Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada üç harfliler görmek

Rüyamda sanırım 3 harfli gördüm

selocan01
Selamun aleyküm din kardeşlerim , arkadaşlar başlamadan önce rüyamda simsiyah bir şey gördüğümü belirteyim . Şimdi güzel kardeşlerim tabiiki bende tam olarak hatırlamıyorum ama hatırladğım kadarıyla paylaşacağım . Böyle bir şey var ona gözümü tutuyoruz ve istediklerimizi söylüyor . Annem ve ben gözümüzü tutuyoruz birşeyler çıkıyor . Babam gözünü tutuyor ve bayılıyor arkadaşlar nasıl bir şey olduğunu tam açıklayamıyorum projeksiyon makinesi gibi düşünün ön tarafı böyle renkli birşeyler . Sonra evimizde 2 adet lamba patlıyor . Sonrasını pek hatırlamıyorum evimiz 2 katlı sonra aşağı kata geçeceğim . Sonra elektriğin gittiğini sanıyorum ve oturma odasının lambasının açık olduğunu farkediyorum . Aşağı iniyorum aşağıda halamgil misafir olarak geldiğini görüyorum . Orada bir parça et var ve ben o etten bir parça alıp ağzıma atıyorum . ve amcam televizyonlu odada oturuyor . Yanına gidiyorum ve lamba olup olmadığını soruyorum . Bana bir şey veriyor ve senmi değiştireceksin diyor , evet diyip alıyorum ve koridorda elimdekine bakıyorum . Elimde havluların asıldığı askı ve 3 adet anahtar var . Sonra kapıya yöneliyorum ve kapı var ama dış bölümde yani 2 evin merdiveninin altında annemle karşılaşıyorum . ve Lamba almaya gidelim diyorum hava karanlık . Aşağı doğru inerken birden çıktığım kapı kapanmaya başlıyor sertçe ben ne hikmettir bilmem o kapıyı var gücümle zorlayıp kapanmasını önlüyorum ve arkasında hiçbirşeyin olmadığını farkediyorum . ve birden tüm ışıklar kapanıyor ve koridorun sonunda amcamın olduğu yerde arkasından hafif ışık vuran karanlık bir şey görüyorum kendimi demir kapının önüne atıyorum ve dışarı çıkmak istiyorum annemde yanımda . Ve demir kapı kapanıyor ve ben açmaya çalışıyorum zincirleri zorluyorum ama nafile . Heryer karanlık ve yanımda annem halen var . Hani olur ya merdivenlerin arasında bir boşluk Oradan bir şey beliriyor 3 adet yaprağa benzeyen yeşil bir şey çiçeği anımsayor ve birden tuhaf bir ses reklamlardaki gibi birşeyler demeye başlıyor . Ben haykırarak dua okumaya başlıyorum var gücümle Allah’a sığınıyorum ve birden uyanıyorum .
Rüyanın biraz etkisinde kaldım kardeşlerim aceba yorumlarınız nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada terleyip atlet değiştirmek

Cevap: Rüyamda sanırım 3 harfli gördüm

Saif Al-Din
Hayırdır, hayır korkma inşaAllah, merak etme, böyle bir rüya gördüğünde şeytandan Allah’a sığın, bir abdest alıp güzel namaz kıl, rüyanın sana zararı olmaz.
Tekrar böyle bir rüya görürsen dediğim gibi yap, kimseye anlatma kötü rüyalarını.


Rüyada üç harfliler görmek

Kayıtsız Üye
S.a.arkadaşlar 10sene önce birisi bana zorla fal baktirmisti bu falda çok kotu seyler soyledi.artik çok yiprandim. Kendi kendimi çok rezil ettim.normal biri hergun beni rezil et dermi.dedim.Allahim senden nefret ediyorum dermi dedim ben hiç yapmak istemedigim seyleri yaptim .simdi ise ipin ucundayim.gecenlerde dertlerimden kurtulmak ici ayetel kursiyi 1haftalik okuma zikirini okudum ve okumaya basladigim gun rüyamda sayisini bilmedigim kipkirmizi kaplan gibi ama keci gibi seyler agildan kaciyordu.biriside bana dokundu.sizce bu seytan olabilirmi.fal baktirdigim kiz kendi pisliklerini bana satmis olabilirmi şüphelenmeye basladim.duaninda hiç faydasi olmadi .boyle biseyler varsa nasıl yakacagim hoca filan tanimiyorum ben.lutfen yardımcı olun

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

Cevap: Rüyada üç harfliler görmek

@hmet
Fal baktırdığın kız sana sihir yapmış olabilir ama pislikleri satma değildir.
Ayetel Kürsi okumak bütün cinleri uzaklaştırır.
Rüyanda gördüğün keçi şekli cinlerdir
Okumaya devam et.

Ebu Eyyub-i Ensari (r.a.)’nin bodruma benzer bir yeri vadi. Hurmalarını orada tutardı.
Cinlerin gül denilenlerinden biri gelir oradan hurma aşırırdı.
Ebu Eyyub bunu Peygamber (s.a.v.)’e şikayet etti.
Peygamberimiz (s.a.v.) "Git ve cini gördüğün zaman Allah’ın adı ile Rasulüllah’a git de" dedi.
Ebu Eyyub geldi ve cini yakaladı.
Fakat cin bir daha gelmeyeceğine yemin ettiği için salıverdi.
Sonra Rasulüllah (s.a.v.)’ın yanına geldi.
Rasulüllah "yakaladığın esiri ne yaptın?" diye sordu.
Eyyub (r.a.) "bir daha gelmeyeceğine yemin etti" dedi.
Rasulüllah (s.a.v.),"Yalan söylemiş, yine gelecektir" dedi.
Gerçekten ikinci defa geldi, yine Ebu Eyyub kendisini yakaladı, tekrar gelmeyeceğine yemin edince salıverdi.
Ebu Eyyub Rasulüllah (s.a.v)’ın yanına geldi. Rasulüllah (s.a.v.), "yalan söylemiş, yine gelecektir" dedi.
Üçüncü defa gelince, Ebu Eyyub yakalayıp ona dedi ki, "Seni artık Rasulüllah’ın yanına götürünceye kadar bırakmam" bunun üzerime cin,"sana bir şey hatırlatacağım, evinde Ayet-el Kürsiyi oku. Ne cin ne de şeytan sana yaklaşmaz" dedi.
Ebu Eyyub tek başına Resulüllah’ın yanına geldi.
Rasulüllah (s.a.v.) Ebu Eyyub’a "Yakaladığın esiri ne yaptın?" diye sordu.
Ebu Eyyub hadiseyi anlattı. Efendimiz (s.a.v.), "yalancı olduğu halde bu sefer doğru konuşmuş" buyurdular. (Tirmizi, Buhari)

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

Kayıtsız Üye
Ama 10 yildir her gun okurum a yetel kursuyu kurtulamadim ne rezillikten ne bunlardan.kediler benim gozumun içine bakar.2defa sabah ezanindan önce geldiler.cok defa yatak odamin ortasindabirisi bana bakiyormus gibi hissettim.yillarca insanların soylediklerini bile anlamadim .aklimi yitirmis gibiyim kurtulamayacagim heralde .kimseyide tanimiyorumki sorayim cozeyim bozayim


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Abdest almalısın sürekli kesinlikle namazlarını kılmalısın ve evinde günde bir sayfa bile olsa kuran okumalısın. ayrıca evin içinde kendin normal bir sesle ezan okumalısın. Allah’ın izniyle geçecektir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda önce annemi sonra anlamı uç harfli gördüm ablam beni öldürecek gibi büyük bir değnekle vuruyordu sonra kaçıp bir eve girdim ve kapıyı zor kilitledim inşAllah hayirlidir


arifselim
Değerli kardeşim. Bu açıdan endişelenmeyin ama bu rüyalar genelde insanın yakın çevresinde olan gizli bir düşmana ve iyiliğinizi hiç istemeyen kimseye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bu gece bir evdeydim esimle ve oglumla beraber, bana Musallat olmaya calisan birseyler vardi göremedigim. Sonra bir odadaydik kapinin ordan bir kel gözleri kara 3 harfli belirdi, yavas yavas üzerime doğru gelmeye basladi. Esime sarilip korkuyorum bana yardim et dedim, oda ne korkuyosun korkacak bisey yok diyip siritiyordu. 3 harfli koltuga oturup birden esimin suretine büründü,yüzüme o kadar yaklastiki korkudan benim dilim tutuldu , korkudan nas felak suresini okumaya calistim ama sanki cenem kasilmisti. Ben esime aglayarak beni babama götür nolur babama götür diye yalvariyordum, agliyordum . Sonra o korkuyla uyandığımda gercekten birseyler fisildiyodum gece 3:52 geciyodu. Felak nas surelerini okudum uykuda tutmadi uyumadim sabah 8 kadar. Etkisinde kaldim yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Umreye gitmeye hazırlanmanın yorumu nedir?

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu tür rüyalar sizin etrafınızda olan ve sizin iyiliğinizi hiç istemeyen kimseye tabir edilir. Bu tür rüyalardan asla korkmayan geçicidir. Uyandıktan sonra euzu besmele çekin ve öbür yanınıza dönüp uyuyun. Allah’ın izniyle tekrar etmeyecektir.


Kayıtsız Üye
Öncelikle selamun aleykum ben 15 yasindayim hayirdir insanllah ogun rüyamda evdeydim aksamdi annemlerde dösekleri yere sermisti annem oturmustu kiz ardesim bebegi emziriyodu kardesimde koltuktaydi o an televizyonda birini gördüm yanimda olsa bazagini kirardim onun diye soluyodum sinir ediyodu sonra su icmek için mutfaga gidiyodum o an karsima uc harfli cikti korkudan iceri kosuuyodum sonra karsima cikti birden nanemin yaninda uc harfli sinirden tokat attim sonra icimden ben bir muslumanim kim olursa olsun nasıl tokat atarim sonra yuzunu oksuyodum birden kayboldu sonra gozumu kapatip aglamaya basladim niye beni rahat birakmiyolar diye gulen sesler duyuyodum sonra sinirden kalktim 2 tane uc harfli cocuk kiliginda guluolardi sinirden onlara niye beni rahat birakmiyonuz rahat birakin diye soluyodum sonra bana biri görevlendirdi bizi solediler sonrada ben onlara kim dedim onlarda 2 3 defa cevaplamadi cekiniyolardi yada korkuyolardi sonra ben onlara o seytanmi soledi dedim onlarda basini salladi icimden bir his diyodu seytan arka odadaki yerden beni izliyo diye sonra onlara bagirdim Allah buyuktur sizide seytanida o yaratti siz kimsiniz seytandan emir aliyosunuz habire Allah buyuktur diyodum boyun egmiyodum onlara sonra bir baktim uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada tren görmek

Ogunden beri seytan icime biseyler koymaya calisiyo şüphe Yuce Allah’a diye her namaz kildigimda ya Allah yoksa falan filan dusunceler geliyor kafayi yicem yoksa kafirmi oldum sorular geliyor basima gercekten Allahi övdugum zaman geliyor ben Allahima inanmak için herseyi yapiyorum ama o illada şüphe sokuyo


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada gördüklerinden hiç endişelenme sana hiç bir şekilde bir zararı olmaz Allah’ın izniyle. Bu rüyalarla şeytan insanı üzmeye çalışsada Allah şeytanın hilelerini her zaman boşa çıkarır. Aklına gelen o şeyler ise vesvesedir ve imanına asla bir zararı yoktur.


Kayıtsız Üye
eskiden her gece 3harflileri rüyamda goruyodum insan kılığında ama yüzleri çok kotuydu bide geceleri uyanirdim birden kosup bagirmaya başlardım ne yaptığımı farkında oluyodum ama kendime engel olamiyorum sonrada birden yatama yatıp uyuyodum direk sabahda akşam yaptıklarım aklima geliyodu ama bir anlam veremiyorum bide evdeyken izlendimi hissediyorum ve bacaklarım uyuşuyo neden böyle oluyo sanki aniden karsima cikicak gibi hissediyorum yata kafami koydugumda da izlendim hissediyorum ve nefesim kesiliyo Allah için bana yardim edin neden bunlar oluyo.

Okudunuz mu?  Rüyada Uykudan kalkmak görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu tür düşünceleri fazla düşünmekten ve önemsemekten oluyor. Bundan kurtulman için beş vakit namazını kıl. Evde kuran oku ve uyumadan önce abdestli olarak yatağa gir. İnşaAllah hiç birşeyin kalmayacak.


Gmzknr
Selamın aleykum 2,5 yasında bir oglum var. Ruyamda onun garip hareketlerini görüyorum sonra onların varlıgını hissediyorum. Evin içinde korkmaya başlıyoruz sonra bir bakıyorum oğlumdan bir tane daha olmuş. Aynı silüette ikiside karşımda duruyor.


arifselim
Aleykum selam. Bu sadece kabus bir rüyadır. Böyle rüyalara şeytani rüyalar denir ve şeytan bunlarla insana sadece huzursuzluk vermek ister. Ama bunları hiç önemsememek ve hatta anlatmamak en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


اَمِنَ
Selamün Aleyküm

Rüyamda birden kendimi bir ıssız sokakta buldum karanlık ıslak ve soğuk gibiydi. Birden karşımda iki üç harfli gördüm aralarında kız kardeşim duruyordu. Bunlar kardeşimi götürmek istediler ve kardeşimde kendinde değilmiş gibi gidecekti bende karşılarında durup bağırıyor çağırıyordum ama kardeşim sanki beni duymuyormuş gibi davrandı. Çok bağırdım ağladım bir şey olacak gibi hissetim. Kardeşim değilde onun sağında solunda duran üç harfliler beni görebiliyordu. Bir adım bile atamıyordum tek bağırabiliyordum haykırıyordum ama sesim bile çıkmıyordu çırpınıyordum başka bir şey yapamıyordum. Ve birden uyandım. Kardeşimle konuştum çok iyi MashaALLĀH. Sizce bu ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birinin resmini çekmek

arifselim
Aleykum selam. En makbul olan görüş bu rüyanın bir kabus olduğudur ve tabiri yoktur. Bir diğer görüşe göre ise bu rüya kardeşin için çevresinde onu günahlara sürekleyen kimselerin varlığı manasında yorumlanır. Bu sonuçta sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm…

Rüyam sabah 5-6 gibi oldu ben ailevi sıkıntılar için muska takıyorum ve ayrı eve çıktım tek kalıyorum 24 yaşındayım erkeğim rüyamda babam eve geliyor (aramız çok kötü) ve hiç bir şey olmamış gibi başı eğik eve giriyor ben muskamı kapıya asmıştım akşam üstü. Neyse ben banyo ya giriyorum ve peşimden geliyor ve yüzü bulanık gözüoküyor beni dövüyor ağzım burnum dağılıyor kanlar akıyor kafamı bir kaldırdım Muskayı kapıdan hiç oynatmadan tek seferde pençe atar gibi yırtıp alıyor ve ben uyanıyorum…

Cevaplarsanız sevinirim şimdiden çok sağolun


arifselim
Aleykum selam. Bu hoşuna gitmese bile hayırlı ve güzel bir rüyadır. Babanın sana gelmesi ve sana vurması iyi olarak kabul edilir ve babandan iyilik ve hayır göreceğine, aranızın düzeleceğine ve ondan destek göreceğine tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tahta üzerinde oturmak

Kayıtsız Üye
İyi günler ben rüyamda denizli bir yere gittim babamla . Daha sonra annemgul filan geldiler otel orasında biraz dinleneyim derken eşyaları yerleştirirken birisi kapıyı zorları çıkıp baktım daha sonra bana kapıda anahtarın olduğunu ve uyarmak istediğini söyle teşekkür edip anahtarı dışarı taraftan aldım daha sonra tam dinleceğim vakit içim geçecekken kapının zorlanmaya çalıştığını hissederek tekrar karşılaştım va yine o insandı bu sefer ne yapıyorsun diye sorduğumda hiçbirşey yapmıyorum sadece kapının zorlayarak açılıyor mu diye denedim dedim dedi bende hırsız olduğunu anladım kapıyı iyice kapıyı kapatacakken gözleri kafası filan değişti 3 harfliymiş çok korkrtum .

Daha sonra nasıl camdan kaçmaya karar verdim ve bikaç kişi gördüm ve elleri kapkaraydı ve onlarda öyleymiş ama onlar bana kaç hemen burdan yoksa seni maaf edecek dedi tam bir yoldan kaçacakkken karşımdan gelen onunda elleri kap karaydı ordan gitme seni bulur dedi ağlıyordum korkudan ve bana bir merdiven işaret etti ve oradan çıktım daha sonra hocanın olduğu bir oraya girmek istedim tam o sırada kapı kapanmaya zorlandı bende açılmaya . Ve ben o hocaya sizi sanki bir yerden tanıyorum dediğimde daha önceden de bana gelmiştin dedi. Da sonra bana panik yapmamamı söyledi bu odaya girebilir ancak sana bir şey yapamaz dedi o 3 harfli rüyamda bana çok kızgındı onu kızdıracak hiçbir eylemde bulunmamıştım . Çok korktum gerçk gibiydi daha sonra rüyadan uyandım . Benim takıldığım rüyada o hocaya daha öncede gitmiş olmam

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın erkeğin elini tutmak ve gezmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüyan berrak ve tabir edilebilir bir rüya değildir. Cinlerin görüldüğü ve insanın korkup ürktüğü rüyaların çoğunun yorumu yoktur. Bunlara kabus ve şeytani rüyalar denir ve tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm.dün gece rüyamda evde görümcemle.otururken görümcem var.olmayan birilerini görüp ordalar diyerek.bir oraya bir buraya koşuşturuyordu. Daha sonra ben eski bir arkadaşımı görüyorum oda.onlarla birlikteymiş ama öylece.duruyordu sonra birden iş yerimde görüyorum.kendimi kapıdan uzun kalıplı ama.başı olmayan birisi giriyo patronum şeyhimiz.olarak tanıtıyo elini.uzatıyo.ama.öpmüyorum daha sonra arkasından basının çıktığını görüyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyaya şeytani ve kabus rüya denir. Böyle rüyaların anlamı yoktur ve hiç anlatmamak en doğrusudur. Seni her ne kadar etkilemiş olsa da önem vermemelisin. Sadece Allah’a havale etmek ve ondan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda mutfaktaydım oda mutfağa girmişti birden unu ona fırlattım ellerini gördüm babama söyledim. sonra dergahta oturuyordm hocamın yanına küçük erkek çocuğunda gelip oturdu bn tek görüyordum onu.. arkadaşım bana sen bizim eve gelip iş yapıyodun dedi bnde sizin eve hiç gelmedim dedim. bunu hocama söyledim o öyle bişi yoktur dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebeğe hamile kalmak

evin içinde ona bişi fırlattım ündü elleri un oldu ellerini sadece gördm ona saldıracaktm kayboldu babamı çağırdm.
sonra kendimi dergahta buldm dergahta bitane kadın vardı onun yanına kardeşimin kılığında geldi ama çok zararsız 3 yasındaki çocuğun boyunda küçük biri kadının yanına kıvrıldı başını kendi koluna dayıyıp oturdu çok zararsızdı bn tek goryodm onu .
sonra dergahtaki arkadaşım bana sen bizim eve gelip iş yaptın die bişi söyledi bnde ona hayır bn sizin eve hiç gelmedim dedim bunu o kadına anlattım öle bişi olmaz dedi


Tohat
Bu tür rüyaların anlatılmaması ve tabirlenmemesi gerektiği vurgulanır. Üzerinde durmanın çok önemli olmadığı genel olarak şeytani rüyalardan sayılmaktadır. Yine de bu rüyalar, rüyayı gören kimsenin çevresindeki kişilere karşı dikkatli ve temkinli olması gerektiğine işaret edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada arkadaş 3 harfli tanistir.a, üç harflileri rüyada görmek, Ruyada üç Harfli

Bu kategoride yer alan Rüyada Tel Örgü çekmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada üç harfliler görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.