Anasayfa
13 Nisan 2023, 1:13
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KARINCA

Rüyada görülen karınca, zay ıf ve hırslı bir kavimdir. Karınca asker, ordu, aile ve uzun ömür ile yorumlanır.

Bir kimse rüyada karıncanın bir köye girdiğini görse, oraya asker girer. Yatağı üzerinde karınca bulunduğunu gören kimsenin evladı çok olur. Karıncanın evinden dışarı çıktığını gören kimsenin, aile halkı azalır. Hasta bulunan bir yerde karıncanın uçtuğunu görse, o hasta ölür. Veya orada bulunan halk yolculuk yaparak sıkıntı çekerler.

Karınca ucuzluk, bolluk ve rızka delildir. Çünkü karınca, rızık olan yerde bulunur.

Hasta olan kimse vücudunda karıncanın dolaştığını görse, ölür.

Rüyada karıncanın kanatlandığının görülmesi, birçok askerin ölmesine yorumlanır.


Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bir kimse rüyada karıncayı ağzında yiyecek olduğu halde evine girdiğini görse, o evin hayır ve bereketi çok olur. Karıncanın, ağzında yiyecek olduğu halde evinden çıktığını gören kimse, fakir olur.

Bir kimsenin rüyada sevinçli olduğu halde burun, kulak veya bunlar gibi azalarından karıncanın çıkması, o kimsenin şehid olarak öleceğine yorumlanır. Eğer kendisi mahzun bir halde ise, onun tövbe etmeden öleceğine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz Satıcısı görmek (İmam Nablusi)

Bir şehirde hiçbir kimseye zarar vermeksizin karıncanın çokluğu, halkın çokluğudur.

Rüyada bir karıncayı öldürdüğünü gören kimse, bir takım zay ıf insanlardan dolay ı bir günah işler.

Memur olmak isteyen birisi karıncanın konuşmasını işitse, memuriyete kavuşur.

Bir kimse rüyada büyük bir karıncanın, yükle beraber evinden çıktığını görse, o kimsenin nezdinde muhterem tutulan oğlu veya erkek kardeşi tarafından onun malı çalınır.


Rüyam çok karıncalar gördüm anlamı nedir

misafirrrr
Arkadaşlar Merhaba,

Rüyamda çoraplarımı çıkarıyorum ve parmaklarımın arasında bir dünya karınca dolaşıyor, bunu tekrar tekrar yapıyorum ve sürekli ayaklarımda karıncalar gezdiğini görüyorum, bunun anlamı nedir acaba arkadaşlar ? Fazla etkilendim ve bu nedenle sizlerin fikirlerini ve yorumlarını almak istiyorum.

Teşekkürler


Cevap: Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada karınca görmek bolluk ve bereketin en bol olduğu bir dönem içerisinde olacağınıza paranıza ve malınızın artmasına yada birden çok karınca görmüş iseniz mülk yada mülklerinizin olacağına ve bunların getirisi ile kendinize iyi bir mevkide yükseleceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada kargaşa görmek

heartless
rüyamda iki gözümün içinde bir sürü minik karıncalar vardı gözümün birinin için de ayrıca çekirdek kabukları demir gibi bişeyler vardı. ne anlama geliyor bu rüya :// yorum için teşekkürler..


arifselim
Bu gördüklerin o kadar çok farklı manalarda tabir edilebilir ki bu onlarca manada yorumlanabilir. Bu kadar kısa bir rüya açıklaması ile bu konuda ancak hayırlıdır diyebiliriz o kadar. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


esraa
Rüyada uzuvların birinde örneğin gözün için de karıncalar görmenin bir manası var mıdır? rüyam da anneme gözlerimin içinde bir şey var dedim ikimiz de baktığımız da gözlerimden küçük küçük bir sürü karınca vardı ama dışarı çıkmıyorlardı gözümün içinde geziyorlardı.


arifselim
Rüyada karınca görmek genellikle iyi tabir edilir. Ama vücudunun içinde karınca görmek bazı sıkıntılarının artmasına veya hastalıklara işaret eder. Bu tür rüyalar bir uyarı gibi kabul edilebilir ve sağlığına, bedenine ve ibadetlerine dikkat edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda karıncalar gördüm böyle bir kabın içinde sayısını tam bilmiyorum ama 30-40 tane vardırlar ama o kabın içinde toz şekerde vardı tozsekerin içindelerdi yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada karınca görmenin bir çok farklı yorumları olabildiği için bu rüyanda net bir şekilde tabir edilemez. Bu rüyanın genel bir yorumu düzenli bir şekilde çalışmaya, dayanışmaya ve yardımlaşmaya tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sibellammm
Hayırlı günler dilerim.. Çok karısık bır ruyaydı. Once bır kapalı yerdeyim sanki, yabancı insanlar var gibi, bir poşetin içinde bır suru karınca goruyorum kapalı ama gevşek bağlanmış çıkabilir. Sonra sankı aynı ortam bir kaç arı geliyor ben çok korkuyorum saklanmaya ya da tepkisız durmaya calısıyrm sokmasın dıye, bir ıkı derken odaya pencerelerden gırıyrlar bır suru, kapatıyrm ama bır suru açık pencere var, sonra derken kendimi enjeksiyon yaparlarken buluyorum en çok yuzumü hatrlıyrm yuzumden ıgneli işlemler yapılıyordu canım çok acımadı ama tuhaf bı duyguyla uyanmıştım ozellikle çene bölgemden kan alma enjeksiyon yaptırma seklınde uygulamalar yapılıyordu bizzat gormuyorum işlemleri hissediyorum…. Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Evet seninde dediğin gibi çok karmaşık bir rüyadır. Karışık görülen rüyaları maalesef yorumlayamıyoruz. Zaten görülen rüyaların çoğunluğu tabir edilmez. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda ışığı kapatıyorum eşimle yatıyoruz yerde bir sürü karınca bize doğru geliyor en önde en büyük karıncalar zıplayarak geliyor onların arkasında biraz küçük karıncalar hızlı hızlı bizde doğru geliyor en arkada en küçük karıncalar kapıya doğru sürü halinde gidiyo snra ben korkup bizde doğru geliyolar diye ışığı yakmaya kalkıyorum en küçük olan karıncalardan bazıları kapıya doğru giderken ezilip ölüyo snra uyandım bir rüya ne anlama geliyor acabaaa 😏😏

Okudunuz mu?  Rüyada Kursa Gitmek

Tohat
Rüyanın tabiri inşAllah hayırlıdır. Bir çok karıncanın olduğunu görmen bereket anlamına gelir ki bu bereket evlada tabirdir. Soyunun devam etmesi için sahip olunacak çocuklara delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Hocam rüyamda çöl gibi işsiz ve kurak bir yerdeyim. Bir karınca topluluğu görüyorum bir sürü karınca var sanırım yuvaları orası. Eğilip karıncalara bakıyorum. Sonra içlerinden bir tanesi hızlıca bana doğru geliyor daha doğrusu beni kovalıyor bende korkup kaçmaya başlıyorum. Bunu tabir ederseniz sevinirim iyi günler


Tohat
Ve aleyküm selam. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirilen çalışma ve yaşamını bunu sağlayan bir mekanda gerçekleştirdiğine işarettir.Bolluğu ve bereketi de simgeleyen rüyanın hem kalabalık bir aileye hem de mal mülk bakımından da zenginliğe işaret etmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Katil görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda önümüzde geniş bir metal tepsi var. Üzerinden sırayla karıncalar geçiyor. Küçük bir çocuk ( yeğenim olduğunu düşünüyorum) karıncayı öpmek istiyor biz engellemek istiyoruz ya karınca ısırabilir veya çocuk karıncaya zarar verebilir diye düşünüyorum ama engelleyemiyoruz başkaları da var. Çocuk karıncayı orta boğumundan öpüp geri bırakıyor zarar vermediği için için rahatlıyor. Baş kısmından öpse sanki karınca ısıracaktı gibi hissetmiştim.


arifselim
Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Hayatın güzel geçmesine, güce, kuvvete ve istediklerini elde etmeye işaret olarak tabir edilir. Bunun yorumu o çocuk içinde aynı şekilde tabir edilir. Sizde hayırlısını dileyin bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm. Ben evimin odasında kıyafetlerin içinde kocaman orumcekler olduğunu görüyorum çok korkup kaciyorum ve bir tanesi kafamdaymis onu atmaya çalışıyor ve sonunda atıyorum. Sonra mutfaktan böcek ilacını alıp giderken koridorda ama heryerde bölüm bölüm karıncalar varmis ve ben hepsine böcek ilacı sıkı yorum. Ölsün ler sonrada örümcekleri oldureyim diyorum ve uyandım. Ceaplarsaniz sevinirim. Tsk.

Okudunuz mu?  Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayatına çeki düzen vermen gerektiğine, dünyana da ahiretine de gereken önemi vererek yapman gerekenleri yerine getirmen ve hem Allah’ın rızasını kazanmak hem de insanların güvenini kaybetmemek adına davranışlarına dikkat etmen gerektiğini göstermektedir. Karıncaların çok olması bereketinin de çok olacağı gireceğin işlerde kazancının da katlanarak devam edeceği anlamına gelmektedir. Doğrusunu bilen yalnız Allah’tır.


Cdc
Merhaba rüyamda bilmediğim bir yere giriyorum her yerde karınca sürüsü var ağızlarında nimet var ama ne olduğunu hatırlamıyorum üstlerine basacağım diye korkuyorum atlıyorum . Çok korktum o kadar karıncayı görünce bir anda arkamda kapı açılıyor rüzgar hepsini alıp götürüyor. Rahatlıyorum. Size zahmet yorumlarmısınız.


Tohat
Merhaba. Fazla zahmet çekmeden eline geçecek paraya bu paranın çokluğuna ve zengin olmaya veya soy kalabalığına, aileye yeni katılacak kişilere, aile bireylerinin artmasına ve nüfus çokluğuna işarettir. Karıncaların uçması ise bir yerden başka bir yere gitme ihtimalin olabileceği anlamı taşımaktadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanal görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyamda kulağıma karınca mı desem böcek mi desem bu canlılardan birinin girdiğini görüyorum bir tanemi yoksa daha fazlamı hatırlamıyorum ve kulağımın içine su atıyorum çıksın diye.
O an kulağımda bir ağrı bir sızı hissediyorum ve suyu atınca o canlının kulağımın içinden çıkıp çıkmadığımdan emin değilim.
İnternetten baktım fakat en doğrusu buraya sorayım dedim çünkü internette yalan yanlış çok bilgi var.
Tabi her şeyi bilen başta Allahtır fakat ben yine de buraya sormak istedim.
bu rüyanın özel herhangi bir tabiri var mıdır.
şimdiden Allah Razı Olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyana giren eğer bir böcek türüyse istemediğin konularla alakalı olarak bazı söylemler duyma ihtimaline ve bu durumdan dolayı canının sıkılmasına işarettir. Kulağına giren bir karınca ise bereketin sinyali olabileceği gibi bazı âlimlere göreyse sağlığına gerekli özeni göstermen gerektiğine dikkat çeker. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuma görmek (İmam Nablusi)

Ayshaa
Selamün aleyküm Rüya gördüm sabah namazdan sonra köydeki ablamların oturduğu evdeyiz annemlerle evi onarcak oluyoz yada öyle bir şey bilmiyorum yapılan bir şey yokktu ama. Daha sonra biri geliyor bana poşet getiriyor sana getirdim dedi ben de almazsam ne olcak dedim parayla verecek oluyor da. Sonra hocam dedi ki herşey çapayla (belki oltadır nedense aklımda çapa kaldı.)olmaz bazen uğraşmak gerekir dedi dedi bana. Aldım poşeti toprak poşeti gbi ama poşetin üstünde menekşe resimleri vardı. Seviniyodum hocam menekşe yollamış diye. Evin önünde toprağı düZeltiyodum çapayla çiçekleri dikeyim diye. sonra birden toprak kurumuş kurudan Ziyade karınca yuvaları varmış eskiden hep o sebeple çatlak çatlak olmuş oluyor toprak bizim evin üstünde dedeler var türbe yani. Oranın yan tarafındayım karınca yuvalarından çatlayan toprağjn içine ayaklarım gömülüyor ama hiç karınca vs yoktu. Sadece kendim düşünüyorum eskiden karıncalar vardı ben içine girdim diye. Karıncadan korkuyorum nasıl çıkcam diyodum.

Okudunuz mu?  Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Ömrün boyunca alın terinle veya helal olan mal ile geçimini tekin edeceğine, etrafında olup güvendiğin kimselerle arandaki dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, güvenin artmasına aranızdaki ilşkinin daha da iyi bir hal alacağına delalet edip bununla birlikte boş konuşup can sıkan veya bilgisizliği ile etrafta dolanan kimselerle aranda sınıf koyma ihtimaline delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada karınca görmek imam nablusi, rüyada dev karınca görmek, imam nablusi rüyada karınca görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.