Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tırmanarak duvara çıkmak

Rüyada tırmanarak duvara çıkmak

Kayıtsız Üye
Rüyda yolumu kaybediyorum sonra duvarıa tırmanıp duvarın üzerine çıkıyorum bu rüyanın ne anlama geldiği hakkında bir rüya tabiri yapar mısınız ?


Cevap: Rüyada tırmanarak duvara çıkmak

meçhul_100
Rüyada Duvar görmek (İmam Nablusi)

DUVAR

Bir kimse duvar üzerinde veya duvara binmiş olduğunu görse o duvar onu ayakta tutan halidir. Duvar kuvvetli ve sağlam değilse, hali de duvarın kıymeti ve üzerinde durduğu nispetincedir.

Duvar, din ve mal sahibi ile yorumlanır. Duvar genişliği, kuvvetliliği ve yüksekliği miktarına göre, çetin ve zorba bir adamdır. Duvarın etrafındaki yapılar

o kimsenin nesebidir.

Rüyada bir binanın duvarının tamire muhtaç olduğunu ve bunu da bir kavmin tamir ettiğini görse, o duvar bir alim kimsedir. Eğer onlar duvarları tamir etmişlerse hali güzel olur ve devleti yerine gelir. Eğer tüccar ise ticareti büyür.

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

Kendi üzerine bir duvar yahut başka bir şey düştüğünü gören kimse çok günah işler ve azabı hemen meydana çıkar. Bir duvara yapışık durduğunu görmek, duvara yaslandığı kuvvetlilik nispetinde şerefinin gitmekte olduğuna yorumlanır. Bazı yorumcular da, belki o kimse, kıymetli yüce bir şahsa yaslanır, dediler.

Bir duvarı kaldırıp başka bir yere attığını gören kimse bir adamın geçimini keser. Yahut o adamı öldürür veya helak eder. Duvar, tanıdığı bildiği bir duvarsa onun sahibi üzüntü ve keder içinde ölür. Bazıları da duvar ancak yumuşaklıkla yola gelen saltanat sahibi ve kuvvetli bir kimsedir, demişlerdir.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın üç tane güzel genç kız görmek

Duvara bakıp onda suretini gören kimse ölür ve ismi kabri üzerine yazılır. Elinde altından bir bilezik olduğu halde bir duvar üzerinde oturduğunu görse, yüksekliğe, şerefe, servet ve rütbeye kavuşur. Kerpiçten bir bina yaptığını gören kimse iyi amelde bulunur. Rüyada duvardan su çıkması, erkek kardeş veya hanımın akrabaları tarafından gelecek üzüntü ve kederdir.


Cevap: Rüyada tırmanarak duvara çıkmak

Kayıtsız Üye
komşumun apartmanımızın duvarına tırmanarak sarmaşık ağacını budadığını ğördüm

Okudunuz mu?  Rüyada uyuyan kızı görmek

arifselim
Değerli kardeşim. Bir riyayı birisinin tabir edebilmesi için ayrıntılı bir şekilde bilgi verilmesi gerekir. bu şekilde kısacık bir açıklama ile yorum yapamam.


Kayıtsız Üye
Rüyada annemle bir evin duvarına tırmanmaya çalışıyoruz ben çıkıyorum ama annem kilolu olduğu için gelme yıkılır diyorum gerçektende annem gelmeye çalışınca duvarın bazı kısımları yıkılıyo ama bize hiç bişiy olmuyo sonra biz duvara yine tırmanmaya çalışıyoruz


arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır. Bu rüyan gerçek anlamda da önüne çıkan bazı engelleri aşacağına ve sorunların üstesinden Allah’ın izniyle gelebileceğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda birileri beton dökmüş ev yaptırıyor bende ayaklarimla basınca 3 kere iz oluyor daha sonra duvardan çıkarak kaçıyorum görmesin diye

Okudunuz mu?  Rüyada Üzerlik Tohumu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüyanın en doğru yorumu kişinin durumuna göre yorumlanmasıdır. Genel bir manada ise, bu rüya gönül ilişkisi olan kimseler için sorunlarla karşılaştığına ama bunları olumlu bir şekilde atlatacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda en yakın arkadaşımla bir yerde oturuyorduk.biraz uzagimizda ilkokul arkadaşımın sahneye çağrıldığı(oyunculuk yapıyordu rüyamda ) gördüm.Bende yanımdaki arkadaşıma bu benim eski ilkokul arkadaşım dedim.Arkadaşima başka bir arkadaşımın daha oyuncu olduğunu ve buna çok şaşırdığını soyledim.Meğerse bu arkadaşımda hemen yan masamızda oturuyomuş.Ona da aynı şeyi söyledim, çok şaşırdığımi söyledim .Daha sonra üçümüz beraber yürüyorduk .Benimle geliyorlar saniyidum ben kendimi bir duvarı tırmanırken buldum. Etrafımda aynı şekilde gelen bir sürü insan vardı .Duvarı geçtikten sonra arkadaşlarımın olmadığı fark ettim,arkadaşlarıma ulaşmaya alıştım.Ceplerime baktım ve telefonumun yanımda olmadığını ve etraftaki işletmelerden birinden telefonlarını alıp aramak için bir kaç yere girdim ve çıktım.Rüyamda telefonumun kabanımın cebinde arkadaşlarımın yanında yada kardeşimin yanında olduğunu hissediyordum.Bir işletmeye gittim yaşlı bı teyze ve amca vardı el sanatlarıyla uğraşıyorlardı .Onlara telefona ihtiyacım olduğunu söyledim .Onlarda acele etme gel sana bu şeyleri nasıl yaptığımızı anlatalım dediler ,gösterdiler ,bir tanesini de benim yapmamı istediler.Daha sonra içeriye akrabalarından birkaç kişi girdi .Onlardan telefon isteyince hepsi yurt dışından yeni geldiklerini o yüzden şuan yurt içi arayamadiklarini söyledi .En sonunda yaşlı amca bı telefon getirdi ve aramaya çalışırken uyandım. Şimdiden teşekkürler .

Okudunuz mu?  Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Uzun süreli kalacak olan arkadaşlıklara işaret ettiği gibi, çok muhtaç olduğu anlarda terkedilmeye ve hayal kırıklığına uğramaya da alamet eder. Böyle karmaşık bir rüyayı Çok berrak ve ayrıntılı tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada telefona mesaj gelmesi

Kayıtsız Üye
Ruyamda uzgundum beyaz bı elbıse vardı uzerımde yagmur çok yagmıstı yagmurda yuruyordum ama elbısem camur olmuyordu cesed gördüm kafaları kolları ve bacakları olmayan bır suru ceset küçük bı bebek cesedı alıp gomdum babam mezarların basında dua okuyodu etrafımda bır suru cuce ınsan vardı ruyamın tabırı ne merak edıyorum cvp beklıyorum selam ve dua ıle…

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebek görmek

arifselim
Hem cesetler ile hemde bebek cesedi görmek iyi olarak yorumlanmaz. Bu genelde arka arkaya yaşanacak tatsız ve üzücü olayların habercisi olarak tabir edilmiştir. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üy
İyi günler ben eve girerken duvara tırmanarak kara bir yerden içeriye girmeye çalışıyorum burası kendi evimiz ben duvarın belli bölümünde yoruluyorum ama tırmanıyorum iki gündğr eve tırmanarak girdiğimi görüyorum ama bugün kapılı pencrre olduğunu fgördüm baya günrşliydi kilidi falan kelebekliydi kapının ve açtım açılıyor burdan gircem dedim..annem de orası piss sileyim ordan gir o zamn artık dedi

Okudunuz mu?  Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek

arifselim
Hayırlı günler. Hayata daha farklı yönleri ile bakmak, yeni çözümler ve sorunları çözmeye çalışmak anlamındadır. Bekarlar için uzun sürecek mutlu bir evlilik manasında da kabul edilir. En doğru yorum ise ancak kişiye özel olursa isabetli olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda orta yaşlarda 30-35 yaslarinda bir adamın ipe tutuna tutuna en yükseğe dirmandigini gördüm.etraf insanlarla dolu herkez adamı izliyor yorum yapiyor basaramaz diye.bende izlerken korkuyorum düşecek diye ipin ucu o kadar yüksek ki bulutlara kadar çıkıyor adam oraya kadar çıkmayı başarıyor.sonuna yaklaşmış ama çok yorulmuş eli kayarsa yada elini bırakırsa ölür.ama adam pes etmiyor tekrar tırmanmaya devam ediyor var gücüyle en sonunda göklerde en uçta finali tamamliyor herkez şaşkınlık içinde alkışlıyor tebrik ediyor ben çok mutluyum ruyam bitti.teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada trene binmek

Tohat
Hayırlı günler. Bu özelliklere sahip olan bir kimse ile tanışarak sana örnek model olacağına, hedeflerin konusundaki belirsizliklerini ortadan kaldıracak, kararlı duruş sergileyecek, hırsınla azminle yılmadan yoluna devam edeceksin. Zorluklara rağmen istediğini yapabilme mutluluğuna erişebileceğine de delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

rüyada duvara tırmanmak, rüyada duvara çıkmak, rüyada düz duvara tırmanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada üç harfliler görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tırmanarak duvara çıkmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.