Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Hamileyim gece rüyamda Çok kolay Normal bir doğum yaptım Eşim kaynanam geldi bana çok kötü davrandılar Bebek doğduğu gibi Bana kötü davrandılar Bebeğin yanına Gittiler Ve beni umursamadilar yorumlarsanz sevnrm


Yorum: Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

arifselim
Aleykum selam bu hayırlı bir rüyadır ve dileklerine ulaşacağın manasındadır. Bir arzuyu gerçekleştirmek için zamanın rüya sahibinin yararına işlemesine yani geride kalan her günün kişiyi amacına yaklaştırdığına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Yorum: Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

Kayıtsız Üye
hayırlı cumalar. evli bir bayanım, 1 gün önce rüyamda kendi kendime hiçbir sıkıntı yaşamadan normal doğum yaparak siyah saçlı, iri siyah gözlü çok güzel bir kız bebek doğuruyordum. ama rüyamda kan felan görmedim. bebeği sevdim sonrasında da uyandım. yorumlayabilirseniz sevinirim. hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada diş çıkması

Yorum: Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

arifselim
Hayırlı günler. Evli kadınlar için bu rüya maddi ve imkanları açısından güçlü olacağına ve çok yakın çevresi tarafından kıskanılacağına alamet eder. Bazende bu rüya çok zeki birisinden bilgi ve destek almasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Esatınannesi
Selamun Aleykm, ben rüyamda bir anda haberm yokken agrısız acısız bir kız bebek sahibi oluyorum ve dogum esnasında tekrar hamile oldugum farkedilerek onun da 15 mayısta dogacak bir erkek bebek old. nu öğreniyorum. Hayrolsun rüyam çok aklıma takıldı. Bu arada normalde 10 aylık da bir oğlum var. Ruyamda ikincisi kız ucuncusu erkek üç çocuk sahibi olacakmısım. Yorumlarsanz sevinrm. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada domuz yağı görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah oğlunu bağışlasın. Bu hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin dert, sıkıntı ve sorunlarından kurtulması manasında kabul edilir. Rahat doğrum yapmak ve kız bebek doğurmak çok hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SelAmun aleykum rüyamda 6 aylık hamile oldugumu biranda hapsurdum oan doğum oldu agrisiz kanamasiz bir erkek çocuğu bebeğin kordonunu elimle kesiyorum daha sonra birtakim seyler geliyor benden fenalastim sanki oluyorgibiydim yorumlarsaniz sevinirim şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Domates görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Kolay bir şekilde doğum yaptığını görmek çok iyidir. Ancak bu rüya gören kimse için hayatında meydana gelecek olan çok zor bir dönemin işaretidir. Rüya sahibini çok zor durumda bırakacak olayların gerçekleşeceğine, moralinin bozulacağına ve enerjisini bu yönde harcamak zorunda kalacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Gelinimiz 6,5 aylık hamile. Kız bebek bekliyor. Çok detaylı olarak hatırlamıyorum ama rüyamda onu kontrol için doktora götürüyoruz. Sonra ne oluyor bilmiyorum ama doğuma alıyorlar. Ve hemen bir kız bebek dünyaya getiriyor. Esmer, güzel bir bebek. Yalnız boyu biraz uzun ve dolayısıyla zayıf görünüyor.
Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak

Tohat
Merhaba. Doğum yapmak ile doğumun neticesinde bir kız evladına sahip olmak hayırlara vesiledir. Doğum yapmak tüm sıkıntılardan feragat edeceğini gösterirken kız evladı görmek bu sıkıntıların ardından güzel kısmetlere ev sahipliği yapacağınıza işaret eder.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm ben bekar bir kızım rüyamda hamileymişim ve doğum zamanım gelmiş dedemin evimdeyim sancım yok ama zamanım geldi diye hastaneye gidiyoruz benimle dedem ve dayım geliyor akşam vakti ben sancım gelmedi ama doğurmam lazım nasıl olacak diye ağlıyorum ve doğumdan korkuyorum arabaya binecekken teyzemi görüyorum ona bebeğin hiçbir şeyi hazır değil kızım olacak ona kıyafetler alır mısın diyorum sonra korkarak uyandım yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızda doğacak yeniliklerin üzüntü ve sıkıntıları geride bırakacağı anlamına gelir. Parasal kolaylık yaşayacaksınız ve bunu ailenizle paylaşarak hem kendinizi hem de onları rahatlatacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Delilik görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ben evli degilim rüyamda evli oluyorum ve sancısız doğum yapıyorum. Cok güzel bir kiz çocuğum oluyor ve onu emziriyorum. Ama emzirdigim bebek 5-6 aylik falan oluyor. Rüyamı tabir edebilir misiniz? Teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Müjde ve kısmet ile tabir edilen bu rüyanızda evliliğe doğru atacağınız adımlara delalet eder. İleride doğacak çocuklarınızın uzun ömre ve başarılarıyla iftihar edeceğiniz günlere işaret eder. Doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabi.


çınar
Hayırlı sabahlar annem bugün rüyasında benim doğum yaptığımı ve yattigimiz görmüş ben yatiyormusun doğumun hayirlisun diye gelenler varmış ev kalabalikmis evde musafirer varmış oğlum diğer odada büyük bir ayna yanlız duvara yapışık bir ayna oğlum aynayı 2 yerinden taş vurmuş ve tuz gibi ayna kırılmış annem çekilin diyorum size bir yerinizi keseceksiniz tamam kırılmış diyormus 2 tane taş varmış aynanın yanında benim oğlum ve kızım biz kırmadık diyorlarmış anannem vefat etti o benim yanımda oturuyormuş ben size aynayı kaldırın dedim çocuklar bir yerini kesecek demiş ben şuan eşimden ayrı yaşıyorum boşanma davam var rüyamı yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyanın manası olur. Birincisi senin açından hayırlıdır ve özellikle içinde bulunduğun zor ve sıkıntılı durumlarından kurtulacağına, huzura kavuşacağına ve eski günlerini geride bırakarak yeni bir hayata başlayacağına tabir edilir. Diğer anlamı ise çevrenden bazı kişilerin beceriksizliği yüzünden sıkıntılara düşeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar.biz eşimle ayrıyız çocuğum yok.rüyamda hamile olduğumu gördüm karnım büyüktü tanıdık iki bayan ama Kim olduklarını hatırlamıyorum bir odada durmuş Beni çağırıyorlar doğumum olacak gittim yanına uzandım etraf kan oldu doğumum gerçekleşti bana bir erkek çocuğumun olduğunu söylediler.rüyamı hayır İle yorumlarsanız sevinirim.Allah razı olsun


Tohat
Hayırlı günler. Gerçekte çocuk yeni bir dünya demektir. Rüyanın tabiri de buna göre tabir edilir. Yeni bir dünyaya ayak basarak anın için hazırlanan sans ve kıymetlere kapı aralayacağına, mutlu bir doneme girecegine, bunu da hayatibd avar olan problemleri cozerek veya geride birakarak hakkında hayırlı olan kararları vererek gercekleştirebileceğine delalet eder. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Deve görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selam aleykum. Ben bekar bir genç kızım
Rüyamda hamile olduğumu sokakta yürüyorum ve bebek doğacağını anlıyordum eve gitmek için hızlanıyorum sokak bomboş kimseler yoktu derken ben dusup bayıldım gözünü actigimda hala sokaktayiz doktor olan Abim bebeği elime verdi ve al emzir dedi kucagima aldım bakiyordum abimden çekiniyorum biraz abimin gitmesini bekledim o gidince emziriyorum
Yorumlarsaniz sevinirim… Hayırlı günler..


Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle bir olay gelecekte yaşayacağın bir olayın hakkında hayırlı olacağı anlamı taşımaktadır. Evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, zengin olabilir, bir mirasa sahip olabilirsin. Fakat böyle bir rüya bekarlar için genel itibari ile evlilik ile tabir edilir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda çok kolay bir doğum yaptığımı gördüm evliyim ve hamileyim bebeği doğuruyorum sonra göbek kordonunu kesmesi için yengemi çağırıyorum o gelip kordonu kesip çıkarıyo ve bebeği yıkıyo bebek erkek sonrasında aceleyle hastaneye gidiyoruz yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı gelişmelerin vuku bulması demektir. Hem bazı olayların meydana gelmesi ile hem de tanışacağın düşünce ve duygusal olarak uyumu yakalayacağın bir kimse ile ortak hareket edip işlerini birlikte yürüteceksin. Eğer bekar birisiysen özel hayatında da önemli gelişmelerin olacağı manasındadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek

rüyada doğum yaptığını görmek, rüyada doğum yaptığını görmek ne demek, rüyada ölü doğum yaptığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada diş düşmesi ne demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.