Anasayfa
27 Ekim 2022, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada koyun sürüsü görmek

Rüyada koyun sürüsü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada koyun sürüsü görmek ne demektir Bir kişinin rüyasında koyun sürüsü görmesi ne anlama gelir ?


Cevap: rüyada koyun sürüsü görmek

Vamık
rüyada koyun sürüsü görmek

Rüyada görülen koyun, kadına yorumlanır. Bir koyunun, kendi önünde yürüdüğünü ve ona yetişemediğini gören kimse, bir kadının peşine düşer fakat onu almaya muvaffak olamaz. Rüyada bir koyunu sağdığını gören kimse, o sene bir hayra erer.

Rüyada koyunlara rastladığını veya onlara sahip olduğunu gören kimse, büyük bir mala erişir.

Koyun eti yediğini gören kimse, büyük bir hayra erişir.

Bir kimse rüyada koyunları karşı tarafa geçirdiğini görse, akılsız bir takım kimselere yorumlanır. Koyunların bir yerde toplu olarak durduklarını görse, bir iş için o yerde toplanan bir takım erkeklere işarettir.

Koyunların yünlerini kırktığını gören kimse, üç gün ihtiyatlı davransın ve evinden dışarı çıkmasın.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ın İsimleri görmek ne demektir?

Beyaz koyun hayra delildir. Siyah koyun da öyledir, ancak beyaz koyun daha makbuldür.

Koyun kaybetmek, erkekle kadın arasında ayrılığa işarettir. Koyunun kuzuladığını görmek, arzulara kavuşmaya yorulur. Koyunun iç organları, nimettir.


Yorum: Rüyada koyun sürüsü görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben rüyamda koyun sürüsü gördüm bide fazlaydı baya fazla rüyada onlar bizim mahallenin asayişindeydi hepsi bide hepsi rüyada bizimdi bizim koyunlardı bide annemde vardı annem koyunların doğurduğunu ve ikiz getirdiklerini baya çoğalıyordu söylüyordu bide hepsi koşarak yürüyorlardı yorumlarsanız sevinirim hocam


Yorum: Rüyada koyun sürüsü görmek

arifselim
Merhaba. Bu öyle güzel bir rüyadır ki bir çok hayrı içinde toplamıştır. Sıkıntıların, dertlerin, zahmetin, çekilen çilenin yani zor günlerin geride kalacağına, güzel ve huzurlu günlerin yaklaştığına rivayet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya (Uyku sırasında aynen uyanıkmış gibi çeşitli olayların yaşanması hafi, düş)

Kayıtsız Üye
Bende rüyamdan bahsetmek istiyorum çünkü çok merak ediyorum tabiri nedir yorumlar iseniz çok çok sevinirim. Rüyamda amcam ile telefonda görüşüyorduk ve bulunduğum yere bir miktar koyun göndereceğini söyledi. Bende normalde koyunlardan ve tüyleri yogun hayvanlardan çok korkarım amcam öyle söyleyince nasıl olsa fazla değildir diye bekleym koyunları dedim. Ama birde baktım ki bu sürü geldi çok şaşırdım o kadar fazlaydı ki bende normalde koyunlardan korkuyorum rüyada da değişmedi korktum ve uzaklaşmaya çalıştım ama uzaklaşırken önüme kuzular çıkıyordu onlara zarar vermemek için daha dikkatlice uzaklaşmaya çalıştım. Lütfen yorumlar mısınız


arifselim
Gerçek hayatta ve hatta rüyada korkmuş olsan bile bu rüya çok hayırlıdır. Rüyayı gören kişi için Allah’ın izniyle hayat boyu devam edecek başarıya, bolluğa ve berekete delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kaynananın evine gitmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyada bir yol gidiyordum ve yolda bir köyün sürüsü görüyordum koyunların çobanın dan yardım istiyorum beni eve kadar götürsün diye çobanın yanında üç erkek çocuk daha vardı ve çoban tamam götüreyim seni diyordu ve ellimi tutup götürmeye çalışıyordu ben çobana sordum peki çocuk lar nasıl tek başına kalırlar onlar daha sonra nasıl dönecekler çocuklardan biri bana merak etme daha önce de tak dönmüş uz yine döneriz diyordu sonra ben bir ev kiralıyordum ve o eve gidiyorum ama benden önce eveme giden bir kadın gördüm uzaktan yetişmeye çalışıyordum yalnız silahla beni biri engellemeye çalışıyordu ben bir çok yol demedim ama bırakmıyordu en son bir tepe vardı baş aşağı ya bakıyordu ama çok yüksekti ve ben o tepeden aşağıya iniyordum ve adamdan kurtuldu meve vardığımdaysa evin içindeki eşyalarım yanmıştı cantamın bulunduğu odaya gittim kapısını zorla açtım ve çantamı oldım çantanın yarısı yanmıştı ve içerde halen alevler vardı

Okudunuz mu?  Rüyada süt dişinin düşmesi, çıktığını görmek

arifselim
Merhaba. Rüyan bir tek anlamda yorumlanması mümkün değildir. Genel bir manada bu rüya insanın zorda olsa hedeflerine ulaşmak için verdiği mücadeleye ve sabrına alamet edilir. ayrıca aile içerisinde meydana gelmesi mümkün olan sorunlara da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


@tuba@
Selamün aleyküm ben 2 kişi arasında kaldım ve ikisi içinde ayrı ayrı istihareye yattım

ilk yattığım kişi imam benimle evlenmek istiyor onun için yattığımda rüyamda büyük bir köşk gibi bir yere gideckt orada büyü yapacktk köşkün önüne gidince bizden bir form doldurmamız istediler böyle bir rüyada gördüm

2. Kişi ise sevdiğim benim istemeye geldiler ama ailem vermedi onun için yattığımda ise onun annesini yengesini teyzesini gördüm annesiyle beraber yemk yiyorduk bana kırgındı sonra bu sevdiğim kişi mavi bir gömlek giymişti sonra biz hep beraber dağ gibi bir yerde geziyorduk ağaçlar vardı yeşildi sonra her yerden köpekler çıkıyordu ama hepsinin boynunda zincir vardı bize doğru koşuyorlardı ama yetisemiyorlardi sonra kahverengi bir koyun sürüsü gördüm yanında çobandan vardı sözde sürünün köpeği bizi görünce koşarak saldırmak için geliyordu onunda boynunda zincir vardı yetişemedi sonra sözde ailesi bize gelmişti ben çocukları aldım havuz vardı oraya götürdüm oynasinlar diye havuzun suyu hep taşmıştı balkona küçük bir çocuk vardı hep onun elini tutuyordum boğulmasın diye yani 3 çocuk vardı hepsi sortluydu hepsine Bakıyordum ben sonra onlar bizden çıkıp gittiler

Okudunuz mu?  Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

yani sanki rüyamda bu defa geldiklerinde ailemle anlaşmış gibilerdi rüyadan uyanınca ilk gördüğüm kişi imam olmasına rağmen öyle bir rüya beni korkuttu içimde korku var 2. Rüyamda işte belki sevdiğim için mı bilmiyorum farklı bir umut ve his var yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun simdeden

Okudunuz mu?  Tevbe süresini okumak ve rüyada görmek.. anlamı nedir?

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün her iki rüyada olumlu olarak yorumlanmaz. Ancak iki konu için bu şekilde de olsa istihare olmaz. İlk önce bir kişi için istemeye rağmen senin kararsız kalmış olman gerekir. İstiharede rüyadan çok kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan hisse bakılmalıdır.


@tuba@
Lütfen 2. Ruyami yorumlar misiniz olumlu görünmeyen ne tek tek anlamlarına baktığımda iyi şeyler yazıyor ama siz olumlu yorumlanmaz demissiniz olumsuz olan ne simdeden Allah razı olsun


arifselim
İstihare rüyaları genel bir şekilde ele alınır. Yani ya olumludur yada olumsuzdur. Çünkü istihareden alınacak olan şey sadece bir işarettir o kadar. Rüyanın ayrıntılarının önemi yoktur. Ayrıca yukarıda da dediğimiz gibi, istiharede esas olan senin kalbine gelen hissindir.

Okudunuz mu?  Rüyada Bulut ve Kuran harfleri gördüm rüyamın yorumu nedir

Sana tavsiyemiz ise, öncelikle araştır, danış ve sonra Allah’a tevekkül ederek bir karar ver. Bu en isabetlisidir Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
iyi aksamlar
Ben rüyamda köydeyim evin balkonundan asagiyi izliyorum asagisi ahirmis birden kapisini acti adam o kadar çok koyun ciktiki anlatamam kosarak ciktilar 100 tane vardi içinde siyah bir tanede keci vardi o sürüye girmedi coban boynuzundan tuttu sürünün içine koydu ben hayranlikla izledim koyunlari ( hepsi beyazdi) merak ettim neye isaret acaba rüyam ( çok zor günler geciyorum )


arifselim
Hayırlı günler. Hayat boyu sürecek olan başarının, mutluluğun ve kazancın bir işaretidir. Siyah keçi ise başkalarının boyunduruğu altında olmak, emirler almak ve inatçı birisinin olduğuna yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyanın rahmani olduğunu nasıl anlarız

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, eşim ruyasinda kayinvalidemlerin bahçeli müstakil evleri var bizde oradayız koyun kuzu sürüsü geçiyor evin aşağısından bende kuzuların peşine takılıp gidiyorum bir tane ana üç tane de yavru yeşil yılan var koyun ve kuzuların bir kısmı yukarı doğru dağılıyor en yukarida da bir yol var anne yilanla üç yavrusu çekilip gidiyor diğer yavru yılan ise bir kuzuya sarılıyor ağız yapısı diğerlerinden farklı çok dişli bir yılan ama küçük eşim onu öldürüyor.


Tohat
Hayırlı günler. Maddi ve manevi olarak yorumlanan bir rüyadır. Koyun nimet iken yılan zarar demektir. Madden zayıf düşeceğiniz bir duruma gireceğiniz ve bundan dolayı ya da yakınlarınızdan dolayı yaşayacağınız geçici sıkıntılar gösterir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben de ruyami sormak istiyorum çok güzel bı deniz manzarası var di denizle evin balkonu dip dibeydi balkondan denize baktığımda beyaz koyun sürüsü denizin içindeydi ve bı tane küçük balık yaklaştı bana doğru arkasından büyük balık geldi küçük balığı yedi çok. Merak ediyorum ilk defa böyle bir rüya gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada boğazının kesilmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanız baştan sonra bolluk ve bereketin işaretini gösterir. Hayatınız boyunca karşılaşacağınız başarılarla birlikte oluşacak bereketin, rahatın, kısmetin ve gücün sahibi olacağınıza delalet eder. En doğrusunu tabiki Allah daha iyi bilir.


Halil çelli
Selamünaleyküm hocam ben rüyamda gece karanlığında dağda koyun sürüsünü gördüm ben koyun sürüsünden sakliyordum gece zifiri karanlık o sürünün bir arkasında bir koyun sürüsü daha var iki sürünün köpekleri bana saldırdı 10 a yakın köpek bağırıp çağıriyorum kimse beni duymiyor elime bir kürek geçti vurduğum köpeği öldürüyordum ondan sonra uyandım hocam neye işaret eder açıklarmısınız teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kavanoz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Koyun sürüsü bolluğa ve berekete işaret eder. Hayatınızdaki rızkın artmasına işaret ederken bu güzel gelişmelerin çevrenizdekilerin bu özelliğinizi kıskanmasına hoş olmayan olaylara neden olacağına delalet eder. Fakat siz bunun hakkından çıkacaksınız inşAllah. En doğrusunu bilen Allahtır.


rüyada koyun sürüsü görmek, rüyada koyun sürüsü görmek neye işarettir, rüyada koyun sürüsü görmek neye çıkar

Bu kategoride yer alan Rüyada annemle bahçede olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada koyun sürüsü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.