Anasayfa
14 Ocak 2024, 8:34
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare namazı sonrası görülen renkler

İstihare namazı sonrası görülen renkler

Kayıtsız Üye
İstihare namazında görülen renkler ne anlama gelir İstiharede görülen renkler hakkında eğitici bilgiler verir misiniz ?


Cevap: İstihare namazı sonrası görülen renkler

Fetva Meclisi
İstiharede görülen renklerin anlamları ne demek?

İstihareden sonra, abdestli olarak, kıbleye dönüp yatılır. Rüya görse de, görmese de, 7 gün istihareye davam edilir. Rüyada beyaz veya yeşil görmek hayra, siyah veya kırmızı görmek şerre alamettir. Eğer, rüyada bir şey görülmezse, kalbe bakılır. O işi yapmak arzusu varsa, o işe karar verilir. Karar veremeyen, birkaç defa daha istihare yapmalıdır.


Cevap: İstihare namazı sonrası görülen renkler

esinbabacan
Evlilik için düğünüme 1 ay kala istihareye yattım. Soluk beyaz ve siyah gördüm.. düğün hazırlıkları tamamlandığı için red edemedim.. sizce Allah’a şirk koşmuş mu oldum.. Korkumdan tekrar yatamadım istihareye 🙁 napmam lazım Allahım affeder mi beni?


Cevap: İstihare namazı sonrası görülen renkler

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Hiç öyle bir şey olur mu? Şirk de olmaz günah da olmaz. Rüyaya uymak ne farzdır nede vaciptir içiniz rahat olsun. Allah mesut eylesin huzurlu bir hayat ihsan eylesin.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Benim oğlum bu sene üniversite sınavına girecek ilk sınavı geçti Haziran’da iki sınava daha girecek üniversiteyi kazanacak mı diye istiharede yattım yeşil göreyim dedim rüyamda dolabı açtım üst üste bir sürü yeşil salatalık vardı ilkini aldım tepesi kopuktu onu biraktım ikincisini aldım bide dolapta pırasa vardı ama onu almadım ikinci tercihi mi olacak ikinci sene mi kazanacak bir türlü yorum yapamadım bana yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim Allah’a emanet olun saygılarımla


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Siz istihareyi yanlış anlamışsınız. Ne olacak diye istihareye yatılmaz. Sadece hayırlı olan nedir bir işaret ve bir ilham almak için istihareye yatılır. Ayrıca istiharede rüya görmek bile şart değildir insanın kalbine gelen ilham o iş konusunda bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhabalar Hocam, eski erkek arkadaşım benimle evlenmek istediğini söyleyerek geri döndü bende emin olamadığım için istihare namazı kıldım.Daha öncede kıldığım için bana yol göstereceğine inanıyorum. Rüyam şu şekilde: ‘Onun elinde siyah beyaz incir var ben aa bu siyah mı diyorum oda yok diyo incirin içini açıyo kıpkırmızı çok güzel bir incir çıkıyo.’ yorumlarsanız çok sevinirim kafamın karışıklığı giderek iyi/kötü bişeye vesile olursunuz inşAllah şimdiden ilginize çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  İstiharede belirsiz rüya görmek

arifselim
Merhabalar hanım kardeşim. Rüyada görülen incir siyah olanı hayırlıdır ama beyaz olan incir daha hayırlı olduğuna yorumlanmıştır. Siyah incir bereketli bir nasibe ve bol kazanca işaret ettiği şeklindedir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrhaba ben istihare rüyasında kırmızı renkte açan çiçekler gördüm.ve sıra sıra dizilmişlerdi bunu bana açıklar mısınız?


arifselim
Merhabalar. Rüyada görülen ve koparılmamış çiçekler nasibe yorumlanır. Ancak kırmızı renk istihare rüyasında hayırlı bilinmediğinden yeniden istihareye yatabilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihare rüyasında yatakta bir kağıt gördüm kağıdın %90ı kırmızı %10u beyazdı kağıdı başka bir yere koydum ama şimdi uyadığım da koyduğum yerde öyle olunca rüya mi gerçek mi diye şüpheye düştüm ilk gün oldu bu ne anlama gelir?


Şema
İstihare yaparken yatmak ve rüya görmek şart değildir
Önemli olan istihare namazı ve duasından sonra kalbinizin sesini dinlemenizdir .


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar dün gece bende istihareye yattım fakat gördüğüm rüyaları değil yalnızca renk hatırlıyorum ilk daldığım vakit annem seslenerek uyandırdı ve esnada yeşil bir ışık gördüm daha sonra tekrar yattığımda saat dört civarı deprem oldu onun sallantısına uyandığımda ise kırmızı ışık gördüm şimdi ne yapmayalım her iki rengide gördüm ancak rüyalar bundan ibaret yalnızca ışık detay hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare için yattığınızda rüya veya renk görmek şart değildir önemli olan kalbinize Allah’ın verdiği histir. Eğer içiniz rahat etmemişse o zaman istiharenizi tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Ben önce kendimi yattım istiare rüyasına ilk açık mavi gördüm sonra emin olamayıp 7 gün boyunca istiareye yattım lakin rüyamda biri boşa yatma hayırlı değil dedi aradan biraz zaman sonra arkadaşıma söyledim o benim adıma yattı istiareye o da siyah ve sarı renk gördü şimdi bunu nasıl yorumlanabilir?


mum
İstihare, sünnete uygun olanı önce istişare etmektir, istişarede olumlu sonuç çıkarsa o zaman İSTİHARE yapılır.
İstihare, abdest alarak iki rekat namaz kılınır ve hayırlı olup olmadığı konusunda Allahtan yardım dilenir.
Duadan sonra bir-iki gün içinde kalbiniz neye meylederse onu yapın.
Rüya görme işleri hepsi boş işlerdir.


Kayıtsız Üye
Ruyada sadece yıkık harabe bir ev gormek ve siyah olarak görülüyor bunun manası nedir.


arifselim
Böyle bir rüya olumsuz olarak tabir edilmiştir. İstihare içinse zaten rüya görme şartı yoktur. İstihare görevini yerine getiren kimseye Allah kalbine vereceği ilham yani hissine göre o niyeti için bir karar verebilir.

Okudunuz mu?  İstiharede yatak örtüsü görmek

Kayıtsız Üye
Ben sevgilimle masmavi bir denizin önünde yürüyorduk sizce bu ne demek


arifselim
Rüyada deniz görmek çok hayırlıdır. Denizin mavi olması dünyevi mevkilere ve kazançların elde edilmesine yorumlanmıştır. En doğrusunu bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
s.a ben kendim için kalbinin temiz olduğuna iinandığim bir dostuma rica ettim istihareye yatmasını. ilk rüyasında beyaz ve siyah görmüş. ikincide beyaz giyinmiş bir bebek ve beyaz yatak örtüsü bir de kırmızı baş örtüsü görmüş. tek renk olmadığı için tekrar yattı ve mavi görmüş. bu durum neye delalet eder ?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare için kendin yatman lazım sünnet olan budur. Rüyalarını karmaşık olmuş. Zaten istiharede rüya görmeniz gerekmez. İstihare yaparken içinize o konu hakkında olumlu veya olumsuz olarak gelen his önemlidir.


Kayıtsız Üye
Bir kişi ile evlilik üzerine görüştük. İstihareye başvurdum. Rüyamda dağ gördüm dağın üzerine rahatlıkla çıkıyorum sanki uçuyor gibi. Sonra bir maymun girdum elinde beyaz üzerinde yazılar olan bir kâğıt vardı . o kağıdı bana vermek istemiyordu bende almak için cabaliyordum. Bu ne demek acaba


arifselim
Rüyanızdan istihare için net bir cevap vermem mümkün değil. İstihareyi tekrar etmeni tavsiye ederim. Ayrıca rüya görmeyi bekleme önemli olan o konuda içine doğacak olan histir. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.


Kayıtsız Üye
İstihare namazı rüyasında evlenme niyetim olan kişiyi araba çarptı ve gövdesinden yeşil ışık çıktı bunu yorumlar mısınız rica etsem?


arifselim
Rüyanız olumsuz manadadır kardeşim ama asıl olarak istiharede rüya görmeniz zaten gerekmez. İsitharede içinize doğan his o konuda işaret için önemlidir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda balkonda kahvaltı yapıyorum güneş sıcak mevsim sonbahar ağaçların yaprakları sapsarı ben de telefonumu alıp doğanın fotoğrafını çekmek için kalıyorum ağaçların arasına daliyorum. Istiharede bunları gördüm yorumu olan var mı


arifselim
Rüyanız hem bir istihare rüyası olarak hemde sıradan bir rüya olarak olumsuz manaya ve çekilecek olan zahmet ve sıkıntılara yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
s.a.İstiarede küçük bir çocukla kar yağdığı konuşuluyor fakat kar görünmüyor bunun bir anlamı varmı acaba.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu kadar bir ifadeyle rüyanızı tabir etmek çok zor. Eğer istihare içinse, içinize de bir his doğmamışsa o zaman istiharenizi tekrar edin. Çünkü rüya görmek şart değildir.

Okudunuz mu?  İstiharede koli görmek

Kayıtsız Üye
Hocam ben …kafama takılan bir konu için bu konuda eğer ben temizsem geleceğim güzel ve aydınlık olucaksam beyaz ve yeşil renkler görüyüm değilse diğer renkleri diye dua ettim rüyamda bembeyaz duvarlar oluyor dedelerin evinde ve kanepelerin üstünde yufka ekmekler oluyor serilmis ama ben bilerek üstüne oturuyorum kenarına sonra biri geliyor kalkıyorum ve rengarenk bayram şekerleri gördüm karışıktı bugün tekrar yaticam ..ve tam uykuya dalicagim an bişey beni korkuttu..yorumunuz nedir


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Böyle şeyler için istihareye yatılmaz öyle bir şey yoktur. İstihare ancak yapılması mübah olan bir şey için kararsızlıktan kurtulmak için yapılan bir ameldir ve istiharede rüya görmek bile şart değildir. Hayırlı bir gelecek için dua edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben ıstihate namazı kıldım ve uyudum rüyamda ateş görüyordum sizler bir yorum yaparsanız çok sevinirim selametle kalın


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Sadece ateş gördüm demenizle rüyanızı yorumlayamayız. Çünkü ateşin ne şekilde görüldüğü çok önemlidir. Yinede şunu hatırlatmak isterim istihare için rüya görme şartı yoktur. Eğer rüya görseniz bile uyandıktan sonra ne hissettiğiniz o rüyanın hayırlı olup olmadığına zaten bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm ben üniversite için istihare namazı kıldımm ve duamı edip uyudum bir kapıdan girdim odanın duvarları kırmızı koltuklarda turuncuydu bu hayırlı mı değilmi anlamadım nedir?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah hakkınızda hayırlı olanı yapmayı nasip eylesin. Bu şekilde tabir edilecek olursa bu rüya olumsuz şekilde yorumlanır. Ancak siz içinize o niyetinizle ilgili gelen hisse göre hareket edebilirsiniz. Ayrıca bilen kimselerle de istişare etmelisiniz.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Arkadaşım için İstihareye yattım. Rüyamda benim elimde büyükçe bir tablanın içinde kıyılmış hafif siyaha çalan maydonoz gördüm. Anlamını bilemedim. Şimdiden teşekkürler hocam..


arifselim
Merhaba kardeşim. Ne yazık ki istihare sonucu için bu şekilde bir açıklama yapmak eksik olur. Rüyanız hayırlıdır elbette ama birincisi herkes kendisi için istihareye yatması gerekir. Daha sonra ise ya istihare esnasında veya uyandıktan sonra görülen rüya ile ilgili içinize doğan his sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Ben kararsız kaldığım bir şeyde istihareye yattım rüyamda yeşil domates ve yeşil mercimek gördüm ikinci gün tekrar yattım yeşil elbise gördüm bunun anlamı nedir

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında siyah elbise görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Gördüğünüz bu rüyalar olumlu anlamda tabir edilir. İstihare demek hayır olanı istemek demektir. Samimiyetle yapılan istiharelerde Allah o konuda insanın içine zaten bir his verir ve o his o kişiye bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
1 – Hocam ben istirhayeye yattım hem yeşil hem kırmızı renk gördüm karar veremedim hayırmı şermi

2 – S a hocam. Ben bir yerde define olduğunu düşündüğüm için ıstıhareye yattım rüya görmedim ancak hatırladığım kadarıyla yuvarlak kazılmamıs bir toprak gördüm daha sonra üzerine tam ortasına siyah küçük bir kağıt gibi bir şey geldi yorumunuz ne acaba


arifselim
1- Selamun aleykum kardeşim. Bu şekilde karışık ve karar verilemeyen durumlarda istihareyi tekrar etmek gerekir.

2- Aleykum selam kardeşim. Bir yerde define veya şu var mı diye istihareye yatılmaz. Bu gördüğün rüya da bu manada yorumlanmaz. Ancak bir işi yamak hayırlı mı değil mi diye istihare yapılabilir.


Kayıtsız Üye
merhaba eşim evimizin satılıp satılmayacagı konusunda istihareye yattı.Karanlık ormanda yürürken yeşil cam agacları görmüş anlamı nedır hocam?


arifselim
Merhabalar. Evinizin satılıp satılmayacağı için istihareye yatılmaz. Ama satmak hayırlı mı değil mi diye istihareye yatılabilir. Çünkü istihare hayırlı veya hayırsız mı şeklinde bir işaret görmek için yapılır.


Kayıtsız Üye
Kız kardeşimin ciddi giden bir arkadaşlığı var be ıstihareye yatmış kendi üzerinde bebek mavisi bir hırka görmüş acaba bu ne demek mavi hayırlı bir renk mi


arifselim
Evet istihare yorumu için mavi renk hayırlıdır. Ancak istiharede önemli olan o konuda içinize doğan istektir arzudur. Bu his istihareyi yaparken de gelebilir veya uyanırken de gelebilir.


Kübraaaaaa
Selamun aleykum ben istihare de mavi renk gördüm üzerimde bebe mavisi hırka vardı rüyayı hatırlayamıyorum parça parça şeyler var gözümün önünde. mavi renk ne anlama geliyor?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Hemen bir üstteki soruda tam olarak aynı soru sorulmuş. Evet mavi renk hayırlıdır istihare rüyasında ama önemli olan sizin kalbinize doğan istek ve arzudur. Bu istek sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Ben bir hayırlı iş için istiarede el almış bir ablamı istiareye yatmasını rica ettim.Rüyasında nişanımın olduğunu kırmızı ince kurdela gördüğünü söyledi .ve kurdelanın kesildiğini söyledi.Bunun hariçinde yeşil gördüğünü söyledi. Açık renkler görmüş.Sizce kırmızı kötü müdür.Şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüya hayırlıdır olumlu manada tabir edilir. Renkler çok önemli değildir. Ayrıca aslında herkesin kendisi için istihareye yatması gerekir. İstihare için önemli olan rüya değil kişinin içine doğan istektir.

Okudunuz mu?  İstiharede için gördüğüm rüya: bir erkek çocuğunun burnundan kan geliyordu

Kayıtsız Üye
İyi günler. Ben istihareden sonra rüyamda arkadaşıma kırmızı mont siyah pantolon aldık. Ve babam batmış üzgün Bi şekilde gördüm bunun yorumu nedir


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu konuda önemli olan içinize gelen olumlu yada olumsuz olan istektir. Bu sizin için bir işaret olur. Çünkü rüya görmek şart değildir. Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben istihare yaptım sevdiğim adamla evlenebilecekmiyim diye her seferinde yeşil renk gördüm. Ama. Babası benim için olmaz diyor. Ne yapmalıyım ben cevaplarsaniz sevinirim


arifselim
Merhaba kardeşim. Sevdiğimle evlenecek miyim diye istihareye yatılmaz. Ancak şu evleneceğim kişi ile evlilik hayırlı mı değil mi diye yatılır. Hakkınızda hayırlısı olması için dua edin.


Kayıtsız Üye
selamlar kardeşim. sevdiğim adamla evlenmemin hayırlı oluyor olmadığı için istihareye yattım. rüyamda kahverengi deri bir çanta gördüm, kahverengi ne anlama gelir, hayra mı yormalıyım. Derya


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. İstihare rüyasında önemli olan senin içine nasıl bir his bir istek geldiğidir. Rüya bir işaret olabilir ama asıl önemli olan bu değildir. Şunu da unutmamak gerekir, rüyayı gören ve rüyayı yorumlayan her zaman yanılabilir. Evlilik gibi ciddi konularda sadece rüya ile amel etmemek gerekir. Mutlaka istişare de etmek gerekir. Allah’a emanet ol.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben konuştuğum bir erkek için hayırlı olup olmayacağı için ve evlenecekmiyiz be im nasibim mi diye yattım ve 2 tane bebek kolu sanki sırt üstüne yatmış benek kolları havada bir çift kol beyaz kıyafetli bir çift kol turkıaz idi ve gözüm dalmiş idi bebekler kollarını baraket ettirdi ve ben uyandım bebeklerin sadece kollarını gördüm ve sanki beni uyandırmak için el sallıyorlar gibi oldu çok korkuyordum istihareden ve uyandıgımdada korktum halamın yanında uyudum tek başıma uyuyamadım bu ne anlama gelir


arifselim
Merhabalar hanım kardeşim. Bu rüyan istihare anlamı için olumsuz manaya işaret eder. Zaten uyanır uyanmaz insanın içine o rüya veya o niyeti hakkında gelen his o konuda bir işaret olur. Önemli olan rüya değil sizin içinize gelen his ve istektir. O istek size bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
İyi geceler ben eşimden boşanmayı düşünüyorum bir karar veremediğim için en doğrusunu Allah bilir diyerek istihareye yattım rüyamda karanlık içinde koyu pembe yeşil ve mavi renk şeritleri gördüm ve ayrıca yüzünü hatırlamıyorum arkası dönük takım elbiseli bir adam gördüm lütfen ne anlama geldiğini bana söylermisiniz şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında bataklığa düşmek

arifselim
Merhaba kardeşim. İstihareniz için evet şuna karar ver diyemeyiz bunu zaten sizde öyle diyemezsiniz. Çünkü istihare bir dilek bir hayır dileme duasıdır. Bu rüyanızdan uyandıktan sonra içinize olumsuz bir his geldiyse niyetinizin olumlu olmadığına yorumlanır. Böyle önemli bir konuda mutlaka bilen ve güvenilir kimselerle de istişare edin ve ona göre bir karar verin. Eğer istihareden yana içiniz rahat değilse tekrar etmelisiniz.


Kayıtsız Üye
Evlenicem 4 ay var istiharede her renk elbise giydim fakat hangi renk pek hatrlamıyorun tek net hayırladığım beyaz gelnlik giydiğim daha ilk günüm napıcam bilmiyorum


arifselim
Selamun aleykum. Eğer istihare rüyasında gelinlik giydiğiniz gördüyseniz ve uyanınca da içinize hayırlı bir istek doğmuşsa u olumlu ve hayırlıdır anlamına gelir. İstihare için önemli olan içinize gelen istektir bu sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben istiareye yarım ve iftiraya uğradım rüyada bir turlu ispat edemedim ve sürekli yemin ediyordum


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya istihare için hayırlı manaya işaret etmez. Bu rüyadan uyanınca içinize bir his gelmişse o size hayırlı mı değil mi şeklinde bir işaret olabilir. Yinede emin olamamışsanız o zaman istihareyi yineleyin.


Kayıtsız Üye
Bir iş değişikliği teklifi aldım istihare namazı kılıp yattım rüyamda bir sınava giriyormuşum ve kırmızı kalemle yazıyormuşum bundan sonuçla bu işin hayırsız olduğunu mu düşünmeliyim


arifselim
Eğer uyanınca içine o iş olumsuzdur hissi doğmuşsa o zaman bu olumsuz olarak tabir edilir. İstihare için renk veya görmekten ziyade insana gelen ilham ve istek işaret olur.


Kayıtsız Üye
Mrb,erkek arkdsmla uzun süre ilişkimiz var bu ilişkinin olması ve devamının hayırlı olup olmayacağı konusunda istiareye yattım uçsuz bucaksız masmavi bir deniz gördüm.Ne demek oluyor aydinlatirsaniz teşekkürler


arifselim
Merhaba. Deniz görüldüğü şekilde tabir edilir. Eğer muhteşem ve uçsuz bucaksız bir deniz gördüyseniz bu hayırlı bir rüya anlamına gelir. Ama önemli olan rüya değil içinize gelen istektir. Bu istek sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım benim için istihareye yattı fakat sadece açık renk görmüş beyaz filan.. Ama rüya karışık çıkmış fakat koyu renk yok 3 kere uyudu hep aynısı olmuş sizce nedir?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında altın görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. İstihareye herkes kendi işi veya niyeti için yatmalıdır sünnet olan budur. İstiharede önemli bir diğer husus da rüya değil, insanın içine o konuda doğan his ve istektir. Eğer olumlu ise o niyeti de hayra işaret eder anlamına gelir.


kalpgözü
merhabalar hocam. bende bir evlilik konusunda çok karmaşa içindeyim. ne yapmam gerektiğini bilmediğim için yaptım o kişi iyi mi kötü mü diye. rüyamda bir dükkandan havlu alıyordum. pembe mor sarı yeşil mavi.satıcı ısrarla sarıları gösterdi ama ben pembe havluyu satın aldım. bu iyi mi ? ayrıca 7 defa tekrarlamalı mıyım? teşekkürler şimdiden


arifselim
Merhabalar. İstiharede bir işaret aldıktan sonra artık tekrar edilmez. Ayrıca istiharede asıl olan ne rüya gördüğünüz değildir. Asıl önemli olan istihareyi yaparken veya uyanır uyanmaz gördüğünüz rüya hakkında içinize gelen olumlu veya olumsuz olan istektir. Eğer içiniz rahat etmemişse o zaman istihareyi tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Evleneceğim insan hayır lı mı hayırsız mı diye baktım köprü altı gibi biyerde ben hesap soruyordum daha sonra ne olduysa 2 tane yer çıktı karşımıza birinde silahlı insanlar vardı ortalık karışacaktı biz onunla aydınlık sarı renkli dans eden cıvıl cıvıl bir ortama girdik sizce bunun yorumu nedir


arifselim
İstiharede asıl önemli olan renkler veya rüya değildir. Elbette bunlarda bir işaret olabilir ama önemli olan istihare esnasında sizin içinize gelen olumlu veya olumsuz isteklerdir. Bu his sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam evlenmeyi düşündüğüm insan Hayırlı mı hayırsız mı anlamak için istihareye yattım ama sarı ve mavi renklerini gördüm ambulans vardı ama içinde kalabalık toplum vardı ve oynuyalardı birde siyah Takım elbiseli elinde çiçek olan biri vardı. Hiç bişey anlamadım yardımcı olur musunuz.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihareden dolayı içiniz rahat etmediği takdirde tekrar etmelisiniz. Zaten asıl önemli olan Allah’ın o konuda içinize verdiği arzudur. Eğer içiniz huzurla doluyorsa o zaman bu hayırlı bir işaret anlamına gelir.


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleyküm.. Hocam arkadaşım benim.için istihareye yattı ve. Kocaman ucu görünmeyen mavi deniz görmüş biraz dalgalıymış sizce ne olabilir hocam … Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüya olarak mavi deniz çok hayırlıdır ancak istihareyi herkesin kendisi için yapması gerekir. Siz en iyisi birde kendiniz istihare yapın.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil göz görmek

Kayıtsız Üye
kötü bir şekilde ayrıldığım erkek arkadaşım benim için hayırlımı değil mi diye istihareye yattım çünkü haksız bir ayrılık oldu . rüyamda resim hocam barış işareti çizelim diyor ve güvercin çiziyoruz.beyaza boyayalım diyor.bende diyorum kağıt zaten beyaz maviye boyayalım ve mavi kalemler görüyorum.sonra erkek arkadaşımın annesi ve teyzeside geliyor bir gün buluşup gezelim diyorum tamam diyorlar ve gülüyoruz.rüyamı yorumlar mısınız rica etsem.içime rahatlık verdi bu rüya


arifselim
Selamun aleykum. Bu bir istihare rüyası olarak olumsuz manada yorumlanan bir rüyadır. İstiharede esas olan rüya değildir. Allah’ın içinize verdiği ilhamdır. Rüya anlamında ise haksız yere laf işitmeye ve bu sözlerden üzülmenize işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende dün gece istihareye yattım ailelerimiz sorunlu evlenmek istediğim bir kişi var. Rüyama dair hatırladığım tek şey top kumaş halinde mercan yeşili bir perde. Uyandığımda da ne gergindim ne de çok huzurlu. Olumlu mu rüyam acaba?


arifselim
Merhaba. Senin uyandığın zaman hissettiğin önemlidir. Şu durumda istihareyi tekrar etmelisin. Rüya görmen de şart değildir. Allah hakkında hayırlısını nasip eylesin.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben rüyamda beyaz bir gomlek gördüm elimde tutmustum yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihare rüyası yorumu olarak bu kadar kısa bir açıklama ile net cevap veremeyiz. Çünkü önemli olan senin içine gelen olumlu veya olumsuz olan istektir. Eğer emin olamadıysan istihareyi tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocam ben eşimle ayrılık aşamasındayım istihareye yattım. İlk gün kara bir kedinin gelip sırtımdan çektiğini gördüm ve irkilerek uyandım. İkinci gün hiç bir şey görmedim. Cevaplarsanız çok sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Böylesi önemli bir konuda sadece istihare ile yetinmemelisiniz mutlaka istişare de etmelisiniz. Bu rüya yakında ailevi olarak yaşayacağınız büyük sorunlara yorumlanır. Hayırlı ve olumlu olarak tabir edilmez. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm hocam dün size yazmıştım kara kedi gördüm ayrılık aşamasındayım diye. cevaplamışsınız ALLAH razı olsun.bugün tekrar istihareye yattım.siyah pilot kalemle yazılmış ama kırmızı renkte yazılar gördüm başka bir şey hatırlamıyorum cevaplarsanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. İstihare için asıl olan zaten rüya değildir. Elbette rüyada da bir işaret olabilir ama önemli olan istihare esnasında veya uyandıktan hemen sonra içinize doğan arzudur. Bu istek sizin için bir işaret olur. Bu gördüğünüz rüyada da ne hissettiğiniz önemlidir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyayasında mat yeşil yılan kan şeftali ağacı portakal görmek

Kayıtsız Üye
Slm ben kahverengi basamak gördüm sıyah bı kaç valiz beyaz iki buyuk cuval kızımla kaç bir yerden kaçmaya calişiyoduk


arifselim
Aleykum selam. İstihare rüyasında bu rüyanızın neye işaret ettiğini anlamanız için içinize bu konuda gelen hisse bakmalısınız. Eğer olumlu yada olumsuz olarak bir his hissetmediyseniz istiharenizi tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam bir kişi için hakkımda hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım.Rüyamda çamurlu bir yolda yürüyordum.Önümde de eşiyle problemleri olan bir arkadaşım vardı o çamurdan dolayı düştü ben düşmedim ancak yürümekte zorluk çektim.Yorumlarsanız sevinirim..


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu istihare rüyası olarak olumsuz olarak yorumlanır ancak asıl olan rüya değil sizin içinize o konuda gelen istek ve arzudur. Eğer içinize sıkıntı ve isteksizlik geliyorsa o zaman bu olumsuz olarak tabir edilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum. Rüyamda ilk önce karların içinde gördüm kendimi daha sonra karanlık bir odadaydım. Bu ne anlama geliyor?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Eğer bu rüyayı istihare için yatarken görmüşseniz olumsuz olarak tabir edilir. Ancak yinede istihare için önemli olan rüya değil içinize gelen istektir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda biri benim için hayırlı mı diye yattim rüyamda siyah kaplama beyaz olan bir deftere imza atarken gördüm rüyami yorumunasil


arifselim
Selamun aleykum. Rüya olarak bu rüyanız hayırlıdır ama önemli olan rüya veya renkler değildir. Siz bu şey hakkında istihare esnasında ne hissettiğiniz içinize ne doğduğu önemlidir. Bu his sizin için o konuda bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm.Ben şu an hayatımda olan kişi için istihareye yattım ikimizde evliliği düşünüyoruz .Benim rüyamda iki yol vardi ikside karanlıktı ben sol taraftan gittim karanlik bir yoldu cep telefonumun ışığını kullanarak sağ tarafa doğru telefonumu tuttum ve havada asılı mor bindallı gördüm 3-4tane vardı daha sonra o yolda yürümeye devam ettim bir köy gibi biryer çıktı karşıma aydınlıktı ve sonra yeşil bir renk gördüm biryerde.Yorumlarsanız bu rüyami çok mutlu olurum Hayırlı akşamlar


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya olarak olumlu manaya işaret etmez. Ama istihrede insan rüya ile yanılabilir. İstiharede içinize o konuda gelen isteğe ve hisse bakmalısınız. Bu istek sizin için olumlu veya olumsuz manaya bir işaret olur.

Okudunuz mu?  İstihare namazı gerçek mi

Kayıtsız Üye
merhabalar. ben dün gece istihareye yattım tertemiz bir şehir gördüm. boştu şehir yeşillikler gördüm.. sonra trene bindim yaşlı bir amca bana suşi gösterdi . bak bu suşi dedi dışı siyah içi kırık beyaz ve açık turuncuydu. acaba ne anlama gelirki saygılar Allah’a emanet olun..


arifselim
Merhabalar kardeşim. İstihare işareti açısından çok hayırlı ve çok net bir rüya görmüşsün. Bu rüya niyet ettiğin şeyin hayırlı ve olumlu olmasına tabir edilir. Ama uykudan uyandığınızda bu rüyanız hakkında içinize doğan his en güzel işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm.Ben erkek arkadaşım benim için hayırlı mı değil mi diye görebilmek için istihareye yattım.Ama bu ilişkiye benim ailem onay vermiyor.Gözlerimi kapadigimda bir olayın içerisine girdim savaş gibi bir alandı tanklar vardi bir dağın tepesindede 3-4 kişi duruyordu savaş başlamış gibiydi ama ben uyaniktim bu sırada herşeyin farkında idim sanki kırmızı bir şey bana uzatıldı tam hatırlamıyorum orasını daha sonra bir rüya daha gördüm ikimiz bir evdeyiz oturuyoruz güzel sohbetimiz vardi ben ona tatlı yediriyordum oda bana bu şekilde bir rüya gördüm bana yardımcı olursanız sevinirim hocam hayırlı günler.


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüyanızdan uyanır uyanmaz büyük ihtimalle içinize olumsuz olduğuna dair bir his gelmiştir. Çünkü asıl olan rüyadan ziyade insanın içine o niyetine dair gelen istek ve histir. Eğer şüphede kalmışsanız istihareyi tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
S.a istiharede sürekli siyah ve beyazı birlikte görmek neye yorumlanabilir. Ruyalarimda sürekli siyah beyaz ağırlığı var başka renk hatırlamıyorum bu ne manaya geliyor sizce


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihareniz için bu şekilde bir soru ile hayırlıdır veya değildir diyemeyiz. Cevap için net bir şekilde rüyanın izah edilmesi lazımdır. İstihare rüyasında eğer çok açık bir işaretle birlikte beyaz veya siyah renk görülürse o zaman tabir edilebilir. Yoksa istiharede asıl rüya değil, insanın içine o konuda Allah’ın verdiği his ve istektir.


istiharede renkler, istihare renkleri, istihare namazı

Bu kategoride yer alan İstiharede havlayan köpek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare namazı sonrası görülen renkler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.