Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOMŞU

Rüyada bir komşunuzla karşılaştığınızı görmek, komşularınız hakkında meydana gelecek bir musibete veya kötü habere işarettir.


Rüyamda Tanımadığım Komşumu Gördüm Ne Yapmalıyım

reyna89
rüyamda 5 sokak aşağımızdaki balkondan bakınca evlerini görebildiğim komşumun evini gördüm pankart asılmış seni seviyorum benimle evlenir misin yazısı vardı hiç aklımda yokken tanımıyorum o komşumu da durduk yere gördüm sizce komşumun halini hatrını sormalı mıyım rüyamı anlatmalıyım ne yapmalıyım ?


Cevap: Rüyamda Tanımadığım Komşumu Gördüm Ne Yapmalıyım

Desert Rose
Aklını meşgul eden ve bilinç altına yerleşen bir konu bazen
rüya olarak kendini belli eder.Allah c.c hayırlara çıkarsın.
Birde tanımadığın kişiye rüyanı anlatman iyi bir fikir değil.
hem bu fitneye sebep olabilir.
Normal yaşantına devam etmekten başka bir şey yapma

Okudunuz mu?  Rüyada Lahit görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyamda Tanımadığım Komşumu Gördüm Ne Yapmalıyım

reyna89
peki çok teşekkür ediyorum Allah (c.c) razı olsun 🙂 o kişi hakkında da hayırlısı neyse o olsun .. 🙂


_Kul
Her rüyayla amel edilmez aman ha (:
Bildiğim 3 çeşit rüya var benim yanlışım varsa düzeltirse biri sevinirim.

1. Salih rüya,
2. Şeytanî rüya,
3. İnsanın içinde yaşadığı olaylardan doğan rüya.

Seninkisi üçüncüye benziyor gibi (:


reyna89
🙂 bilmem şimdi o binadan biri evleniyor gibi bayrak asılmış evlerine misafir geliyor düğün varmış 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada Kabak görmek (İmam Nablusi)

mfcanbaz
mum hocadan ve mumsema hocadan önerilerini bekliyorum Allah razı olsun hayırlı akşamlar

🙂 haydi hayırlısı


YAZGÜLÜ
Rüyada komşunuzla karşılaştığınızı görmek sosyal hayatınızda çok sevilen ve sayılan sözünüze itibar edilen kişi olduğunuza ve bulunduğunuz yerde yapılan yada yapılacak olan bir çalışmadan dolayı sizin öncülük yapacağınıza işaret eder.


Kayıtsız Üye
Slm komsumuzun 11 yasindaki kizi( annesi hamile dogum yapmak uzere ve 1 yasinda ogluvar )ruyasinda 1 yasindaki oglunu bana verdigini goruyor annesine anne neden verdiniz diye agliyor bizim cocugumuz yok yorumlarsanız sevinirim simdiden çok tskkrlr


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçekte var olan şeylerin bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir denilebilir. Çünkü rüyaların çoğunluğu böyle görülür. Bir diğer yorumu ise, senin için sevineceğin haberler almaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kepek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamı fazla hatırlamıyorum hatırladığım kadarıyla sizlere anlatacağım beni etkileyen bir rüya oldu
Rüyam da okula gitmek için v.s servis geliyor servisi görmüyorum yani aceleyle asansöre binmeye çalışıyorum ama asansör gelmiyor en sonunda geliyor sonra komşunun katına gidiyoruz alakasız bir şekilde yanım da bazı siteden arkadaşlarım da var onlar ses yapıyor diye hatırlıyorum ben de küfür ediyorum o ara da komşular galiba merdivenden evine geliyor giriş yapıyor sonra normalde çok sevdiğim bir komşumuz abimiz her gün selam veren yıllardır komşumuz dediğimiz kişi yanında yeğeni ve ablası var düzgün konuş terbiyeli ol nasıl konuşuyorsun gibi şeyler söylüyor sonra ben de bir şeyler söylüyorum eve giriyor sonra geri geliyor asansöre bana vuruyor şaka yapıyor gibi reflekslerimle oynuyor ama sanki kavga ediyoruz yani ama sanki o ara güler gibi bir hali var
Kusuruma bakmayın Hocam 2 3 gün oldu rüyayı göreli aklımda kaldı ve ben çok fazla rüya gören biri değilim gördüğümde de burdan tabir ettiriyorum sizlere Rüya Tabirlerini,Dini Soruları burdan soruyorum sizden tek isteğim tabi ki emin olmadığım yerler önemli bir detay mıdır işin ehli sizsiniz ama iki şekilde de yorumlamanız varsaymanız. Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaymakam görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyayı tahmin ile tabir edemeyiz. Ancak bize yazdığın kadarıyla tabiri mümkün olabilir. Rüya sahibinin hayatından pek memnun olmadığı şeyleri olduğuna, sorunlarla uğraştığına ve bundan dolayı huzursuz olduğuna işaret olarak yorumlanır. Sende Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıyma görmek (İmam Nablusi)

Mls
Rüyamda komşumu gördüm kapıma geldi.kapıyı açtığımda elimde yoğurt kovası vardı plastik daha sonra lavabo ayağı tıkanmış dedi.Eşim yapar dedi sonra aşağı indim eşi toprak kazmış toprak la uğraşıyor.Sonra komsumu tekrar gördüm benim görüşmediğim bir komşum var asansöre binip onlara gitti.yorumlarmisıniz lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Doğrusu bu rüyayı özel bir şekilde tabir edemeyiz. Her ne kadar açık görmüşsen ve kötü bir anlamı olmasa da bizim anladığımız kadarıyla sıradan görülen herhangi bir şekilde etkilenerek görülen rüyalardandır. Allah’tan rüyanın hayrını dilemen en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


hlm
rüyada pek konuşmadığıız aramızın bozuk olduğu komşumuzun eviymiş güya çok güzel mutfaktayız benbeyaz dolapları olan geniş bir mutfak var misafir çağırmışlar hep birlikte mutfaktayız misafirlere pizza gibi birşeyler ikram edilio en son banada bir tabak veriolar tabakta yeşil fıstıklı kadayıfmı katmer mi yoksa fıstık yeşili bir börek mi bilemdim tabağı alıp bir sandalyeye oturup çatalla yemeeye başlıcam yedimmi hatırlamıorum sonra dışarı çıkıorum güzel bir yer tek katlı ve müstakil binalar var ve gerçekten güzel bir yapılar var o kadar

Okudunuz mu?  Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hem senin iç huzurunun keyfinin yerinde olacağı hem de çevrendekilerin genellikle senin anlaşabileceğin ve kafa dengin olabilecek kişilerden olacağı, komşularının iyi niyetli ve iyi insanlar olduğu ağız tadınızın yerinde olacağı anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.


Tug
Merhabalar
Rüyamda sürekli eski oturduğumuz evi hatta teyzemlerin eski oturdukları evi caddeyi filan görüyorum dün gece rüyamda eski ilkokul arkadaşımı gördüm hatta onunla evlenecekmişim gibi bir şey normalde evliyim mutlu bir evliliğim var mezun olalı 12 yıl oldu çok sık ilkokul arkadaşlarımı görüyorum hiç düşünmediğim hatta hiç bir iletişimim olmadığı halde çok sık görüyorum bu aralar daha sonra eski mahallemize gidiyormuşum dağ evleri gibi yeşil beyaz müstakil güzel evler var sıra sıra oraya doğru yürürken 3 tane köpek gördüm bana bir zarar vermediler evlerden birine girdim ahşap dağ evi gibi krep yapmak için malzeme hazırladım sulu oldu tavaya koyup denedim olmadı un eklerim dedim eşimde gelemedi nerde kaldı diye düşünüp kapıyı kitlemek için anahtarı aradım yerini eşim biliyomuş sonra caddede yürüdüğümü gördüm daha sonrasında da şuan oturduğum eve teyzemlerin eski komşuları olan ikisi de vefat eden iki komşusunun apartmanıma bizim kata çıktığını gördüm kayınvalim de de tam bizim evden çıkıyormuş sözde onlarla tanışıyormuş kapıyı kapadım onlarla konuşmadan hiç düşünmediğim insanlar aslında.
Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Hayatınla ilgili olumsuzluğa tahamülün olmayabilir. Bu nedenle her konuda elinden geleni yaparak en iyisini elde etmeye çalışıyor olabilirsin. Bir bakıma da bundan sonra alacağın hayırlı teklifler ile yeni bir yön çizebilir, hayırlı gelişmeler olabilir ve buna bağlı olarak da başarılar ardı ardına sıralanabilir. Tüm bu çabalar seni biraz yorgun düşürebilir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kucaklamak görmek (İmam Nablusi)

rüyada komşu görmek imam nablusi, rüyada eski komşu görmek, rüyada komşu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada köprü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.