Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:33
sizden08
Abone

Eşcinselliğin yaratılma hikmeti nedir? Neden eşcinsellik var?

Eşcinselliğin yaratılma hikmeti nedir? Neden eşcinsellik var?

kapunkap
Merhabalar oncelikle soruma nerden baslayabilirim bilmiyorum,ben bir escinselim ve Allah’a karsi inancim sonsuz her zaman olmasada elimden geldiği kadar namaz kilip ozellikle de ramazan aylarinda ,orucunu tutan yilin her gunu dua etmeden yatmayan bir insanimancak cinsel hayatimi helal bir yolla yasama sansim yokcinsiyetimi degistirsem o da gunah zaten gecmisimi silmem gerek,hic cinselligimi yasamasam o da çok zorsiz ce ne yapabilirimbu bir test mi ben de sokakta ki ali veli gibi helal yolla cinselligimi yasayabilir vaziyette yaratilmadim
sizce eğer ben bole buyuk bir günahı isliyosam o zaman bosuna namaz kilip oruc tutmayayim mikabul olmaz mi

saygilar


Cevap: Escinsellik

mümini78
Evet güzel bir konu site yöneticileri bu konuya değinecek mi?
Eşcinsellik diye bir şey din de var mı? Yoksa bu tıptaki bir ifade mi?
Eşcinsellik dinde ve özellikle müslümanlıkta varsa kuran ve hadisde bu duruma değinildi mi?
Gerçekten kız olan bir insan kıza, erkek olan bir insan da erkekten başkasına ilgi duymuyor ise bu durumdaki kişiler ne yapmalı?

Güzel bir konu aslında FETVACILIK DA YARIŞ EDEN GÜNÜMÜZ DİN ADAMLARI BU KONU HAKKINDA ACEP NE DİYOR?


Cevap: Escinsellik

Saif Al-Din
Senin için zorluğunu anlıyorum, lakin din için insanlar nelerden vazgeçmediler ki.

Ne mutlu sana ki, yazında anlattığın gibi herşeyin farkındasın, namazın orucun da var. Allah’a dua edeceğiz ne yapalım, bu durumundan vazgeçebilmen için yardım etsin.

Biraz da iş sende bitiyor bence sonuçta, nefsin seni ne kadar zorlarsa zorlasın sen kendini durdurabilirsin.


Cevap: Escinsellik

@mir
< ancak cinsel hayatimi helal bir yolla yasama sansim yok >
nasıl yok?
bunu kim dedi?
doktor mu nefsiniz mi?

< cinsiyetimi degistirsem o da gunah >
eşcinsellik de günah hatta en büyüklerinden

Okudunuz mu?  Şüpheli akıntı

< bu bir test mi >
evet tamamen imtihan
ve sen geçmek için uğraşırsan Allah sana yardım edecektir

< ben de sokakta ki ali veli gibi helal yolla cinselligimi yasayabilir vaziyette yaratilmadim >
tekrar olacak ama
bunu kim söylüyor?
doktor mu nefsiniz mi?

< sizce eğer ben bole buyuk bir günahı isliyosam o zaman bosuna namaz kilip oruc tutmayayim mikabul olmaz mi >
neden günahını değil de ibadetini bırakmayı düşünüyorsun?


mumsema
Eşcinsellik problemi

Dinimize inanan, müslümanca yaşamak isteyen, ama kendi cinsine karşı çeşitli derecelerde ilgi duyan, bundan rahatsız olan ve kurtulmak isteyen… birçok kimseden mektup aldım, kendilerine yardımcı olmamı istiyorlardı; ben de nasihat ediyor, dinin bu fiile bakışını anlatıyor ve bazılarını da tanıdığım psikiyatri uzmanlarına yönlendiriyordum. Bugünkü yazıda -aşağıda- size sunacağım mektup ABD’de ilmi araştırma yapan bir gençten geldi ve ben ilk defa "eşcinselliğe İslam’dan meşruiyet delili arayan bir eşcinsel imam ve öğretmen"in varlığından haberdar oldum.

Önce bu mektubu vereceğim, sonra o imamın bir röportajından alıntılar yaparak delillerini çürütecek ve eşcinselliğin İslam’da haram olduğunu ispat edeceğim (Röportaj Türkiye’de eşcinsellerin çıkardığı bir dergide de yayımlanmış).

Mektup:

"Uzunca bir süredir size eşcinsellikle ilgili kafamda oluşan sorularla ilgili bir mail yazmak, düşüncelerinizden istifade etmek istiyordum. Ancak, elimde elle tutulur bir belgeden çok hissiyatlar ve izlenimler vardı ve bunlar üzerinden bir çıkarımda bulunmak bana hiçbir zaman doğru gelmedi. Mailde ek olarak gönderdiğim yazılar bu konuda bana bir kaynak sağladı. KAOS-GL isimli eşcinsel kültür ve sanat dergisinin son sayısı İslam ve eşcinsellik adında bir dosyaya sahip ve ekte gönderdiğim yazılar da bu dosyada yer alıyor. Güney Afrika Cumhuriyeti’nde imamlık yapan bir eşcinsel olan Muhsin Hendricks’le yapılmış bir röportaj. Kur’an’da Lût kavmiyle ilgili olan ayetleri çok farklı yorumluyor ve benim ilk araştırmalarımda elde edemediğim bir hadise gönderme yapıyor. Kendisine de belirli yollarla ulaşmaya çalıştım, ama ek bir şey bulamadım şimdiye kadar.

Okudunuz mu?  Gece hayatı ile bir soru

"Bu konuda neden bu kadar kafa karışıklığına sahip olduğumu da belirtmek istiyorum. Üniversite öğrencisiyim ve alternatif kültür ve sanat faaliyetleriyle uğraşıyorum. Böyle bir alanda bir Müslüman olarak var olma çabası içerisindeyim, ancak benimle aynı alanda çalışma yürüten eşcinsel arkadaşlarım da var, aramızda konuştuğumuzda ben tartışamayan taraf olarak kalıyorum, çünkü eşcinsellikle ilgili görünür olarak Müslümanlar arasında sorgulayan bir tartışma ortamı yok ne yazık ki. Bana yukarıda bahsettiğim yazıyı okuttular ve söyleyecek tek kelime bulamadım. "Ama öyle değil" demek de yeterli olmuyor tahmin edersiniz ki."

Bu mektuba kısa bir cevap olarak şunu yazmıştım:

"Bütün ilahi dinler eşcinselliği bir bozulma, bir ahlaksızlık, bir tabii olanın dışına çıkma, bir ayıp ve günah olarak görürler. Size, yakında okuduğum bir yazıyı da gönderiyorum."

Gönderdiğim yazı, eşcinselliğin normal olmadığını ve tedavi edilebilir olduğunu ifade eden ilmi bir rapor idi. Genç şu cevabı yazdı:

"Bana gönderdiğiniz yazı ve benzeri çok yazı okudum. Tam tersine argümanlı da çok ama çok yazı okudum. Bu noktada bilimsel bir açıklama, tüm dinlerdeki genel kabuller ve İslam geleneğindeki karşılığından çok (ki bunların da önemli olduğunu çok iyi bilerek ve İslami bir yaşam tarzı kurgulama konusunda bu bilgilerden yararlanmaya özen gösterdiğimi de belirterek) Kur’an ve sünnetteki detaylı karşılığını merak ediyorum. Ekte gönderdiğim yazıda bahsedilen hadisi başka bir yerde göremedim ben naçizane araştırmalarımda. Sizin de kaynaklara ulaşımınız ve bilgileriniz benim için çok değerli, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler."

Konuya devam edeceğim.

Kur’an eşcinselliği kınıyor ve yasaklıyor.

İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman

Okudunuz mu?  Pişmanlık tövbe midir?

mumsema
Kur’an eşcinselliği kınıyor ve yasaklıyor

M.H. ya bilerek veya cehalet ve bağımlılığı yüzünden âyetleri yanlış yorumluyor; ictihad ve çağdaş yorum diyerek Kur’an-ı Kerîm’e olmadık manalar yüklüyor, on beş asırlık geleneği bir yana atıyor, anlamada ilk muhatapların dili ve örfünü hiçe sayıyor.
Kur’an-ı Kerîm’de Lut kavminin yaptığı kötü fiilin, zorla tecavüz değil, rıza ile de olsa erkekler arasındaki cinsel ilişki olduğu açıktır, zorla olana tahsis etmenin delil ve dayanağı yoktur (Bak. 4/15 7/80 11/69 14/58 15/60 27/5 29/28…)
Yine yüce kitabımızda "nikah, tezvîc, zevc, zevce…" gibi ilgili kelimeler daima ve istisnasız olarak kadınla erkeğin evlenmesi manasında kullanılmıştır. Baştan beri cinslerin kendi aralarında cinsel ilişkilerine ve karşı cins ile nikahsız ilişkiye olumsuz bakmış ve bu fillere cezalar koymuştur.
Bizim "Kur’an Yolu" isimli tefsirimizden bir özet aktaralım:
"Kadınlarınızdan çirkin fiilde bulunanlara karşı aranızdan dört şahit getirin. Eğer şahitlik ederlerse, o kadınları ölüm alıp götürünceye yahut Allah onlara bir yol açıncaya kadar evlerde tutun. /İçinizden bu çirkin fiili işleyen ikilinin canlarını yakın. Eğer tövbe eder, durumlarını düzeltirlerse artık onlara eziyet etmekten vazgeçin; çünkü Allah tövbeleri çok kabul eden, çok esirgeyendir." Nisâ: 4/15-16)
Fuhşun çeşitlerine göre cezalarını belirleyen Nisâ ve Nûr sûrelerinin çeşitli ayetleri birbirini tamamlamış, âyetlerin açıklamaya muhtaç kısımlarını da hadisler açıklamış, böylece başlıca cinsel suçlarla ilgili cezaların kaynağını sünnet ve buna dayalı sahâbe icmâı teşkil etmiştir.
"Çirkin fiil" diye tercüme ettiğimiz fâhişe kelimesi Kur’an’da, hemcinsler arasındaki cinsel ilişki için de kullanılmıştır (Ankebût 29/28). Buradan hareketle âyetler lafızlarına uygun olarak yorumlandığında 15. âyette kadınların kendi aralarında yaptıkları fuhuştan (sevicilik, lezbiyenlik), 16. âyette de erkeklerin kendi aralarında yaptıkları fuhuştan (livâta, homoseksüellik) bahsedildiği anlaşılmaktadır. Nûr sûresinin 2. âyetinde ise kadınlarla erkekler arasında yapılan fuhuş (zina) suçunun hükmü açıklanmıştır; şu halde suçların cezalarıyla ilgili hükümlerde bir değiştirme (nesih) söz konusu değildir. Buna göre:
a) Seviciliğin cezası kadınları evlerde hapsetmektir; "Allah’ın onlara bir yol açması" ise hallerini düzeltmeleri ve erkeklerle evlenmeleridir.
b) Livata suçunun cezası, bunu yapanlara söz ve fiille eziyet çektirmek, onlara maddî ve mânevî olarak acı vererek canlarını yakmak, böylece bu iğrenç fiili işlemekten vazgeçmelerini sağlamaktır. Ceza olarak ne söyleneceği, ne yapılacağı âyette açıklanmamış, ictihad ve uygulamaya bırakılmıştır.
c) Kadınla erkek arasında yapılan fuhuşun cezası ise Nûr sûresinde (24/2) açıklandığı üzere yüzer sopadır.
"Lût’u da (peygamber gönderdik). Kavmine dedi ki: "Sizden önceki milletlerden hiçbirinin yapmadığı fuhşu mu yapıyorsunuz!" / "Çünkü siz, kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz taşkın bir milletsiniz." / Kavminin cevabı, "Onları (Lût ve arkadaşlarını) memleketinizden çıkarın! Çünkü onlar fazla temizlik taslayan insanlar!" demelerinden başka bir şey olmadı. / Biz de onu ve karısı dışındaki aile fertlerini kurtardık. Karısı geride kalanlardan (kâfirlerden) idi. / Ve üzerlerine dehşetli bir yağmur (taş) yağdırdık. İşte gör günahkârların sonunun ne olduğunu!" (A’râf:7/80-84)
Lût aleyhisselâm, Hz. İbrâhim’in kardeşi Haran’ın oğludur. İslâmî kaynaklarda soy kütüğü Tarah oğlu Haran oğlu Lût şeklinde geçmektedir. İbrâhim ile birlikte Irak’tan ayrılmış; Tevrat’ta bildirildiğine göre Ölüdeniz kıyısındaki Sodom ve Gomore’de (Ammûre) peygamber olarak görevlendirilmiştir. Buralarda oturan halk, inkârcılık yanında, livâtayı da meşrû hale getirmişlerdi. Hz. Lût, erkeğin erkeğe yaklaşması (homoseksüellik) şeklindeki bu fuhuş çeşidini, daha önce hiçbir millette görülmemiş ölçüde yaygınlaştırmaları sebebiyle onları eleştirdi; kendisinin güvenilir bir peygamber olduğunu, Allah’tan korkup davetine icâbet etmeleri, hallerini düzeltmeleri gerektiğini söyledi (bk. Şuarâ 26/160-164) ve bu yaptıkları sebebiyle onları "müsrifler" şeklinde niteledi. "Mâkul ve meşrû ölçüleri aşan" anlamına gelen müsrif kelimesinin burada cinsel sapıklığı ifade ettiği anlaşılmaktadır.
Kitap ve Sünnet’te zinanın cezası belirlenmekle beraber, sapıklık ve çirkinlik sayılarak yasaklanan eşcinselliğin cezası tayin edilmemiş; bu yüzden Müslüman âlimler bu suçun cezası hakkında taşlama (recm), yakma, üstüne duvar yıkma, yüksek bir yerden atmak suretiyle öldürme gibi farklı idam usulleri önermişlerdir. İmam Ebû Hanîfe ve diğer bazı âlimler ise ta’zîri (hâkimin uygun göreceği öldürme dışındaki bir ceza) yeterli bulmuşlardır.
Gelecek yazıda: Hadislerde eşcinselliğe izin ve müsamaha yoktur.

Okudunuz mu?  Batıl inançlarla ilgili sorular

kapunkap
Yardimlariniz için sonsuz teşekkürler.Ancak tabi bunu yasamak anlatmaktan çok daha zor insAllah elimden geleni yapip, bol bol namaz ve dua ile ustesinden elimden geldiği kadar gelmeye calisicam.Hepinizden Allah razı olsun.


return
Allah yardımcınız olsun.

Önce samimi bir tevbe edip, uzak durmaya gayret edin.

Okudunuz mu?  Kabe' de Kadın - Erkek aynı safta kılıyor !!. Bunun bir mahsuru var mı ?.

Kayıtsız Üye
Seni anlıyorum bende senin gibi bir eşcinsel im hatta bir erkeğe aşık oldum fakat dinde bu ağır bir günah ben eşcinsel liğimi mastjrbasyon ve hayallerle yaşamaya çalışıyorum ama yetmiyor cinsel tarafım fazla zorlasada katlanmaya çalışıyorum sana önerim hiç bir erkeğe fazla ne fazla yakınlş nede fazla uzaklaş benim sevdiğim kişiden ayrıldım ve asla konuşmuyorum sadece unutmak için…


Kayıtsız Üye
Seni iyi anliyorum,ayni durumdayiz.. Cogu kez dusundum cinsiyet degistirmek evlenip yuva kurmak.Ama yukarida oyle bir Ilah var ki… Bu nerdeyse imkansiz bizm için. Elimizden tek gelen sey sabretmek.. Yapacak baska bir şey yok.


Rainbow
yorumları okudum (bazılarını) sizlere katılmıyorum. bir çok özenti vardır eşcinsel olmaya çalışan. ama bazıları vardır gerçekten doğuştan eşcinsel olan. ben doğduğumdan beri eşcinselim. bizi Allah böyle yaratmış? bizim ruhumuz renkli sizin ise içiniz kararmış. iyi ki de eşcinselim, bundan utanmıyorum, aksine. gurur duyuorum.


halilcan
eğer gerçekten tıbbi olarak böyle iseniz buyuk bir imtihanla karşı karşıyasınız.

Okudunuz mu?  Ulaşamayacağım Birine Aşık Olmak

EŞCİNSELLİĞE KUR’AN’IN BAKIŞI

Kur’an’da eşcinsellik nasıl ele alınıyor ?

Kur’an’da eşcinsellik konusu geniş olarak ele alınmıştır. Bu problem, listesini daha sonra vereceğimiz 15 surede 21 defa ele alınmış ve toplam 118 ayet bu konuya ayrılmıştır. Bu rakamları, Kur’an’da konuya ne kadar önem verildiğinin anlaşılması için aktardım.

Eşcinsellik konusu Hz.Lut Peygamber kıssasında ele alınmaktadır:

Lut Peygamber, İbrahim Peygamberle aynı dönemde yaşamıştır. Hz.Lut, Hz İbrahim’e komşu kavimlerden birine elçi olarak gönderilmişti. Bu kavim Kur’an’da belirtildiğine göre, o güne kadar dünya üzerinde görülmemiş bir sapıklığı yani eşcinselliği uyguluyordu. Hz Lut, onlara bu sapıklıktan vazgeçmelerini söylediğinde ve onlara Allah’ın mesajını bildirdiğinde onu yalanladılar, Peygamberliğini kabul etmediler ve sapkınlıklarına devam ettiler. Bunun sonucunda da kavim, korkunç bir felaketle helak edildi. ( yok edildi )

Hz. Lut’un yaşadığı bu şehrin, Eski Ahitte ( İncil’in ilk bölümü, ilk 39 kitaba verilen isim ) geçen ismi Sodom’dur. Kızıldeniz’in kuzeyinde kurulmuş olan bu kavmin aynı Kur’an’da yazılanlara uygun bir şekilde yok edildiği anlaşılmıştır. Yapılan arkeolojik çalışmalardan çıkan sonuca göre şehir, İsrail – Ürdün sınırı boyunca uzanan Tuz Gölü’nün ( Ölü Deniz) yakınlarında bulunmaktadır. Olayın her boyutunu ve tüm ayetlerini vermek hacim olarak günlük boyutlarını aşacağından çeşitli safhalarına ait ayetleri örnek olarak veriyorum. Konu ile ilgili ayetlerin sonra vereceğimiz listesinden ve bir mealden ilgi duyanlar inceleyebilir.

Hz. Lut’un kavmine yaptığı uyarı ve kavminin cevabı:

”Lut (kavmi) de, gönderilen (elçi)leri yalanladı. Hani onlara kardeşleri Lut: ‘ Sakınmaz mısınız ? ‘ demişti. ‘ Gerçek şu ki, ben size gönderilmiş güvenilir bir elçiyim. Allah’tan korkup sakının ve bana itaat edin. Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum; ücretim yalnızca Alemlerin Rabbi’ne aittir.

Siz insanlardan erkeklere mi gidiyorsunuz ? Rabbinizin sizler için yaratmış olduğu eşlerinizi bırakıyorsunuz. Hayır, siz sınırı çiğneyen bir kavimsiniz.

Okudunuz mu?  Meni üzerine su dökmek yeterli mi

Dediler ki ‘ Ey Lut (bu söylediklerine) bir son vermeyecek olursan, gerçekten buradan sürülüp çıkarılanlardan olacaksın ‘ De ki: Gerçekten ben, sizin bu yaptığınıza öfke ile karşı olanlardanım. ” ( Şuara Suresi, 160-168 )

Aynı olayın diğer bazı ayetlerde anlatılışı da şöyle:

” Hani Lut’da Kavmi’ne şöyle demişti: ‘ Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz ? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz ? Doğrusu siz ölçüyü aşan bir kavimsiniz. Kavimlerinin cevabı: ‘ Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış ? ‘ demekten başka olmadı. (A’raf Suresi,80-82)

Lut’da; hani kavmine demişti: ‘ Siz gerçekten, sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı ‘ çirkin bir utanmazlığı yapıyorsunuz. Siz (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız ? ‘ Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca ‘ Eğer doğru söylüyor isen, bize Allah’ın gazabını getir. ‘ demek oldu. ( Ankebut Suresi, 28-29 )

Kavminden bu cevabı alan Hz Lut, Allah’tan yardım istedi:

” Rabbim, beni ve ailemi bunların yaptıklarından kurtar. ” (Şuara Suresi, 169 )

Kur’an olayın ayrıntılarını da anlatıyor, onlara girmiyoruz. Ve sona geliyoruz:

” Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbete bunda derin bir kavrayışa sahip olanlar için ayetler (ibretler) vardır. O (şehir) gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır. ( Hicr Suresi, 73-76 )

Kavim helak (yok) olurken Hz.Lut ve çok az sayıda iman edenler kurtarılır. İman etmediği için de kutarılanların arasında Lut’un karısı yoktur:

” Bunun üzerine biz , karısı dışında onu ve ailesini kurtardık; o (karısı) ise geride kalanlardandı. Ve onların üzerine bir (azap) sağanağı yağdırdık. Suçlu-günahkarların uğradığı sona bir bak işte. ( A’raf Suresi, 83-84 )

Okudunuz mu?  Klonlanmış hayvan eti yenir mi

Olayın MÖ 1800 yıllarında geçtiği tahmin edilmektedir. Lut Gölü dünyanın en alçak noktasıdır. Çünkü deniz seviyesinden 400 metre aşağıdadır. Lut Kavmi’nin uğradığı felaketin teknik yönü, jeologların araştırmalarından anlaşılmıştır. Bu alçak seviye, burada bir zamanlar büyük bir jeolojik olayın yani çöküntünün meydana geldiğinin önemli delillerindendir.


Kayıtsız Üye
Pardun peki cinseliğini deyiştırsen çocuk nasıl yapacan sıcakyuva kurarım yazmışsın ya ?


zafentel
selamun aleykum bende bir eşcinselim ve yazılarınızı verilen cevapları kendimce okudum genelde duyduğumuz ayetler sapkın kavimlerin helakı gibi yada bunun bir cinsel doyumsuzluk tatminsizlik den dolayı hemcinsine yönelme yada çocukken yaşanan travma gibi klasik hükümler. Burdan heteroseksüel arkadaşlara sormak istiyorum artık yetişkinliğe adım atıp cinselliğe ilgi duymaya başladığınızda KENDİNİZMİ KIZA İLGİ DUYMAYI TERCİH ETDİNİZ YADA İÇGÜNÜZMÜ SİZİ KIZA YÖNELTDİ ??? Ben kendi yaşadığımı anlatıyım anlamsızca içgüdülerim beni erkeğe sevketdi ne kadar karşıkoysamda ağlasamda sızlasamda bir kıza ilgi duymaya çalışsamda olmadı yetmiyormuş gibi direndikçe vucudun çok farklı çalıştığı o dönemler arkadaşıma aşık oldum kendimden utandım pisikolojim bozuldu. Cinselliğin ne kadar güçlü bir şey olduğunu biliyoruz hepimiz ve bunun bilimde hormanlara bağlı olduğunuda biliyoruz eşcinsellerin üzerinde yapılan binlerce deney var hem pisikiyatrik hem hormanal deneysel gayet iyi bir aileden gelen mutlu çocukluk geçirmiş ve hormanal biyolojik açıdan heteroseksüellle aynı bir erkek eşcinsel bu çalışmaları hep meşrulaştırmaya çalışıyorlar deyip kulakardı ediyorsunuz. Eşcinseller genel itibariyle çocukluklarından itibaren heteroseksüel erkeklere göre daha feminen uysal yapıya sahiptir heteroselsüellere uyum sağlayamazlar ben bir eşcinseli gördüğümde kendini ne kadar gizlemeyede çalışsa algılayabilirim. Arkadaşlar bende islamda harama helale kurandaki tüm ayetlere inanan biriyim dinde eşcinsellik arayışındada değilim ama verilen cevaplar hep inkara dayalı bu durum inkar ediliyor hastalık deniyor bir sürü şey deniyor ben ailemin üçüncü erkeğiyim ne travma yaşadım nede bir şey harmonlarımda normal aynı aileden yetişme abilerim heteroseksüelken ben neden böyleyim verilen cevapların hiçbiri yanıtlamıyor. Ben zaten bu benim sınavım deyip kabullendim böyle yaşamayı. Hastalık denmesi şöyle böyle denmesi bizlere ümit veriyor arkadaşlar ama bu ümitler boşa çıkınca büyük hayal kırıklığı oluyor Allah muhafaza insan isyana doğru gidiyor. Ben inkara dayalı cevap değil çözüm üreten cevaplar istiyorum ben böyleyim bu bir hastalıksa biliyoruzki tıpta hastalık literatüründen çıkarıldı çünkü pisikiyatrik ve biyolojik araştırmalarda heteroseksüellerden farıklılık bulunamıyor alimlerimizde yasak haram takvanızı güçlendirin diyorlar buda hissini baskılamak kontrol altına almaktan başka bir işe yaramıyor sonuçta bu hissi içinde kalın duvarlarla perdelesende o orda duruyor. Din alimlerimiz bir heyet kursun hatalıksa eğer gelin biz iyi ederiz deyip iyileştirsinler yada düzelmiyorsa bize umut vermeden bu sınavınız deyip böyle nasıl yaşarız haramdan nasıl korunuzuruz şeytandan nasıl korunuruz dinde cinselliği reddeden eşi dahi boşayabiliyorken böyle güçlü bir hisle nasıl ömür tamamlanır onu öğretsinler istiyorum sadece

Okudunuz mu?  Tövbe etmek nedir? Nasıl tövbe etmem gerekir?

Kayıtsız Üye
Bende gay bir bireyim. Bir insan nasilki 5 veya 6 yasinda herseyin farkinda olur. O zamandan beri farkindayim gerseyin. Nasil normal bir erkek dogdugunda secmiyor ve direk kizlardan hoslaniyorsa bendede durum bu. Bunu ben secmedim. Kendimi anlatmak istiyorum belki biraz bizleei anlarsiniz. Ilkokul ortaokul veya kucukken tum arkadaşlarım akrabalarim hepsinden kactim saklandim. Yasitlarim oyun oynarken kactim alay gecmesinler diye okulu o kadar seviyorken herkes alay geciyor diye yalandan okulu sevmedigimi soyledim aileme. Ailemde yazik benim okulu sevmedigimi dusunduler. Herkes su an bile bir dugun misafirlige gidiyorken ben tek basima evdeyim sadece ben ve gozyasim. Her gece 20 yasimda olsam bile aglamadan uyumuyorum.

Okudunuz mu?  İmamın değişmesi

Her zaman perdemi acik tutuyorum gokyuzunu izliyorum. Sadece konustugum icimi doktugum Allah var. Toplumdan kucuklugumden gelen korku dolayisiyla sogudum. Ne bir ise girebiliyorum ne okula gidebiliyorum. Ailem ise benim tembel oldugumu düşünüyor sadece keske gercekleri bilseler.

Sadece sunu diycem son olarak. Beni de Allah yaratti. Ben bunu secmedim. Yasim 20 belki. Belki ne yasadin sen diyenler var ama bunlar gercek. Su an bunu yazarken bile agliyorum. Cinsel bir arzum olsun dilegim bile yok Allahtan sadece siradan seyleri yapmak istiyorum ama ne yazikki benim dualarim odamin tavanindan yukari gitmiyor bunu ogrendim. Ve belki de perdeyi geceleri acik birakmam günah işlemeden lanetli lut kavmine mensup olmadan(dini anlamda) göcüp gidecegim günü bekliyor olmamdir.


Anka24
Öncelikle ben Hocam değilim. Ama bir tavsiye de bulunabilirim. Herşeyin dermanı vakit değil. Kuran ı Kerimdir.Bol bol Kuran okumanızı tavsiye ediyorum.


Kayıtsız Üye
Eşcinselliğine inanan kardeşime derimki.Kesin karar verirsen ancak o zaman kurtulursun.Değilse karar vereyim de bakalım ne olacak gibi gevşek tutumları bırakırsanız kesin kurtulursunuz.Bir misalle anlatayım.Cebeli Tarık boğazı askerleri ile geçti,gemileri yaktırdı.Sonunda noldu? KESİN ZAFER. ,kesin sonuç kesin karar vermekle olur.BUNA İNANIN LUTFEN.


Kayıtsız Üye
Kesin tövbe her kötülüğü yener.Efendim şeytan boş durmuyorki ,nefsime karşı gelmete acizim,Bunlar samimiyyetsizliktir.Kesin tövbe,kesin karar her kötülüğü yener .


neden eşcinselim, Eşcinsellik neden var, Eşcinseller neden yaratıldı

Bu kategoride yer alan Allah'ın beni terkettiğini düşünüyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşcinselliğin yaratılma hikmeti nedir? Neden eşcinsellik var? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.