Anasayfa
1 Ocak 2024, 9:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada pislik, toz vs görmek

Rüyada pislik, toz vs görmek

aynurakgül
Annem birkaç gün önce rüyasında evimizde birikmiş bir toz ve pislik görmüş. tozlar birikerek katman oluşturmuş ve kir yığını halinde mutfak dolabının içini kaplamış. Evin birçok yerinde de ev pisliği, toz vs varmış. Bu rüyanın tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada pastaneye gittiğini görmek

Cevap: Rüyada pislik, toz vs görmek

mumsema
RÜYADA TOZ

Rüyada görülen toz, eğer bir şey üzerine konmuş ise mala yorumlanır. Çünkü, toz toprak cinsindendir. Toprak ise maldır. Bir kimse yerle gök arasında toz bulunduğunu görse, içinden çıkamayacağı bir iş içinde bulunmasına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Portakal Ağacı Görmek (imam nablusi)

Rüyada ellerinden veya elbisesinden toz silktiğini gören kimse, fakir olur. Bazı yorumcular, o kimsenin ömrü uzun olur, dediler.

RÜYADA PİSLİK

Rüyada pislik görmek, pislikle oynamak, haram yoldan elinize mal veya para geçeceğine; at veya diğer hayvan pislikleri görmek, kısa bir yolculuğa çıkacağınıza; pisliğin bir yerinize bulaştığını görmek, anlamsız ve faydasız işlerle zaman harcadığınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek

Cevap: Rüyada pislik, toz vs görmek

aynurakgül
Annemin gördüğü pislik necaset anlamında pislik değil; ev kiri, toz gibi şeyler anlamında pislik olduğuna göre nasıl yorumlamalıyız?


Cevap: Rüyada pislik, toz vs görmek

arifselim
Rüyada görülen toz ve benzeri kirler kişinin hayatında meydana gelecek bazı değişikliklere yorumlanmıştır. Rüyanız hayırlıdır inşaAllah. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Papaz Görmek (imam nablusi)

rüyada tozlu ev görmek, rüyada evin pisliği, rüyada evde toz görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamber s.a.v. efendimizin mührünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada pislik, toz vs görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.