Anasayfa
30 Aralık 2022, 9:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gökyüzüne yükselmek

Rüyada gökyüzüne yükselmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda yeryüzünde bir dağın tepesindeyim. Abdest alıyorum ve başlıyorum Allah el kadir el ganiy malikül mülk el muktedir diyorum. Ve birden gökyüzüne yükselmeye başlıyorum.uzaya çıkıyorum güneş dünya ay ve bütün gezegenleri geziyorum.geliyorum tekrar dünyaya bütün malukatı be kadar hayvan çeşitleri varsa görüyorum. Ve denize okyanuşlara daliyorum ordada ne kadar hayvan çeşitleri varsa görüyorum. Uyandımda sabah ezanı başladı. Sizce hikmeti nedir yazarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada gökyüzüne yükselmek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyasında esmaül hüsnadan isimleri zikretmek dileklerin kabul olması ve hayırların ihsan edilmesidir. Göğe yükselmek Allah’ın ihsan edeceği çok büyük fırsatlara işarettir. Allah’u tealanın sunduğu maddi ve manevi nimetlerin kıymeti bilinmelidir ve bundan dolayı Allah’a şükredilerek ona layık bir kula haline gelmeye çalışılmlalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Helva görmek (İmam Nablusi)

Ruyada göğe yükselmek

yanlizadam
Selamun aleykum Ben rüyamda ayaklarım içeri çekilmiş yani anne karnındaki bebek şeklinde ruhumu gördüm göğe yükseliyordu hava karanlıktı yıldızları gördüm,Ruya yorumu yapanların ellerine sağlık.


Yorum: Rüyada gökyüzüne yükselmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu hayırlı olan rüyalardandır. Zor, tehlikeli ve belalı işlerden kurtularak feraha, huzura ve sükunete ulaşacağına tabir edilir. Göğe yükselmek ayrıca maddi açıdan bereketin artmasına da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada görev-vazife görmek

Kayıtsız Üye
Selaymun aleykum hocam hayirlara vesile olsun rüyamda bir yerdeyim uçmaya calisiyorum kanatlarim yok iki elimi birlestirip gökyuzune doğru uçuyorum sonra ortadan kayboluyorum genc bir bayanim bu ruyanin yorumu nedir acaba çok merak ediyorum simdiden Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Çok hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Allah’ın izniyle rüyayı gören kişinin eline geçecek olan fırsatlara ve imkanlara işaret eder. Uçmayı başarmak ise imkanları değerlendireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hacerü'l Esved görmek (İmam Nablusi)

Yeşilcicek
Selamın aleykum hocam, bir yolculuk için ıstihare yatim hayırlı mi diye. Rüyamda beyaz uzun bir gecelik giymiştim. Gökyüzüne düz bir şekilde çıkıyordum. Gökyüzüne çıkmadan önce de arkamda bir kız vardı açık ve kırmızı bir gecelik vardı üzerinde, o kız arkamdaydı ve bir şekilde yere düştü. Bense gökyüzüne çıktım. Akşamdı ve etraf maviydi. Kutluydum gibi.

Okudunuz mu?  Rüyada Dünyaya Göktaşı Düşmesi Görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan hayırlıdır ama sürekli dediğimiz gibi istiharede kişiye olacak olan işaret rüya değildir. İnsanın kalbinin hangi yöne meyletmesi ile hissettiği ona işaret kabul edilir. Bundan dolayı istihareden önce daima çok iyi bir istişare edilmesi şarttır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda asansör gibi bir şeyin üzerindeymişiz. Yanımda teyzem varmış suretini görmüyorum ama. Rüya boyunca hiç insan sureti görmedim. İstanbul’a gitmişiz o asansör gibi şeyin üzerindeyken önümüz tamamen açık diyorlar ki burası istanbul boğazı. Havada kara bulutlar yağmur çok şiddetli yağıyor her yerden dereler gürül gürül akıyor. Derelerin çağlaması ürkütecek derecede ve derelerin bittiği yerler çam ağacı tamamen. Biz etkilenmiyoruz ama yağmurdan falan sanki cam fanus gibi bişeyin içindeymişiz. Ben diyorum burası nasıl istanbul boğazı olur benimle dalga geçmeyin derken asansörle yükseliyoruz. Orası değil işte burası istanbul boğazı diyorlar. Bu defa yağmur durmuş parçalı bulutlu hava var. Bu defa sular durulmuş ve koy gibi bir yere benziyor yuvarlak şekilde etrafı yine suyun bittiği yerde yemyeşil ağaçlarla kaplı. Koya bakıyorum su durgunken ortasından bir fokurdama oluyor. Ben yine buranın da İstanbul boğazı olmadığını söylerken asansör gibi şeyle bir kez daha yükseliyoruz. Bu defa diyorum işte burası istanbul boğazı sular durulmuş bulutlar dağılmış. Deniz güneşin şavkının vurmasıyla masmavi ve ışıl ışıldı. Gökyüzü de adeta mavilikte denizle yarışıyordu. Tertemiz ve berraktı deniz de gökyüzü de.

Okudunuz mu?  Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Yapacağın çalışmalar ve aklındaki projeyi gerçekleştirmen üzerine önemli yerlere geleceğin gibi etrafındaki insanların da gözünde değerli biri olarak yer edineceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sol kolumun altında hani askeri araçlarda olur ya uzun yuvarlak top mermi çıkışı gibi sol kolumun altında o vardı ondan destek alarak göğe çıkıyorum gidebileceğim en yüksek binaların tepesine gidip yeryüzünü izliyorum sonra tekrar iniyorum bunu hem gündüz hem gece yapıyorum gündüz hava tertemiz masmavi gece de havası çok güzel yıldızlı

Okudunuz mu?  Rüyada Hastane görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Rüyan hem hayırlı hem de aksi itikamette olan bir rüyadır. Göğe yükselişin bir anda alacağın üzülüp kederleneceğin bir haber ileye’se düşeceğin, gökyüzünden tekrar inmen ise bu duruma neden olan ve etrafındaki kimseler tarafından öğrenilen durumun düzeltilebileceğini göstermektedir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gök görmek (İmam nablusi)

Mives
Selamün aleyküm hocam rüyam da dümdüz asvalt yol sağında solunda bu kaç köy evi aksam üstü ne karanlık ne aydınlık annem var birde tanımadığım ama rüyamda tanıdığım bir iki insan bir anda gök yüzüne yükseliyorum sandalyeye oturur vaziyetteyim önce korluyorum yükseldikce sonra Allah CC beni omuzlarımdan tutup cekiyormus yükseldikce korkum kalmıyor bulutların içinden geçiyorum sürekli yükseliyorum bir ara dusesem ölürüm diyorum ama halen yükseliyorum artık aşağıda kalanların ne sesi nede görüntüsü var bulutlar gri renkli ama çok güzel görünüyor herşey bulutlara bakıp keyif alıyorum sonrasında uyanıyorum bu rüyanın tabiri nedir acaba hocam çok teşekkür ederim Allah CC razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Hanımeli görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Şan, şöhret sahibi olma, isminin geniş alanlarda yankı duyulmasını sağlayacak olayların ve başarıların vuku bulması, Sürpriz olarak gelişme ihtimali olan bazı durumlardan olumlu şekilde etkilenip hayatının seyrinin en iyi şekilde gelişmesini sağlaması anlamlarına gelmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

rüyada gökyüzüne yükselmek, ruuada göğe yükselmek, rüyada göge yükselmek

Bu kategoride yer alan Rüyada gökyüzünde Allah ve Muhammed yazısı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gökyüzüne yükselmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.