Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:18
sizden3
Abone

Hakikat Kitapevi kitapları hakkında bilgi verir misiniz?

Hakikat Kitapevi kitapları hakkında bilgi verir misiniz?

66nafri66
Selamunaleyküm Arkdaşlar Hakikat Kitapevi kitapları hakkında bilgi verir misiniz?


Cevap: Hakikat Kitapevi kitapları hakkında bilgi verir misiniz?

islamyolu
arkadaşlar Ömer öngüt ayrı bir şey o hakikatci onun yayınları Hakikat yayınları diye geçer , Hakikat kitapevi çok ayrı birşey. karıştırmayın. Hakikat kitapevi Rahmetli Hüseyin Hilmi ışık efendinin dir. ve kendisi Ehli sünnettir. ve şuan dinimizislam siteside onlara Aittir. Hüseyin hilmi ışık Abdulhakim Arvasi hazretlerinin talebesidir. bizzat o eğitmiştir. ve tekrardan diyorum hakikat kitap evindeki kitaplar alınır . ama Fıkıh kitaplarında bir kaç yanlış bilgi vardır. Diş dolgusu meselesi , Ezanın hoparlorle okunma meselesi gibi. genele bakılırsa iyidir.

Ömer Öngüt ile Hüseyin hilmi ışık efendiyi karıştırmayın. teki hakikat yayınları , diğeri ise hakikatkitapevi yayınlarıdır. ve Hakikat kitapevi yayınlarından kitap alınır derim. yazıları çok küçük ama kitapların gözleri sağlam olanlar alsın 🙂


Cevap: Hakikat Kitapevi kitapları hakkında bilgi verir misiniz?

66nafri66
teşekkürler arkadaşlar.bana diyanetin kitapları tavsiye edildi diyanetin kitapları iyiye benziyor


Cevap: Hakikat Kitapevi kitapları hakkında bilgi verir misiniz?

duaa isterim
Essalamu alaykum hakikat kitabavi hakikatten iyi hazirlanmis ban islam dinini lezzetini bundan aldim ALLAH alimlerimizden razı olsun amin bizim hakkimiza duaa edin


Kayıtsız Üye
hakikat yayınevi bir ayrı kuruluş ömer öngüt e ait

hakikat kitabevi bir ayrı kuruluş enver ören gurubuna ait


Kayıtsız Üye
eğer dediğiniz kişilere aitse bu kitabevleri ikiside alınmaz bana göre..biri cemaatleri Allah dostlarını cehennemlik yaptı …diğeri fıkıh kitaplarında sapık bilgilerle insanları ifsad etti..müslüman bu ehli sünnet kitaplarını bir şekilde bulup okumalı..imamı azam hz nin , imam gazali hz nın kitapları gibi.

Okudunuz mu?  İstiğfar nasıl edilir?

Kayıtsız Üye
Hz Mevlâna. yı imam rabbaniyi bediuzzamani okuyun ehlisunnet velcemaat kitaplari


Kayıtsız Uye
Arkadaşlar hakikat kitabevi yayınları tamamı doğru olup ıslamiyeti doğru biçimde öğrenmek isteyenler için bir hazinedir ömer ongute ait değildir hüseyin hilmi ışık efendi islam alimlerinin eserlerinden nakl etmiştir kendi düşüncelerinin olmadığı tek islam kaynaklaridir


Kayıtsız Üye
Yanlışın olmasın hoca hakikat kitabevi ve hakikat yayınlarını karıştırmış olmayasın


Kayıtsız Üye
Hakikat Kitabevinin kitapları kesinlikle okunabilir. İçinde ne yazıyorsa kendilerinin değil İslam alimlerinin nakilleridir. Okunmaya başladığım günden beri çok mutluyum ve huzurluyum. İçinde ne yazıyorsa hepsi akla ve mantığa yatkın. İnşAllah hedefin bütün kitaplarını okuyup hayatıma geçirmek. Hepinize tavsiye ediyorum. Allah bu yoldaki insanlardan razı olsun.


Kayıtsız Üye
Hakikat Kitabevinin kitapları güvenilirdir. Bazen İslamiyete hizmet için bedava dağıtıyorlar. Bu kitapları okumak ve anlamak herkese nasip olmuyor. Bu kitapları sevenler ve okuyanlar çok nasipli kimselerdir.


Kayıtsız Üye
Hakikat kitapevi yayınları elhamdülillah kurtuluştur.meyve veren ağaç taşlanır.ispatsız delilsiz tek kelime yazmamışlar.bana göre şöyle sözünü kullanmak yerine ehli sünnet alimleri ne buyurduysa o şekilde cevap veriyorlar.hakikat kitapevine çamur atanlar önce mensubu oldukları cemeatlere baksınlar.elhamdülillah insanların kaza namazlarına namaz borçlarına,diş dolgusu meselesinde o kadar insanı gusulsüz gezmekten kurtarıyorlar.insanlarımız diş dolgusunda mezhep taklit etmekten çekinirken,yanında mahremi olmadan 104 km den uzağa hitmek haramken birçok bayan şafii mezhebini hiç çekinmeden hemen taklid ediverip birçok yere tur düzenleyip gidiyorlar..işte burada kafana göre mezhep taklid edilemeyeceğini anlıyoruz.şimdiki ilahiler oyun havasımı,ilahimi belli değil.müziksiz ilahi dinlemenin tadını bu hocalarımın yayınlarında aldım.tğrt televizyon,tğrt radyo,dinimizislam.kurtuluş adresimiz bir iznillah

Okudunuz mu?  Birden fazla kaza namazı kılarken yapılacaklar ?

Kayıtsız Üye
Hakikat kitap evinin kitapları hakiki İslamı katkısız nakil eden içinde zerre kadar yorum yoktur her cümlesi ısbatlı senetlidir şüphesiz tereddütsüz okuyunuz ve hediye ediniz kardeşim


Kayıtsız Üye
Hakikat Yayıncılık Muhterem Muallif Ömer ÖNGÜT kuddisse sırruh hazretlerine aittir.
Bugüne kadar Muhterem ÖMER ÖNGÜT’ün 38 ciltlik Kalplerin Anahtarı Külliyatı’nı ve bu külliyatın birer parçası olan 61 adet kitapçığı vardır!
Dini bölmek isteyen,küffara ajanlık yapan vatan hainlerinin iç yüzünü muhteremler bundan 20 sene önce bu eserleri ile bildirmiş!
müslünanları ikaz ve irşadları ile uyarmıştır.(bugün FETÖ örgütünün hali ortadadır)
muhteremler şöyle buyurur…!

Aziz ve muhterem kardeşlerim!

Hakikat Vakfı bu vakfın ismidir. Sakın ha, bunu yolumuza atfederek bölücülüğe sapmayın.
Sakın sizde bir isimle bir bölücü daha türemesin.

Gayemiz İSLÂM dır, isim değil.

Muradımız HAZRET-İ ALLAH VE RESUL’Ü dür, bölücülerden herhangi biri değil.

Biz kendimizi Hazret-i Allah ve Resulü’ne boyun bükenlerin hizmetçisi olarak ilân etmişizdir, efendisiyiz dememişizdir. Rızâ-i ilâhîden başka hiçbir gayemiz yoktur. İslâm’dan daha büyük şeref olamaz.

Bizim yolumuzun diğer yollardan asıl ayrılış noktası şudur.

allah-u Teâlâ Âyet-i kerime’sinde:

Sizden hiçbir ücret istemeyenlere uyun, onlar doğru yoldadırlar. buyuruyor. (Yâsin: 21)

Ne para toplarız, ne de talebelerden ücret alırız. Bütün yaptığımız iş ve icraatlar kendi gayretlerimizledir. Çalışanlar yalnız rızâ-i ilâhî için çalışırlar.

Resul-i Ekrem -sallAllahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hadis-i şerif’lerinde:

Sizden bir kimse rızkından firar etse bile, rızık ölüm gibi kendisini bulur. buyuruyorlar. (Münâvî)

Okudunuz mu?  Evleneceğim Kişiyi Aldattım çok Pişmanım Ne Yapmalıyım

Vakfın şartlarından birisi olarak da Kimseden bir şey istemeyin, geleni reddetmeyin. diye ilân etmişizdir. Onlar ise avuç açmakla geçiniyorlar. İsteyip de topluyorlar. Bu doğru değildir.

Resul-i Ekrem -sallAllahu aleyhi ve sellem- Efendimiz diğer Hadis-i şerif’lerinde şöyle buyuruyorlar:

Cenâb-ı Allah haris (aç gözlü) ve çekiştirilen (tenkit edilen) isteyicilere buğzeder. (C. Sağir)

El açıp isteyenler, o el açıp istemelerindeki zül ve hakareti bilselerdi dünyâda hiçbir zaman dilencilikte bulunmazlardı. (C. Sağir)

Haberiniz olsun ki, dünyâ mel’undur. İçindekiler de mel’undur. Ancak allah-u Teâlâ’yı zikretmek ve O’nun rızâsına uygun şeylerle, bilen ve öğreten kimse müstesnâdır. (Tirmizî, Zühd, 14)

Biz hiç kimseye bağlı değiliz, kimseden de bir şey beklemiyoruz. Biz ancak Hazret-i Allah ve Resul’üne -sallAllahu aleyhi ve sellem- sığınırız. Onun içindir ki cesaretle konuşuyoruz. Kimseden de korkumuz yok.

Biz İLÂHÎ GÖRÜŞ BİRLİĞİNE DAVET ederiz. Gelenlerin gönüllerine Hazret-i Allah ve Resul’ünün -sallAllahu aleyhi ve sellem- muhabbetini ve emirlerini koymaya, her türlü bölücülükten arındırmakla yalnız Hazret-i Allah ve Resul’ünde -sallAllahu aleyhi ve sellem- birleştirmeye, aralarında gerçek bir kardeşliğin tesisine gayret ederiz.

Devlet ittifaktan doğar, devletsizlik ise nifaktan.

Müslümanların birbirine yaklaşmaları, birleşmeleri, aralarında bir dayanışma husule gelmesi en büyük arzumuzdur.

Hakk Celle ve Alâ Hazretlerimiz’den niyaz ederim ki fakirin bu arzularını basiret sahibi din kardeşlerimin ibret kulaklarına ulaştırsın, feyiz ve bereketini de ihsan buyursun.

Muhakkak iç ve dış din ve vatan düşmanlarına karşı yekvücud olmamız lâzım.


Kayıtsız Üye
ömer öngüt efendinin kitaplari muhtesem tavsiye ederim

Okudunuz mu?  Bir kızın bacaklarını ellersek cenabet olurmuyuz sade zevk suyu geldi

Kayıtsız Üye
Hakikat kitapevi kitapları vehhabilik görüşüne göre yaeski kitaplarin bile içeriği değiştirilmiş kesinlikle tavsiye etmem
Ömer öngüt efendinin kitapları ise tamamen ayet ve hadislere dayanıyor güzel,öğretici çok beğendim ben b


Kayıtsız Üye
Hakkı hak olarak görebilmek bir nasip meselesi…


hak yolu
Bir kere kafadan-işkembeden, okumadan uydurarak kitap bilgileri vermeyin. Kitap elbette delilleri nakil alarak yazmış ama kitapta hiç mi Hüseyin Hilmi Işık Efendi Hazretlerinin bilgisi yok!!! Alıntı yaptıkları nakillerin bazılarının açıklamalarını elbette yapmış. Ayrıca kitapta anlaşılmayan hususları dinimizislam sitesinde Mehmet Ali Demirbaş Hoca cevaplandırmaktadır, anlaşılmayan kısımların cevaplarını orada bulabilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Kardeş ömer öngüt( ks )hazretlerinin hangi gerçek Allah dostuna laf söylemiştir bahsi geçenlerde doğrudur kimisi darbe yapmaya çalıştı kimisi mehdi olduğunu dedi vs birde hangi eserinde kendi düşüncelerini yazmış örnek verirmisin bütün eserleri ayet ve hadislerin izahıdır okumadan araştırmadan yorum yapmayın lütfen


Kayıtsız Üye
Ömer Öngüt Ks. hiçbir Allah dostunu cehennemlik yapmadı. 90 lardan beri bağıra bağıra söylediği Fetullah Gülen gerçeği bugün darbeyle kimilerinin kafasına daha yeni tak etti. Hepsini de ayetle açıklayan Allah dostu veli bir zattır. Yakında süleymancıların da sapıklıklarını anlayınca haa diyeceksiniz bu zat 25 sene evvelden beri bize bunları anlatmak istiyormuş..


Kayıtsız Üye
Ayet ve hadise dayanan bütün kitaplar okunur.. Saptırılmadıktan sonra, uydutamlar eklenmedikten sonra sııınrı yok. Buna en güzel timsah Ömer Öngütün eserlerini verebiliriz.. İnsanı alıp götürür, tam da bu zamanı ilgilendiren açık dille yazılmış eserler.. Ki bu zatın hiç tahsili yokmuş, okuma-yazma bilerek bu denli eser yazması ayrı bir keramet. Örneğin şifalı bitkiler kitabından Ahmet maranki’nin bile kaynak olarak kullanması bile bazı şeyleri görmek için yeterli. Bir diğer örnek; okuma yazma dışında tahsili olmayan bir zatın Hz Muhammed’in hayatını en ince ayrıntısına kadar yazması ve bu eserin Pakistan’da düzenlenen Dünya Siret Yarışmasında 1997’de ödül alması da hesaba katılmalı. Farklı bir ilmin olduğu gerçek. Okumayla kazanılmayacak bir ilim bu. Ledun ilmi bu…

Okudunuz mu?  Kadının Erkeğe Evlilik Teklif Etmesi

Kayıtsız Üye
Said-i Kürdi İslam alimi değil. Kuran-ı kerimi kafasına göre açıklayan nakil yapmayan biri. Kastamonu lahikasında Hıristiyanların da cennete gireceğini yazarak dinler arası diyalogu başlatmış sapık biridir.

İşte kendiniz okuyun


Kayıtsız Üye
Allah razı olsun kardeşim içimi rahatlattın.


Kayıtsız Üye
Ömer öngüt hocanın kitapları neden alınmasın bundan yıllar önce fetoya bunlar bölücüdür dedi bunların küfre nasıl kaydığını,dinden nasıl çıktığını kitaplar yazdı bakınız dergilerine tek tek göz attığınızda söylemiş oldukları tek tek çıktı.feto laneti cezasını bulacak inşAllah.bide kendini şehmiş gibi gösteriyor evliyaların yüzü nurlu olur fetonun yüzünden lanet akıyor .


Kayıtsız Üye
Yıl oldu 2017 şimdi anladınızmı ömer öngüt efendinin değerini kiminiz fetoya dayandı kiminiz başkasını ama yıllar geçtikçe daha ii anliyacaksınız eminim


Kayıtsız Üye
Sakın Kur’an akumayın haaa…çarpılırsınız (!)
Nerede bir huraafe çöplüğü varsa çöreklenin başına…Allaah akıl versin😓


Kayıtsız Üye
Ömer Öngüt K.s. okuma yazma dışında herhangi bir tahsili olmamasına rağmen 40 civarı büyük cilt eseri mevcut ve eserlerinin tamamına Kuran-ı Kerim’in 6666 ayeti dercedilmiştir. Tevatürler ile bilmeden atıp tutmayalım. Bu zatın peygamber efendimiz Muhammed A.s hakkında yazdığı bir kitap da var ki Pakistan’da 1997 yılında düzenlenen "Dünya Siret Yarışması"nda 1. seçilmiştir. Sadece okuma yazma bilerek bunun başarılmasını izahat edecek varsa buyursun. İlm-i Ledün derseniz Amenna ve Saddakna..

Okudunuz mu?  Gümüş mor alev enerjisi ne demek?

Kayıtsız Üye
Bence kitaplari harika adamlar yaptigi btn aciklamalarinda delil gostermisler. Her ne kadar kitaplarini okumaya baslasam icimi acayip bir huzur kapliyor .emegi gecen herkesten Allah razı olsun.


Kayıtsız Üye
hakikat yayınları ömer öngüt kuddise sirruh hazretlerine aittir,
muhterem ömer öngüt efendi hazretleri vefat ettiler. Allah rahmet eylesin

Kitapları bir nur’dur. Bu kitapları okuyan elinden bırakamaz. Herkesin anlayacağı bir uslupla yazılmış olması muhteşem.
Herkese tavsiye ederim.
Selamün Aleyküm


Kayıtsız Üye
Ben de bir zamanlar çok beğenirdim Hakikat kitabevini.Bütün kitaplarını almışlığım bile vardır.Ancak biraz araştırınca kafamı kurcalayan şeyler oldu.Kendilerine defalarca sordum,yorumlarım silindi,tek kelime mantıklı cevap alamadım.Anladım ki ortada bir oyun dönüyor.Maalesef Hakikat kitabevi olsun,diğer kardeş kurumları olsun çok ciddi problemler var.Hüseyin Hilmi bey’in şüpheli icazeti,silsileye isminin eklenmesi,kitapların Hüseyim Hilmi bey öldüğü halde hemen her baskıda değişmesi gibi konular çok canımı sıktı ve kendilerine şüphe duyduğum konuları sordum ancak terslendim.Bu da şüphelerimin doğru olduğuna bir delil oldu.


Kayıtsız Üye
Bu gibi sorularin doğru cevabini boyle sorarak bulabiliyor musunuz gercekten?
soruyu sorana soruyorum bunu.
Bu sorunun bir tane doğru cevabi vardir ama burda doğru denilen farkli farkli cevaplar var?
Simdi burdaki herkes kendini birbirinin yerine koyacak olsa herkes kendini yanlista gorecek.ihtilaf kayniyor ya ortalik?
ayni gruptan olanlari kastedmiyorum tabi.
Sizce bu normal bir durum mu?

Okudunuz mu?  Geceleyin duaların kabul edildiği vakit ?

Ben normal değil gibi anliyorum,

Herkes benim dedigim diyor?

Bu tur konularda zaman zaman burdaki gibi tartismalar da oluyor ama yine a cemaati kendi yoluna b cemaati kendi yoluna.

Ihtilafin hakki veriliyor da ihtilaf cozmenin hakki veriliyor mu sizce?

Burda veya baska yerde boyle bir tartisma oldugunda bitis noktasi nedir?

bittigi yer değil bitmesi gereken yer neresidir?
Nefislerin vazgectigi yer mi olmali dogrunun bulundugu yer mi tartismanin son noktasi?
Allah layik olanlari dogruda bulustursun!


Kayıtsız Üye
selamunaleykum öncelikle dogruyu ve yanlışı anlayabilecek seviyede olmak gerek bu derecede olan arkadaşlar gerekli açıklamaları net yazarlarsa memnun oluruz. Lakin elimde olan kitap hakikat yayıncılık tarafından bizzat ömer öngut hoca ya ait bir kitap lakin araştırmalarımda kalplerin anahtarı kitap insan dunya ve ahiret isimli yayınlanan kitabın sayfa 28 fatır (11)ayeti kerimesinden hiçbirşey anlamadım kuranı kerim meallerinde araştırma yaptım yapılan açıklamayla çok farklı bir meal karşıma çıktı kitap okurlarına sorum şu biz ne okuyacaz yada şöyle sorayım bize kendi istediklerinimi okutuyorlar lütfen gerçekten okuyabilecegimşz yayınları tavsiye edin artık paramızla okudugumuz yanlış bilgilerle ugraşmak istemiyoruz.


Omer Faruk
Selamün Aleyküm Kardeşim,

Arayan, okuyan ve doğruya ulaşmayı isteyen birine benziyorsunuz. Size tavsiyem MUKALLİD seviyesinden TAHKİK seviyesine çıkmanızdır.

Ne demek bu? Mukallid islami ilimleri düzenli bilmez, arapçayı bilmez ve yalnızca ameli yaşaması itibarıyla en yakın bulduğu birine intisap eder. Bu islamın kullukta gördüğü en aşağı seviyedir. Yani ancak okuma yazma bilmeyen, bilgiye ulaşamayanlar içindir. Ben (acizane) bu asırda artık bir müslümanın TAKLİT seviyesinde kalmasının Allah indinde mazaret olarak görülmeyeceği kanaatindeyim.

Okudunuz mu?  Cariyeler ile evlenmeden ilişkiye giriliyormu?

Muhakkik insana gelince, arapça bilir, islami ilimleri usulünce okumuş araştırmış öğrenmiştir. İctihat yapamasa da (bazıları ilmini ileri taşıyarak ictihat da yapabilir) yapılan ictihatların kaynağını, dayandığı delilleri denetleyebilir ve doğru olana ulaşabilir.

Ciddi bir müslüman asgari 2 yılda tahkik seviyesine çıkabilir. Günde 2 saatini düzenli bir şekilde bu ilimlere ayırırsa kesinlikte dinde kendisine sunulan fetvaların dayanaklarını tahlil edebilir.

Bunun için sırasıyla;

1- Sağlam bir İslam tarihi ile birlikte Diyanet işlerinin mealini birlikte okumak gerekir. Masallarla, islam tarihini birbirine karıştırmış tarihleri tavsiye etmem. Bu noktada özet olarak 2 ciltlik Muhammed Hamidullah’ın İslam Tarihini tavsiye ederim.
2- Kur’an’ın dilini öğrenmek genellikle zor gösterilir, size kendimden bir örnek vereyim, 59 yaşında bir amca (lokantacı) ben Allah’ın kitabını okuduğumda kendim anlamak istiyorum diye yanıma geldi. Ben de dilerse ona günlük arapça dersi vereceğimi söyledim (20 yıl önce) O amca 1 yıl sonra ayetleri anlayacak kadar arapça öğrenmişti. O zamanlar Çantay yayınlarının arapça kitapları vardı dersleri ondan yapmıştık. Şimdi ise dil öğrenmek için hocaya bile gerek olmadan internet üzerinden çok rahat öğrenebilirsiniz. Yeter ki azminiz olsun.

Tabii bu başlığın konusu olan HAKİKAT yayınevi ve düşüncesi gibi pek çok cemaat MÜSLÜMANLARIN OKUMAYLA İLİM öğrenemeyeceğine ve özel insanlara mahsus olduğunu iddia ederler. Tabii ki bu doğru değildir, vesselam…

Allah’a emanet olun…


Kayıtsız Üye
Mukallid seviyesinden Tahkik seviyesinde müslüman olmak. Bu tabir kulağa hoş geliyor ancak çok tehlike içeren bir mevzuu bu.
Siz bütün müslümanları Kuranı Kerimi okuyun ve herbiriniz bir Tefsir alimi gibi herkes kendine göre anladığı şekliyle amel etsin istiyorsunuz ki bu islam dininin bitirilmesi ve curcuna bir din oluşmasına sebep olursunuz. Bu tam da dinimizi bozmak isteyenlerin bir tuzağı oluyor.

Okudunuz mu?  Resulullah'ın İsimleri arasında ''Mustafa'' ismi yer alıyor mu?

Bunu bir örnekle izah etmeye çalışayım. O zaman herkes Tıp Kitaplarını ve Kardiyoloji Kitaplaronı alsın ve Kalp Cerrahının yaptığı işi yapsın bakalım sonuç ne oluyor. Bu nasıl olmuyorsa din hususunda da herkes TAHKİK seviyesine çıkamaz ve MUKALLİD yani taklit etme seviyesinde kalması gerekir. Ancak Tahkik seviyesine ulaşmak için bu hususta Yetkin/Donanımlı Din Alimlerinden yeterli ve gerekli ilimleri tahsil etmeli ve İslamın baştacı olan Kuran,Sünnet-Hadis konularını çok iyi anlayacak seviyeye gelsin ki ondan sonra Tetkik edebilecek seviyede olsun.

Durum budur ve her önüne gelen İslam halkında ahkam kesmemeli ve Kurandan ve sünnetten hüküm çıkarıp ahkam kesmemelidir.

Dinini düşünen peygamberini seven bunu böyle yapmalıdır.

Allah’a emanet olunuz.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Benim görüşümde bütün yayın evleri paraya bakıyor. Dinimizi öğrenmek için bile paran olması lazım. Her şeyi paraya dökmüşler. Peygamber efendimizin hadislerinin kitaplarını almak istedim minimum 400-500 TL. Din bile paraya dökülmüşken insanlar dinini nasıl öğrensin. Kuranı kerimi, peygamberimizi anlamadan nasıl Allahın emirlerini hayatımıza geçireceğiz. Diyanetin bile bu denli paracı olması çok üzücü maalesef.


dosttavsiyesi
Hakikat kitabevinin bütün yayınlarının bütün kitapları bilhassa tam ilmihal saadeti ebediye kitabı ile mektubat kitabı çok yararlı kitaplardır herkese tavsiye ederim. Yazarı Hüseyin Hilmi Işıktır. Bu zat Abdülhakim Arvasi Hazretlerinin öğrencisidir. Kitaplarında da kaynakçalarıyla birlikte alimlerin bildirdiklerini aktarmışlardır. Hem ahiret hayatı için hem dünya hayatı için lazım olan bilgiler hakikat kitapevinin yayınlarında bulunmaktadır. Üstelik bu kitapların fiyatlarıda oldukça uygundur. Kitapları alma imkanı olmayanlar için veya okuma imkanı olmayanlar için şu siteden ücretsiz olarak indirilebilir veya sesli olarak dinlenebilir
http://m.dinimizislam.com/default.asp

Okudunuz mu?  Manzara resimleri üzerine yazı eklemek istiyorum

Şu siteden bu kitapların neler olduğuna ulaşılabilir;
http://m.hakikatkitabevi.com/KitapSiparis/HakikatKitabevi/Siparis.asp?lang=TR


misafir1
bu kitabların kime isnad edildiğine kimin referans gösterildiğine filan her zaman kanmayın. bilmem kim hoca derler, altındakileri değiştirir değiştirir dururlar. az biraz araştırmayla doğru kitabevlerini seçin. bu işleri de tahkike mahkike bağlayıp konuyu saptırmayın. bir kitabevi güvenilir mi değil mi, şerefiyle mi iş yapıyor yoksa böyle yapmıyor mu soru bu. yoksa herkes istediği eseri basar, sorulan soru sahte referanslarla insanların kandırılıp kandırılmadığı veya bunun bir geçim kapısı yapılıp yapılmadığı. bunları da bilen bir kaç kişiye sorarsınız. kimisinin de dörtyüz beşyüzden aşağı bulamıyoruz dediği de kimbilir kaç cilt kitabdır. zaten onu sen okumaya kalksan kimbilir kaç vakitte okursun. okumayayım kütüphanede dursun, arada karıştırır bakarım diyorsan da pahalı tabi.


hakikat kitabevi kimin, hakikat kitabevi hangi cemaatin, hakikat yayınları kimin

Bu kategoride yer alan İslamda dövüş sporlarının yeri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hakikat Kitapevi kitapları hakkında bilgi verir misiniz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.