Anasayfa
26 Eylül 2023, 22:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dua ile cin kovmak

Rüyada dua ile cin kovmak

ışıltı bu
Rüyamda cin olduğunu düşündüğüm varlık insanların içine girmiş onu ihlas süresi okuyarak def etmeye çalışıyorum ve çok korkuyorum sürekli ihlas süresi okudum ve hep kaçmaya çalıştım yorumlarmisiniz


arifselim
Rüyasında bu şekilde görmek ve ihlas suresini okumak hayırlıdır. İnsanlara ve çevresindeki kimselere yardımının ve iyiliğinin dokunacağına tabir edilir. Rüyaların daima hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Cevap: Rüyada dua ile cin kovmak

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda ailemin içine uç harfliler kaçmıştı ben ihlas Fatiha suresi okuyup onları teker teker cikartim yılan şeklinde ler di hepsini öldürdüm biri bnm içime tam kaçıyordu onuda öldürdüm hepsinin içinden cikartim ne anlama gelir rüyam lütfen anlatirmisinz


arifselim
Bu rüya yakınlarına ve çevrendekilerine yardımının dokunacağına yorumlanır. Özellikle de manevi anlamda verilecek olan bu destek ve yardım aradaki sevgi ve saygıyı kuvvetlendirmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamlar rüyamda dayımın evinde onların yani cinlerin musallat olduğu bir kimseyi kurtarmak için kardeşlerimle el ele tutuşup bağıra bağıra makamı ile yasin ve çeşitli sureler okuyorduk sonunda o kişinin temizlendiğini kurtulduğunu gördüm .


Yorum: Rüyada dua ile cin kovmak

arifselim
Aleykum selam. Birisinin cinden kurtulması için yardımcı olmak, gerçek hayatta da birisine destek olmak, yardımcı olmak ve sıkınılarını gidermek gibi hayırlı anlamlara işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benim içime cin girdiğini hissediyorum ve onun benim bedenimi havaya kaldırdığını görüyorum yanımdaki arkadaşıma sesleniyorum ama beni duymuyor. Cinden kurtulmak için 2 ihlas ve 1 besmele okuyorum sonra yavaşça kurtulduğumu hissediyorum. Beni duymayan arkadaşıma bakıp ağlamaya başlıyorum. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Bu rüya gören kimse için Allah’ın izniyle günah ve haramların farkına varmasına ve şerlerden kötülüklerden korunmasına tabir edilir. Daima rüyaları Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar.
Çok Kötü Bir Rüya Gördüm Bu Sabah.
Rüyamda Köydeydim. Dayımın Oğluyla Yürüyorduk. Daha Sonra Beni İçine Cin Girmiş Birisi Kaçırıyor, Daha Sonra Ben Bunu Anlıyorum Ve Dua Okuyarak Ondan Kaçıyorum. Kurtulmak İçin Kendimi İçinde Biraz Su Olan Kanala Atıyorum. Ama Yine De Peşimi Bırakmıyor. Daha Sonra Kendimi Evde Görüyorum. Ama Bu Sefer De Evde Güya Benim Yakınım Olan Bir Kız Görüyorum Ve O Da Cinden Kaçmış. Biraz Sonra İçine Cin Girmiş Adamı Evde Görüyorum. Hemen Kuran Kitabımı Alıp Dualar Okuyarak Evden Kovuyorum Ve Kapıyı Sıkıca Kilitliyorum. Daha Sonra İçine Bir Sürü Cin Girmiş Insalar Kapıyı Kırarcasına Dövüyor. Ben Bağırarak Dua Okuyorum. Ama Yine De Gitmiyorlar. Rüyadan Uyanmaya Çalışıyordum Ama Uyanamıyordum Gerçekten Hissediyordum, Beynim Uyanmış Ama Gözlerim Kapalıydı. Sonra Kendimi Uyandırmayı Başardım.
Çok Korkunç Bir Rüyaydı. Lütfen Rüyamın Yorumunu Söyler Misiniz ?

Okudunuz mu?  Rüyada Demir Kürek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dua ile cin kovmak

arifselim
Merhabalar. Bu rüya çevrende bulunan özellikle birisi ama bunun dışında bir çok günahkar ve seni günahlara sürüklemek isteyen kimselerin varlığı anlamındadır. Bunlardan korunmak için dikkatli olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda birinin içine cin kaçmıştı babam o kişi tutuyor du ben ihlas oluyor dum sürekli sonunda o kişi siyah bir şey kustu sonra ben çok korkuyor dum çok karmaşık ti rüyam


arifselim
Bu rüya gerçek hayatta birisine yardımcı olmak, bir sıkıntısını gidermek veya bir konuda destek olmak gibi hayırlı anlamları olan bir rüyadır. Bu kişinin tanıdık veya yabancı olması arasında bir fark yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yabanci
Rüyamda kalabalık bir yerdeyim bir sürü insan var bazıları birbirine çok benziyor okul gibi Bir yerdeyiz cinayet işlenmiş onu çözdükten sonra cin var dedim Herkes Ka??? kaçmaya kırmızı kol mavi kol diye ikiye ayrılmışlar kırmızı kol normal insanlar mavi kol Cinler mi? anladıktan sonra Cinler diye bağırdım ikisi kaçtı biride kocamandı pencerenin orada dikeliyordu bn basladim dua okumaya bn baslayinda oda basladi aniden kapi kapandi korktum ve odadan disari ciktim insanlara dedim ki hadi hep birlikte dua edelim hepimiz dua ettik


arifselim
Yukarıdaki diğer rüyalarda yaptığımız gibi bu rüyaların özel bir yorumu yoktur. Bu rüyalar şeytani rüyalardır veya kabus denilen boş ve anlamsız rüyalardır. Bunları görmemek için uyumadan önce dualar okuyarak uyumalısın.


Kayıtsız Üye
rüyamda, bir evin içindeyim. etrafımda ailemden kişiler var. çocuklarım eşim annem gibi. evin salonundayız ve karşımızda bir oda kaısı var ve aralık. aralıktan bakınca karanlığın içinden insan kılığında cin olduğunu anladığım varlıklar çıktı ve üstümüze geldi. tabi ben herkesi koruma adına dualara başladım. elimde olan bozuk parayı cinin göğsüne bastırdım dua okuyarak. bir anda ateş ve kül olup dağıldı. diğerlerine de aynısını yaptım. hepsi yok oldu.
ne demektir bu. bozuk para ve dua ile cin yok etmek


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyaların en makbul olan yorumu, çevrendeki insanlara yardım etmek, onlara doğru yolu göstermek ve onları günahlardan uzak tutmak gibi güzel anlamlara tabir edilir. Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cinler ustume cokuyordu nas ve Felak okuyorum zar zor gidiyorlardı sonra tekrar okuycakken dilim kitleniyodu içimden okuyunca tekrar açılıyor du rüyanın yorumu nedir acaba


arifselim
Böyle rüyaların yorumu yoktur. Aslında anlatılmasına bile gerek yoktur ve daha doğru olur. Çünkü bunlara şeytani rüyalar denir ve tabir edilmezler. En doğrusu Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Merve akçay
Merabalar rüyamda bir agaçlık ferah bir yerde bulunuyorum saat 5 6 suları bir kadın oturuyor güya mahallemizde kadın taşınacak ve ben eşyalarına yardım ediyorum ama işin garip tarafı yerden sadece kagıt topluyorum daha sonra topladığım kağıtları kadına veriyorum kadınla sarılıyoruz ama bir 7 8 kez kadınla böyle birbirimizi öpüyoruz bende tamam abla yine görürüz birbirimizi üzülme diyorum kadın bana sıkıca sarılıyor daha sonra yüzüne bakıyorum birden bire kadın yüzüme tıskırıyor agzını acıyor bende ellerimle kadının agzını ayırmaya çalısıyorum yüzüme karsı dua okuyorum ama yarım yarım hep dualar arkamda kısa boylu bir kadın beliriyor ama o sadece bana bakıp bizim kadınla sarılmamızı izledi uyandı anneaneme kendimi uyanınca okuttum çok korktum ilk kez bu kadar çok korktum?

Okudunuz mu?  Rüyada dişinin kırıldığını görmek

arifselim
Merhabalar. Genellikle bu rüyalar tabir edildiği gibi özel bir manaları olmaz. Çünkü bunlara kabus ve karmaşık rüyalar denmektedir. İnsanı etkileyebilir veya korkutabilir ama asıl olarak Allah’ın izniyle bir zararı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda cinlerle uğraşan bir kadın vardı ve cinler bu kadını rahatsız ediyorlardı bende ordaydım kadın koşarak yanımdan geçti ve bir köşeye kapanarak geliyorlar dedi kadının üstüne kapandım ve onları bende gördüm üzerime geliyorlardı yüzleri değil ama şekillerini görüyordum bağırarak ihlas suresini okudum ve sırayla bir çok sureyi bağırmaya başladılar bana dokunmak istediler ama dokunamadılar en sonunda kelimeyi şehadet getirdim ve çıkıp gittiler. Yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta birisine iyilikte bulunmaya bir konuda destek vermeye ve bir sıkıntısını gidermeye tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise bu tür rüyalar tabir edilmez. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tuba88
Rüyamda koca bir okuldayız bomboş bekçi var izne çıkacak göndermiyorum beraber kontrol edelim koridorları diyor geziyoruz sonra karanlık yerden geçerken koluma uzun biri giriyor önce farketmiyorum sonra anlıyorum başlıyorum çeşitli dualar okumaya baktım gitmedi nas suresini ısrarla okudum çok rahatsız oldu sonra tane tane okumaya başlayınca kızdı çıktı kolumdan diğer kolumdaki bekçinin boğazına yapışmaya başladı uyandım nas süresi okuyarak


arifselim
Rüyan açık yorumlanacak bir rüya değildir. İçinde cinlerin olduğu yada hissedildiği rüyaların çoğu tabir edilmez. Bunlara kabus yada şeytani rüyalar denir. Allah’a havale ederek hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler ben rüyamda erkek kardeşimin içine cin girdiğini gördüm onun kollarından tutup zorla bir sandalye gibi şeye oturttuk ben bildiğim bütün duaları okuyordum aklımda kalan nas felak okuduğum duaları okurken bir yanda da çok şiddetli şekilde yanaklarına tokat vuruyordum gözleri yuvasından çıkacak gibi oluyordu


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya sahibi için ihtiyaç sahibi olan birisine yardım etmesine ve sıkıntılarını gidermeye çalışacağına tabir edilir. Hayırsever ve yardımsever olmak manasında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada içime 3 harfli girdiğini gördüm sırt bölgemde rüyada olmama rağmen ciddi bir ağrı hissettim sanki belim kırılıcakmış gibi oldu sonra ard arada nas ve ayetel kürsi okuyordm sesli bir şekilde her nas süresinin sonunu okuduğm da sırtmda aynı ağrı oldu en az 3 4 defa okudum en sonunda bedenimden çıkıp gittiklerini gördüm sanki gerçekten yaşamış gibiydim cevaplarsanz çok sevinirim


arifselim
Bu tür rüyaları anlatmamak daha iyidir. Bu günahlara ve hatalara işarettir. Allah’ın izniyle kendine çeki düzen vererek bunlardan kurtulmak manasında kabul edilir. Sende Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba pek rüyalara takılmam ama çok etkilendim ve gün boyu araştırdım ama uygunu da bir cevap bulamadım yorumlaya bilirseniz çok sevinirim “perşembe günü akşam sağ elimi yüzüme koyup sağ tarafıma doğru yattım, rüyamı sabaha karşı gördüm… Rüyamda daha önce bilmediğim bir evde ama bizim evimiz oluyormuş 3 tane insan görünümlü cin de olabilir şeytan da olabilir bizim gibi salonda oturuyorlar ve ölmüş kayınvalidem de vardı ben onların bakışlarında rahatsız oldum ama onlar eşim için ordalarmış ve eşim çok korkuyordu onlardan ben bir anda kalktım tekbir getirerek ve bir çok ayet okuyarak onları evden kovdum ve rahmetli kayınvalidem de onlarda merdivenden indiler bende onlar en alt merdivene inene kadar okumaya tekbir getirmeye devam ettim sonra eşimle balkona çıktım gittiklerini kontrol ettim ve eşimi telefon ile aradılar eşime numarayı engelledinmi diye sordum o da evet dedi ve çok korkuyordu bana sarıldı ” yorumlar iseniz minnettar olurum teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Eşinin sıkıntılarını gidereceğine, ona destek vereceğin ve senin vesilen ile rahat edeceğine alamet edilir. Bu rüya gören kimsenin başkasına iyilikte bulunması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok sevdiğim birine çocukluğundan beri cinlerin musallat olduğunu öğreniyordum. O bu durumu kabullenmiş gibiydi. Ve cinler bizi gizlice takip ediyorlardı. İlk başta çok korktum ama sonra onların üstüne giderek hatta 1 tanesini tutarak Nas, Felak süresi ve Ayetel kürsi okudum. Ben dualari okurken ciğlik atarak benden kurtulmaya çalışıyordu. Dua okuyarak uyandım. Sabaha karşı gördüm bu rüyayı. Ne anlama geliyor aciklarsaniz sevinirim


arifselim
Bu rüya ihtiyacı olan birisine senin elinden yardım ve destek görmesi anlamına gelir. Rüyada gördüğün kişiye yardım edeceğin anlamında değildir, lakin birisine iyilikte bulunmak olarak yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tanıdığım insanlarla bir evde toplanmış yemek yerken evde kendisinin çok önemli bir zat olduğunu bildiğim bir insanla yemek yerken birden birden bir kitaptan uzun uzun dua dediği birşeyler okuyor ve o anda abim yemeğin başında mum gibi eriyor aniden yuvarlak ekmek gibi oluyor ve o ekmek suyun kaynaması gibi hareket ediyor o an bize onu gösteriyor ve ben çok ürperiyorun ve dua bittikten sonra abimin biranlık yok olduğunu cünkü kötü düşünceli olduğunu o yüzden bu duanin onun içindeki kötülüklerle onu temizlediğini kısa bir süre sonra geleceğini söylüyor . Birden abim odaya giriyor ve bu insanın saçmaladığını onu dinlemek istemediğini onun iblis oldugunu söyleyerek küfür etmeye başlıyor . Rüyam ne anlama gelmektedir

Okudunuz mu?  Rüyada Dam görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyan manası açık olmayan ve berrak olmayan rüyalardan kabul edilir. En makbul olan görüş bu tür rüyaların şeytani olduğu ve bir yorumu olmadığıdır. Bunları Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gejeleruzun
Cümleten Selamun aleyküm
Rüyamda evin zemininde kemiğe sarılı kağıt ve kolye gibi birşeyler buluyorum, ihtiyar teyzeler sana büyü yapılmış diyo o esnada şeytanlaşmış bir kadın bize saldırıyor ve ben “bismillahirrahmanirrahim kufuven ehad” duasıyla onu kovalıyorum bağıra bağıra kaçıyor yakalayamıyorum.

Şimdiden sağolun sayın yönetici.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bazen insanın günahları anlamındadır. İnsanın etrafında bulunan günahkar kimselere, insanı günaha sürüklemek isteyenlere işaret eder. Dua edip onu kovmak ise, hayırlı olup bu şerlerden korunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


esmeralda
s.a
rüyamda mübarek bir gece ihyası için mevlana hazretlerinin türbesindeyim kardeşimle buarada zaten konyalıyız neyse sonra içeride bir kadın var yaşlı başörtülü dua ederken türbeye bakıp kızıyor şişt pişt diyor meğer cinlere kızıyormuş sonra bakıyorum benim yüzüm gerilmeye başlıyor cin musallat ıldu diye bismillahi layezurru mea ismi şeyen fil arzı vela fissemai diyorum birde ayetelkürsi felan neyse düzEliyorum mübarek gece olduğu için cübbeli ahmet hocayı gördüm geliyor dua etcek ama bu sırada bir adam kızıp çıkıyor ben de duaya devam edin hocam bana da edin diyorum dua ediyor amin diyorum sonra cubbeli hocanın yanındayım boyu kısaymış ben uzun zannediyordum diyorum sonra herkesler geliyor türbeye dua yeri konser alanı gibi oluyor kardeşimle çıkıyoruz ordan ama yeni aldığım ayakkabım yok rüyamda yeni almıştım neyse ayakkabıyı buluyorum ama benimki babetdi bu spor ayakkabı dar olmaz inşllh diyorum olmuyor ben normalde 41 felan giyerim ayakkabı küçük görülsede rahat olyyor sobra uyandım


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en açık yorumu kişi için günahlara tövbe etmeye yada çevresinde bulunan kötü niyetli ve günahkar kimselere alamet eder. Cinlerin musallat olduğunu hissetmek veya görmek, işlenen günahlar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kara kedi evimizdeydi sonra tuvalete yani banyoya girdi bende kediye bakarak bismillahirrahmanirrahin dedim bir kaça kere ama ilahi tarzında dedim sonra kedinin gözleri kaydı ağzından simsiyah duman çıktı sonra orada uyandım.


arifselim
Siyah kedi görmek beklenmedik sorun ve sıkıntılarla karşılaşmak olarak kabul edilir. Ancak bir cin şeklinde görmüş yada hissetmiş isen bunun özel bir yorumu da olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri

Kayıtsız Üye
Rüyamda eve çirkin bir kadın girdi şetana benziyor du bende tetirgin oldum anladım şeytan olduğunu bender fatiHa süresini ihlas süresini okudum saldırdım kafasını tuttum anten şeklinde olu verdi


arifselim
Bir günahın farkına vararak uzaklaşmaya veya kötü ve kötülüklere çekmek isteyen bir arkadaşın farkına vararak uzak durmaya alamet olarak tabir edilebilir. Daima rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyada yatagimda yatiyorum, ablamda yanımda aynı yatakta yatıyoruz, ben tam yataktan sırt üstü düşecekken ablama “abla biraz ileri git düşücem senin yüzünden diyorum ama ablam uyuduğu için sesimi duymuyor, bende kendi çabamla yatağa çıkayım derken arkamdan bir varlığın elbisemi çekmesiyle yere düşüyorum ve beni sürüklemeye başlıyor.Felç gibi bişey olmuşum vücudumu falan hiç hareket ettiremiyorum ve inanılmaz korkuyorum.Beni aşağıya çektiği anda onun ne olduğunu biliyorum ve nas ile felak suresini okuyorum kaburgama parmağını bağırdığını ve o acıyı hissettigime yemin edebilirim.Ama yinede beni sürüklemeye devam ediyor ve( ablamin ayağının bana çarpmasıyla sanki ruhum bedenime geri dönüyor ve ben şimdi saat 4 sıralarında uyandım.). burası rüya değil gerçeklik.


arifselim
Rüyalar ruh ile görüldüğü için hissedilen şeyler adeta gerçek hayattaymış gibi hissedilmesi normaldir. Bu gördüğün rüyan sadece bir kabus ve şeytani bir rüya olup hiç bir yorum ve anlamı da yoktur. Allah’a sığın ve uyumadan önce ayetel kürsi oku.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenimin içine cin girmiş oluyor ben de Felak Nas okuyorum kuzenimin ellerimi tırmalıyor yani içindeki cin rahatsız oluyor sonra Allahu Ekber diyorum kelimei şehadet getiriyorum en sonunda kuzenim rahatlıyor ve aynı zamanda düğün zamanı oluyor bunlar ve olay banyoda geçiyor.Yorumlarsaniz çok sevinirim


arifselim
Birinin içine cin girmesi ve ona yardım edilmesi iyidir. Rüyayı gören kişinin birisine yardımda bulunmasına, sıkıntısını gidermesine ve önemli bir konuda ona destekte bulunacağına alamet olarak tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kalite
Ruyamda bir mahalleden geçiyorum, rampa aşağıda bir ev vardı.. önünde kadınlar ve bir tane kız çocuğu.. beyaz başörtülü, siyah gözlü ve altın gibi parlayan bir kıyafetli..3-4 yaşında.. Bana bakıyor..Bende birden ona doğru uçtum ve boğazından yakaladım.. diğer elimde bir dikiş iğnesi vardı.. Git buradan diye defalarca bağırdım.! Sonra kız normale döndü. Ben inanmayın hemen dedim ve aniden yüzüme baktı ve yine gözleri kap kara olmuştu..
Uyandığımda titriyordum.. Eşim rüyamda bağırdığımı söyledi


arifselim
Bu gördüğün ancak bir kabustur denilebilir. Seni çok etkilemesi normaldir ve tabiri de yoktur. Eğer sık sık benzeri rüyalar görüyorsan uyumadan önce yedi defa ayetel kürsi okuyarak uyu, Allah’ın izniyle rahat edeceksin.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde koyunların yüzdüğünü ve yürüdüğünü görmek neye alamettir ?

Kayıtsız Üye
Rüyamda köy gibi bir yerde evde çalışmak üzere gidiyordum hava çok soğuktu ve kırık pencerenin kenarlarından çok soğuk geliyordu bende kartonlarla kenarlarını kapatmaya çalışıyordum bir kadın geliyordu evde yaşayan ondan yardım istiyordum ama yardım etmiyordu sonra onunla konuşurken bir anda yerde gördüm kendimi simsiyah ne olduğu tam belli olmayan siyah türbanlı bir şey bir anda tepemde belirdi ve bana değişik şeyler söylüyordu ne olduğunu hatırlamıyorum bende dua etmeye başladım sürekli süre okudum elimi ağzına sokup damağından bile bastırdım okurken uzun bir süre süre okuduktan sonra bir anda uyandım gözlerimi açtım bu neye çıkar


arifselim
Böyle rüyaların genellikle manası ve yorumu olmaz. Eğer dua ile bir cinden veya benzeri bir şeyden korunuyorsan gerçek hayatta da da kötülüklerden veya zararlı şeylerden Allah’ın izniyle kurtulmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm eski bir evde oluyoruz 10 kişi civarında ben karşılarına geçiyorum o ara camın kenarındayım açık kahverengi ve simsiyah duman lar üstüme çüllandı hepsi agırdı nefesimi kesiyor yüregimi eziyorlardı bende arkadaşlara bakarak korkmayın onlar bizden korksun dedim gerçek hayattada bu düşüncedeyim ve agır agır dua okuyordum duaya başladıgımda kaçacaklarından emindim ve gittiler sonra dışarda oturtuk arkadaşlar abilerine anlattılar onlarda inanamadılar


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar bazen bilinçaltı düşüncelerin rüyaya bir şekilde yansımasıdır. Bu tür kabus ve şeytani rüyaların aslında tabiri olmaz ve hiç önemsememek ve hatta hiç kimseye anlatmamak en doğru olanıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba , rüyamda başkasının evindeydik ve ben o evde olmaktan dolayı huzursumdum . kalabalık bir ortam vardı .Sonra bir ses bana ; “karşı duvarda kapının orda bir karaltı var yaklaşınca göreceksin işte oradaki bir cin “dedi.Bende yavaş yavaş yaklaştım korkuyodum ama gitmeye devam ettim ve gördüm onu .Üzerine doğru yürürken sürekli yüksek sesle “ALLAH “diyordum .o da korkum yavaş yavaş büzuşuyordu . Sonra odada bir siyasi parti milletvekili varmış meğerse bir baktım ona da bişeyler oluyor içine girmişler gibi davranıyordu .Bu sefer ona doğru yürüdüm ve hiç korkmadım.Sonra bir anda o da gitti evde kaldık kalabalık olarak ama bir an önce çıkmak istiyordum evden.Ruyami yorumlar mısınız rica etsem.Şimdiden teşekkürler…


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar ya yorumlanmaz yada çok genel ifadelerle yorumlanabilir. Cinin bu şekilde yok olması ve içine cin girdiği sanılan kişinin de kalkıp gitmesi hayırlıdır ve kötülüklerden ve kötü kimselerden uzak durmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Salam Aleykum.men rüyamda gece olduğunu ablamın 13 yaşlı oğlunun içine cin girdiyini ve onu çıkarmak üçün felak suresini defalarca okuduğumu ve cinin çıkmadığını gördüm.Ablamda sonra diyorumki çıkarta bilmedim hemen mollaya apar o çıkarsın.yeniden felak suresin ucadan okurken rüyadan ayıldım ki felak suresin okuyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Genellikle bilinçaltı veya kabus olarak kabul edilen bu tür rüyaların yorumu olmaz. İçine cin girdiği görülen birisi için dualar okuduğunu görmek ise bir görüşe göre birisinin bir sıkıntısını gidermek manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Saherd
Merhaba,
Evime pencerelerden musallat olmaya çalışıyorlar ve annem de eşimle oturma odasındalar. Ben de bu odaya uzanan koridordan onları görürken annem bir anda kalkıyor ve “oğlum oku ve yıldızlar çiz diyor”

Ben de çok hızlı ilk olarak oğlumun odasına yönelerek , hem de okuyarak pencereden bu karanlık ve sıkan ruhu camdan iterek hemen pencere kenarlarına ve sonrada duvarlara bir kaç yıldız yaparak , banyo ve yatak odasına da aynı şekilde dualar ile elle yıldızlar çiziyorum. Ama bir noktada
çizerken de yıldızları hep düzgün yapmaya çalışırken bir bacağı kısa kalıyor.

Yatak odasına çizim yaparken , o esnada babam zile basıyor ve eve gelene kadar ben acele ediyorum. Sanki etrafı misafir gelirken temizlemek gibi bir telaşla.

Ürpek bir şekilde uyanıyorum..


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta canını sıkan bazı şeyler olduğu anlamındadır. Bunlardan kurtulmak için verilen uğraşa ve sonunda da Allah’ın izniyle rahata ereceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir köydeydim. Tanımadığım insanlar cinleri kovmak için dua ettiler ama bir işe yaramadı. Annem ben ve tanımadığım bir adam vardı ve ben o adama abi diyordum birde küçük bir çocuk daha vardı. Nedense çok gerçekçiydi. Biz dördümüz yalnız kalınca bir şeyler olmaya başladı. Elli yaşında annemin beli ters döndü. Ben nas Felak okudum düzeldi. Ama evin kapıları kapandı bir anda perdeler kapandı. Açmaya çalıştım. Açtımda ama bu rüya beni çok korkuttu. Bunun anlamı nedir?


arifselim
Bizim anladığımız kadarıyla bu kabus bir rüyadır ve özel bir yorumu yoktur. Elbette insanı korkutabilir ve tedirgin edebilir ama yinede özel bir şekilde tabir edilmez. Uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsiyi okumak bu rüyalara karşı Allah’ın izniyle iyi gelir.


lifeisstrange
Merhaba, rüyamda ailem cinlerle bir anlaşma yapıyorlar.Ben onları uyarıyorum ama umursamazlıktan geliyorlar en sonunda korkusuzca nas suresini 4-5 defa tekrarlayınca insan suretleri iğrenç bir şekilde siyah duman olarak çıkıyor ve gidiyorlar


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta kötü ve zararlı kimselerin farkına varmaya, tedbir almaya ve bu kimselerden uzak durabilmeye tabir edilir. Ayrıca çevrendeki kişilere yardımcı ve yol gösterici olmaya da yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda ilk başta film izliyorum sandım elimde küçük bir bebek vardı onu koruyordum onlardan ona bir şey olmasın diye hep nas felak ve ihlas surelerini okuyup durdum bunları okurken rüyamda hep yanimda hissettim okuyunca gidiyordu sonra uyandım bir süre etkilendim hâlâ yanımdaymış gibi hissettim dua okumaya devam ettim.

Okudunuz mu?  Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Aslında kötü ve olumsuz bir anlamı yoktur ve hayırlı bir rüyadır. Günahlardan ve kötü kimselerden uzak durmaya işaret eder. Bir diğer görüşe göre ise kabus rüyalardandır ve özel bir şekilde tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sürekli ayni erkek cini gördüm başta korktum ama sonra sempatik gelmeye başladı ama sürekli kovuyodum evde gördüm ilk sonra sokakta başka evde de gördüm ama sürekli kovdum sürekli dua okudum .nas felak okuyordum sizce neye işaret eder


arifselim
Rüya sahibinin kendisine kötülük yapacak veya günahlara sebep olacak birinin farkına varmasına ve o kişiden uzaklaşacağına tabir edilir. Dua okuyarak onu uzaklaştırman çok hayırlı olarak yorumlanır. Rüyanın hayrını dilemeli ve şerrinden Allah’a sığınmalısın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir gece vakti hiç tanımadığım biri benim üzerime yeşil bir küre yaklaştırıyor. Ben hayır yapma diyorum ama zorla bana veriyor. Sonra yeşil küre parlıyor ve benim içime çin giriyor . Sonra ben gözümü kapatıp dua ediyorum sürekli ve çini çıkartıyorum ve uyanıyorum.


arifselim
İlk açıklaması bunun kabus bir rüya olmasıdır. Diğer yorumu ise rüya sahibinin çok huzursuz, mutsuz ve sıkıntılı bir dönemden geçtiği anlamında yorumlanır. İçinden çıkması ise hayırlıdır ve sıkıntılarından kurtulmaya ve tövbe etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda salonda otururken cüce bir üç harfli önümde belirdi ve bana doğru gelip yüzüme baktı . İhlas suresi okumaya çalışıyordum o da bana engel oluyordu konuşamıyor dum sonra duayı zorlukla tamamladim ve birden rahat bir nefes aldım uyandığımda hala ihlas suresi okurken kendimi buldum yorumlayabilir misiniz lütfen


arifselim
Genellikle kabus ve anlamı olmayan rüyalar olarak açıklanır. Bazı yorumlara göre ise günahların ve kötü niyetli kimselerin farkına vararak kendine çeki düzen vermek manalarında tabir edilir. Sende Allah’a havale ederek hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kalabalık bir cin ailesi ile bizi rahatsız ediyordu sonra onları kovmak için fatiha süresini okudum ama fayda etmedi ihlas süresini okuduğum zaman okuma gideceğiz dediler


Tohat
Merhaba. Bu rüyanın iki şekil yorumu bulunur. Hayatınıza size, düşüncelerinize önem verip saygı duyup sevecek birinin gireceğine delalet ederken bir başka yorumda ise çevrenizdeki kötü olarak adledilecek kişileri fark edip onları kendinizden uzak tutacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bu sabaha doğru gördüğüm rüyayı yorumlamanızı istiyorum. Bir arkadaşımın evine gidiyordum. Biraz oturduktan sonra konular açıldı ve bana annesi benimle birlikte bir karartının eve girdiğini söyledi. Sonrasında korkup nas suresi okuduk ama çok bir şey olmadı sonrası güya annesinin demesine göre abdestsizde olsam fetih suresinin dinlersem ve bir rahatsızlık hissedersem o içimde olup olmadığını veya musallat olup olmadığını belli edermiş. Ve o sıra camiden fetih suresi okunmaya başlıyor benim içimden çıkmaya çalışan bir varlığı hissettim ve göğüs kafesimin üzerinden çıkmaya çalışan ve beni yakan acı çektiren bir his oluştu. Uyandığımda da etkisi devam ediyordu. Yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada doğalgaz görmek

Tohat
Merhaba. İçsel olarak yaşadığınız buhranlı dönemleri gösterir. Sıkıntı içinde olduğunuzu ve ruhen kendinizi huzursuz hissettiğinizin bir göstergesidir. Fakat feraha erişeceğiniz dönem de uzakta değildir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
rüyamda boş bir odadayım kapıyı kapattığım an pencerenin önünde bir kız çocuğu beliriyor ona bakarken yüzünü bana dönüp olduğu yerden uzanıp karnıma yaslanıp içime girmeye çalışıyor ilk başta yüzü normal ama içime girmeye çalışırken o kadar korkunç bir hali var ki nasıl anlatsam bilemiyorum sonra nas okuyup uyanıyorum (ışık açıkken bu tip rüyaları görmüyorum karanlıkta uyuduğumda görüyorum)


arifselim
Sadece karanlıkta bu tür rüyaları görüyorsan bile bunun karanlıkla bir ilgisi yoktur. Ancak bu psikolojik olabilir ve düşünmenden kaynaklanır. Bu gördüğünde ancak bir kabus rüyadır ve hiç önemsememen icap eder. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi oku ve öyle uyu. Allah’ın izniyle bu tür kabuslar kesilecektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Emotions
Rüyamda kadının biri sana neler yapmışlar diyor. Sonra birden bilegimde bir mühür oluşuyor kırmızı arapça harflerden oluşuyor. Sonra kadın onu okuyor fatih mezarlıgı diyor bir kadını ismini verdi. Sonra birden bilegimi başka biri (ölü biri gibi yada üç harfli) ısıyor.. ben korkuyorum ve ihlas süresi okumaya başladım. Sonra yavaş yavaş rüyadan uyandım. Bunun anlamı nedir? Lütfen yardım edermisiniz?


Tohat
Hakkında hayırlı olacak bir rüyadır inşAllah. Salih amiller peşinde olacak, doğru yolda olacak ve bu yolda ilerlemek için çaba sarf edeceksin. Bu durum senin iç huzuruna yansıyacak ve mutlu olacaksın. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir kutlama gibi bir yerdeyim amenerresulu okuyup cinleri korkutuyordum ama tecvidli okuyordum bir tane çocuğun içine girdiğini hissettim onu alıp kulağına okudum bir tane cin kahveye geldi orada da hissettim bu sefer telefondan açtım her dinledim hem mırıldandım cin çıldırdı youtubeden açmıştım rüyamda sonra youtubeden o videoyu sildiklerini gördüm


Tohat
Bu tür rüyaların genel tabiri beklemediğin bir kimseden gördüğün davranışlar neticesinde sana yönelik olması hayal kırıklığına uğramana neden olabileceği yönündedir. Sahtekar, kandıran bir kimsenin etrafında olduğu gibi bunlara karşı mücadele etmeyi bileceğine delalettir. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki arkadaşımın kapının önünde oturduğunu gördüm biri benim adımı söyleyerek yanıma geldi sarıldı sonra ben kötülük hissettim ve bir anda ayetel kürsü okumaya başladım. Okurken çok zorlandım ağzımı tutmuş gibiler agzımı açarken güçlük çektim zorla okudum ve bitirmeye yakın ikiside yandılar. Sonra nas felak okudum durmadan nas felak okurken uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Dünya işlerini yaparken ahiretini unutmaman gerektiğine, ibadetlerini aksatmadan ve Allah’ın yolundan uzaklaşmadan hayatını sürdürmen gerektiğine aksi takdirde yanlışa düşeceğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda halamın kucağında beş altı aylık bir bebek var (yalnız bu halam beni hiç sevmez keza benim de onu sevdiğim pek söylenemez) halam bebeğin hiç keyfinin olmadığını söylüyor ben de nazar uğramıştır dur Bi felak nas okuyum diyip üç kere nas suresi okuyorum ben okudukça bebek çırpınmaya başlıyor nazardan büyük bir şey olduğunu hissediyorum ama okumaya devam ediyorum halam çocuğu zaptedemiyor ben alıyorum kucağıma felak suresinde geçiyorum bu sefer aynı tepkileri halam da göstermeye başlıyor içlerindeki kötülük çıkmamak için direniyor ben üçüncü kez felak suresini okumaya başladığımda halam dayanamayıp kendini camdan atıyor telefonu kapıp acili aramaya çalışıyorum telefonun ışığı yanmıyor tuşları göremiyorum korkumdan halama yaklaşamıyorum derken uyandım hayırdır inşAllah


Tohat
Merhaba. Bu tür rüyalar genel olarak değerlendirilir ve tek bir anlama yorulur. Gördüğün halanın bazı sıkıntılardan dolayı içsel bunal yaşadığı, sıkıntılardan dert yandığı, kendini çıkmazda ve yalnız hissettiği şeklindedir. Yardıma ihtiyacı olabildiğine işaret olup senin veya yakınlarının onun derdine derman olabileceğini göstermektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda başkasının evinde olduğumu gördüm bu evde benim aile ve diğer evin ailesi vardı benim aile ile bu aile 2-3 saat konuştular sonra noldu anlayamadım önümde sehpa vardı etrafında 5 tane kapalı kadın dua okuyorlardı komşu kadın onlardan korunmak için ben cinlerin geldiğini anladım karanlığa baktım kimse yoktu orada rüya bitti (ama hiçbir cin görmedim ve o akşam abdest alıp yatmıştım)


Tohat
Hayırlı günler. Olumsuzluklar ile karşılaşmadan önce hayatın bazı gerçekleri ile yüzleşmen veya idrak etmen sayesinde ayağın yere daha sağlam basarcasına kararlar alarak uygulamaya koyulma çabası içinde olacağına, İşlerini ve hayatın ile ilgili olan her türlü durumu şansa bırakmayarak önlemini almaya gayret edeceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir elbette.


rüyada dua okuyarak cin kovmak , rüyada cin kovmak, rüyada duayla cin kovmak

Bu kategoride yer alan Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dua ile cin kovmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.