Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

cakarta
S.aleyküm. Rüyamda uzun süredir görmediğim bir arkadaşım tekel büfeye girip bir kalıp kaşar alıyor. Markettekilerden daha uzun, yaklaşık 25-30 cm’lik bir kalıp. O kaşarı dilimleyip üç dilimi bir tam ekmeğin arasına koyuyor ve bana ikram ediyor, ben de yiyorum. 2 arkadaşımız daha var. Yedikten sonra arkadaşımın cebinden kaç para çıktığını hesaplıyorum. Acaba yemeğini hep böyle maliyetli mi yiyor diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada eve kuş girmesi ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem bereketi bolluğu simgeleyen bir rüyadır hem de başarmak için girdiğiniz yoldaki engellerin önünüzden bir bir kalkarak işleriniz açılıp yaşantınızı iyi ettirecek kazançlar elde edeceğinize delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaplumbağa görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

cakarta
ilginçtir bu gece de büyük bir otel veya benzer bir yerde kahvaltı yapmak için elimde tabak ya da tepsi gibi bir şeyle çalışanların önüne geliyorum. çalışanların her biri elimdeki kabın üzerine kaşarlı tost koyuyor. tabağımda/tepsimde 3-4 kaşarlı tost oluyor. mekanın ayrı ayrı salonlarda oturacak çok fazla yeri var. ben de kahvaltımı yapmak üzere tanıdığımı düşündüğüm birinin yanına oturmak için gidiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıskançlık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

Tohat
Hayırlı bir ömür geçireceğinize, mutlu ve neşeli geçecek bir ömür ile birlikte ağız tadınız bozulmadan bereketli ve rızkla dolu bir hayata delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Tost

Bu kategoride yer alan Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.