Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:03
sizden92
Abone

Kabuk tutan yara, sivilce gusle engel midir?

Kabuk tutan yara, sivilce gusle engel midir?

İlkerGündoğan
Selamun Aleyküm,
Bir sorum olacaktı.Sivilcem kanamış ve kurumuş,kabuk tutmuş gibi olmuş.Banyoyo girip gusül abdesti aldım.3-4 saat sonra farkettim.Gusül abdestiden önce mi sonra mı olduğunu bilmiyorum.Acaba bu gusül abdestime engel midir?


Cevap: Kabuk tutan yara, sivilce gusle engel midir?

umutlucan
yara gusül abdestine mani değildir.

Okudunuz mu?  Sevgisizlik nedir? Kimse beni sevmiyor mu?

Yorum: Kabuk tutan yara, sivilce gusle engel midir?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum hocam benim sorum olacaktı Benim Sakalımın orada Sivilce Var Sakalımı Kestiğimde Fark Ettim Bu Sivilceler Gusul Abdestine Engel Midir Kafama Takıldıda Cevabınızla Rahatlayacam İnsALLAH iyi Bayramlar Hocam.

Selamun Aleykum Hocam Benim Sorum Olacaktı Benim Bacağımda Sivilce Çıkmış Ve Kanamış En Son 1.5 – 2 Hafta Önce Gusul Almıştım Bu Gusulden Once mı Oldu Sonra mı Bilmiyorum Acaba Gusul Abdestine Engel midir Yıkamak İstedim Şeytanın Vesvesesidir Diye Yıkamadım Hayırlı Geceler Hocam.

Okudunuz mu?  Gayr-ı Muslim kadının yanında saç açılır mı?

Yorum: Kabuk tutan yara, sivilce gusle engel midir?

ACİLSERVİS
Ve aleykümüsselam. Hiç bir sivilce gusle mani değildir.


sivilce gusle engel mi

Bu kategoride yer alan Cinlere 3 harfli demek doğru mudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kabuk tutan yara, sivilce gusle engel midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.