Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
missa0
Abone

Öğretmen nasıl öğrencileri sever?

Öğretmen nasıl öğrencileri sever?

400500600
Öğretmenler sizce nasıl öğrencileri sever?Lütfen örnek öğrenci olan veya olmayanlar yazsın…


Cevap: Öğretmen nasıl öğrencileri sever?

ehli-sunnet
Okurken örnek bir öğrenci olmamakla beraber fena bir öğrenci değildim
Saygı olmazsa olmazlardan olmakla beraber Dersleri çalışmak hoca soru sorarken bol bol parmak kaldırmak lazım sanırım 🙂


Cevap: Öğretmen nasıl öğrencileri sever?

Kayıtsız Üye
Öğretmen öğrencilerini güzel söz söyleyerek sever.


Cevap: Öğretmen nasıl öğrencileri sever?

Kayıtsız Üye
öğretmen çalışırsan yapamadığın şeyi gayret edip yaparsan seni sever

Okudunuz mu?  En çok peygamber ismi geçen sure hangisidir

tolgahan ince
Derslerim gayet kotuydu ama her seyin basi saygi saygi olmadan insan temelini atamiyor..


Kayıtsız Üye
Bencede saygı ve derslerine gayretin..


Kayıtsız Üye
Tatlı ama bir o kadar da zeki öğrencileri sever 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂


Kayıtsız Üye
derslerim kotu ama hoca derslerimle dalga geçiyor


Kayıtsız Üye
benim ögretmenim çok tatlı bir bayandır beni çok sever yeri geldginde kavgalar ederiz ama özür dileyen ben gözleri dolan o olur son senem belki benim ama arkamdan bir hocaya o giderse ben boşluga düşerim demesiydi kalbimdeki surları yıkan hayatımın en mutlu zamanları onunla geçmiştir beni cidden tek seven insan o dur

Okudunuz mu?  Muska taşımak caiz mi ?

Kayıtsız Üye
öğretmen saygısızları sevmez derslerin kötüde olsa saylılıysan hoca seni sever ama belli etmez


Kayıtsız Üye
Bence Hoş Ve Saygılı Bir Öğrenciyi Sever Hoca ve Espiri Yapani sever 🙂


Kayıtsız Üye
seni yüzde yüz seviyor senle her dalga geçişinde yüzü gülüyorsa senin her halini sever

Okudunuz mu?  Arı öldürmek günah mıdır?

Kayıtsız Üye
Bir hoca hiç bir zaman bir öğrencinin tipine bakmaması lazım ama bakıyolar yani yakışıklımı değilmi o anlamda değil düzenlimi değilmi bu yönüne bakarlar ama en başta saygı önemli mesela bir öğretmenim war çok şanslıyım insanın halinden anlıyor ama hocalara not için sakın yaklaşmayın arkadaşlarınız için hiç bir hocadan vazgeçmeyin ama hocalar içinde arkadaşlarınızdan vazgecmeyin onları barıştırmaya çalışın yani köprü olun arkadaşlarınız üstünüze çok geldimi onları silin hocalar geldimi onları silin ozaman sizi sevip sevmediği anlaşılır eğer seviyorsa gelip sizinle konuşmak ister eğer sevmez menfeati için gelirse zaten gelip konuşmaz sizinle

Okudunuz mu?  Türkçe Kuranı kerim okumak caiz midir?

Kayıtsız Üye
Ben utangac ogrenciyim ve ciddiyim bir kere dersteydik ben ilk defa guldum hoca baktı ben fark etmedim bana bakmiyo diye dusundum 2 dk. Bana baki ? yuzume mi yoksa ilk defa gulusumume mi.☺ve velim geldim mi hocalar sey diyo çok hanim efendi kiziniz var diyolar ama
BEN HOCALARDAN UTANIYORUM NE YAPMALIYIM

Okudunuz mu?  Abdest aldıktan sonra makyaj yapıp namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Yok ya hocalar moda live kızları sever ve çalışkan kızları


Omer Faruk
Gençler bu konuda yanlış bir pencereden bakıyorsunuz. Arka bahçeye bakan pencereden bakıp, ön taraftaki yolu tarif ediyorsunuz. Yanlış pencereniz şu: "Her hoca aynıdır, dolayısıyla öğrenciye de yaklaşımları aynıdır"

Okudunuz mu?  Sürekli kurban keseceğim demek

Her öğretmen aynı olmadığı gibi her öğrenci de aynı değildir. Öncelikle kendinizi tanıyın. Kendini tanımayan başkasını tanıyamaz. Utangaç, çekingen, az konuşkan olmak bir eksiklik değildir. Bir mizaç meselesidir.

Mizaç yaratılıştan getirdiğimiz özelliktir. Buna karşı çıkmak, Allah beni (haşa) niye kız yarattı demek gibidir. İnsanlar 3 temel mizaç üzerine yaratılır, tıpkı kadın erkek olarak yaratıldığı gibi…

1- Fiziksel
2- Duygusal
3- Zihinsel

Okudunuz mu?  Hacet namazı ile mürşid isteme duası

Bu üçü de her insanda olmasına rağmen birisi daha BASKINDIR… Fiziksel olanlar hareketli, eğlenmeyi ve ANI (şimdiyi) sever. Duygusal olanlar daha az hareketli ve GEÇMİŞİ (nostalji) sever, Zihinsel olanlar ise daha az konuşan, az arkadaşı olan, utangaç duran ve GELECEĞİ yaşamayı ve planlamayı sever.

Her üç mizaç da hayatı zenginleştirmek ve farklılaştırmak için gereklidir. Tıpkı insanların çoğalması ve hayatı sevmesi için KADIN/ERKEK olarak yaratıldığı gibi.

Okudunuz mu?  Yeni doğan bebeklerin kulağına ezan okumak şart mı

Her mizacın GÜÇLÜ ve ZAYIF yönleri vardır. Mutlu olmanın yolu GÜÇLÜ yönleri geliştirmek, zayıf yönleri güçlendirmektir. Örneğin, ŞİMDİ ZEVK almaya odaklanmış Fiziksel yaratılışlı olanların biraz geçmişi tefekkür etmesi geleceği PLANLAMAYI öğrenmesi gerekir. Aynı şekilde GELECEĞE odaklanmış Zihinsel yaratılışlı olanların biraz şimdiyi yaşamayı ve geçmişi düşünmeyi öğrenmesi gerekir. Duygusal için de geçmişi yaşamakla yetinmeyip geleceği planlamayı ve şimdinin tadını çıkarmayı öğrenmek gerekir.

Bütün bunları dengeye oturtabilirseniz tanınmış sanatçı, alim, lider, doktor vs. olabilirsiniz. Eğer dengeye oturtamazsanız hem kendinizi hem çevrenizi mutsuz ederek yaşamınızı basit insanlar olarak tamamlarsınız..

Okudunuz mu?  Okullardaki Karma eğitim sistemi

Kendinizi tanıdığınızda ise öğretmeninizi tanımış ve o’nun farklılığına göre hareket ederek ona nasıl yaklaşacağınızı öğrenmiş olursunuz.

Tecrübe iki şekilde elde edilir, ya bizatihi yaşayarak, ya da büyüklerden, kitaplardan öğrenerek. Sizce hangisi daha kolay!!!


Gözde öğrenci
Bence derslerin için gayret ve çaba göstermen gerek. Çalışkan kişilerle takılmalısın. Derste sorular sor falan tavsiyem bu

Okudunuz mu?  4444 duasının etkisini gören varmı?

öğretmenler nasıl öğrencileri sever, öğretmenler hangi öğrencileri sever, öğretmenler nasıl öğrenci sever

Bu kategoride yer alan Kin tutmak ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Öğretmen nasıl öğrencileri sever? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.