Anasayfa
15 Haziran 2023, 22:13
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

Neşem
Rüyamda evleneceğim kişiyi istiare kılarak görebilir miyim konu hakkında ban yardımcı olur musunuz ?

İlk kılındığında görülmemesi durumunda kaç defa kılınır?


Yorum: Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

arifselim
Selamun aleykum. İstihare demek hayır dilemek manasına gelir. Geleceğe dair bir işaret alabilmek için hiç bir konuda istihare yapılmaz. Örneğin evleneceğim kişi kimdir gibi bir istek için istihare olmaz. Sünnet olan her zaman bir iş için ehil kimselere danışmak, fikir almak ve araştırmaktır. Eğer ne olumlu nede olumsuz bir sonuç elde edemezse o zaman bir işaret dilemek için yani kalbinin bir şeye daha çok ısınmasını dilemek için istihare yapar. İstihare aynı zamanda kalbin bir şeye meyletmesi demektir. İlla rüya görülecek diyede bir şey yoktur ama rüyanın anlamı açık olursa bir işaret olur. Ayrıca istihare sadece helal işler için yapılabilir ve dediğimiz gibi en son olmalıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız istemek görmek ne demek

Yorum: Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

Kayıtsız Üye
hocam istiharede görülür diyorlar bn birini çok seviyorum o bni tanimiyo bile istihareye yattim yeşil bir elbise giymistim ustunde siyah ve sari desenler vardi ve bu desenler elbiseye harika bir uyum katmisti o insanla göz goze bakiyorduk kalbimin atmasindan kalktim o kadar güzel bir ruyaydi uc ay falan gectikten sonra bir daha yattim ikimiz de ayni kırmızılikta gömlek giymiatik ve siyah dar pantolan vardi bn tesetturlu bir insan olmama rağmen sacim kapali değildi ama acik oldugunuda tam hatirlamiyorum tekrar yattim baska bir gündü uyandim gormemiatim iki dakika falan gecmedi uyumusum ayaklarim suyun içindeydi kocaman baliklar vardi .su bazen bulaniklasiyodu
ama çok güzeldi lütfen cevaplayin

Okudunuz mu?  Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

Yorum: Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

arifselim
İstiharede öyle bir şey görülmez. Yani istihare öyle bir şey için ve öyle bir durumda yapılmaz. İlk önce evlilik için araştırılacak ve bilenlere danışılacaktır. Eğer olumlu yada olumsuz bir şey elde edilemez ise o zaman istihare yapılabilir. Senin bu durumunda istihare olmaz.

Okudunuz mu?  Rüyamı yorumlarmısınız

evleneceğin kişiyi rüyada görmek için kılınan namaz, evleneceğin kişiyi rüyada görme duası, evleneceğim insanı rüyamda görebilir miyim

Bu kategoride yer alan Rüyada boğazının kesilmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.