Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gördüklerim çıkıyor, rüyalarım çıkıyor gibi şeyler söylemek

Rüyada gördüklerim çıkıyor, rüyalarım çıkıyor gibi şeyler söylemek

nisa 🙂
Rabbimin selam rahmet ve bereketi üzerimize olsun insAllah
Gecenlerde bir hocadan dinlemistim
-rüyam cikti benim gördüklerim cikiyor
gibi seyler söylemenin doğru olmadigini bunun sadece peygamberlerde ola bilecegini onlara rüya ile bazi seylerin haber verildigini söyledi.
Ama bu benim basima o kadar geldiki simdiye kadar olanlar çok ve bugün yinee..
Uzun zamandan beri görüsmedigimiz bir arkadaşimi hemen hemen bir hafta önce rüyamda gördüm agliyodu esi ölmüs yanliz kaldim diyordu bu yasta yapa yanliz kaldim diyordu o kadar üzüldüm o kadar etkilendim ki o üzüntü ile kalkdim.
Neyse bugün bayramlasmaya gittik gözleri dolu bir sekilde kocasinin beyninde timör bulundugunu yakinda amaliyat olacagini ve ayrica dr.larin prostat kanserinden süpelendiklerini onun içinde arastirma yapacaklarini söyledi 🙁

Okudunuz mu?  Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

Rüyalarım Çıkıyor

KaLPNuRu
Selamunaleykum nisa kardes…

Hic bir insan benim rüyalarim HERZAMAN cikiyor diyemez..

Ama Allahu Teala isterse kuluna malum eder.
Bazen insan rüya görür yorumlar ama ille de cikacak diye bir sey yoktur..
Allahtan hayirlisini dilemelidir..

Ben çok rüya görürüm simdiye kadar cogu rüyam malum olmustur..
Ama her rüyamda gördügüm gibi olacak diye bir şey de yoktur.

Buda Allahtan gelir..

Okudunuz mu?  Rüyada Hindistan Cevizi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gördüklerim Çıkıyor

hacer
bu aralar hep ruyalarım doğru çıkıyor kendimden korkuyorum 🙁


Rüyam Çıktı

Naime
Selam arkadaşlar, ben her gördüğüm rüya çıkıyor söze katılmıyorum. İnsan her rüyayı uyanınca hatırlayamaz sadece çok etkilenirse %40 hatırlar. Eğer insanoğlunun kalp gözü Açık ise de, yani Allah o kulunu nail kıldıysa görür. Rüyaların bazıları şeytani de olur, yani insanı aldatır. Onun için çok iyi yorumlamak lazım. Bence her şeyin hayırlısını Allahtan dilemek lazım.
Benim ara sıra gördüğüm rüyalar çıkıyor. Benim rüyalarımın habercisi benim öz abim dir, bunu kaç sene sonra anladım.
-Misal, rüyamda abim kapıma geldi Ve evime ölüm haberi geleceğini cenaze olacağını söyledi. İki, üç hafta sonra eşimin çok yakın bir arkadaşının ölüm haberi geldi Ve çok sarsıldık.
-Misal, yıllar önce eşimin bir uzun siyah saçlı bayan ile beni aldattığını gördüm, tabiki eşime söylemedim, nede olsa rüya. Bir kaç Ay sonra o kadına şahit oldum ve rüyamdaki kadını eşim ile yakaladım.
Bunlara benzer şeyler yaşadım ve rüyalarımın hangisinin gerçeğe dönüşe bileceğini bilmiyorum, ancak yaşıyoruz. Her şeyin hayırlısını Allah’tan ben sessizce diliyorum ve beni duyduğunu bilmiyorum.
Slm naime

Okudunuz mu?  Rüyada Göç Etmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayatımın en büyük kısmı rüyalarımla geçiyor anlam bulmaya çalışıyorum hergün gördüğüm rüyalarım gerçekleşiyor diyemem ama gördüğüm her rüyayı aynı şekilde günlük hayatta yaşıyorum.. Bir ara o kadar çok üst üste gördüm ki mesela en çok etkilendiğim rüyalardan bahsetmek istiyorum barış akarsu ölmeden bir ay önce rüyamda görmüştüm nerde nasıl ne şekilde öldüğünü ve yattığı hastanesine kadar bir ay sonra öldü çevremde herkes de bilir. Sevdiğim adamla ayrıyız ve hayatına biri girmi ben rüyamda gördüm ve ortak arkadaşa sorduğum da sen nerden öğrendin dedi bana da bugün dedi, dedi bende fazla sürmez ayrılacaklar çünkü kızın geçmişi kötü dedim.

Okudunuz mu?  Güzel rüya görmek için dua

Bir hafta sonra bu sebeple ayrılmışlar ve daha nicesi var hamile arkadaşımın daha hamile olduğumdan kendinin haberi yokken benim haber verdiğim olmuştur mesela ilginç bazen ürkütücü de olsa seviyorum rüyaları bu kadar rüyalarım çıktığı halde neden sevdiğim adam gelmiyor.bunu da anlatmak istiyorum birlikte denizin içindeydik ve bir yunus balığı vardı sevdiğim adam yanına gittiğinde ölmüştü denizden dışarı çıkarttık ben başına geçip oturup ağladım dualar ettim yunus balığı canlandı geri denize bıraktık bu rüyayı hiç unutamıyorummm gelecek mi diye umut etmekten başka çare bulamadım artk

Okudunuz mu?  Rüyada Güldürmek

arifselim
Ahir zamanda ümmetimin rüyalarının çoğu gerçek olarak çıkacaktır buyrulmuştur. Tamamı olmasa da bir kısmını aynen gerçek hayatta yaşaman bazı kimselere verilen bir özelliktir. Bizim sana tavsiyemiz bu özelliğini kimseye anlatmamaya özen göster bundan sonra. Sevdiğin kişi ile ilgili olan rüyan senin kafanda canlandırdığın şekilde çıkacak diye bir şart yoktur. Bizim tabirimize göre ise, o kişiyi unutacak ve sonunda ummadığın bir mutluluğa kavuşmak olarak tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Belirli aralıklarla çocuklugumdan beri rüya görüyorum bazen hastalık durumlarını ölüm durumlarını sınıfta kalacağımı hiç beklemediginiz halde babamın terfisi eşimin beni aldatacak olmasını ve arkamdan dönen seyleri benim için önemli olayları görüyorum kısa süre içinde oluyor öyle dindar biri degılım korkmaya başladım artık bişey beni rahatsız ediyor çok güçlü beni korlutan ama çok farklı bir duyguyla görüyorum o rüyaları biliyorum ama ne bilmiyorum rüyamı bazen yorumlamam gerekıyor yorumlayamıyorum beklıyorum ne olacak yüregım agzımda. Bi kaç güne haberi geliyor bazende direk görüyorum ölmüş büyüklerim bana anlatıyor benı uyarıyor gittikçe artmaya başladı korkuyorum daraldım ama seviniyorumda haberim olan seyler çok işime yaramaya başladı önlem almaya başladım pek kimseye anlatmıyorum ama illa eşim ve arkadaşım fark etmeye basladı eşim sende büyümü var dedi ama bu tarz seylere pek inanmam çevremde bana yapabilecek kimsede yok konu nedir anlamak istıyorum bir bilgi alabılecegım site varmıdır

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne yükselmek

Tohat
Yaşadıklarımızla alakalı ve bağlantılı olan rüyalar görmemiz çok olağandır. Bunların gerçekleşmesi de mümkündür. Rüyanda gördüklerinin çıkması ve korkup endişelenmene neden olan rüyalar görmen sana büyü yapıldığı anlamına gelmez. Öyle olsa bile büyü ile uğraşmak, yapılıp yapılmadığını öğrenmek, çözmek gibi durumlar günah kabul edilir. Yaşadıklarından etkilenerek görmediğin rüyalarının tabirini yapmak yapacaklarını ona göre ayarlaman için fayda sağlar. Fakat rüyalarını çok önemsememen ve takmaman Allah’a sığınıp dua etmelisin. Uyumadan önce ayetel kürsiyi okuyarak uyumaya çalış. Allah doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hacerü'l Esved görmek (İmam Nablusi)

fttaburr
Selamün aleyküm hocam.Çoğu defa rüyalarımın çıktığına şahit oldum.Ama asla kibirlenmemeye ve bunu kimseye anlatmamaya çalıştım.Bu gece biriyle kavga ettiğimi görüyorsam birkaç gün sonra bu gerçek oluyor.Bazı olaylar da malum oluyor bana.Yanlış yorumlamamak için size sormak istedim.Bunun dinen yorumu nedir? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada hacca götürülen insanlar görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı kimseler bu durumu yaşamaktadır. Kişinin temiz kalbe ve iyi niyetlere sahip olduğu anlamı taşımaktadır. Yaptığın doğru bir davranıştır. Kibirlenmemek ve enaniyet sahibi olmamak her şeyin Allah’tan geldiğini ve Allah’ın verdiği nimetlerden ötürü şükür etme vesilesi olduğunu bilerek yaşamak gerekir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

rüyalarım çıkıyor, rüyada gördüklerim çıkıyor, rüyam çıktı

Bu kategoride yer alan Rüyada Gördüğün Saatte Uyanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gördüklerim çıkıyor, rüyalarım çıkıyor gibi şeyler söylemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.