Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çamur görmek

Rüyada çamur görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm .Rüyamda 2 gündür camurla ilgili rüya görüyorum , ilkinde kalabalık la yürüyoruz birtane köprü geliyor lakin köprünün üstü tüm camur balcık olmuş yürüyerek geciyorum , ikincisinde ise tanıdığım insanlar var yanımda bilmediğim yerlerde geziniyoruz ayağımda terlik var tüm camur olmuş güzelce yıkayıp tekrar giyiyorum terliği.

hayırlı günler ben bu gün rüyamda her taraf çamur içinde ve ben o çamurda leğen içinde beyaz çarşaflar yıkamışım yere bırakıyorum snra çarşaflara çamur bulaşmış birazına benim ayalarımda çamur olmuştu snra bir çeşmede yıkadım ayaklarımı bir ev içinde temizlik yapıyorum misafir gelecek diye her yere ayna koydum sofra hazırladım o sofrada eşimin ailesiyle yemek yedim ve birde itfaiye bizim evin üzerinden başka bir eve su püskürtüyor temiz su rüyanın yorumunu yaparmısınız … ( yalnız eşimle kavga ettik şuan eşimin yanında değilim yaşananlardan dolayıda çok pişmanım eşimde bana kırgın oldundan görüşmüyoruz yani boşanmanın eşiğindeyiz sizce rüyalarda görülenler gerçeği yansıtırmı barışma şansımız varmıdır rüyalara göre yorum yaparsanız sevinirim Allah herkesin yardımcısı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada cumhurbaşkanını görmek

Rüyada çamur görmek

arifselim
Aleykum selam. Yanında Kalabalık, tanıdık veya yabancı kimseler olsun farketmez. Bu şekilde çamurda yürümek ve çamura bulaşmak gören kimse için bir ikazdır. Ahlaka ve edebe aykırı olan davranışlarına dikkat etmesi gerektiğine aksi takdirde saygınlığını kaybedebileceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada çamur görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben bir süre önce bir rüya gördüm aklımdan bir türlü çıkmıyor. Rüyamda annemle ben kolkola sokakta yürürken annem çamurlu suya düşüyor etrafta kimse yok karşıdan sözlüm geliyor annemi tutup kaldırıyor ve gülümseyerek iyi misiniz diyor. Bayanım, rüyayı gördüğümde sözlüm değildi. Ayrıca annem görme engelli. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Cuma Günü görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada çamur görmek ne anlama gelir

arifselim
Olumsuz, sıkıntılı, aceleci ve stresli olan bir kişiliğe işaret eder. Sana faydası dokunacak ve sana huzur verecek birisine alamet eder. Allah’ın izniyle bu evliliğin hayırlı olması olarak yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bu gece rüyamda çamurlu bir suyun içindeydim erkek arkadaşım ben ve bir kız arkadaşım o suyun içine giriyorduk üstümüzde bir duvar vardı erkek arkadaşımın elinde bir kumanda vardı ve o kumandada üstümüzde ki duvarı hareket ettiriyordu kumandanın tuşuna bastı duvar üstümüze indi bizi camurlu suyun dibine soktu sonrasında duvar üzerimizden kalktı ve suyun dışına cıktık nefes aldım ve uyandım yorum yapa bilecek varsa yardımcı olursa sevinirim anlamı nedir ( Bu ara çok sıkıntılıyım)

Okudunuz mu?  Rüyada Çamur görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aynen bu rüyada sıkıntılı olan bir kimsenin bir ruh haliyle görülmesi şeklinde olur. Bu duvarın üzerinden kalkması ve nefes alabilmen ise sıkıntıdan sonra gelecek olan ferahlığa ve huzura kavuşmaya tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda pantolonumun pacası camur olmuş bende kendi kendime söyleniyorum bu takım elbiseler ne cabuk batıyor die anlamı nedir aceba ?


arifselim
Genellikle bu şekilde görülen rüyalar, zararı dokunacak kötü huylu kimselerle oturup kalkmaya, onlar tarafından iyi niyetin kullanılmasına, maddi olarak sömürülmeye delalet eder. İnsan bundan bir ders çıkarmalı ve dikkatli olmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hocam ben rüyamda ilk olmuş olan babamı daha genç ve zayıf yakışıklı görüyorum sonra yanımda kız kardeşim var bir yol görüyorum çamurlu yama bir yol babam geriden bize bakıyor tebessümle uzakta kalıyor babam biz kardeşimle o yoldan yürümüyoruz yolu sadece görüyorum sonra bir meydana geliyorum meydanda güya düğün yapılacakmış ama bir veya iki kişi görüyorum meydan çamur içinde normal bildiğimiz çamur görüyorum sonra üzerimi çamurdan temizlediğimi görüyorum baya uğraşıyorum aba çamur lekesi kalıyor beyaz bir elbisenin üzerinde Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Ceset Görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya baban için hayırlıdır ve iyi bir durumda olması ümit edilir. Çamur ise günahlara işaret eder. Günahlara bulaşmamaya dikkat etmeniz gerektiğine dair size bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
Hocam rüyamda ayaklarımda çorap vardı yürürken çamura bulaştılar hatta keşke başka yerden gitseydim dedim çıktım ve abdest için bir yere girdim orası hiç uygun değildi başka yere geçtim orada birden çok tuvalet aynı yerdeydi çeşmeler açıktı kapattım fakat orada da ne tuvalete girebildim ne abdest aldım.Bir de bebek sevdiğimi hatırlıyorum.son günlerde biraz sıkıntılıyım.etkisi var mı bilmiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada çarşaflı kadın görmek

arifselim
Aleykum selam. Çamura bulaşmak veya basmak, insanın işlediği ve bulaştığı günah ve hatalar anlamındadır. Pişmanlığa, çareler aramaya ve hatalarının farkına vararak kendisine çeki düzen vermeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


A.k.e.s.e
Selamünaleyküm
Rüyamda eşimin elamanı bizim yatağımızda yatıyor tuvalete gidiyor ve tuvaletteki terlikler çamur oluyor çamur başka hiç bir yere bulaşmıyor ve sonra eşimin evde tavuk ekmek sattığını görüyorum

Selamünaleyküm rüyamda eşimin elemanı bizim yatağımızda yatıyor tuvalete gidiyor terliklere çamur bulaşıyor sadece tuvalette başka bir yere bulaşmıyor çamur sonra eşim evde tavuk ekmek satıyor

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ve azrail a.s görmek

arifselim
Aleykum selam. Eve, işe veya hayatın bazı yönlerine haram ve günahların bulaşması manasındadır. Esasen bu ancak kişilere özel tabir edilirse daha isabetli olabilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Görüştüğüm kişiyle uzun zamandır çok kavga ediyoruz ve anlaşamıyoruz. Fakat seviyoruz birbirimizi. Rüyama gelince beyaz bir araba sürüyorum , yanımdada konuştuğum çocuk oturuyor. Sanki çok yağmur yağmış ve toprak yolda küçük küçük çamur çukurları var. Arabayla onlardan kaçarak sürüyorum , etraf günlük güneşlik ve yol kenarlarında birşeyler ekili. Ağaçlar felan var yeşil heryer. Ama ekili şeylerin dipleride sanki çamurlu bataklikmis gibi. Sonra başka bir yere gidiyorum 3 katlı güzel bir ev sanki su basmış ve 1. kat tamamen kapalı. Ev sahipleri bu durumdan gayet memnun . Su berrak herkes yüzüyo. Bende suyun içinde yüzmeye başlıyorum. Suyun altında kalan katın pencere korkulukları var. Sonra bir evdeyim. Annem ve bir kadın mutfak gibi bir yerde düğün yemeği pişiriyo. İçeride birsürü kadın var. Sonra gelin ve damat siyah bir arabayla geliyorlar. Gelinlik bembeyaz sanki simler serpmişler üstüne pırıl pırıl parlıyo . Gelin olarak gördüğüm kişi şuan hamile 2. kızını bekliyo Allahın izniyle. Yorumlarsanız çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmenin yorumu nedir ?

Tohat
Ve aleyküm selam. Çok çaba sarf etmeden ve bolluğuna şaşıracağın zenginliğe işarettir. Hayırlı bir ömür ve mutluluk ile beraber bir şekilde elde edebileceğin maddi gelirinin yükselmesi sonucu rahat bir hayat yaşama imkanına erişeceksin. Rüyan ayrıca sağlıklı sıhhatli olacağına, varsa dertlerin ve kederlerin geride kalacağına rahat gün yüzü görerek yaşantını sürdüreceğine, eskiye nazaran daha iyi güzellikler ile karşılaşacağına delalettir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada cehenneme gideceğinin söylenmesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda camiye gidip cuma namazı kıldım toplulukla birlikte, çıkışta camiye yapılan bağışların toplananlar tarafından çalındığını duydum ve o hafta bağış toplanmasını engelledim. Daha sonra şadırvanın musluğunu açtığımda balçık şeklinde sulu çamur vardı fakat çamur parçaları vardı küçük küçük bütünler halinde ve krem rengindeydi çok koyu değildi onu bir kadına gösterdim sonra uyandım. Anlamı nedir? Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyandaki tüm durumlar senin hayata bakış açını ve prensiplerini işaret etmekte olup sıkı sıkıya bağlı olduğun bu prensiplerin sayesinde hata yapmamak, dürüstlükten ayrılmamak, hak yememek, iyi bir kimse olma yolunda özenli olmaya çalıştığına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


oguz5353
Selamün Aleyküm yardımcı olanlardan Allah razı olsun rüyamda iki tepe arası çamurlu bir yere atlıyordum her yer ıslak bir şekilde çamurlu olduğu için oradan çıkamıyordum sonra yıllar önce ölmüş dedem geliyordu onu takip ederek kuru olan yerden çıkıyordum ve kurtuluyordum Doğruyu yalnızca Allah bilir ama rüya tabirinden anlayanlar bakarsa Allah onlardan razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Çam Fıstığı Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Ecmain olsun inşAllah. Rüyanın tabiri çerçevesinde yorumlar yapılır. Kim yazmış olursa olsun aksi yazılmaz. Rüyanın tabiri açıktır. Senden dolayı veya bir başkasının davranışından kaynaklı olarak doğrudan veya dolaylı olarak olumsuz yönde etkilenmene ve zarar görebileceğine bunun yanı sıra bir havadis ile sevinebileceğine delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilir.


Aysel urfalı
Selamün aleyküm 2 gündür üst üste rüyamda çamur görüyorum ilki çamurlu sokakta bileğime kadar batmış üstüm kirlenmiş yürüyorum 2.si de yolda sulu çamur da yürüyorum arkadaşım bana şaka yaparak çamurdan aldığı kurbağaları fırlatıyor korkuyorum biri ayağıma yapışıyor uyandım sabah namazı vakti

Okudunuz mu?  Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hırsına yenik yenik düşme konusunda uyarıcı bir rüyadır. Hoşuna yenik düşerek sevdiklerini, maneviyatını ihmal etmemen gerektiğine işarettir.
İkinci rüyan ise bir dostunun senin yanında olup sana yardım edip senin iyiliğin için yapacağı fedakarlığa işarettir. Ayrıca senin değerlerine, maneviyatına daha özenli olabileceğine, hayırlı işlerde bulunmaya çalışacağına alamet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Çamur, rüyada acalari camur gormek, rüyada çarşafın çamur olması

Bu kategoride yer alan Rüyada Ceset Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çamur görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.