Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:04
sizden06
Abone

(bayanlar bakmasın) günah olur mu

(bayanlar bakmasın) günah olur mu

serverous
ayıp olacak ama,artık erkekliğimin verdiği, ve gusülümü bozduğu için testislerimi aldırmak istiyorum fakat cinsel organım duracak, ilkokulda din öğretmenim cinsiyet değiştirmek günah değil demişti, ben cinsiyet değiştirmeyeceğim sadece testislerimi aldıracağım, günah olur mu peki ?, ve Allah uygun görür mü ?

Okudunuz mu?  Şeytandan hangi durumlarda esneme meydana gelir

Cevap: (bayanlar bakmasın) günah olur mu

metro44
Kardeşim konuyla pek alakam olmasa da, yaptığının yanlış olduğunu söyleyeyim.


Cevap: (bayanlar bakmasın) günah olur mu

tekturk
Kafayimi firlattin kardesim? hem o nasıl ögretmenmis o lafi söylüyor? sen yanlis anlamissindir , o dedigin seyide aklindan cikar at..

Okudunuz mu?  Sihirli film izlemek günah mı

Cevap: (bayanlar bakmasın) günah olur mu

@mir
Hz. Enes(r.a) anlatıyor:

"Hz. Peygamber(s.a.v)’in zevcelerinin hane-i saadetlerine bir grup erkek gelerek Rasûlullah(s.a.v)’ın (evdeki) ibadetinden sordular.Sordukları husus kendilerine açıklanınca sanki bunu az bularak:

"Rasûlullah(s.a.v) kim,biz kimiz?Allah O’nun geçmiş ve gelecek bütün günahlarını affetmiştir.(Bu sebeple O’na az ibadet de yeter.)”dediler.

Okudunuz mu?  Zammı sure okumadan rukuya eğildim namaz sahih oldumu?

İçlerinden biri:”Ben artık hayatım boyunca,her gece namaz kılacağım.”dedi.

İkincisi:”Ben de hayatım boyunca hep oruç tutacağım,hiçbir gün terk etmeyeceğim.”dedi.

Üçüncüsü de:”Kadınları ebediyen terk edip,onlara hiç temas etmeyeceğim.”dedi.

(Bilahare durumdan haberdar olan) Peygamber aleyhisselâm onları bularak:

"Sizler böyle böyle söylemişsiniz.Halbuki Allah’a yemin olsun,Allah’tan en çok korkanınız ve yasaklarından da en ziyade kaçınanınız benim.Fakat buna rağmen,bazen oruç tutar,bazen yerim.Namaz kılarım,uyurum da.Kadınlarla beraber de olurum.(Benim sünnetim budur.) Kim sünnetimi beğenmezse benden değildir.” buyurdu.(Buhari,Müslim,Nesâi)

Okudunuz mu?  Görünmeyen varlıkların baskısı altında yaşamak zorundamıyım ben

De ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız Bana uyun, ki Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı mağfiret eylesin, çünkü Allah Gafûrur-Rahîm’dir..(son derece affedicidir, çok merhametlidir).." [Âli İmrân 3/31]


Eşrefoğlu
< gusülümü bozduğu için testislerimi aldırmak istiyorum fakat cinsel organım duracak >
İşin dini yönü nedir bilemem ama, isterseniz ikisinide kökten aldırın, yinede hormonel salgıyı kesemezsiniz..Meşru dairede bırak her uzuv görevini yapsın..

Okudunuz mu?  Eshel mest caiz mi?

serverous
tamam sadece soru sormuştum arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için.


musab
daha geçen bir sohbette dinledim erkek eğer yumurtalığını bağlatırsa yani çocuk olmasın diye felan yasak bu.hem cinsiyet değiştirmek nasıl günah olmaz.yanlış anlama ihtimalin yüksek


Ufkuaçık
Kişinin kendisini enemesi, yani kısırlaştırması da haramdır.Hayvanları da kısırlaştırmak zaruret olmadıkça o da haramdır.

Okudunuz mu?  Birine küfür ettim çok üzülüyorum

serverous
teşekkürler herkeze cevapları için

Bu kategoride yer alan Mahşer gününde diriliş sadece ruh mu olacak yoksa bedende mi dirilecek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

(bayanlar bakmasın) günah olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.