıyorum, sinirleniyorum ama. Sonra ben de hemen yönümü değiştirip başka masaya oturuyorum ve annem de beni gördüğünde o da benim bulunduğum masaya geliyor. Daha sonra marketten aldığımız yoğurt pırasaya dönüşüyor ve içindeki pırasayı yiyorum ama tabi tabaktan da yiyor olabilirim çünkü bu kısımda neyin içinden yediğimi hatırlamıyorum tam olarak ama çatalla tek tek yediğimi hatırlıyorum. Buradan sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber s.a.v. efendimizin mührünü görmek

Not-1: Eski çalıştığı market dediğim yer kapandı gerçekte ve onun yerine başka bir market açıldı. Rüyanın daha öncesi de vardı ama hatırlamıyorum.

Soru-1: Ben rüyada pırasa yemek adlı anlama baktığımda bir fesatlık yapacağım söyleniyordu ama rüyada yaşadığım olaylara ve anlamlara göre bu değişebilir mi? Çünkü fesatlık yapmak istemiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada pislik, toz vs görmek

Yorum: Rüyada Pırasa Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Gem senin hemde annen için hayır, iyilik ve bereket görmek manasındadır. Maddi açıdan sıkıntıların geçmesine ve bereketli bir dönemin başlamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizin gölgesini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda pazara gidiyorum kıvırcık marul ve pırasa var pırasa alıyorum ve görümcemin evine gidip pırasayı pişiriyorum.görümcemin buzluğunda bir sürü pişmemiş kıyma vardı açıyorum ve birazı yere düşüyor bende alıp buzluğa koyuyorum bazılarının buzu çözülmüştü. Teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibi için kendisine çeki düzen vereceğine, hatalarını farkedeceğine ve geçmişine bakarak hayıflanacağına ve aynı hatalara düşmemeye çalışacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz (sav) 'i görmek

rüyada pırasa görmek nablusi, rüyada pırasa görmek imam nablusi, rüyada prasa gormek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Patates Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pırasa Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.