Anasayfa
9 Aralık 2021, 22:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gelin görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gelin görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GELİN

Rüyada gelin veya güveyi görmek, evlenmeye, iyi ve kazancı bol işlere veya dünya işleriyle çokça meşgul olmaya işarettir.

Evli kadının kendini gelin olarak görmesi, güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur.

Genç ve güzel bir gelin görmek, helal mal ve serveti, meşru kazancı ifade eder.

Çirkin ve yaşlı gelin ise haram mal ve gayrı meşru kazanç işaretidir.

Rüyada görülen gelin süslü olursa, bolluk ve ucuzluk alametidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Gelin görmek (İmam Nablusi)

servirevan
rüyamda suyun içinden çok güzel mucevherli taclı bır felinlik çıkarıp gıymeye çalışıyordum.giyip giymediğimi hatırlamıyorum ama bırı elimden almaya çalışıyodu bırakmadım
yorumu nedır acaba yardımcı olurmusunuz 🙂


Rüyada gelin görmek

Konyalı 42
S.aleykum hocam.hayirli günler.bazi büyüklerin aracılı ile bir kızla tanıştım.istihareye yatalim sonra karar verelim dedik.ben istihareye yattım.fakat huzurlu kalkmadim sabahlari.3.gunun sonunda rüya gördüm.huzursuz kalktım.kizin kendiside hastalığından dolayı istihareye yatamamis.bulustuk bitirmeye karar verdik.fakat kız istihareye yatmamış fakat rüyasında beni görmüş.ruyasinda çok güzel kapalı bir kız birde kendisi varmış.ben hep o güzel kızla ilgileniyormusum.bu kızla hiç ilgilenmiyormusum.bana vuruyormus kiziyormus bagiriyormus. Bu kızla hiç ilgilenmiyormusum.digeriyle ilgileniyormusum.sonra o kızla beni düğünde evlenirken görmüş.gelinlikle herkese ikramda bulunuyormuş .rüyası böyle bitiyor

Okudunuz mu?  Rüyada Gökkuşağı Görmek

Yorum: Rüyada Gelin görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. İstiharede rüya görmek şart değildir. Kalbe gelen hisse bakılarak hareket edilebilir. Eğer araştırmalarda kararsız kalınırsa o zaman istiharenin sırası gelir. Bu şekilde hissetmiş olman sana bir işaret olabilir. O kızın gördüğü rüya ise belkide bilinçaltı bir rüya olarak açıklanabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görmek?

Aisenur
S.a rüyamda ölmüş olan eşimle birlikte boş temiz yeni boyanmış aydınlık ferah ama evin için de hiç eşya yok beraber otuyrz camından güneş giriyor oda ya bide yanımızda küçük kızım var ama çok huzur içindeyim lütfen yorumlarmisnz


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Ölmüş olan eşini ne kadar güzel ve iyi bir şekilde görürsen bu rüya o kadar hayırla açıklanır. İsteklerinin olmasına, huzura ulaşmaya ve sevinçli bir haber alınmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hz.Muhammed (s.a.v.) efendimizi rüyasında görmek isteyen adam

Kayıtsız Üye
Rüyamda ailenin kadınlarının bir evde buluştuğunu gördüm bunu arada yaparız. Ama rüyamda yeni bir gelin vardi. Boyu biraz uzun beyaz tenli ince hoş iyimser ve gülen yüzlü bir gelindi gelinin güveyi şu an bekar anlamı nedir.(birde ben yatmadan önce ilerde evleneceğim kişi ile ilgili bir işaret istemiştim. Bir alakası var mıdır)

Okudunuz mu?  Rüyada Gördüğün Saatte Uyanmak

Tohat
Rüyada görülen gelin müjde demektir. Hayırlı bir haber alınacağı ya da evliliğin tez bir zamanda gerçekleşeceği şeklindedir. Ayrıca gelin görmek huzur içinde yaşamaya delalettir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda birden fazla gelin gördüm hepsi gelinliklerini giydiler onlara yardım ettim sonra çok sıkıştım tuvalet aramaya başladım bir fabrika ya girdim tuvalet varmış izinle girdim ama büyük abdestimi yapmaya başladım bitmiyordu taharet aldıkça geliyordu.sonra çıkıp gelinlerin yanına gittim bu kez nisan tuvaleti giymişlerdi bende yiyecek işlerine yardımcı olmaya gittim ve kendim için de dua ettim çok güzeldiler çünkü

Okudunuz mu?  Rüyada Hala görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Şu anki durumundan memnun olmadığını ve bu şartları değerlendirmek için var gücünle emek vereceksin. Yanında olacak güvenilir bir arkadaşın ve işe koyulmak için çalışacağın birileri sayesinde durumu olduğundan ve beklediğinden daha iyi bir hale gelecektir. Allah doğruyu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Hocam selamünaleyküm bizim bir iş yerimiz var çok kalabalık müşterinin biri çağırıp bana 15000 dinar veriyor kağıt alıyorum sonra döviz arıyorum bozdurmak için bulamıyorum akşam oluyor bir kapının önünde düğün varmış gelin ve damat kol kola evden çıkıyorlar başında kırmızı tül var gelinin davul zurna falan çalıyor oynuyoruz biz benimle görüşmek isteyen bir çocuk oluyor ama görmüyorum onu kim olduğunu daha sonra benim sevdiğim çocuğun arkadaşı geliyor bende sevdiğim çocuğun ismini söylüyorum benim başka biriyle görüştüğümü zannedip sevdiğim çocuğun ismini veriyor of başkasıyla görüşecek şimdi diyor ve ben üzülüyorum sonra şaka şaka diyor seviniyorum bende

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün para eline geçecek olan meblağa ve bununla birlikte elinin rahatlayacağına işarettir. İçsel olarak veya hayatında var olan sana huzursuzluk ve sıkıntı veren her türlü durumun ortadan kalkmasıyla ruhsal olarak daha dingin, dinç olabileceğine, gönlündeki rahatlığın ailendeki huzura, çevrendeki iletişime, sağlığına da olumlu katkısı olabileceğine ilişkindir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hacerü'l Esved görmek (İmam Nablusi)

Sedaa
Selamün aleyküm ben rüyamda mahalleden tanıdığım birinin gelin olduğunu görüyordum yeşil bir gelinlik giymişti ablasını falan da görüyordum o da süslenmişti baya ama ben rüyamda iyi giyinmediğimi düşünüyordum o rüyalardan hemen sonra kaynamış yumurtalar vardı önümde kabuğuyla beraber yiyordum yorumlar mısınız teşekkürler şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hayırlı olmakla birlikte çeşitli güzel anlamlar ihtiva etmektedir. Bekar kimseler için biriyle tanışmak ve ciddi bir yola çıkmak, haca gitmek, hayatını dinin emrettiği şekilde yaşamak, bazı isteklerinin gerçekleşmesi için sabır göstererek beklemen gerektiğine, dileklerinin zamanını beklediğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek

rüyada gelin görmek imam nablusi, rüyada gelinlik görmek imam nablusi, imam nablusi rüyada gelinlik görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gelin görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.