Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir?

Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir?

kaanuray
gece rüyamda bır kabırde bayan azap cekıyordu mezarı acıp baktıkhem tanıyorum hemde tanımıyor bende ona mıyoruz sonradan hocaya gıdıp soyluyoruz hocanın esıymıs ben onu okudum yatırdım dıyor gıtmıyor ama cesedın ınleme seslerı hala gelıyoragzı kopürmus bır sekılde sısmıstıguya dunyaya gerı gelmıs dondugunde ısmını yazdırmamıs dıye azap cekıyordu çook daha detaylıda ben dile getıremıyorum lütfen açıklamalı cevap yazarmısınız yada telefonları acın lütfen teşekkürler


Cevap: Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
KABİR

Rüyada kabir görmek, hapse; hapishane de kabre yorumlanır. Rüyada bir kabir yaptığını gören kimse, bir ev tamir eder.

Cenaze görmeksizin kabre girdiğini gören kimse, bir ölüden miras kalan bir evi satın alır.

Bekar olan bir kimse rüyada kabristan kazdığını görse, hile ile bir kadınla evlenir. Rüyada bir kabir üzerinde ayakta durduğunu gören kimse büyük bir günah işler.

Bir kimsenin rüyada duvar olmayan bir yerde kazdığı kabir ahiret evidir. Eğer kazdığı o eve girse o kimsenin ecelinin yakın olmasına yorumlanır. Eğer o kabire girmezse, bu rüyanın sahibine bir zararı yoktur.

Bir kimse, rüyada bir kabrin bir yerden diğer bir yere gittiğini görse, kabir sahibinin evlad veya torunlarından birisinin orada bir ev yapmasına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dam üstünde bir kabir kazdığını gören kimsenin, ömrü uzun olur.

Rüyada kabirleri ziyaret eden kimse hapishaneyi ziyaret eder.

Rüyada kabirler üzerine yağmur yağması, Allah (C.C.)’ın rahmetinin tecelli ettiğine yorumlanır.

Rüyada bir kabir yaptığını gören kimse evlenir.

Rüyada bir kabri mesken yaptığını gören kimse, orada ikamet eder.

Kabirler, uzak yolculuklara, üzüntü, keder, korkunç yer, zevce ve hapishanelere yorumlanır.

Rüyada kendisi veya başka biri için bir şehirde bir kabir kazdığını veya kendisi için bir kabir kazıldığını gören kimse, o şehirde bir bina yapar veya o şehirde ikamet eder.

Bir kimse rüyada bir kabrin gedik ve açık yerlerinin tamamen kapadığını görse, o kimsenin ömrü uzun ve daima sıhhatte olur.

Rüyada ölmeden kabre defnedildiğini gören kimseye, üzüntü ve keder erişir. Veya işlerinde sıkıntıya düşer. Yahut hapsedilir.

Dikilmiş bir kefenle beraber bir kabir içinde defnedilmiş olduğunu gören kimse, bir kadınla nikahlanır.

Rüyada bir ölünün kabrini açtığını gören kimse, o ölünün yol ve mesleğini talep eder ve onun yoluna uyma arzusunda bulunur. Eğer o ölü alimse o kimseye ilim ve hikmet erişir. Eğer zengin ise o kimseye mal ve zenginlik erişir. Eğer kabrinde ölüye rastlasa ve ölünün Ciri olduğunu görse, o kimseye erişecek malın haram olduğuna ve isabet edecek ilim ve hikmetin de doğru olduğuna yorumlanır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

Ölmüş bir insanı kabirde ölü olarak bulan kimse maksad ve muradına erişemez.
İmam Nablusi


Yorum: Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyam da bir mezarlıktayım ve mezarda yatan kişi genc bir kız toprak kendilince açılıyo ve kız kefenle kaplı sadece kafası açık her yerinde yılanlar dolu azap cekiyo aglıyo bağırıyo şans istiyo ve mezardan çıkarılıyo mezara bakıyorum boş kalıyo çok garip di ilk kez boyle bisey gördm bunun anlami nedir?


Yorum: Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir?

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya öyle manası açık bir rüyadır ki yoruma bile gerek yoktur. Bu Allah’ın gören kimseye yaptığı hayırlı ve güzel bir hatırlatmadır. Hatta herkese nasip olmayan bir uyarı şeklinde kabul edilebilir. Allah’a karşı olan vazifelerini yerine getirmeye ve ahiret için tedbir alınması gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam annem rüyasında öldüğünü görmüş ve kabir azabında ona senin rabbin kim diye sormuşlar annemde yukarda ki Allah diye cevap vermiş sonrasinda beni görmüş ve ben anneme soruyormuşum meleklere cevap verebildin mi diye annemde evet verdim deyip uyanmış rüyayı yorumlarsanız çok seviniriz Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar hayırlıdır çünkü insana kabri, ölümü ve Allah’a verilecek olan hesabı hatırlatır. Ders ve ibret alınması açısından çok hayırlıdır ama bundan mutlaka bir ders çıkarılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

Ayka
Selamun Aleykum. Ruyamda kabristanlikdaydim. Ve ziyaret ettiğimiz ölüler kabirlerinde oturuyorlardı. Yüzleri sanki savaştan çıkmış gibi yara bere içindeydi. Benim yanimda kuzenim vardı (galiba oydu tam hatırlamıyorum. Bi kaç kişi ile gitmiştik )Ona dedimki hadi kabirdekilere kabir azabının olup olmadığını soralım. Neler yaşadığını soralım. Ama sonra korktuk soramadik.
Acaba rüyamın anlamı nedir? Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Rüyan sahih rüyalardandır. Yani bu rüya gören kişiye açık bir şekilde bir uyarı ve hatırlatmadır. Kendisine çeki düzen vererek helal ve harama dikkat etmesi gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar gece rüyamda karanlık bir yerde bir tane mezar vardı etrafında insanlar kalabalık vardı bir kadın adı söylediler genç bir bayan ölmüş bu arada bende 22 yaşında genç bir kızım neyse daha sonra soruyorum kimdir nedir diye genç olan bayan yüzü filan normal ama başında eşarbıyla üstünde kıyafetiyle kalkıyor oturuyor mezarında beni çağrıyor çok kabir azabı çekiyorum çok yalnızım sende gel yanıma diyor bende korkuyorum uyanıyorum bunun yorumunu yapar mısınız çok etkiledi bu rüya beni

Okudunuz mu?  Rüyada boğulan birini kurtarmak

arifselim
Merhabalar. Genel olarak çok hayırlıdır. Gören kimsenin kafasındaki karmaşıklıkların son bulmasına ve manevi açıdan kendisini daha güçlü hale getirmesine ve şüphelerden kurtulmasına alamet eder. Ayrıca insana bu ahireti ve kabri hatırlatan bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nevsehirli
Selamın aleyküm, rüyamda bir yerden geçiyodum orda bitane mezar var kadın mezara vuruyo kimsenin ahı kimsede kalmaz diyerek ağlıyo, mezardaki kadındı mezardan çıkıp oda ağladı acı çekiyor diye , bunun anlamı nedir lütfen


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kimse için günahlarının affı için verdiği çabaya veya tövbe istiğfar ederek günahlarından pişman olması gerektiğine dair ona bir işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir dağın eteğinde mezarlık varmış uzaktan görüyoruz önce mezar toprak görünümlü kapak mış açılıp kapanıyor sonra merak edip gidiyoruz fakat mezar başına gitmiyoruz kabirde yatan birinin yerini değiştiriyormuş mezarlık sorumlusu aman yarabbim o nasıl bir ses kadının kabir azabı sesi çok korkuçtu mezarcı bizi yanlız bırakmayın diyo baba bende oğlum var sesine korkacak deyip uzaklaşıyorum


arifselim
Bu rüya gören kimse için ancak bir uyarıdır. Bu tür rüyalar insana ahiretini unutmaması için bir ikaz, tövbeye davet ile salih amellerini arttırmasına tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya yorumu: rüyada ölmüş annemi yaşıyor ve poğaça yerken görüyorum

Kayıtsız Üye
Selamın skyline hocam .Ben rüyamda evimin mezarlığın karşısında olduğunu ve seher vaktine doğru kibirden bir kaç kişinin kalktığını gördüm bende bu olanları pencereden izliyorum ve dışarıda buz gibi soğuk bir hava var .Kibirden kalkanlar sonra pencere kenarına gelip bize yardım et diye bağırıyorlardı dışarıda çok usuyorlardi üstleri perişan ve ayaklarında ayakkabıları hicbiseyi yoktu ve bağırıyorlardı .Bende onlara çok aciyordum ve onlara yardım etmek için çabalıyorum usumesinler die ve onlara Allahtan korkarak ve doğru olup olmadığını bilmeyerek Allahtan tövbe ve istigfar isteyecek şekilde yardım ediyordum onlara acıdığım için.Sonra onlara Allahim küçük günahları affedip affedemeyecegini sordum onlarda affediyor dediler bana .Bu yardimdan çok sonra kendi rüyamda bir başkası benle ilgili rüya görmüş ve aileme gördüğü rüyayı anlatıyor .Gördüğü rüyada şu:benim rüyamda yardım ettiğim kişiler beni ailenin en iyi bir ferdi ve Ins yardımlarınin karşılığını alacak olduğunu söylüyorlar.Ben o insanlar için çok üzüldüğümü ve onlara yardım etmek için çok çabalıyordum ama bunu yaparkende Allahtan çekinerek ve istigfar dileyerek yapıyordum…
TESEKKUR EDERIM HOCAM


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu tür rüyalar gören kimse için aslında çok hayırlıdır. İnsana ahirete dair güzel bir uyarı ve hatırlatmadır. İnsan böyle rüyalardan ders almalıdır. Ayrıca gerçek hayatta da iyilikte ve yardımda bulunarak insanların ihtiyaçlarını karşılamaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede umreye gitmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm, rüyada vefat etmiş bir akrabamı gördüm, ona soruyorum kabir azabı çekiyor musun diye, o da diyor ki: cevap vermek için içeriye soriyim, bakalım izin var mı,,, diye cevap veriyor,,, ve bu rüyayı iki defadir görüyorum,,, nasıl bir tabir çıkarmak lazım,,, acaba dua mı istiyor bizden,,,


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüya ilk olarak ona dua etmeye yorumlanır. Diğer yorumu ise, gören kimse için ahireti, cenneti ve cehennemi hatırlamasına dair bir uyarı gibi kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum gördüğüm rüya beni çok etkiledi rüyamda bir kadının kabir azabı çektiğini ve çok izdirapli olduğunu gördüm ama mezarın üzeri toprakla kapalı değildi yanımda bir kaç kişiyle oradan geçiyoruz mezarın içine yanimizdakilerden biri düşüyor ve. Ben korkudan uyandim


arifselim
Aleykum selam. İnsanı en çok ürküten rüyalardan kabul edilir. Bu tür rüyaları gören kişi için aslında bu bir uyarı ve hatırlatmadır. Dinine sıkı sıkı sarılmaya, tövbe etmeye ve Allah’ın rızasına uygun bir hayat yaşaması gerektiğine dair bir işaret gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin gözünü çıkarmak ne demektir?

Yelcan
Hocam rüyamda kadının biri õlmus kadını cenaze yıkama yerine getirmişler ve oturtmuslar kadını tam yıkarken kadını kadın bağirmaya başlamış kadın öyle birbağırıp ki herkes ne oluyor diye toplanmış ve herkes kapının altından bakmış tabi bnde ve görülen şuydu kadının sırtı bn beyaz hiçbirşey yok ama ön tarafı olduğu gibi yanmış ve bunu gören herkes ordan korkarak kaçtılar ve orda uyandım


arifselim
Selamun aleykum. Doğrusu bu rüyayı tabir etmek oldukça zordur çünkü bunun için bu rüyayı gören kişiyi, çevresini ve yaşadıkları hakkında bilgisi olan birisinin yorumlaması ile mümkün olabilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben geçen gece rüyamda ablamin öldüğünü gördüm sonra cenazeyi kaldırıp gomdukten sonra millet tam dagiliyorken birden mezardan bagirişma ve çığlık sesi gelmeye başladı ve o sesi tek ben duyabiliyordum ordaki herkes dağıldı ben ablami teselli etmeye çalışıyorum kendi feryat figan bağırıyor ne yaptimda bunları çekiyorum diye ikimizde ağlıyorduk sonra uyandım ve kaç gecedir aklımdan çıkmıyor lütfen yorumlarmisiniz çok sevinirim Teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Hayatta olan birisinin öldüğünü görmek hayırlıdır ve uzun ömrün işareti olarak yorumlanır. Diğer gördüklerin ise insan bir ibret ve ahireti hatırlatma manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kadınlar tuvaletine girmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, rüyamda kuzenim ölmüştü hepimiz başında toplanmışız mezarı açık ve kefeni yok üstünde, biz etrafında oturuyoruz. Ruhu birden mezarından çıkıyor hepimizden teker teker helallik istiyor sonra mezarına giriyor. Biraz zaman geçiyor tekrar çıkıp gidiyor, biz nereye gidiyosun diye soruyoruz "bir kadından helallik almadım onu bulmam lazım" diyor. Tekrar geldiğinde mezarına giriyo ve her yanında ateşler harlanmaya başlıyo daha sonra tekrar çıkmak istediğinde ayağından çekiyolar sırtüstü yere düşüyo 2-4 kere bu şekilde düşüyo sonrqda uyandım zaten. Gerçek gibiydi çok etkilendim yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Kuzenin gerçekte yaşayıp yaşamadığını yazmamışsın. Bu rüya gören kimseye ahirete, hesap gününe, cennet ve cehenneme dair bir uyarı ve hatırlatma gibi kabul edilir. Bundan bu açıdan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Meryem mert
Ben bugün rüyamda kabirdeyim tam hatırlamıyorum sağımda bir kadın doğum yaptı bana 2 tane kadın geldi abdest aldırdı sordum ne yapacağım sıranı bekle dediler toprağın altında olduğunu biliyorum geniş karanlık biyerdi toprağa gireceğimi biliyorum abdest aldıran kadınlar akşam ezanından sonra gireceksin dediler akşam olmasın diye yalvarıyorum arkalarını dönüp gittiler ama ben tekrar yeryüzüne çıkmak için can atıyordum çok korkuyordum uyandım ve hala etkisinden kurtulamadım lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir?

arifselim
Esasen bu tür rüyaları tabir etmeye bile gerek yoktur. Çünkü manaları açıktır. İnsana kabri, hesabı ve ahireti hatırlatır. Günahlarından pişmanlığa, tövbeye ve ibadetlerini yerine getirmek gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhabalar dun rüyamda hayatta olan birini ölmüş olarak gördüm ve çok aglıyordum annemde ama akrabaları hiç aglamıyordu ölmüş olan kadınla konuştum ona kabir azabını sordum cokmu acı cekiyorsunuz hayır dedi ama col korkuyorum dedi o yanımdayken çürümüş bedenini gördüm yanındada bir adam yatıyordu sonra uyandım çok merak ediyorum cevap verirseniz çok sevinirim


arifselim
Merhaba. Bizim anladığımız kadarıyla bu şekilde görülen rüya genellikle insana ahireti ve ölümü hatırlatan uyarıcı nitelikte bir rüya olarak kabul edilir. İnsanın ders alması ve kendi dini hayatını ıslah etmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum gecenlerde gördugum ruyanın etkisindeyim tanımadıgım sarışın bir kızın vefat ettiğini gördum ailesi çok ağlıyordu ve gömecekleri zaman bizim kabirlerimiz gibi değildi yatay ama çukur değildi duz bir yol gibiydi etrafı tasla cevrili kefenle. Yatıyordu ve onun kıvrandıgını durmadan gördum kendimce kabir azabi cekıyor dıyodum rüyamda sizce tabiri nasıksır Allah’a emanet olun..


arifselim
Aleykum selam. Bir çok dünyevi sorunlara, tartışmalara ve zorluklarla karşılaşmaya işaret olarak tabir edilir. Elbette bir diğer işareti ise ahireti hatırlatır ve bu açıdan da bir ders niteliğinde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kuran okuyarak cin kovalamak

Kayıtsız Üye
merhaba hocam ben rüyamda 8 yaşında olan kuzenimin kabir azabı çektiğini gördüm ama mezarda değil kanepenin içinde gördüm kanepeyi açtığımda hiç birseyi yoktu bir sebeble 2. kez daha açtım ama açar açmaz eve sıcak kötü bir koku yayıldı ve ceset yumuşamıştı sonra hemen geri kapattım biraz sonra bu ceset hortladı ve yanıma geldi ama hiç konuşmuyordu. (bu kuzenim hala yaşıyor)


Tohat
Merhaba. Bu rüya sahih değildir dolayısıyla tabiri de mevcut değildir. Böyle rüyalar şeytani olabileceği gibi çeşitli nedenlerden ötürü de görülme olasılığı vardır. Allah hakkıyla bilendir tabi.


rüyada kabir azabı çeken birini görmek, kabir azabı çeken kadın, rüyada kabir azabı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada altın bilezik görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.