Anasayfa
22 Mayıs 2021, 19:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KÖR OLMAK

Rüyada kör olmak, dince sapıklığa, akrabasından büyük bir mirasa erişeceğine ve zengin olmaya yorumlanır. Rüyada kör olduğunu gören kimse, zengin olur.

Kör olduğunu gören kimse, Kur’an-ı Kerimi unutur.

Bir kimse rüyada bir adamın kendisini kör ettiğini görse, o insan onu sapıklığa düşürür.

Okudunuz mu?  Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

Bir kafir dünyada kör olduğunu görse, ona üzüntü, zarar, keder ve sıkıntı erişir. Veya bir şeyi tazmin etmeye mecbur tutulur.

Rüyada kör olduğunu gören kimse iyilikle anılır ve sözünde durur. Bazen de bu rüyanın tabiri Hz.İshak ve Hz.Yakup (A.S.)’ın kıssalarına binaen rüya sahibi için ilim ve hikmettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıyma görmek (İmam Nablusi)

Hapiste bulunan bir kimse için körlük, kurtuluştur.

Arzu ve isteği bulunan bir kimsenin rüyada kör olması, o kimsenin arzusuna kavuşmayacağına işarettir. Çünkü kör olan gözle amaca erişilmez.

Bir başkasının kör olduğunu görmek, ümit edilmeyen bir yerden menfaate kavuşmaya yorulur.

Kör olmuş bir adamı elinden tutup yürütmek, kötü huylu bir kimseyi doğru yola getirmeye çalışacağınıza yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kefen görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kör olduğunu görmek detaylarla çok zaman harcayarak bir çok fırsatı elinizden kaçıracağınıza ve bu huyunuzdan en kısa sürede vaz geçmeniz gerektiğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
S.aleykum hocam birinden korktuğum için gece onun bana zarar vermemesi için çok dua ettim ve uyudum rüyamda birisi arkası dönük oturuyor ama çok korkunç birisi çok korkuyorum rüyamda arkasından yanına doğru kaçmaya başladım önünde bir kuyu var yakaladigini kuyuya atıyor bende dehşetle ona bakıyorum ve o kişinin gozlerinin kör olduğunu gördüm bu beni goremiyo yanına gitmezsem beni yakalayamaz diyorum içimden ve bulunduğum yerden geriye doğru cekiliyorum ama çok korku icerisindeydim beni yakalayamadi ve uyandim hocam yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi)

S.alykum hocam korktuğum birinden zarar görmemek için gece çok dua ettim ve uyudum rüyamda birisi arkası dönük oturuyor ben çok dehşetle bir korkunun icerisindeydim yan tarafına doğru yürüdüm önünde bir kuyu var o kisinin yakaladigini o kuyunun içine atıyor dönüp yüzüne baktım onun iki gözü de kördü diyorum bu beni görmüyor diyorum içimden geriye doğru cekiliyorum beni gormedi ve yakalayamadi ama çok dehşet korku icerisindeydim ve uyandim hocam yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

Yorum: Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. O gördüğünü kör olarak görmen şansızlık ve uğursuzluk olarak kabul edilir. Bu rüyan ise aynı şekilde gerçek hayatta var olan korkularını ve endişelerini gösterir. Allah’a sığın ve ondan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

rüyada kör olmak, rüyada başkasının kör olduğunu görmek, rüyada kör olduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.