Anasayfa
3 Temmuz 2021, 1:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hamur görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hamur görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAMUR

Rüyada hamur görmek, kolay işlere, yakın bir gelecekte rahatlığa kavuşmaya, zindanda bulunan bir kimsenin veya hamile bir kadının kurtulmasını gözetmeye yorumlanır. Hamur, elde edilecek maldır.

Bir kimse rüyada evinde hamur görse, yaptığı ticaretten mal kazanır.

Hamurun ekşidiğini ve kabından dışarı taştığını gören kimse, ticaretinde zarar eder.

Hamur yoğurduğunu gören kimseye misafir gelir.

Geniş bir yerde hamur yoğurduğunu gören kimse, evlenir. Hamur ekşimezse, malca bozukluk ve sıkışmaya yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Hamur görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hamur görmek kolay yollardan kazanç elde etmenize ve bu kazanç sayesinde kısa zamanda rahata ereceğinize tüm sorunları geride bırakarak rahatlığın ve huzurun tadını çıkartmanıza işaret eder.


Hamurun üstüne oturutulmak istenmesi

adgzlsmyye
Rüyamda çok sevdiğim bir arkadaşıma ev görmeye gidiyorum ve evin balkonuna çıkıyoruz akşam saatleri, bir divanın üstünde leğen de mayalanması için konulan hamur var poşetle sarılı arkadaşım diyor ki onun üstüne oturursan dileğin kabul oluyor? Çok tereddütte kalıyorum günah mı değil mi ama oturmaya yelteniyorum? Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada gök yüzünde açmış çiçekler görmek ne demek

Yorum: Rüyada Hamur görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüya sahibi için eline fırsat geçmesine, bunu değerlendirmesine ve beklenmedik güzel ve hayırlı gelişmelere işaret eder. Rüyada üstüne oturmak veya yeltenmek iyi olarak kabul edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Havai Fişek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Rüyamda elimde büyük bir tencere kayınvalideme soruyorum poğaça hamuru mu yoğuracaksın ben bunda yoğurayım diyorum yoğuruyorum hamur birden çoğalıyor zorlanıyorum traktör remorkunda doğurmaya devam ediyorum ama boyum yetmiyor sonra kayınvalidem de bir taraftan yoğurmaya başlıyor sonra ufak ufak parçalara ayırıyor poğaça boyu kadar sonra ben dışarıdaki bir yol kenarında çeşmeye şu içmeye gidiyorum tarladan birileri geliyor yolda sonra aşağıdaki tarlalara bakıyorum tarla evi kapıda insanlar var inekler var bir tanede ayı yavrusu var ayı yavrusu koşuyor ahıra giriyor uzaktan izliyorum sonra uzaktan kayınvalideme baktım kızgın yağın içine poğaça ve simitleri daldırıp çıkartıyor kıpkırmızı kızarıyorlar hamurlar üst üste dizilmiş aynı simitçilerdeki gibi ve hayran kalıyorum diyorum ki bu hamurlar çok güzeller herkese yeter yoldan geçenlere veriyoruz dağıtıyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada Gördüğün Saatte Uyanmak

Tohat
Ve aleyküm selam. hamuru geniş bir yerde yoğuruyor olman hayatında yaşayacağın huzurun büyük ve ferah olacağına işaret etmektedir. Rüyan aynı zamanda kısmetli biri olacağına ve bundan dolayı hayatının güzelleşeceğine işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda ilk vefat eden kardeşimi gördüm güya hastaymış hastalıktan kurtulmuş ona sarıldım bana tepki vermedi kayın babamın evine gittiler sonra hamur açıyordum iki eltimle beraber biraz açtım vefat eden annemde vardı bir sofranın başında hamur açıyorum ama bitimine yakın sinirleniyorum büyük eltimle tartışıyoruz oklova kısaymış açamıyorum bir türlü zorlanıyorum kayın babam iki eltim oğlum beni bekliyorlar sofranın başında yufka yemek için eltim yardım ediyor onlar yiyorlar yufkayı ben yiyemiyorum sonra eşimin beni aldattığını öğreniyorum bir kız geliyor eve ona bağırıyorum eşimi evden kovuyorum kayın babam beni savunuyor birde tanımadığım çocuklar görüyorum onlarda yufka yiyorlarmış oğluma kızıyorum bir ara onu dövüyorum hatta rüyamda genel olarak sinirliydim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Güzel Konuşma görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kardeşini hasta görmen onun hatırlanıp dua edilmesi gerektiğine ve senin ibadetlerine ağırlık vermen gerektiğine işarettir. Hamur açıyor olman ise hayırlı kapıların açılacağı hayatındaki eksikliklerin giderileceğine işarettir. Aldatıldığını öğrenmen ise fitne, fesat ve dedikoducuların söylemlerine kulak asmaman gerektiğini göstermektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gelin görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyada hamur kabında ekmek hamuru hiç bu kadar ekmek hamuruyla ve bu büyükte hamur kabı görmedim rüyada şaşırıyorum çünkü annem hamuru yoğuruyor ve hamur o kadar taşmış mı artmış galiba hatırladım kadarıyla evin duvarlarına kadar yükselmiş ve hemen anneme diyorum anne hamuru topla yerde toz bulaşmasın diye rüyadan uyandım o vakit.

Okudunuz mu?  Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler.Hem müjde niteliği hem de uyarı manasında olan bu rüya rüya sahibinin gelirinin artabileceğine, bereketinin katlanabileceğine işaret olup bunu doğru şekilde kullanmasına ve buna bağlı olarak doğru kullanması halinde birikim yapabileceğine, yatırım düşünebileceğine, maddi yönden sıkıntı çekmemesine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek

rüyada çiğ hamur görmek, rüyada hamur görmek imam nablusi, rüyada hamur kesmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hamur görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.