Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAFES

Rüyada görülen kafes, hapse, bazen küçük çocuklar için beşiğe yorumlanır.

Rüyada kafeste bulunan bir kuşu azad ettiğinizi görmek, yalancılığı, dolandırıcılığı bırakıp, artık doğru yoldan gitmeye işaret eder.

Rüyada kuş kafesi görmek, hile ile bir kimseyi aldatmayı düşündüğünüze yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Lağım görmek (İmam Nablusi)

Pencere kafesi, kıskanç ve aynı zamanda sır saklayan bir kimseyi ifade eder. Rüyada kafes ayrıca hapse delalet eder. Rüyada bir kafeste kuş olup, kaçmak istediğini görmek, eşinin kendisinden memnun olmadığına; bir kolayını bularak kafesten uçup gittiğini görmek, eşinin evini terkedeceğine işarettir. Rüyasında içinde bir kuş olduğu halde kafeste bir ikinci kuş girip konduğunu görmek, evine bir hizmetçi alacağına delalet eder. Kafeste iki kuşun birbirleriyle gagalaştığını görmek, eşinin ve hizmetçinin birbirleri ile geçinemediklerine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kirpi görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kafes görmek üzüntü ve kedere sürükleneceğiniz bir olayla karşı karşıya kalacağınıza ve bundan dolayı çok zor ve sıkıntılı günlerinizin olacağına bunlardan kurtula bilmek için çok çabalayacağınız bir dönem içerisine gireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda 4 kisiyiz kahvenin onundeyiz umit diye bir arkadaşim var Allahu teala ona rüyaların % 20 agırlaştırma görevi vermiş. Koyden satılmış diye bir arkasın ruyasını agîrlaştırmıs. Umit benim rüyama ne zaman geliceksin diyorum. Oda gelicegim zaman haber veririm diyor. Bende İÇİMDEN gelicegin zaman haber vericeksen Allah seni bana göndermez başkasını gönderir diyorum. Birden bir kafesin içindeyiz 4 muzde havadayız kımıldamîyoruz ben
Çıkabilcegimi hissediyorum gorunmeyen bir yer arıyorum sag tarafımda bir yere basîyorum tam ensemizin oldugu yerden ya saf altın suyu yada lav ama tek rengi sarı buhar yok ensemizin ordan içimizden geçiyo hiç zarar vermiyo kafesin onunu yakıyo. Ve bir yılanın dişlerini gozlerini goruyorum. Yine havadayız ama kımildamıyoruz uçuyoruz karşimizda bir kafes var sanki buhar var gibi goruyorum kafesi ama hiç bir şey yok kafesin içinde asılı 2 3 yerde de 4 5 6 ip yada kılan var tek renkler siyahla laciver arasılar kımildamıyolar ve 4 kişinin hep sagındayım.

Okudunuz mu?  Rüyada Kambur Olmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyanın en açık manası, keder üzüntü ve günahlar manasında yorumlanır. Sana bir uyarı olarak tövbe etmeye ve Allah’a yönelerek ancak bunlardan kurtulabileceğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


rüyada kafeste kuş görmek, rüyada kafesten kurtulmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.