Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:13
itikad
Yönetici

Doktor Cinler

Doktor Cinler

papyon
Selamün aleyküm. Eşim 5 yıldır bipolar bozukluk (Manik depresif hastası)
bilmeyenler için kısaca bu hastalık şöyle;
Bipolar bozukluğun sebebi bilinmemektedir. Antidepresan ilaçlar, bazı yasadışı maddeler, birtakım beyin tümörleri, beyin damar hastalıkları, kafa yaralanmaları mani benzeri belirtilere yol açabilir. Ama vakaların büyük bölümü bilinen bir sebep olmaksızın ortaya çıkmaktadır.
Bipolar bozukluğun bir beden hastalığı, bir beyin hastalığı olduğu iyi bilinmektedir. Beynimizde serotonin, dopamin, noradrenalin gibi bazı maddelerin miktarı bipolar bozuklukta değişmektedir. Yani bipolar bozukluk, beyin kimyasındaki bir anormallikten kaynaklanmaktadır. Ama beyin kimyasını bozan şeyin ne olduğu ve tedavisinin ne olduğu bugün bile çözülememiştir.

Okudunuz mu?  Recep ayı ile ilgili Hadisler

Benim sormak istediğim konu şu; Bildiğiniz üzere insanların nasıl bir mesleği varsa cinlerin de bir meslek yaşantısı vardır.Benim gitmediğim hoca kalmadı. Büyük bir kısmı sırf para almak için insanları dolandırıyor.Sorum şu;
Doktor cinler insanların çözemediği ve/veya çaresini bulamadığı bu tip tıbbi hastalıkları tedavi edebilir mi? Yani yukarıda zikrettiğim hastalık beyindeki bir kimyasalın anormalliğinden kaynaklandığı için film veya mr da gözükmüyor.
Bu hastalığı önce Allahu Tealanın izniyle Doktor cinler tedavi edebilirler mi?

Okudunuz mu?  Kutlu doğum haftası ile ilgili Şiir

konuyu açacak yer bulamadığım için buraya açtım.
Allah’a emanet olunuz.


Cevap: Doktor Cinler

islamyolu
Kardeş Cinlerle irtibat kurmak iyi değil. Doktor cin diye bir şey duymadım. Ama sen onlardan medet bekleme.

Doktorlarda çare bulamadıysa. Allah’a dua etmeye devam et.. Ya Şafi söyle Mübarek isimlerini zikret. Derdi veren Allah Şifasınıda verir…

Okudunuz mu?  Üç Ayların Önemi, Fazileti, Hayrı ve Sırları Hakkında Kısaca Bilgi

husameddin
senin doktor cinlerle ne isin var ? doktor cin vardir ama 1 cisi cinler hiç bir zaman doğru söylemez 2cisi cinlerle iletisime giren kisinin cinleri 1 daha hayatindan cikarmasi çok zor bir is 3 cüsü insanlar da cin oldugu zamanda doktorlar ne oldugunu bulamiyor ve dunya kada senin saydigin isimlerden sayip türlü türlü ilaclar veriyorlar kisi zombi gibi hareketsiz kaliyor.. benim yengemede aynisi oldu doktor cin aramaktan musallat olan cini seyhulislamlardan birisine goturduk o halletti su anda çok iyi durumda.. ama senin de anlatigin seyin tam olarak ne oldugunu bilmedigim için bir sey diyemeyecem ama hayatinin hatasini yapip cinlerlen baglantiya girmeyi felan dusunme hasta zatten ilesmez sende hasta olursun ona göre

Okudunuz mu?  Müslümanları hicret etmeye yönlendiren sebepler nelerdir?

sen geldiginde özel mesagdan su isi daha aciklamali ve kimin hasta oldugunu kaç yasinda oldugunu var olan hastaliga nasıl yakalndigini yazarmisin ?


Yorum: Doktor Cinler

Kayıtsız Üye
yaşım 22. 12 yıldır diyalize giriyorum hertürlü acıyı zorluğu çektim gördüm ben cinlerle iletişime geçmek istiyorum kötü bir amaçla değil konuşmak istiyorum sorular sormak istiyorum bnm le arkadaş olurlarmı bilmiyorum ama ben müslüman olan bir cinle arkadaş olmak istiyorum bu mümkün mü bana en kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

Okudunuz mu?  Şeytanın Kurandaki anlatılan özellikleri

Omer Faruk
Kardeşlerim müslümansanız Kur’an’da CİN suresi okuyunuz. Yok eğer İslamla ilginiz yok da CİN meselesini ilginç bulduğunuz için ilgileniyorsanız bu konuda hristiyanlardan, yahudilerden ve müslümanım deyip müslümanlardan para koparmaya çalışan sahtekar hocalardan (!) bilgi alabilirsiniz. Onlarda bol bol sizi ikna edecek bilgi bulabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

Ancak müslümanların rehberi olan Kur’an bize cinlerle ne tür ilişki kuracağımızı açıklar ve bunun en saf ve en doğru biçimi CİN suresinde yar alır. Cinler ne doktordur, ne de insanlara bir fayda ya da zararları olabilir. Bu tamamıyla kişinin islama yakınlığı ve uzaklığı ile ilgilidir. Müslümanın islama yakınlığı ise çok namaz kılması oruç tutması değil bununla beraber Kur’an bilgisine sahip olması ile ilgilidir.

Okudunuz mu?  Dr. Zakir Naik Kimdir? Diğer Din ve Mezheplerin Savunucularını Alt Etmiş Bir Doktor

Bu bilgiye sahip olduğunuzda hurafeciler size hiç bir şey anlatamazlar ve sizi kandıramazlar. Allah müslümanları sahtekarlardan korusun.


Kayıtsız Üye
slm kardeşim sen şu ana kadar doğru uzman kişiyi bulamamışsın.vede henüz zamanı gelmemiştir.öncelikle şu lanet olası iblisin uşağı olmuş hacıdan hocadan yakanı kurtar vede hiç bir tedavi ve iyileştirici özelliği olmayan ilaçlardan kurtul sonra Allah’a dua et mutlaka Allah seni şifa kaynağına götürecektir.

Okudunuz mu?  Kadir Gecesi İle İlgili Resimler

doktor cinler, cinlerle tedavi, doktor cin

Bu kategoride yer alan Cinler insan bedenine girer mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Doktor Cinler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.