Anasayfa
6 Aralık 2023, 8:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,
Bu gece çok değişik bir rüya gördüm dostlar. Rüyamda bir in ya da şeytan her neyse bri mahlukat evin içinde bizleri korkutuyor.

Evde ben ve kardeşim varız. Bu mahluk televizyondan çıkıyor önceleri küçük bir sinek gibi. Ben başlıyorum okumaya: Önce Fatiha suresini, sonra sırasıyla üçer defa ayetel kursi, ihlas,felak ve nas surelerini. Arada geçenleri hatırlamıyorum ama rüyanın bir kısmında bu iblis yatakta yatıyor ve başında bekliyorum, tam bu arada Rasullullah (SAV) Efendimiz geliyor nasıl gördüğüme emin olamıyorum ancak içime onun Rasululah Efendimiz olduğu doğuyor ve bana okumaya devam et diyor ciddiyetle ve sonra hafif gülümseyip gidiyor. Ve bende başlıyorum yukarıdaki sureleri tekrardan okumaya.

Bu arada iblis iyice zayıflıyor yaşlanıyor ve neredeyse bir mumya gibi buruşuk kalıyor. Rasulullah Efendimizin yanında bir kişi daha vardı o sonunda şükürler olsun yokoldu diyor ve bu nedenle namaz kılacağım diyip giderken ben utanıyorum benim aklıma neden namaz kılmak gelmedi diye. hemen ona ” Neden benim imanım senin ki gibi kuvvetli değil, benim aklıma hemen namaz kılmak gelmedi diyorum”. O da “televizyon önünde durup ona bakmayı bırakırsan seninde olur birgün” diyip gidiyor ve ben uyanıyorum.
Bu rüyanın yorumu ne olabilir çok merak ediyorum. Sizlerin görüşlerini bekliyorum. Gerçekten efendimizi görmüş olabilir miyim. Saygılar…

Not: Yazım ve anlatım bozuklukları varsa eğer gözümden kaçan affınızı dilerim.


Cevap: Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

Fetva Meclisi
Rüyada Şeytan veya cin görmek ne demek? kısaca

Rüyada Şeytan görmek yalan ve şehvete, sahte mutluluklara, her türlü kötülüklere ve kötülük odaklarına; Şeytanı görmek sahtekar, aşırı hırslı, kıskanç ve mağrur, laubali ve kendisine her iki dünya için zararlı olan düşmana; Onu görmek inançsız, iki yüzlü ve kıskanç olmaya, Şeytan, samimi Müslüman için güçsüz ve aciz bir düşmana; Onunla düşüp kalktığını görmek faiz yemeye ve diğer kötü fiilleri işlemeye; Şeytanı üzgün ve öfkeli görmek yahut ona buğzetmek Allahü Teala nın rızasını kazandıracak işleri işlemeye ve düşmanına galip gelmeye; Onu mutlu ve neşeli görmek nefsani arzularıyla meşgul olmaya delalet eder.

Rüyada cin görmek

Rüyada cin görmek; hilekar birine, cini yakinda görmek; hayal kirikligina isarettir. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir…

Okudunuz mu?  Rüyada cübbeli ahmet hocanın elini öptürmemesi

Yorum: Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda bir kişiyle 2 tane şeytana benziyen biriyle kavga ediyorduk ben şeytanlara bıcak saplamaya baslıyırdum en sonda bıcagı kafasına sapladım balon gibi sönerek öldü uyandım


Yorum: Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kimse için çok hayırlıdır. Ayağını kaydırmak ve yapmak istediklerini gerçekleştirememesi için kötü planlar yapan kimselerin oyununu bozmak anlamına gelir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kapı çalıyordu ne olduğunu anlayamadığım bir kötü görünüşlü varlık şeytan ve yahut cin oluyordu simsiyah yüzü kırmızı gözleri falan oluyordu, ben kapıyı kapatmaya çalıştığımda beni tutarak içeri giriyor ben besmele euzu besmele okuyordum sonra onu kapıya kadar götürüp çıkarıyordum


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle sana zarar vermek isteyenlerin şerrinden korunmaya ve şeytanın hile ve tuzaklarına karşı galip gelmeye tabir edilen güzel ve hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamın başında ben memlekete eve gitmiş oluyorum annem falan oluyor ama erkek kuzenimin biri annesigile ulaşamadığı için bizimle beraber bizim odada kalıyor bir an kendimi bir yoldan geçip giderken buluyorum o ara karşıma birileri falan çıkıyor böyle zararlı kişiler gibi bir kafeye gitmiş oluyorum, orada askerdeki kuzenimi görüyorum aklı başında değil bağırıp çağırıyor brileri durdurmaya çalışıyor falan, ve bizde kalan kuzenimde askerden gelen kuzenimi durdurmaya flaan çalışıyor sonra biz mahalleden bir akrabanın kocasını görüyoruz çocuklarıyla beraber konuşuyoruz eve gidiyoruz eve gittiğimizde başka yerden yakın hatta merabamız bile olmayan bir alakasız akraba geliyor arabasıyla kuzenlerim onu görünce gidiyor bende kardeşimle yukarı çıkıyorum annemle abimin hakkında konuşuyor oluyoruz o ara uyku ve ya yemek karışık bir şeyler oluyor zil çalıyor gittiğimde kapıyı acınca tuhaf çirkin korkunç cin ve ya şeytan siyah yüzlü kırmızı gözlü irice bir varlık görüyorum gülüyor benimle beraber zorla içeri giriyor besmeler euzu besmeler okuyorum kapıya kadar götürüp çıkıp gidiyor giderken gülüyor mu hatırlamıyorum ama, yorumlarsanız teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Çardak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya gerçek hayatta da bazı karışıklıklar ve kargaşalar yaşamaya işarettir. Bu sıkıntıları veya sana zararlı olabilecek şeyleri Allah’ın izniyle defetmeye ve rahata kavuşmaya alamet eden bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm dostlar
Dün gece rüyamda köyümden okula gidiyordum köy otobüsünü kaçırdım ve yol çatında başka araba beklemeye başladım.Saatler geçti gelen giden yok ve nasıl olduysa gece oldu.Aynı yerde yolun üzerinde birini namaz kılarken gördüm bana sırtı dönüktü abi bakarmısın diye seslendim yaklaştığımda ise açık mavi gözlerinden ışıklar saçan ama insan suretinde olan bir cinni olduğuna kanaat getrdm…Sonra onun insan olmadığını da anlayınca hemen yavaş yavaş geri çekildim çok korkmuştum ama o hiçbir şekilde bana cevap vermedi.Yorumu olan arkadaş var mı?!


arifselim
Aleykum selam. Hayat akışı içerisinde insanın karşılaşması muhtemel olan engeller anlamındadır. Namaz kılan bir cinni görmek olumsuz değildir ve sana yol gösterecek zeki bir insana alamet eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm Arkadaşlar
Size dün gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum.Normalde yılda 3 kez rüya görmem.Çok nadirdir yani rüya gördüğüm…Fakat dün gece bilmediğim bir yerde bir mescit gibi bir yere gidiyorum…Kuran sesi olduğunu zannettiğim bir ses var bazıları namaz kılan bazıları da kuran okuyan olarak hatırlıyorum bir cemaat var ben gidip birinin yanına oturuyorum.Sonra yanımdaki kişiye selam vermek istiyorum fakat o kişi bana baktığında onun insan olmadığını cinni olduğunu zannediyorum gözleri parlıyordu ben ordan hemen geri geriye kaçmıştım ama tek kelime etmediler arkamdan.Korkarak uyandım ve hala korkuyorum.Sanki bir şey arkamda gibi hissediyorum evden tıkırtılar geliyor gibi de geliyor arada.Bi fikri olan arkadaşım varmı? Şimdiden hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim

Okudunuz mu?  Rüyada Çınar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu gördüğün rüya seni korkutmuş olabilir ama içinde olumsuz sayılabilecek ve endişelenecek hiç bir şey yoktur. Senin bunun anlamı, şerlerden uzak durmaya ve ibadetlerini yerine getirmen gerektiğine işaret eder. Bu duyduğun sesler ise korktuğun içindir yoksa bir anlamı yoktur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Çin e benzeyen bir şey gördüm ve beni odama girmeme izin vermiyordu sonra dua veya Besmele getirmeye çaliştım ama getiremedim dilim tutulmuştu sanki ben her defasında denedikçe o gülüyordu


arifselim
Bu bir kabus rüyadır ve şeytandan olan bir rüyadır. Bunların genellikle bir manası olmaz. Bazı yorumculara göre ise bu şekilde olan rüyalar gören kişi için Allah’ın izniyle şerlerden korunması manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben ve Ablam kıyamet üzerinden konuşuyoruz.Sonra birden kötü bişey oluçağıno hissetim “Abla ben yatmaya gidicem derken”Kelime şehadet çekdim.Sonrada Ablam tısladı sanki yapmamı istemiyormuş gibi bende artık ya şrytandır ya çindir diye(artık ne bilmiyorum)cesaretlendim ve 2ci kez kelime şehadet söyledikten sonra hemen uyandım.


arifselim
Bu tür rüyalar seni etkileyebilirse de bir manaları yoktur. Zaman zaman öyle şeylerin görülmesi mümkündür. Bunları önemsememek gerekir. Euzu besmele çekerek Allah’a havale etmek gerekir.

Okudunuz mu?  Rüyada Cami minaresi görmek

Kayıtsız Üye
Selamin aleykum ben bir seyi çok merak ediyorum her sey ben alti yasimdayken basladi .o yasta ilk annemle uyurken rüyamda kapinin arkasinda camda seytan gibi bir sey dans ediyordu.annemde beni kucaklayip kaciriyordu ondan sonra yuksek bir yerden dusup bir salincagin ustune dusuyorum her yer karanlik sadece o salincak ve ustunde duran bana isik geliyordu.bu ruyayi her gun gördüm yani her gun yuksek bir yerden dusup o salincakta buluyordum kendimi.sonralarinda hep ruyalarimda korkutuldum hatta uykudayken kalkip bir seyleri oldurmeye calisiyormusum anneme seslenip anne geldiler gormuyormusun diye anneme soyluyormusum annem beni hocaya goturmeyi dusundu bu ruyalarim çok sık hep uc harflileri goruyorum ya birinin içine girmis olarak yada kendilerini gormuyorum ama mesela banyodayim kendimi banyoda goruyorum agzimi acip bagirmaya calisiyorum ama bagiramiyorum hep bu tur rüyalar goruyorum sonra sabaha kadar dua ediyorum.hic bir isim rast gitmiyor ne maddi ne manevi yanima gelen kaciyor bunun sebebini bir turlu cozemiyorum ustumde buyu gibi bir sey oldugundan şüphe duyuyorum cunku sürekli oluyor anlami nedir bu kadar rüya gormemin lütfen yardımcı olun


arifselim
Aleykum selam. İlk yapman gereken şey 5 vakit namazını doğru ve devamlı kıldığına, bol bol dua ve zikir çektiğine ve her gün kuranı kerim okuyup okumadığına bakman uygun olur. Eğer gidebileceğin bir alim güvenilir ve para için iş yapmayan biri varsa ona gidebilir ve danışabilirsin. Allah yardımcın olsun.


Kayıtsız Üye
gunaydin…
rüyamda iki bayan namaz kiliyordu bende arkalarinda oturuyorum. tam rükuya egildikleri zaman bayanlardan birtanesinin diz kapaginin ters oldugunu goruyorum. bunu farkettigim an korkuyorum ve nas, felak okumaya başlıyorum. benim okuduklarimi duyunca hemen bana doğru dönüyor.. döndügünde insan dışı bir varlik oldugu tamamen belliydi.. aşırı derecede korkuyorum ne yapacagimi sasirmıs bir vaziyette durmadan nas, felak okuyorum.. ilk başta benimle dalga gecer gibi yuzunu uzatuyodu buraya üfle dercesine ama ben okudukca o kisi normale döndü… çok etkilendim yardımcı olursaniz sevinirim…

Okudunuz mu?  Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu tür rüyalara kabus rüyalar denir ve genellikle yorumlanmaz. Bazı yorumculara göre ise, şerlerden ve şerli kimselerden uzaklaşmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.Ben dün gece bir rüya gördüm.Rüyamda bir dostum ilk başta bana çok yakındı.Bir süre sonra cin gibi birşeye dönüştü.Ailemle sure dua okuduk cin veya şeytana benzeyen şey sinirleniyodu.Benim yakınımı Öldürmek istiyordu.Elinde bir silah vardı .Onu bize doğru ateşledi.Yakınımın ayağına geldi banada ateşliyordu ama bana hiç isabet etmedi.Cin veya şeytan çok sinirlendi.Biz yani ikimiz yakınımla şahadet getirdik ezan okuduk sonra cin veya şeytan gülmeye başladı ve orada uyandım.


arifselim
Aleykum selam. İnsanı korkutan, ürküten ve endişelendiren bu rüyalar şeytani rüyalardır. Şeytani kabul edilen rüyaların tabiri ve anlamı olmaz. İnsanı çok etkilemesi normaldir. En doğrusu hiç anlatmamak ve üstünde durmamaktır.


HÜLYA
Selamun aleyküm arkadaşlar aslında bende sizin gibi başımdan geçen tek bir kabusu anlatmayı çok isterdim ama ben malesef ki her Allahin günü kabus görüyorum öyleki artk bıktım usandım seytani varlik da gördüm insan kılığına bürünmüş cin de her türlusunu yani mesela bir ara rüyamda bir yaratığın bana küfür ettiğini gördüm yanimdada nişanlim var bende elime kocaman bir taş alıp kafasına vurdum yaratığın uçurumdan yuvarlanip gittiğini gördüm sonra nisanlimin elini tutup ordan tam gitcektim ki ayağımı tutuyodu ve uyanıyodum

bikere de yine ayen rüyada evdeyim kardeslerimlle birlikte evde cinlerin olduğunu biliyorum kardeşlerimı alip odaya kaçıyorum sonra merak ediyorum cinler nerdeler diye çıkıyorum odadan öteki odaya giriyorum tövbe estagfurullah söylemeye bile utanıyorum ama iki erkek kardeşimin o odada çırılçıplak neyse siz anladınız ağlamaya başlıyorum ama öbür odaya girdiğimde ise kardeşlerimin oryan hiç çıkmadığını goruyurum ve onların klik değiştirmiş birer cin olduklarını anliyorum tam rahatladım derken pencerede kıpkırmızı gözlü bir horoz görüyorum ve onunda bir cin olduğunu anlıyorum başlıyorum dUA okumaya fatiha süresini okuyorum

Okudunuz mu?  Rüyada cumhurbaşkanını görmek

sonra horoz birden amcamın kızına dönüşüyor ve saldırmaya çalışıyor ben kardeşlerime bana ip getirin diyorum onlar getiriyorlar ipi ben cinin ellerini bağlıyorum ama ayaklarını bağlamak ip bulamıyorum ve uyanıyorum çok berbat gerçekten bide iki sefer başka başka rüyalarda fisiltilarda duydum birinde SEVILMIYORSUN diye bir kelime duydum öbüründede bir arkadaşim bana bir isim söylüyordu benimde tanıdığım bir isimdi ama uyandığımda ismi hatırlayamadım diyoduki arkadaşım rüyamda. ……….. melek nokta nokta melek diye bağırıyordu tabi o nokta noktada bir isim vardı ama hatırlamıyorum lütfen bana en kisa zamanda bir cvp gönderin bekliyorum lütfen Allah razı olsun cumleniğde. HÜLYA.


arifselim
Aleykum selam. Sık sık bu tür rüyalar görülse bile bunlar tabir edilmezler. Zaten eğer sürekli görülüyorsa bunlar artık tamamen bilinçaltına yerleşen düşüncelerin artık bir şekilde rüyalara yansımasından ibarettir denilebilir. Mutlaka uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi okuyarak uyu. Allah’ın izniyle bunlar tekrar etmeyecektir.


maryam
Merheba rüyamda küçük beyaz kuzu gördüm kendisi weytan oldugunu soyledi.Bende lanet weytana soylemek istedm birturlu dilm tutmadi ancak kelmeyi-wehadet getiriyordum ben kotu brmym ne yapsam acaba çok korkuyorum


arifselim
Merhaba. Bu rüya dost sandığın biri ile konuşmak demektir. Kötü niyetli, hırslı ve zarar vermek isteyen birisinin çevrende olması anlamında tabir edilir. Elbette bu sadece bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemen gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda namaz kiliyordum birisi yanimdan geçti ve ben selam verdikten sonra arkama baktım insan gibiydi niye namaz kılıyor dedi ben besmele çektim gözleri alevlendi duaya başladım kayboldu gorumcem gel sofra hazırlama ekmek yiyelim misafir var dedi gittim şeytan bu dedim herkes kızdı misafir o dedi ben duaya basladim hemen mutvak duvarının yanına bağırdı okuma dedi kulaklarını tutup bağırıyordu kollarıni tutup bildiğim sureleri okudum yemek yiyen lete baktım gitmişler o arda seytanda kayboldu odaya gittim oğlumun yanına uzanmisti oğlum kayboldu şeytani sirkeledim ne yaptın oğlumu oda sen namaz kıldı bende onu aldım cezan bu dedi lutven çok korktum

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun ölüp dirildiğini görmek

arifselim
Rüya sahibinin hislerinin çok kuvvetli olduğuna ve bu hislerinde yanılmadığına işaret eder. Birisi her ne kadar doğru dürüst görünmeye çalışsa da rüya sahibi onun gerçek yüzünü anlayacak ve herşeyi ortaya çıkaracaktır manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda uyuyordum çok samimi olduğum bir arkadaşım beni rüyamda uyandırmaya kalktı ip istedi bnde git uyuyorum sabah veririm dedim o arkadaşımın pis pis sırıtığını gördüm bu ne anlama geliyor bana yardımcı olabilir misin


arifselim
Aleykum selam. O arkadaşının sırıtmasından bir mana çıkaramayız. Eğer cin olarak görmüşsen veya içine cin girdiğini görmüşsen farklı yorumlanabilir. Ancak bu şekilde bir rüyayı tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhabalar dün gördüğüm garip rüyayı ve başıma gelenleri anlatacağım nedense gözlerim sulanıyor bu tür şeylerde bahsedeken … ben 12 yaşında bir kızım bu arada acaba bir şey görüp mü etkilendim ? her neyse anlatıyorum ;
ben genelde gece huzursuz hissederim biri saçımla oynuyor gibi gelir … yanımda biri uyuyor yada beni saatlerce izliyor gibi. o yüzden küçük kardeşimi yanıma alıp uyuyorum . normal bir şekilde uyudum . rüyamda hüçük siyah hortuma benzer bir şey gördüm etrafa karanlık bir enerji saçıyordu sanki … bu gördüğüm diğer rüyalardan farklıydı… siyah bir şey dolapta gezinirdi ama bu sefer kardeşimin üstünde uçuyordu tam karşımdaydı … gözleri ve ağzı beyazdı gülüyordu . korkmasam da tedirgindim rahatsız ediciydi . rüya olduğunu anlayıp uyanmaya çalıştım … baş parmağımı sıkmaya çalıştım acımıyordu bu bir rüyaydı … gözümü açıp kapayıp uyanmaya çalışıyordum ama olmuyordu … daha sonra uyandım . nasıl uyandığımı hala kavramış değilim lucid rüya görmüş olduğumuda düşünmüyorum . lucid rüya olsa uyanmam kolay olurdu .
o siyah varlık bir kaç zaman önce ortaya çıkmaya başlamıştı … ben 3. göz gibi şeylere merak saldığım zamanlar … rüyamda gördüğüm şeyin tarifini google’a yazdım . ve rüyada cin görmek konusunu gösterdi . onun bir cin olduğunu sanmam … cinlerden korkmam yada rahatsız olmam . fakat bu konuyu araştırmam gerektiğini düşündüm … rüyamın tabirini bilen varsa lütfen bana cevap verebilir mi ?
teşekkürler hayırlı günler efendim ….

Okudunuz mu?  Rüyada çeyizin kaybolduğunu görmek

arifselim
Merhaba. Maalesef bu gördüklerin ve hissettiklerin tamamen aslı olmayan ve sadece psikolojik açıdan değerlendirilen şeylerdir. Bu tür şeyleri asla önemsememelisin. Bir rüyadan yada uyumadan önce hissettiğin bu tür şeylerden sana bir zarar gelmeyeceğini bilmelisin. Ayrıca uyumadan önce 7 defa ayetel kürsiyi oku ve öyle uyu. Allah’ın izniyle rahat edeceksin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamı namaz kılarken gördüm başında yazıcı melekler vardı şöyle dedi: demek abdestsiz namaz kılıyosun.sonra kapı çalındı açmadık kapı deliğinden baktık üç kafa gözüküyordu.şeytan ve cine benzer yüzler vardı .bize bakıyorlardı ananem bizimde onlara bakmamızı söyledi.sonra annem beni camdan dışarı çıkardı hemen anneanneni bul dedi.evdeki ananemi aramaya gitmiştim . sonrasında uyandım


arifselim
İnsanın huzurunun kaçacağına ve çeşitli sorunlarla karşılaşacağına işaret olarak yorumlanır. Günahlardan sakınmak gerektiğine ve dini görevlerini yerine getirmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmenin yorumu nedir ?

melek38
Selâmün aleyküm hocam,
rüyamda insan kılığına girmiş (şeytan veya cin) vardı. Birkaç kişiyle bir çözüm arıyorduk ondan kurtulmak için.
Bu aradada bize vesvese veriyordu: yanlış yapıyorsunuz, kuranda böyle yazmıyor diye vs…
O arada kuranı kerimi önüne uzattım, oku dedim. tırsmaya ve titremeye basladı.
Kuranı tekrar elime aldım ve bağırarak ve ihlasla felak ve nas surelerini okumaya başladım.
Tam nas suresini bitirdim, toz olup kayboldu.
Bu ruyanın tabiri nedir hocam?
teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Sinsi ve kötü niyetli bir düşmanın işaretidir. Size zarar vermek isteyen o kişinin şerrinden ve kötülüğünden korunmaya ve Allah’ın izniyle de kurtulmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Salam yuxuda anamla parkda masinla gezdiyimi gorurem o masinla ucrumdan dusuruk bir zindan kimi yerde iri yekeper bir yanan gozleri yanan bedeni olan bir mexluq cixir arxasincda 2boyuk 2xirda gozu olan eybecer mexluq cixir sonra nese cin suresi qulagima seslenir o yanan mexluq qolumdan tutub yere cokdurur ve mene ezab verirdi sonrada o biri qoluma dirnagiyla yaniq emele getirib sen cehenneme gedecen dedi sonrada o zindanin qivilini bagladilar mende olmemisdim


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada gelecekten haber verilmez. Hele ahirette cennete veya cehenneme gideceğimiz bilgisi hiç verilmez. ruhani rüyalar olduğu gibi şeytani rüyalar da mevcuttur. Bu rüya şeytani olduğundan sadece korkutmak için vesvese verilmiştir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbete.


Kayıtsız Üye
merhaba. rüyamda yolda yürürken küçük sarışın renkli gözlü kız bebekler görüyorum onları sevmek için elime alıyorum bebekler canlı olmasına rağmen 3 tane ve hepsi küçük boyutta ve tek elime 3ü birden sığdı çok sevip fotoğraflarını çektim o arada bir anlık kardeşimin arkadaşlarıyla fotoğrafa girmek istediğini gördüm. sonra bebekleri bırakıp eve gittim ev birkaç katlı müstakildi bebeklerin geldiğini ve onların cin olduğunu evdeki gece saatlerinde iki erkeğe musallat olduğunu sonra kaçtıklarını gördüm o arada kapı 3 parçaya bölündü sabah saatlerinde musallattan kurtulan bir erkeğin kapıyı yapmaya çalıştığını ama yapamadığını sinirlendiğini gördüm. bir odada kadınlardan başı kapalı birinin bebeklerin şeytan olduğunu kapının altına yorgan koysak gelemezdi öyle yapalım dediğini duydum. rüyadaki evi ve kimseyi hiç tanımıyorum. bu ara işimle ilgili sıkıntı yaşadım ve başka yere tayinimin çıkmasını bekliyorum rüyanın anlamı nedir. şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Cennet görmek (Kenz-ul menam)

Tohat
Merhaba. Hayatında vereceğin karalar konusunda dikkatli olman ve kararlı bir duruş sergilemen gerektiğine, bu sayede maddi ve manevi olarak karşılaşabileceğin zorluklardan kurtulabileceğine, ferah bir nefes alabileceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyada insan şeklinde olan bir şeytan gördüm amma şeytan olduğunu biliyordum korkuyordum ondan amma ona beli etmiyordum bide aynı uykuda gök yüzünden bir tane ruh halinde yuvarlak bir cisim yere yaklaştı çocuktu ve o çocuk geldikten sonra denizin suyunun yükselmesini dünyanın sonunun yaklaşmasını gördüm korkuyordum kıyamet gibiydi şeytanı uzaklaştırmak istedim kavga ettim sonra uykudan uyandım


Tohat
Hayırlı günler. Bir kimsenin iyi olmadığı kanaatini güçlendirecek bir olay yaşayabilir ve bunu kesinliğe kavuşturabilirsin. Adaletin yerini bulacağı günlere işaret olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada cin şeytan görmek, rüyada şeytan görmek, rüyada şeytan ve cin görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada çamur görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cin ve Şeytan Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.